GGz Centraal
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

GGz Centraal Carrières en werk

Over ons
GGz Centraal is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land, ontstaan uit een recente fusie tussen de twee instellingen Symfora en Meerkanten. Wij behandelen, begeleiden en ondersteunen mensen met psychische problemen opdat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden. We bieden onze zorg zo dicht mogelijk bij onze – meer... patiënten aan. We hebben een breed, toegankelijk behandelaanbod dat aansluit bij de zorgbehoefte van onze cliënten. Jaarlijks behandelen we ongeveer 40.000 cliënten. Onze patiënten worden meestal verwezen door de huisarts. Ons behandelaanbod sluit aan bij de zorg van de huisarts. Wij streven naar lokaal herkenbare en toegankelijke zorg en bieden deze aan binnen behandelprogramma’s. Om te voorkomen dat mensen met psychische problemen tussen wal en schip vallen werken wij intensief samen met de algemene ziekenhuizen, de RIAGG, de forensische psychiatrie, de verslavingszorg en de RIBW-instellingen. De organisatie heeft plusminus 3800 medewerkers, die bij 6 RVZe's, 3 Vakcentra of 2 ondersteunende bureau's werkzaam zijn.


GGz Centraal is dichtbij; in kleinschalige centra verspreid over het midden van het land bieden wij geestelijke gezondheidszorg.

Wij zijn een innovatieve kennisorganisatie die professionele behandeling en begeleiding biedt, wetenschappelijk onderzoek doet én professionals opleidt.

Wij kennen resultaatverantwoordelijke zorgeenheden (RVZe’s), een opleidingsinstituut en ondersteunende vakcentra en diensten. Wij hebben 3800 medewerkers in dienst, verdeeld over zorgcentra in Utrecht, Noord Holland, Flevoland en Gelderland.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij GGz Centraal te werken?

3,1
Werk-privébalans
3,1
Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,5
Doorgroeimogelijkheden
2,5
Management
2,9
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij GGz Centraal?

50%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van de CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 12 reviews
3,0
Dagelijkse gang van zaken is doorgaans vrij saai te noemen.
Geschreven door Sociotherapeut (voormalige medewerker) van Amersfoort op 17 april 2018
Weinig gemotiveerde sfeer. Over het algemeen jonge medewerkers.
Bekijk GGz Centraal reviews over management

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij GGz Centraal?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 11 gesprekken
Positief
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 11 gesprekken
Gemiddeld
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 11 gesprekken
Ongeveer twee weken
Gesprekken bij GGz Centraal