GGzE Reviews

Alle 17 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik vind de afwisseling in mijn vooral erg leuk
helpende (huidige medewerker) –  eindhoven19 april 2018
Ik werk op een afdeling met vierentwintig clienten. Ik vind het leuk om mensen te motiveren om dingen te doen. Probeer vaak leuke activiteiten te bedenken. Op mijn afdeling is daar ook de ruimte voor. Voor de rest probeer ik altijd een postieve draai te geven aan de dag. Ik ben van mening dat je daar meer mee bereikt.
Pluspunten
werk met mensen samen
Minpunten
te weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk
Helpende niveau (voormalige medewerker) –  Beek17 oktober 2017
Ik ben een Spontane meid. Gezelligheid maar ook serieus.
Pluspunten
Hard werkende
Minpunten
Soms te direct
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's, goede werkomstandigheden
Verpleegkundige begeleider (voormalige medewerker) –  Eindhoven9 augustus 2017
Ruim voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, veel interne cursussen.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Verpleegkundige in opleiding (voormalige medewerker) –  Eindhoven17 mei 2017
Dit was voor mij een praktische tewerkstelling ben niet in loondienst bij hun geweest
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel verschillend mensen van afkomst. N hele gezellige sfeer
Sportbegeleider (huidige medewerker) –  Eindhoven11 april 2017
Heb r 3 jaren gewekt met plezier. Ook heb ik n cursus mogen volgen en behaald. Veel geleerd, vooral ervaren opgedaan over fitness wereld.
Pluspunten
Zoveel thee en koffie drinken
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
I learned a lot
Internship (voormalige medewerker) –  Eindhoven1 februari 2017
Nice colleagues and a good place to learn a lot about the field!
You're free to plan your lunchbreak and get to work in a team, but are also free to do things individually.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet doen
zeg ik niet (huidige medewerker) –  Eindhoven7 december 2016
Slecht werkgever. Veel bezuinigingen. Collega's die roddelen over ander collega's. Geen open werksfeer. veel verantwoordelijheid maar betaald in verhouding slecht.
Pluspunten
contact met cliënten
Minpunten
de collega's en de leidinggevenden. Met name raad van Bestuur die geen kritiek durft te ontvangen.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vele jaren daar prettig gewerkt
Psychiatrische verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Eindhoven18 mei 2016
Een prettige manier om na 15 jaar thuis de opvoeding van de kinderen gedaan te hebben weer ervaring op te kunnen doen als invaller op verschillenden afdelingen.
Weer kennis te kunnen maken met de veranderde inzichten.
Ze hebben me de mogelijkheid gegeven om een herintredingscursus te kunnen doen op hun kosten.
Zo heb ik me verder kunnen ontplooien.
De laatste jaren heb ik ambulant kunnen werken individueel bij de cliënten thuis. Een zeer zelfstandige baan waar je zelf aan de slag gaat op welke manier je de begeleiding het beste in kan zetten.
waarbij de verantwoordelijkheid van de cliënt niet overgenomen wordt maar wel versterkt.
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
psychiatrisch verpleegkundig begeleider (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB7 juli 2015
goede werkomgeving.
Ben er reeds 18 jaar aan het werk. Veel mogelijkheden om intern cursussen te volgen,
Pluspunten
inspraak
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf met veel kansen
Bibliothecaris (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB15 december 2014
Grote organisatie waarin veel mogelijkheden aanwezig zijn.

GGzE is zeer innovatief en zeer klantgericht.
Pluspunten
Er zijn altijd mogelijkheden om een opleiding te volgen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met veel uitdaging
(Verpleegkundig) begeleider (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB20 januari 2014
Een erg leuke uitdagende baan met verschillende soorten mensen. Wat het werk leuk maakt is dat elke dag anders is en dat er meteen gehandeld moet worden op sommige momenten. Wat ik geleerd heb is dat iedereen anders is en elk persoon een andere gebruiksaanwijzing heeft. Ervaring met veel ziektebeelden en soorten medicatie opgedaan. Een typische dag op het werk is gezelligheid maar serieus werken wanneer dit erom vraagt.Daarnaast flexibiliteit vanwege het werk met verschillende diensten.
Pluspunten
prima secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
In verband met bezuinigingen en vacaturestop geen uitzicht op verlening van dienstverband
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamische organisatie
manager HRM (huidige medewerker) –  Eindhoven, NB2 december 2013
interessant bedrijf. Grote organisatie waar veel ontwikkelingen spelen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving, met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.
praktijkbegeleider, docent verpleegkunde (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB9 juni 2013
Veel geleerd over veranderingsprocessen/ontwikkelmogelijkheden van mensen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en afwisselend werk met veel zelfstandigheid.
Helpende (huidige medewerker) –  Bladel27 april 2013
Koffie, mail, Korsakovhuis, ambulante clienten, overleg, activiteiten met bewoners. Hoe meer betrokken en invoelend hoe meer succes. Ik heb te maken met locatie manager. Aardige en zakelijke persoon. Leuke en interessante collega's. Het lastigste is de overtuiging die sommige bewoners hebben omdat ze de realiteit anders beleven. Leukste is de waardering van clienten en collega's.
Pluspunten
dankbaar werk, collega's en clienten, omgeving.
Minpunten
ver weg.(retour 55 km)
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer ambiteus zorg organisatie waar de cliënt en mederwerker centraal staat
Security Officer (voormalige medewerker) –  Eindhioven5 april 2013
Zeer ambiteus zorg organisatie waar de cliënt en mederwerker centraal staat
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam en dynamische werksfeer
Begeleider (voormalige medewerker) –  Eindhoven29 oktober 2012
Wat mij het meeste tegen het lijf stootte was dat op bepaalde afdelingen erg "vreemd" beleid wordt gevoerd. Het lijkt alsof er soms bepaalde beslissingen niet durven genomen te worden. Dit is niet inherent aan alle afdelingen.
De flexibiliteit van collega's is zeer groot. Er wordt vaak actief mee gedacht aan oplossingen en er is oog voor elkaar als persoon.
Het moeilijkste aan de baan verschilt wederom per afdeling. Persoonlijk had ik het meeste moeite met verzorging op enkele afdelingen.
Het leukste vind ik de momenten waarop je dank krijgt voor de zorg, het zijn vaak wel de kleine dingen waar je het van moet hebben.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij GGzE. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 17 reviews
55
411
31
20
10

Waarderingen per categorie

4,0Werk-privébalans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,8Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over GGzE gesorteerd op locatie