Gemeente Tilburg Reviews

Alle 20 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel niet-betrokken managers van buitenaf
Ruimtelijke Uitvoering (voormalige medewerker) –  Tilburg11 juli 2018
Weinig teambuilding en management & collega’s die vooral bezig zijn met eigen positie. Er heerst een afschuif-cultuur en weinig: “wij zijn met elkaar Tilburg”.
Pluspunten
Thuiswerk-mogelijkheden
Minpunten
Betrokkenheid management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn bedrijf
administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Tilburg26 maart 2018
Fijn bedrijf om te werken altijd behulpzame collegas en steeds weer veel dingen die je bijgeleerd krijgt je werkte elke dag uptodate
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
grote organisatie met de vrijheid om deels vanuit huis te werken
Intaker (voormalige medewerker) –  Tilburg22 februari 2018
Bij gemeente Tilburg wordt veel gebruik gemaakt van inhuurkrachten.
Pluspunten
mogelijkheid om vanuit huis te werken
Minpunten
er wordt (te)veel gebruik gemaakt van tijdelijke krachten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Projectmanager PPI
Projectmanager (voormalige medewerker) –  Tilburg8 november 2017
Uitdagende omgeving, zeer prettige collega's. Doorgroeimogelijkheden zijn er, enige wat lastig is is een niet goed functionerend management.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige Sfeer
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg28 september 2017
Ik had hele fijne collega's om mee te werken.
Deze baan was uitdagend voor mij en het was mij een eer om hier mijn werkervaring op te doen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
brede arbeidsstructuur
bijzonder algemeen administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Tilburg14 augustus 2017
De gemeente Tilburg is een zeer uitgebreide ambtelijke organisatie. Waarbij er diverse werkzaamheden op allerlei vlakken mogelijk zijn.
Helaas is de beperking tot persoonlijke doorgroei binnen de ambtelijke organisatie cultuur hier ook zeer zeker voelbaar.
Pluspunten
de arbeidsmogelijkheden zijn divers
Minpunten
je moet de weg hiernaartoe geheel zelf ten uitvoer brengen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zet Tilburg op de kaart!
communicatiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Tilburg4 juli 2017
Met alle collega's werkte ik jarenlang samen, 24/7, om Tilburg op de kaart te zetten. We deden dat in een gezellige, intergere, open sfeer. Met ruimte voor opbouwende kritiek waar je persoonlijk kon groeien en altijd met allen één doel nastreefden.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige informele werkomgeving
Klantcontact medewerker (huidige medewerker) –  Tilburg3 april 2017
Oer het algemeen een fijne werkgever. Alleen de functie is eentonig van aard.
Pluspunten
Fijne werksfeer
Minpunten
Te laag salaris, weinig doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Complexe omgeving met veelvoud aan applicaties
Projectmanager & systeembeheerder (huidige medewerker) –  Tilburg14 maart 2017
In een complexe omgeving met veelvoud aan applicaties heb ik veel vrijheid binnen mijn werkgebied.
Pluspunten
Sociale omgeving
Minpunten
Niet iedereen is even gedreven.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Netwerkorganisatie met ontwikkelingspotentieel voor medewerkers
Procesbeheerder (huidige medewerker) –  Tilburg3 maart 2017
De gemeente Tilburg is een organisatie waar je veel voor anderen, maar ook voor jezelf kan betekenen. Jij bent in the lead om je eigen carriere te plannen.
Tilburg Actief zorgt ervoor dat je als medewerker de mogelijkheden krijgt om naar je toekomst te kijken.
Pluspunten
Secundaire arbeidsomstandigheden
Minpunten
Koffie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hardwerkende mensen, goede werksfeer.
adviseur grondzaken (voormalige medewerker) –  Tilburg24 maart 2016
zeer vooruitstrevende organisatie.
zeer goede werksfeer, korte lijnen en snel schakelen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Medewerker Productie (huidige medewerker) –  Tilburg, NB1 februari 2016
het was een leuk bedrfijf om te werken moest in teamplay werken zelfstandig werken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Bestemmingsplantoetser (voormalige medewerker) –  Tilburg6 januari 2016
Er is geen typische dag! In het kader van -Never a dull moment-. Het is altijd gezellig op een nette, collegiale manier. Niemand hoeft zich anders voor te doen, en als het leven even niet mee zit, zijn je collega's er om je te steunen.
Ik heb geleerd bestemmingsplanning te toetsen aan de wet, veel geleerd over bezwaar- en beroepschriftprocedures, veel op het gebied van sociale zaken en kantvriendelijkheid.

Het leukste van de baan waren zeer zeker de collega's en de nieuwe uitdagingen elke dag opnieuw.
Pluspunten
zeer capabel afdelingshoofd
Minpunten
de thee smaak een beetje vies
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
informele werkomgeving met prettige collega`s
Klantmanager Poort (huidige medewerker) –  Tilburg, NB10 augustus 2015
De gemeente Tilburg is een innoverende en dynamische werkomgeving.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg hectische afdeling waar veel zaken tegelijk speelde en door elkaar liepen.
Secretaresse Economie & Arbeidsmarkt (huidige medewerker) –  Tilburg, NB29 oktober 2014
Ik heb me goed staande weten te houden in deze hectiek. Agendabeheer is op deze afdeling een hele uitdaging.
Pluspunten
Heel leuke collega's en voldoende uitdagingen op de afdeling
Minpunten
Door de hectiek van de baan had ik geen tijd om aan overkoepelende activiteiten deel te nemen, terwijl ik dat soort dingen ook heel erg leuk vind.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Landschapsarchitect (stagiare) (voormalige medewerker) –  Tilburg, NB17 oktober 2013
Heel vriendelijke collega's, goede werksfeer. Ruimte voor ontwikkeling.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multidisciplinaire werkomgeving en met blik op de toekomst
Stagiair op de afdeling Ruimte (voormalige medewerker) –  Tilburg, NB25 juli 2013
Bij de gemeente Tilburg leerde ik werken in een multidisciplinaire werkomgeving waarbij ik betrokken was bij het maken van beleid van probleemstelling via afdelingsvergaderingen naar uitvoering en beheer. Een erg leerzame ervaring en dankzij betrokken collega's een leuke tijd.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijvige, afwisselende en uitdagende functie met fijne collega's
Allround uitvoerend mw/productverantwoordelijke (voormalige medewerker) –  Tilburg, NB23 juni 2013
Elke dag is anders wat bijdraagt aan de werktevredenheid. Het is afwisselend en er worden vele kansen geboden. Binnen het bedrijf kun je jezelf zijn en word je gewaardeerd om je inzet en prestaties,

Mijn leidinggevende heeft een goed inzicht van zijn werknemers, zowel persoonlijk als werkgericht, en is daardoor in staat iedereen op de juiste wijze in te delen.

De sfeer is gemoedelijk en er wordt hard gewerkt. Vaak worden er uitstapjes verzorgd die bijdragen aan de teamspirit.

Ik kan geen minpunten opnoemen, ik werk er met zoveel plezier. Jammer dat ik vanwege de reorganisatie niet in aanmerking kom voor contractverlenging.
Pluspunten
Veel vrijheid en kansen
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lekekr zooitje
ass voorwerker (huidige medewerker) –  tilburg26 augustus 2012
rommeltje qua organisatie,slecht vacature beleid,mensen die niet weten wat schoonaak voorstelt
Pluspunten
werktijd zijn zelf invulbaar
Minpunten
eerst wek aan nemen, en dan pas gaan kijken of je daar mensen voor hebt die het kunnen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 32Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Tilburg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,3
Gebaseerd op 20 reviews
510
46
33
21
10

Waarderingen per categorie

4,3Werk-Privé Balans
4,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Gemeente Tilburg gesorteerd op locatie