Ik werk hier met heel vele plezier. Jammer is dat na 23 maanden je contract eindigt en je er daarna echt uit moet. Er bestaat hier veel onduidelijkheid over en dat is jammer. De ene gaat bijvoorbeeld toch door en krijgt na 23 maanden alsnog een contract, al dan niet voor onbepaalde tijd en een ander mag na een half jaar weer terug komen en weer een ander kan via een detacheringsbureau door bij dit bedrijf. De onduidelijkheid die hierover bestaat vind ik het meest negatieve punt bij Ro!Entree. Je kunt hier heel veel leren en veel klantcontactervaring op doen. Wanneer je de hele opleiding bij Ro hebt gedaan, dan kan je echt wel zeggen dat je een goede basis hebt voor een functie in een KCC.
Adviseur Riolering (voormalige medewerker) – Rotterdam – 28 september 2019
Ik was nog betrekkelijk groen op mijn vakgebied. Doordat sociale collega's bereid waren hun kennis te delen, heb ik in korte tijd zeer veel opgestoken. Ik zou graag terugkomen op deze plek!
Pluspunten
Leerzame werkomgeving, flexibiliteit qua invulling werktijd
Adviseur (huidige medewerker) – Rotterdam – 15 september 2019
Onder collega's is er een goede sfeer. Ze zijn behulpzaam en professioneel. Er is goede ondersteuning als je start als nieuwe medewerker en de werkplekken (flexplekken) worden goed verzorgd.
Prachtige tijd gehad met veel verschillende functies. Ik ben hier gegroeid tot een meer manager omdat ik met veel verschillende karakter eigenschappen kon werken
Leerzame baan over de rechten en plichten van de burgers. Je leert er een hoop. Je moet wel tegen een duwtje kunnen en kunnen accepteren dat er niet altijd een oplossing is
Ik had een leuke stageplek hier gevonden. Ik heb de klanten met een bijstandsuitkering geholpen aan een baan. Dit was echt een leuke stageplek. Jammer dat ik niet mocht blijven! Ik hoop dat ik de kans krijg om hier nu als afgestudeerde SJD aan de slag te gaan!
Pluspunten
Leuke werkplek, leuke en leerzame functie en leuke collega's.
Cookies stellen ons in staat om onze diensten te leveren. Ons Cookiebeleid beschrijft hoe we cookies gebruiken en hoe ze uit te schakelen.Meer informatie