Groupon Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 728 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
American Sales
Account Manager (voormalige medewerker) –  Den Haag10 oktober 2018
Bij Groupon is het binnen halen wat je binnen kan halen en zo snel mogelijk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was leuk om in een grote bedrijf te werken
Accountmanager (voormalige medewerker) –  Den Haag15 oktober 2017
Ik heb met plezier bij Groupon gewerkt. Het was een sales functie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving met een leuke en zeer gezellige sfeer.
Team Resolutions (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 maart 2017
Leuke collega's gehad.
Zeer vriendelijke directie die de mening van zijn werknemers belangrijk vindt.
Het moeilijkste gedeelte van de baan was dat er erg veel bij kwam kijken. Je werkt met meerdere programma's en heb je wel even de tijd nodig om de taken in full control te krijgen.

Het leukste van de baan is dat ze je de tijd en ruimte geven om van A tot Z alles te kunnen leren en beheren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfingenomen , arrogante werkgever die vanuit US wordt aangestuurd
Accountmanager buitendienst premium partners (voormalige medewerker) –  Utrecht18 februari 2016
liever niet, het management, de arrogantie, het teveel belust zijn op geld ipv kijken naar de eigenlijke wensen van de klant. Veel veranderingen doorgevoerd die niet tegoede kwamen van het concept en de klant.
Pluspunten
sommige collegas
Minpunten
het management, de arrogantie, het teveel belust zijn op geld ipv kijken naar de eigenlijke wensen van de klant
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente lavorativo giovane e competitivo
EMEA Head of Quality Assurance operations (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH13 januari 2016
Ambiente dinamico e internazionale.
Natura del business in contunua evoluzione, quindi con progetti nuovi ed avvincenti
Pluspunten
casual company
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Van start-up naar multinational in een tijd van 5 jaar tijd
Grafisch Vormgever / Redacteur / Marketeer (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH6 november 2015
Van een chaotische start-up naar een multinational die in meer dan 40 landen actief is.

Een bedrijf met veel inspirerende mensen, die soms meer goed maken dan welke werkzaamheden dan ook. Want die zijn in sommige gevallen zo specialistisch dat het werk weleens saai is. Maar door de jonge honden mentaliteit is er altijd wel weer iets spannends te beleven.

Helaas niet altijd evenveel doorgroei mogelijkheden, waardoor deels het verloop vrij groot is. Maar nooit met tegenzin naar het werk gegaan.
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Secundaire arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Manager Partner Relations Key Accounts & Ticketing (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH28 mei 2015
leuke, open werkgever, je kunt 100% jezelf zijn.
enthousiaste en leergierige slimme jonge mensen.
wel beperkte arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische organisatie waar elke dag anders is
Operations (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH25 februari 2014
Bij Groupon werken we voortdurend aan de lange termijn relatie met onze klanten en consumenten. Ik ondersteun het team in hun keuze van het maken van de beste deals voor zowel de klant, de consument en Groupon. Het gaat erom dat er voor iedereen een meerwaarde in zit. Naast het ondersteunen en aansturen van het team ben ik verantwoordelijk voor het trainen van nieuwe accountmanagers.

We werken met een jong gedreven team die weet wat hard werken is en ruimte maakt voor een gezellig drankje op vrijdag. Het leukste is absoluut de samenwerken onderling en het samen behalen van doelstellingen als het gaat om klanttevredenheid.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
geen ondersteuning bij het doorgroeien en ontwikkeling van de werknemers
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren

Zie meer reviews over Groupon

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Groupon. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 728 reviews
5161
4265
3180
280
142

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Groupon gesorteerd op locatie