GVB Reviews

18 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 19 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie stad en beleving
Conducteur (huidige medewerker) –  Amsterdam2 maart 2019
leuke omgeving om te werken
elke lijn heeft wat anders te bieden.
Pluspunten
gratis vervoer
Minpunten
stoelen dempen de bochten niet goed, tocht en weinig beweging
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf met veel kansen.
LASSER (voormalige medewerker) –  AMSTERDAM, NL3 december 2018
Een mooi bedrijf voor Amsterdam.
Helaas is het volk wat daar werkt minder.
Pluspunten
Veel opleiding mogelijk heden en een goed CAO
Minpunten
Cultuur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet van toepassing
Conducteur (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 oktober 2018
vindt mijn persoonlijke ervaringen niet nodig om hier te vermelden
Pluspunten
super leuke collega's
Minpunten
allerlei diensten van heel vroeg tot 01, 30 uur
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en sfeer
Info medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 oktober 2018
Is een fjjn bedrijf met leuke em gezellige collega's
Pluspunten
Gezelligheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eensuper werkgever
bus chauffeur (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 januari 2017
heb hier 36 jaar met plezier gewerkt en denk er nog vaak aan terug
Pluspunten
goeden werksfeer
Minpunten
het soms heel vroeg opstaan
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociaal en maatschappelijk betrokken werkgever!
HR medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam16 november 2016
Zeer vooruitstervende organisatie, geef eigen medewerkers een kans, maar weet ook wanneer ze extern moeten kijken naar de juiste mensen.

Doet veel voor de medewerkers en andersom. Veel mogelijkheden om door te groeien en het management is erg capabel.
Pluspunten
Mooi gebouw, leuke collega's, veel evenementen!
Minpunten
Grote complexe organisatie
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was een goede werkplaats die ik goe voelde
monteur van voertuigen een metro (voormalige medewerker) –  Diemen4 november 2015
daar heb ik veel over mechanisch geleerd, werken bij GVB heb ik met plezier gedan goed collega's een teamleider.
Pluspunten
graties vervoer
Minpunten
veer van huis
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super baan
conductrice/praktijk begeleidster (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH18 september 2015
het is afwisselend werk, geen dag is het zelfde, het is geen 9 tot 5 baan en je hebt een hoop verandwoordelijkheid, geen baas die op je vingers mee kijkt dus je moet ook zelf voor oplossingen zorgen indien nodig.
Pluspunten
vrij reizen in Amsterdam
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief en gezellig werk omgeving
conducteur (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH2 mei 2015
geleerd om te gaan met agressiviteit van passagiers.de directie was oké had leuke en gezellige collega`s.het moeilijkste van baan;Mensen zonder vervoersbewijs.het leukste van de baan; je leert veel mensen kennen.
Pluspunten
gratis koffie en thee
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hectisch gezellig behulpzame werkzweer.
Tram bestuurder / Conducteur (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH24 maart 2015
Op de werkvloer Amsterdam gebeurd dagelijks veel waar het openbaar vervoer op in moet spelen. Dit kan een omleiding zijn wegens een gebeurtenis op de lijn maar vooral het begeleiden van reizigers naar musea of werk.
Het contact met de vele collega,s van uiteenlopende beroepen bij het openbaar vervoer GVB is zeer prettig te noemen. Als bestuurder is het verkeer het moeilijkste van dit beroep maar maakt het ook weer een leuk gedeelte van dit werk.
Pluspunten
Buiten onder de mensen.
Minpunten
geen regelmaat.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
buiten werken
Baliemedewerker Tickets (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH15 juli 2014
elke maak je weer eens wat mee
geleerd hoe je de ov-chipkaart ka gebruiken
leuke baan
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer met de collega,s
Personenvervoerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH13 december 2013
Het werken begin met het over nemen van een bus in de garage of aan een van de eindpunten .
Het is heel leuk werk om met een bus door de straten van Amsterdam en omgeving te reiden , waar geen dag het zelfde is met de dingen die je mee maakt.
Het leukste aan het werk is dat zodra je de straat op gaat dat je zelf -standig alles wat op je pad komt moet zien op te lossen .
Omgaan met allerlei passagiers .
Het moeilijkste is om een rustig te blijven als er agressieve passagiers zijn ,die je dan moet zien te kalmeren zonder dat je daar in meegaat .
Pluspunten
vrijvervoer
Minpunten
het beginnen en eindigen op verschillende plekken
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Personenvervoerder (voormalige medewerker) –  amsterdam11 december 2013
hele goede collegaas en goede werksfeer,zowel op de tram als op de bus.
Pluspunten
zelfstandig functie
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn gewerkt , veel geleerd
conducteur (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 november 2013
Elke dag als conducteur maak je veel mee , je gaat om met alle lagen van de bevolking .
Leert met aggresiviteit om te gaan , correct handelen bij calamiteiten , integer zijn en respectvol opstellen tegenover pagagiers. Fijne collegas en vaak toch wel fijne pagagiers
Pluspunten
sterker persoonlijkheid geworden
Minpunten
teveel verschillende werktijden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf om te werken
autobuschauffeur (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH17 september 2013
prima naar mijn zin gehad had nog langer willen doorgaan maar was te ver weg van mijn woonplaats.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Senior Debiteurenbeheerder
Sr. Accounts Receivable employee (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH2 juli 2013
Senior Debiteurenbeheerder, allerlei debiteuren werkzaamheden.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tram
Trambestuurder geweest in Amsrterdam (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH24 juni 2013
Ok hier geld , dat het een verantwoorde baan was en wat ik met veel plezier heb gedaan. Je leert met verschillende culturen omgaan en je krijgt er een hele goede mensen kennis van. Het moet ook wel een leuke baan zijn geweest anders houd je dat niet 34 jaar vol. Ook daar had ik hele fijne collega's en leidinggevende
Pluspunten
fijne baan
Minpunten
vervelende passagiers, maar dat viel wel mee
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 5Rapporteren

Zie meer reviews over GVB

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij GVB. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 19 reviews
56
410
32
21
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
4,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over GVB gesorteerd op locatie