GGz Breburg

Je Leven de Baas Blijven

We zijn trots op onze strategische koers, waarin één krachtige wens centraal staat: we willen dat jij je leven de baas blijft. We beloven je dat we samen de weg zoeken naar herstel.

Uitdagingen die je boven het hoofd zijn gegroeid, brengen we terug naar stappen die je wél aankunt. Samen werken we aan behapbare doelen, die (opnieuw) betekenis geven aan je leven en je helpen in je herstel. Zo verandert je psychische kwetsbaarheid van ‘te groot om te overzien’ in ‘klein genoeg om mee te leven’.

Jouw volgende stap begint bij GGz Breburg

Medewerkers van GGz Breburg vertellen tijdens de Social run en werk, over hun werk bij GGz Breburg en hoe de Social Run als jaarlijkse uitdaging ook dagelijks deel uitmaakt van het werk om samen de beste zorg te kunnen leveren.

Jouw volgende stap begint bij GGz Breburg: Manager Bedrijfsvoering

Bram werkt als manager bij GGz Breburg. Hij vertelt over zijn werk, de ontwikkelmogelijkheden en zijn passie voor de Social Run en hoe die jaarlijkse uitdaging ook dagelijks deel uitmaakt van zijn werk om samen de beste zorg te kunnen leveren.

Jouw volgende stap begint bij GGz Breburg: Agogisch Medewerker

Ruben werkt nog maar kort als agoog bij GGz Breburg. Hij vertelt over de kennismaking met zijn nieuwe collega's, waarom hij beweging zo belangrijk vindt en hij meedoet aan de Social Run.

Jouw volgende stap begint bij GGz Breburg: Psychiater

Anniek werkt als psychiater bij de High Intensive Care (HIC) van GGz Breburg. Na haar opleiding bij GGz Breburg is ze 3 jaar weggeweest. Nu is Anniek weer werkzaam bij ons en ze vindt het werk dat ze op de HIC doet heel erg mooi en vooruitstrevend, zeker in vergelijking met andere plekken.

Jouw volgende stap begint bij GGz Breburg: Casemanager / verpleegkundige

Eveline werkt als psychiatrisch verpleegkundige en casemanager bij GGz Breburg. Zij vertelt over wat ze zo fijn vindt aan haar werk, de ruimte die ze al 13 jaar voelt om zich te blijven ontwikkelen en haar deelname aan de Social Run. Die deelname zorgt voor een speciale binding met collega's, zodat ze de beste zorg kunnen leveren.

GGz Breburg, locatie Jan Wierhof 7, Tilburg

De locatie Jan Wierhof ligt middenin de Tilburgse woonwijk Armhoefse Akkers. Op dit terrein van het voormalige St. Elisabeth Ziekenhuis is al sinds 1982 een psychiatrische kliniek gevestigd; tegenwoordig huist hier tevens het hoofdkantoor van GGz Breburg.

Meer over alle locaties van GGz Breburg: https://www.ggzbreburg.nl/locaties/

GGz Breburg, locatie Muiderslotstraat, Breda

Onze locatie aan de Muiderslotstraat ligt middenin de woonwijk IJpelaar. Hier vind je onder andere onze crisisdienst, de spoedeisende psychiatrische onderzoeksruimte (SPOR) en de High Intensive Care Units (HIC).

Meer over alle locaties van GGz Breburg: https://www.ggzbreburg.nl/locaties/

GGz Breburg, locatie Poolseweg 150, Breda

Op onze locatie aan de Poolseweg, nabij het Amphia Ziekenhuis Molengracht in Breda-Zuid, bieden wij psychiatrische zorg aan jeugd en volwassenen.

Meer over alle locaties van GGz Breburg: https://www.ggzbreburg.nl/locaties/

GGz Breburg, locatie Heuvelstraat 33, Dongen

Deze locatie ligt in een woonwijk aan de rand van Dongen. Vroeger boden de broeders hier opvang aan allerlei mensen; een aantal oorspronkelijke gebouwen uit die tijd staat er nog. Tegenwoordig biedt dit ruim opgezette terrein huisvesting aan senioren, die hier tevens behandeling en begeleiding krijgen.

Meer over alle locaties van GGz Breburg: https://www.ggzbreburg.nl/locaties/

Over GGz Breburg

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke- en professionele ontwikkeling. We zijn trots op onze strategische koers, waarin één krachtige wens centraal staat: 'Je leven de baas blijven.'

GGz
 – meer... 

  • GGz Breburg photo: Collega's Ruud en Esther: 'Bikkels van de Begijnstraat'.
  • GGz Breburg photo: Fameus (Centrum voor herstel, ontwikkeling en ontplooiing ) is hier gevestigd.
  • GGz Breburg photo: Receptie op de locatie Teteringsedijk.
  • GGz Breburg photo: Wachtruimte, de locatie in Breda Noord is uitvalsbasis voor het FACT en Beschermd Wonen team.
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Jan Wierhof 7, 5017 JD Tilburg
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Werken bij GGz Breburg
GGz Breburg website

Twitter

Facebook