Gemeente Zoetermeer Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zoetermeer
Medewerker Burgerzaken (voormalige medewerker) –  Zoetermeer6 augustus 2018
Het mogen werken bij een professionele instellingen en de daarbij behorende diversiteit aan werkzaamheden geven mij energie en voldoening.
Sinds december 2016 ben ik werkzaam bij de Gemeente Zoetermeer afdeling Publieksplein .Hospitality en dienstverlening staan bij de gemeente Zoetermeer hoog in het vaandel. Goede informatieverstrekking ten behoeve van een positieve klantwaardering en een juist resultaat vind ik enorm belangrijk. Het is van groot belang dat bezoekers zich welkom en gehoord voelen. Ik vind het ontzettend leuk om daarin mijn steentje te kunnen bijdragen, en bezoekers met een tevreden gevoel het onlangs vernieuwde stadhuis verlaten.
Pluspunten
De mooie entree en de omliggende restaurants en het gezellige Stadshart met
Minpunten
De avondopenstelling met de daarbij lange werkuren 8.45u-19.45u
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
redelijke opdrachtgever
jurist (voormalige medewerker) –  vvh6 juli 2018
objectief , verder geen commentaar. Bedrijf heeft geen structuur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Matige werkgever
reiniger en chauffeur (voormalige medewerker) –  Zoetermeer13 augustus 2016
zeer negatieve werksfeer. slechte leiding. geen respect voor oudere medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Administratief medewerker (huidige medewerker) –  Zoetermeer11 juli 2016
Ik heb met veel plezier gewerkt bij de gemeente. Heb me in een jaartijd ook kunnen ontwikkelen. Ik heb hier 3 functies uitgeoefend
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leerzame omgeving die steeds in beweging is.
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  Zoetermeer12 mei 2016
Het leuke van deze baan waren de leuke contacten met medewerkers.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken en leren. Leuk!
Directiesecretaresse/management assistente (huidige medewerker) –  Zoetermeer13 april 2016
Bij de gemeente Zoetermeer werk ik als afdelingssecretaresse in opleiding. Op de dinsdagen zijn het mijn schooldagen.

Een typische dag op het werk is altijd eerst even kletsen met koffie of thee. Dan gaat het vanzelf verder. De dagen vliegen altijd voorbij.

Ik heb geleerd hoe je een spin in het web kan zijn. Klaar staan voor je afdeling en collega's. Ik heb geleerd om spreektaal en schrijftaal te onderscheiden.

De werksfeer was niet altijd even leuk. Er wordt heel veel geroddeld en merkte ik dat je moet oppassen wat je wel en niet kan zeggen. Dat maakte mij soms ongelukkig. Ik heb dan ook geleerd dat de sfeer op de werkvloer erg belangrijk is.

Het moeilijkste van mijn baan was notuleren. Ik vond het erg moeilijk om de relevante informatie op te schrijven.

Ik vind het erg leuk om de administratieve taken te doen, plannen van afspraken voor het hoofd en/of de teammanager. Bijeenkomsten organiseren.
Pluspunten
dichtbij huis
Minpunten
extreem veel geroddel
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel erg blij
Sportinstructeur (voormalige medewerker) –  Zoetermeer4 maart 2016
Een nieuwe horeca gelegenheid om ervaring op te doen.

Ik persoonlijk vindt een een leerzaam bedrijf het is soms wel even hard werken maar dat hoort erbij in de horeca.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
gebouwenbeheerder/vestigingsmanager (voormalige medewerker) –  Zoetermeer, ZH16 juni 2015
Elke dag weer een verassing wat er op je bordje terecht komt waar je mee aan de slag moet. Door de veelzijdigheid van werkzaamheden heel veel geleerd op heel veel vlakken zoals bijvoorbeeld gebouwenbeheer en het aansluiten van computers en telefoons. Ook kleine klusjes zoals het verwisselen van sloten en het repareren van een vlotter kunnen op het menu staan.
Tussen directie en collega's zijn alle lijnen kort en goed als je je daar zelf voor in zet.
Het moeilijkste maar tevens het leukste van de baan is dat het een deel van je leven wordt waardoor privé en werk veel in elkaar overloopt.
Pluspunten
veel vrijheid
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemeente Zoetermeer
Leerling directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Zoetermeer, ZH3 juni 2015
Ik heb er met veel plezier gewerkt, met vele leuke collega's.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een organisatie in verandering, Nieuwe wetgeving
Trainer (huidige medewerker) –  Zoetermeer, ZH27 februari 2015
Op een nevenlocatie begeleiden van Klanten van de Gemeente Zoetermeer
Pluspunten
Prima werksfeer op de locatie
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke afwisselende zelfstandige baan
Fotograaf (voormalige medewerker) –  Zoetermeer, ZH6 augustus 2013
Het fotograferen van alle voorkomende fotografische werkzaamheden in de Gemeente Zoetermeer en het afwerken hier van.
Door reorganisatie is de functie komen te vervallen.
Pluspunten
Goede wekgever en in Zoetermeer
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Zoetermeer. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 12 reviews
52
45
34
20
11

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Gemeente Zoetermeer gesorteerd op locatie