GVB Reviews

34 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 37 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super leuk bedrijf
Dienstenplanner (huidige medewerker) –  Amsterdam19 september 2019
Super leuk bedrijf om voor te werken, zeer zeker een aanrader
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nummer trekken
Spoor monteur (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 september 2019
Bij de gvb krijg je op gegeven moment het gevoel dat je een nummer bent en na jou nog zoveel anderen die jou baan wel willen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie omgeving waar historie en toekomst hand in hand gaan.
Leidinggevende functie (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid26 augustus 2019
Het werkzaamheden worden afgewisseld in dag en avonddiensten. Hierdoor Een goede balans tussen werk en privé.
Collega’s zijn echte vakmensen die wat voor elkaar over hebben.
Ik heb geleerd dat de mensen op de werkvloer belangrijker zijn dan een manager.
Cultuur: veel oude rotten die je niets wijs maakt en jonge honden die meegaan in het proces. Een echte Amsterdamse mentaliteit.
Het moeilijkste is: vele eilandjes die wijzen naar elkaar wanneer het spaak loopt tijdens de werkzaamheden. Management moeilijk of niet te beïnvloeden. Hebben een visie en willen niet wijken en niet luisteren. Dit is in de breedste zin van het woord.
Wat is leuk? Mooie techniek in een historisch pand, veel humor op de werkvloer, collegialiteit, samenwerking en mooi salaris.
Pluspunten
Zie review
Minpunten
Management met een korte termijn visie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht management
wagenbestuurder tram (voormalige medewerker) –  amsterdam21 juli 2019
onvakkundig management en slechte interactie i.v.m. het lage niveau van de managers e.q.
Pluspunten
loon
Minpunten
verkeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er komt heel veel bij kijken om bussen, veren, trams en metro's te laten rijden
Senior Inkoper (huidige medewerker) –  Amsterdam20 maart 2019
Als aanbestedingsadviseur bij een groot ICT-project heb ik een grote bijdrage kunnen leveren aan een zeer succesvol project. Het heeft ook veel voldoening gegeven dat ik grote besparingsdoeleinden heb kunnen realiseren door met verstand aan te besteden.

Op de inkoopafdeling wordt redelijk goed samengewerkt en de sfeer is goed.
Pluspunten
Zeer goede sfeer
Minpunten
Er wordt gestuurd op aanwezigheid en in de kantoortuin wordt veel gepraat. Dit is vaak inefficiënt.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie stad en beleving
Conducteur (huidige medewerker) –  Amsterdam2 maart 2019
leuke omgeving om te werken
elke lijn heeft wat anders te bieden.
Pluspunten
gratis vervoer
Minpunten
stoelen dempen de bochten niet goed, tocht en weinig beweging
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Buschauffeur (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 februari 2019
scherp blijven in het verkeer, snel kunnen handelen.
Pluspunten
Goede koffie
Minpunten
onregelmatige werktijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf met veel kansen.
LASSER (voormalige medewerker) –  AMSTERDAM, NL3 december 2018
Een mooi bedrijf voor Amsterdam.
Helaas is het volk wat daar werkt minder.
Pluspunten
Veel opleiding mogelijk heden en een goed CAO
Minpunten
Cultuur
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet van toepassing
Conducteur (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 oktober 2018
vindt mijn persoonlijke ervaringen niet nodig om hier te vermelden
Pluspunten
super leuke collega's
Minpunten
allerlei diensten van heel vroeg tot 01, 30 uur
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en sfeer
Info medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 oktober 2018
Is een fjjn bedrijf met leuke em gezellige collega's
Pluspunten
Gezelligheid
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chauffeur, kaartcontrolleur
Chauffeur, kaartcontroleur (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 september 2018
Een fijn bedrijf, met goede sociale voorzieningen. Sinds de aanbesteding is de werkdruk flink toe genomen.
Pluspunten
Goed salaris, goede sociale wergever
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandig
Personenvervoerster (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 juli 2018
Het is een baan dat je heel zelfstandig moet wezen en tegen het alleen werken kunnen , het is wel altijd een leuke en gezellige sfeer als je met je collega’s de pauze houd .
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Geen sociaal leven hebben
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomstandigheden
Trambestuurder (voormalige medewerker) –  Lekstraat amsterdam3 november 2017
Het was een leuke baan, je komt alle soorten mensen tegen. Soms kwam je pasagiers tegen die niet wilden betalen, dat was minder.
Pluspunten
Vrij vervoer door heel amsterdam
Minpunten
Als er wat op de baan gaande was kon je niet verder rijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkvloer collega's
Brstuurder,controleur,conducteur (huidige medewerker) –  Amsterdam28 juni 2017
Niet, sociaal teveel vriendjespolitiek en zogn managementcultuur
Pluspunten
Vrij vervoer goede vervoercao
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig met colega's onderling, vrij werken zonder direct toezicht
presonenvervoerder (huidige medewerker) –  Amsterdam10 mei 2017
elke dag begint weer op een andere tijd, ochtend, middag, avond of nacht. je leert er om met mensen om te gaan. elk persoon is verschillend en je leert oplossing gericht te denken. De sfeer met collega's onderling is erg goed en sterk, we staan altijd voor elkaar klaar.
het moeilijkste van deze baan is de onregelmatigheid in de onregelmatigheid. je eet soms op de gekste tijden.
het leukste is om met mensen om te gaan, maar soms ook erg lastig.
Pluspunten
vrijvervoer, vrijwerken
Minpunten
werkdruk, onregelmatig in de onregelmatigheid
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eensuper werkgever
bus chauffeur (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 januari 2017
heb hier 36 jaar met plezier gewerkt en denk er nog vaak aan terug
Pluspunten
goeden werksfeer
Minpunten
het soms heel vroeg opstaan
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociaal en maatschappelijk betrokken werkgever!
HR medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam16 november 2016
Zeer vooruitstervende organisatie, geef eigen medewerkers een kans, maar weet ook wanneer ze extern moeten kijken naar de juiste mensen.

Doet veel voor de medewerkers en andersom. Veel mogelijkheden om door te groeien en het management is erg capabel.
Pluspunten
Mooi gebouw, leuke collega's, veel evenementen!
Minpunten
Grote complexe organisatie
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk
trambestuurder/conducteur (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 september 2016
het werk is op zich heel erg leuk maar hoe er met het personeel word omgegaan is wat minder .
Pluspunten
prettige werk zweer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was een goede werkplaats die ik goe voelde
monteur van voertuigen een metro (voormalige medewerker) –  Diemen4 november 2015
daar heb ik veel over mechanisch geleerd, werken bij GVB heb ik met plezier gedan goed collega's een teamleider.
Pluspunten
graties vervoer
Minpunten
veer van huis
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super baan
conductrice/praktijk begeleidster (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH18 september 2015
het is afwisselend werk, geen dag is het zelfde, het is geen 9 tot 5 baan en je hebt een hoop verandwoordelijkheid, geen baas die op je vingers mee kijkt dus je moet ook zelf voor oplossingen zorgen indien nodig.
Pluspunten
vrij reizen in Amsterdam
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij GVB. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 37 reviews
510
417
37
21
12

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over GVB gesorteerd op locatie