Google Reviews

13 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.230 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je moet er van houden ?!?
Medewerker (huidige medewerker) –  Eemshaven13 oktober 2019
Een bedrijf waar groei hoog staat, net als de werkdruk.

Scholing; word via online training systeem opgedrongen.

Er zijn goede secundaire voorwaarden, die soms een reden hebben.
Bijv: Gratis eten, je hoeft niet direct naar huis - stimuleer overwerk.

Bedrijf uitjes zijn er prima!

Verlof dagen zijn weinig
Pluspunten
Gratis ontbijt, lunch.
Minpunten
Hoge werkdruk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
The project was on implementing Machine learning in Manufacturing Industries
Management Consultant (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 februari 2018
One of the best companies I have worked with. The project was interesting and relevant to the current scenario. The recommendations were adopted by teh company
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever met goede arbeidsvoorwaarden
Streetview driver (voormalige medewerker) –  Nederland5 december 2017
Als streetview driver bij Google heb je een heerlijk relaxte werkdag met veel vrijheid zolang aan het einde van de dag maar alle werkzaamheden gedaan zijn.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Best place to work, hands down
Head of Business Development (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NL16 maart 2017
Google is... Google.

What you would expect is what it is: high impact job, fast pace, great colleagues (really!), excellent perks, literally you can invent your job as you go, in so far you deliver value.

Worked mostly out of Amsterdam office, that although great office, it is not an engineering one (mostly account management and sales); Hence, if you are an engineer opt for an engineering location.
Pluspunten
Everything
Minpunten
None
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkervaring door heel Europa
FIELD ASSOCIATE (voormalige medewerker) –  Europa2 november 2016
Door het vele reizen erg veel gezien en meegemaakt. Helaas was dit wel altijd alleen. Het in een team werken heb ik hierbij erg gemist. Wanneer er wel overleg was of koppeling was met het kantoor in Londen was er een erg open en casual sfeer. Google is groot voorstander van het voorleggen van strenge regels op een manier waarbij je jezelf toch erg op je gemak voelt.
Pluspunten
Reizen
Minpunten
40 uur per week solo
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Commercial manager (voormalige medewerker) –  Eemshaven, GR21 januari 2016
Grote mate van zelfstandigheid, goede werksfeer, projectorganisatie, dus kortstondige colega's
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een hele leuke baan en je verdiende bakken met geld
PARTNER (voormalige medewerker) –  Dordrecht26 september 2015
Zoals ik al zei het was echt een hele leuke baan, je kon het vanaf je eigen huis doen en het verdiende GOED.
Pluspunten
Heel veel geld
Minpunten
Hele stricte regels
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
GIS & Remote Sensing
ITC - University of Twente (huidige medewerker) –  Enschede, Holland28 mei 2015
Process and Visualize Geospatial Data through Python Programming Language; Processing and Management of Spatial Data through the use of ArcGIS
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positive and fun place to work
EMEA& APAC Immigration Assistant (voormalige medewerker) –  Leiden, ZH11 mei 2015
great supportive atmosphere. lots of opportunities to learn.
employee benefits and incentives. opportunities to travel and work in various other departments.
Lots of projects to get involved in.
Pluspunten
free food, onsite gym, development opportunities
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig
Partner (huidige medewerker) –  Amsterdam7 januari 2015
Hoewel ik niet in het pand van Google werk, ben ik werkzaam bij google onder het mom als partner van Youtube.

Alles is duidelijk en ze laten je lekker je eigen gang gaan. Ga je echter te ver in sommige aspecten en/of sta je op het moment een regel te overtreden, dan laten ze dit blijken.

Geweldig bedrijf! Hopelijk kan ik dit nog vele jaren blijven doen!
Pluspunten
Vrijheid
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent Team Work
CDN technical account manager/coordinator (voormalige medewerker) –  Amsterdam, Netherlands4 februari 2014
work hard with rewarding outcomes, architecting web cache placement for YouTube CDN
Pluspunten
free lunches, clever collegues
Minpunten
working on fixed term contact
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kan ik niets over zeggen i.v.m geheimhouding
datacenter onderhoudsmonteur (voormalige medewerker) –  Eemshaven31 juli 2013
Kan ik niets over zeggen i.v.m geheimhouding.

Leuk bedrijf om voor te werken.
Heb verschillende werkzaamheden verricht binnen het bedrijf waarbij ik veel geleerd heb.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren

Zie meer reviews over Google

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Google. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,3
Gebaseerd op 3.230 reviews
51.800
4883
3389
294
164

Waarderingen per categorie

4,2Werk-privébalans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,9Management
4,2Bedrijfscultuur

Reviews over Google gesorteerd op locatie