Gemeente Rotterdam Reviews

Alle 104 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzaam , leergierig , lekker
Beveiligingsmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam21 november 2019
Leerzaam gezellige sfeer elke dag weer anders doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg teleurstellend
Operator meldkamer (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 oktober 2019
Vreselijke sfeer, onbekwame teamleider('s),/managers, te weinig bezetting, slechte werkgever
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemeente Rotterdam
Specialist Monitoring & Analyse (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 oktober 2019
Prima ambtenaren organisatie waar veel persoonlijke groei mogelijk is
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie tijd.
Adviseur Riolering (voormalige medewerker) –  Rotterdam28 september 2019
Ik was nog betrekkelijk groen op mijn vakgebied. Doordat sociale collega's bereid waren hun kennis te delen, heb ik in korte tijd zeer veel opgestoken. Ik zou graag terugkomen op deze plek!
Pluspunten
Leerzame werkomgeving, flexibiliteit qua invulling werktijd
Minpunten
Druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
je krijgt de kans om door te groeien
Helpdeskmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 september 2019
Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt en vond het altijd plezierig. zou graag terug willen bij de Gemeente.
Pluspunten
Lucnh
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Algeheel onderhoud van het Kralingse Bos (voormalige medewerker) –  Rotterdam19 september 2019
Werken in het Kralingse Bos was een geweldige en leerzame ervaring.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer, professioneel
Adviseur (huidige medewerker) –  Rotterdam15 september 2019
Onder collega's is er een goede sfeer. Ze zijn behulpzaam en professioneel. Er is goede ondersteuning als je start als nieuwe medewerker en de werkplekken (flexplekken) worden goed verzorgd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bij de gemeente Rotterdam kan je lekker flexen
Beheer Inkomen, Intake en Werk (huidige medewerker) –  Rotterdam16 augustus 2019
Werken bij gemeente Rotterdam vind ik helemaal geweldig!
Vooral het flexen binnen een fijne werkomgeving. De meeste collega's zijn ook down to earth.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Kwaliteitsmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 augustus 2019
Fijne werkgever, genoeg ruimte voor groei en ondanks grootte van aantal medewerkers ben je nooit ene nummer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Timmerman (voormalige medewerker) –  Rotterdam19 juli 2019
Het goed werkgever bi Rotterdam de gemeente waar ik heb gewerkt
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer afwisselende baan
Manager Operations (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum8 juli 2019
Prachtige tijd gehad met veel verschillende functies. Ik ben hier gegroeid tot een meer manager omdat ik met veel verschillende karakter eigenschappen kon werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibele uren en werkdagen
Horeca Medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 mei 2019
bijvullen van producten en voorbereiden van ontbijt,lunch.
schoonmaken en opbergen van de spullen waar het bij hoorde.
Pluspunten
met plezier gewerkt
Minpunten
veel lichamelijke klachten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Organisatie met veel ontwikkelmogelijkheden
Management Assistente (huidige medewerker) –  Rotterdam13 mei 2019
Grote organisatie; flexibel werken is mogelijk. Veel aandacht voor loopbaancoaching / ontwikkelmogelijkheden.
Pluspunten
flexibel werken
Minpunten
beperkte reiskostenvergoeding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Klantmanager (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 mei 2019
Leuke werkgever met daadkrachtig team van teamleiders.
Pluspunten
Werkomgeving
Minpunten
Doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stageplek
Stagiaire (huidige medewerker) –  Gemeente Rotterdam19 maart 2019
Fijne, leerzame stageplek. Fijne collega's en een fijne omgeving.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam
Callcentermedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam18 februari 2019
Leerzame baan over de rechten en plichten van de burgers. Je leert er een hoop. Je moet wel tegen een duwtje kunnen en kunnen accepteren dat er niet altijd een oplossing is
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Klantenservice medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 februari 2019
De vragen van de Rotterdamers te beantwoorden binnen een geldend script. goede werkomgeving.
Pluspunten
makkelijk te bereiken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hetzelfde als mijn vorige review
Stage (voormalige medewerker) –  rotterdam30 januari 2019
Goede stageplek bij gemeente Rotterdam. Jammer dat ik niet mocht blijven.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een stageplek. Ik heb veel geleerd van deze stage!
Klantmanager Werk (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 januari 2019
Ik had een leuke stageplek hier gevonden. Ik heb de klanten met een bijstandsuitkering geholpen aan een baan. Dit was echt een leuke stageplek. Jammer dat ik niet mocht blijven!
Ik hoop dat ik de kans krijg om hier nu als afgestudeerde SJD aan de slag te gaan!
Pluspunten
Leuke werkplek, leuke en leerzame functie en leuke collega's.
Minpunten
Het was een stageplek en ik mocht niet blijven
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mogelijkheden voor thuiswerken en op werkvloer.
Medewerker Klantcontact (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 november 2018
Dienstverlenend werk. Zeer intensief. Thuiswerken biedt mogelijkheid tijd flexibel in te delen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Rotterdam. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 104 reviews
542
436
317
25
14

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Gemeente Rotterdam gesorteerd op locatie