GGZ Drenthe Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een organisatie die vol in beweging is.
Teammanager (huidige medewerker) –  Assen7 november 2016
Een organisatie die vol in beweging is. Een bedrijf met veel dynamiek waarin als hulpverlener je kennis en ervaring kwijt kan.
Pluspunten
De zorg staat centraal
Minpunten
Te log qua organisatie
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zie de review
Agogisch hulpverlener in de psychiatrie (huidige medewerker) –  Drenthe26 september 2016
Dit werk biedt uitdaging, een goed salaris, leerzame werkzaamheden en veel flexibiliteit. Binnen de locatie waar ik werk heeft de leidinggevende een prettige werkstijl waarbij de werknemers dagelijks veel autonomie ervaren. Er worden veel leermogelijkheden aangeboden in de vorm van E-learning of workshops en trainingen. Dit alles met het doel om je te ontwikkelen als professional.
Vrijwel alle collega's zijn hoger opgeleid en beschikken over veel werkervaring in de psychiatrie en of gehandicaptenzorg. Ik zit in een divers team met collega's die ik waardeer.
Pluspunten
Goede collega's en een goede leidinggevende, veel flexibiliteit waardoor ik af en toe een reis kan maken
Minpunten
Weinig tot geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen toekomstgerichte mogelijkheden
Agogisch begeleider (voormalige medewerker) –  GGZ Drenthe15 mei 2016
Ontwikkelen is blijkbaar alleen voor jongere medewerkers.
Pluspunten
Uitdagende doelgroep
Minpunten
Weinig ontwikkelmogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima organisatie waarin herstelgericht werken veel aandacht krijgt.
•Hoofdhuishouding en Receptie. (voormalige medewerker) –  Beilen16 maart 2016
Fijne organisatie om voor te werken. Cliënt staat centraal.

Moeilijkste vanuit deze baan is door de bezuinigingsopdracht toch medewerkers weten te motiveren om een goede invulling aan hun dagelijkse werkzaamheden te kunnen blijven geven..

Zeer fijne collega's, korte lijnen, open cultuur.

Leukste van deze baan zijn de vele contacten door de hele organisatie heen.
Pluspunten
Veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
Minpunten
Invloed op de zorg vanuit de overheid en zorgverzekeraars
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
In de uitvoering van mijn werk dit altijd met veel plezier gedaan.
Trainer / Coach (huidige medewerker) –  Drenthe28 februari 2016
De uitvoering van het werk is altijd prima en werd gesteund. Veel plezier bij het les geven en het ontwikkelen van lesprogramma's.

Teveel bemoeienis van managers en trainers die geen verstand hebben van het vak. Erg lastig om dan iets voor elkaar te krijgen.
1+1 = 2 en sommigen krijgen het voor elkaar om er 3 van te maken.

Het moeilijkste is om te moeten werken met hen die gewoon foute dingen doen.
Als mens leg ik dan alles op tafel om openheid te krijgen. Het is frustrerend om te zien hoe er dan gemanipuleerd en gelogen wordt.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Creëren van een veilige verblijf/omgeving voor cliënten
Activiteitenbegeleider (voormalige medewerker) –  Overschild5 februari 2016
Het opzetten en ontwerpen van de juiste omgeving voor een kwetsbare doelgroep. De vrijheid om eigen idee en visie in de praktijk te mogen uitvoeren/realiseren. natuurlijk met ondersteuning van een grotere organisatie.
Het begeleiden van cliënten vanaf opname tot laatste levensfase was zeer bevredigend. Controle over eigen collega's om op die wijze een goed team samen te stellen.
Beperkingen te ondervinden onderdeel uit te maken van een grotere Stichting.
Pluspunten
De verworven vrijheid voor het opzetten en uitvoeren van een nieuw 'produkt'
Minpunten
Hoge werkdruk, veel administratieve werkzaamheden, beperkt budget.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
patientengroep is zwaar met minimale personeelsbezetting
verpleegkundige B (voormalige medewerker) –  Assen, DR16 juli 2015
Elke dag is anders, heel erg anders, stemming en gedrag van patienten is moeilijk invoelbaar en sterk wisselend met veel (dreigende) agressie.
Collega's, betrouwbare, zijn het belangrijkste op het werk.
Het leukste van de baan vond ik het koken.
Pluspunten
collega's en de humor.
Minpunten
personeelsbezetting en de onveiligheid.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke, soms hilarische baan, die nu meer zakelijk wordt.
diverse secretariële functies (voormalige medewerker) –  Beilen, DR14 april 2015
Vroeg beginnen, om half negen samen met collega's kopje koffie, de dagelijkse werkzaamheden doornemen en dan weer met je eigen werk verder. Je kunt zelf je werk indelen, dus veel vrijheid.
Ik ben er opgegroeid, dus ik heb er alles geleerd.
De medisch/psychiatrische wereld vraagt aanpassing.
Omgaan met veel mensen/diverse karakters heeft wel wat, evenals de ontspannen sfeer.
Pluspunten
Een vaste baan.
Minpunten
Wordt steeds zakelijker.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Groepsoudste (huidige medewerker) –  Beilen, DR2 juli 2014
GGZ Drenthe is een prima werkgever. Sinds de fusie met Icare enkele jaren geleden (V & V onderdeel) zijn er zaken veranderd.
Er is nu een reorganisatie gaande (bij Icare) en dit komt niet ten goede aan de werkomstandigheden.

GGZ Drenthe heeft me (financieel) ondersteund in mijn gedane studies.
Pluspunten
proffesionele organisatie met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Business Controller (huidige medewerker) –  Assen7 december 2012
Een afwisselende baan. Veel contact met bedrijfsvoeringsmanagers en divisiedirectie.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 9Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij GGZ Drenthe. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 11 reviews
51
45
34
20
11

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over GGZ Drenthe gesorteerd op locatie