Gemeente Rotterdam Reviews

Alle 74 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
diverse stad met veel ambities
Kwaliteitsmedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam17 april 2018
Rotterdam is nog heel erg zoekende als het om samenwerking tussen cluster MO en W&I gaat. Heel er versnippert, waardoor het voor de uitvoering niet makkelijk is de goede stappen te zetten.
Pluspunten
flexible werktijden, mogelijkheden thuis te werken
Minpunten
weinig doorgrooimogelijkheden, diversiteit in de uitvoering is niet terug te zien in het management
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede managementcultuur, gericht op groei en ontwikkeling
Beleidsadviseur Wonen (huidige medewerker) –  Rotterdam9 april 2018
Een werkdag is nooit zonder vergaderingen, waarbij er wordt afgestemd over allerlei onderwerpen.
De uitdaging is besluitvorming op ambtelijk en bestuurlijk niveau, met om je heen allerlei stakeholders die ook belangen hebben bij de besluitvorming.
Wat ik het leukste vind aan de baan is de complexiteit van de omgeving. Dit is tegelijkertijd ook het meest moeilijk.
De cultuur binnen de gemeente is gericht op ontwikkeling, groei en integriteit. Een zeer prettige organisatie om voor te werken.
Pluspunten
Prachtig gebouw met uitzicht op Erasmusbrug, goede lunch
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving, een ideale stageplek.
Stagiar (voormalige medewerker) –  Rotterdam21 maart 2018
productieve en gezellige werkomgeving, een ideale stageplek.
Pluspunten
betaalde stage
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettig werkomgeving
Algemene medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 februari 2018
hoi toen ik daar werkte was alles goed geregeld door de gemeente rotterdam
Pluspunten
werktijden
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie en gezellig om daar te werken
Reinigingsmedewerker (voormalige medewerker) –  Nederland9 januari 2018
Echt lekker om daar te werken. Goed medewerkers en staff. Ik hou van buiten werken. Jammer is er geen werk meer.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Op een belangrijke afdeling gewerkt
Cameratoezicht operator (huidige medewerker) –  Rotterdam19 november 2017
Het werk is voor belang om de veiligheid van burgers te waarborgen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele organisatie, prettige werkomgeving voor afstudeerstage
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 november 2017
Goed georganiseerde afdeling, behulpzame collega's en en prettige werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collegeale weksfeer
Helpdeskmedewerker (voormalige medewerker) –  Herenwaard, Rotterdam7 november 2017
Leuke informele bedrijfscultuur, waar je een op een contact hebt met de klanten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het is een heel andere werk van wat ik eerder had gedaan maar help graag mensen dus op zich was het een heel leuke ervaring
Helpdeskmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam2 november 2017
het ondersteunen van klanten bij aanvragen van bijstand of dergelijk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstanding functie
help desk medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 oktober 2017
heb veel geleerd met verschillende culturen te werken
Pluspunten
eigen tijden
Minpunten
collega
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Receptioniste (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 september 2017
Ik mocht tijdens mijn stage 2 dagen meelopen met de receptioniste. Geen dag is hetzelfde geweest.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top!
Management Assistente (huidige medewerker) –  Rotterdam14 september 2017
Ik ben tevreden dat ik deze prachtige kans heb gekregen om mezelf binnen zo een korte tijd na mijn studie te bewijzen en voor de afdelingshoofd! Ik heb zoveel geleerd, gewerkt, gedaan dat ik na dit alles aan kan!
Pluspunten
Goede werksfeer, mooi gebouw, goed bereikbaarheid, midden in het centrum
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige samenwerking met de vaste medewerkers op het servicepunt
Medewerker gebruikersondersteuning (voormalige medewerker) –  Rotterdam19 augustus 2017
Zeer prettig samengewerkt, heb voldoende kennis en ervaring kunnen delen met de vaste medewerkers op het servicepunt.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken op de camping zou gezellig moeten zijn
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Hoek van Holland21 juli 2017
Leuk werk, veel geleerd. Jammer dat de bedrijfscultuur niet optimaal was. Erg chaotisch en regels werden niet goed nageleefd.
Geen structuur.
Pluspunten
Divers, genoeg te doen, leerzaam.
Minpunten
Geen structuur, chaotisch, geen goede regels of protocol.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alle ruimte om je te ontwikkelen
Communicatieadviseur (huidige medewerker) –  Rotterdam19 juli 2017
Sinds ik bij de gemeente Rotterdam werk heb ik alle trainingen en cursussen die ik wilde, mogen volgen. Zo heb ik binnen mijn werk specialismen ontwikkeld waardoor mijn baan geen jaar hetzelfde was, hoewel de functienaam gelijk bleef.
Als je leidinggevende en collega's je interessante klussen gunnen en je bent zelf proactief, kun je enorme veel halen uit een lang dienstverband. En zelfs als je aangeeft weg te willen, krijg je daarbij maximale ondersteuning, variërend van een carrièrecoach tot iemand die een professionele profielfoto van je maakt tot een minicursus netwerken en solliciteren.
Qua salaris zit er al vrij snel een grens aan doorgroeien -als je geen leiding wilt geven of iets dergelijks- maar dit soort ontwikkelmogelijkheden en de secundaire arbeidsvoorwaarden compenseren de financiële stagnatie wat mij betreft.
De cultuur is behoorlijk hiërarchisch en je moet tactisch zijn als je kritiek wilt uiten. De hoeveelheid systemen en geschreven regels zijn de laatste jaren erg afgenomen En de vrijheid, door flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden, juist toe.
Pluspunten
Alle kans om je te onplooien.
Minpunten
De grens aan het salaris als je geen leiding wilt geven.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Laag
sport instructeur (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 juli 2017
Gemeente medewerkers waarover geklaagd is (bekend is op de afdeling; klachten) hebben goede training nodig in EMPATHISCH VERMOGEN & de sociale Skills opkrikken.
Pluspunten
Meer minpunten dan pluspunten
Minpunten
Heel veel minpunten
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet nu
invorderingsmedewerker (huidige medewerker) –  invorderingsmedewerker2 juli 2017
Dynamisch, grote organisatie, veel mogelijkheden,
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met goede arbeidsvoorwaarden
Inkoper (huidige medewerker) –  Rotterdam27 juni 2017
Met veel plezier gewerkt maar wil nu het roer omgooien
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
De vele reorganisaties
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige Leeromgeving rondom professionals
IT leerling Stage periode Helpdesk medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 juni 2017
Deze periode was als Stage als IT leerling mijn eerste werkervaring in deze functie.
Al was dit enig tijd geleden zij hebben mij naast een goede leerperiode, ook goed aangestuurd op mijn min punten die ik destijds nodig had voor ik het bedrijfsleven in kon treden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij roteb rotterdam
Belader (huidige medewerker) –  Rotterdam9 mei 2017
Een typische dag op werk begint om 08:00 ,
Je stapt de wagen in en gaat naar een wijk.
Daar zal je (mini's) Of (Maxi's) moeten beladen,
om 10:00/11:00 uur krijg je Pauze van een half uur
dan ga je weer de wijk in en werk je tot half 3 ongeveer
dan ga je storten en om 16:00 uur ga je naar huis

,als het je eerste werkdag is dan wordt dat jou aangeleerd door de chaufeur of mede belader .

Als je grofvuil moet beladen dan gaat de laadbak omlaag
en word er grofvuil in de bak gegooid (op een veilige manier )

er is niks moeilijk aan het werk , alleen even wennen in het begin misschien met het beladen van de ( mini's Of Maxi's )

het Leukste vind ik zelf je werkt buiten
af en toe een babbeltje kan maken met klanten ( eigenaar van de bak )
Pluspunten
Douchen op werk
Minpunten
geen toekomst ( GEEN VASTE CONTRACTEN )
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Rotterdam. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 74 reviews
530
423
313
25
13

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Gemeente Rotterdam gesorteerd op locatie