Gemeente Rotterdam Reviews

Alle 88 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Klantenservice medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 februari 2019
De vragen van de Rotterdamers te beantwoorden binnen een geldend script. goede werkomgeving.
Pluspunten
makkelijk te bereiken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hetzelfde als mijn vorige review
Stage (voormalige medewerker) –  rotterdam30 januari 2019
Goede stageplek bij gemeente Rotterdam. Jammer dat ik niet mocht blijven.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een stageplek. Ik heb veel geleerd van deze stage!
Klantmanager Werk (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 januari 2019
Ik had een leuke stageplek hier gevonden. Ik heb de klanten met een bijstandsuitkering geholpen aan een baan. Dit was echt een leuke stageplek. Jammer dat ik niet mocht blijven!
Ik hoop dat ik de kans krijg om hier nu als afgestudeerde SJD aan de slag te gaan!
Pluspunten
Leuke werkplek, leuke en leerzame functie en leuke collega's.
Minpunten
Het was een stageplek en ik mocht niet blijven
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mogelijkheden voor thuiswerken en op werkvloer.
Medewerker Klantcontact (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 november 2018
Dienstverlenend werk. Zeer intensief. Thuiswerken biedt mogelijkheid tijd flexibel in te delen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Rotterdam Noord1 september 2018
Veel afwisselende werktijden en werkzaamheden zowel binnen als op de straat. Goed team die bereidt is om je met alles te helpen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groeiende organisatie
Projectmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam27 augustus 2018
De gemeente Rotterdam is de eerste organisatie waar ik als Facilitair Medewerker ervaring op deed. Als nieuweling ben ik goed begeleid door mijn manager en door de collega's.
Ik heb in projecten gewerkt maar ook ondersteuning gegeven aan de servicedesk. Ook het inrichten van kantoorwerkplekken en verhuizingen hoorde tot dagelijkse werkzaamheden.
Wij hadden een heel leuk team die elkaar elke dag klaar stond voor elkaar en ook voor anderen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi werkomgeven
Medewerker Back Office van klantmanager / Belteam (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 augustus 2018
Was leuke baan en leuk ervaringen met een gezellig team
Pluspunten
Aardig collega's en mogelijkheid om te ontwikkelen
Minpunten
stress
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Rotterdam Overschie3 augustus 2018
Gezellige werksfeer, kon goed omgaan met mn collega's en leidinggevende
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Contract
Beveiliger (huidige medewerker) –  Rotterdam6 juli 2018
Bij gemeente rotterdam worden voornamelijk 0 uur contracten gegeven . familie van ambtenaren komen makkelijk binnen + vast contract
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veelzijdige organisatie
Projectleider Project Ontsluiting Basisregistratie (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 mei 2018
Ik koppelde applicaties van diverse diensten aan de basisregistratie personen en adressen. Dit was een technische, maar vooral ook een organisatorische taak.
Ik heb geleerd dat je vaak met diplomatie en charme veel meer gedaan kreeg. Ik heb ook geleerd dat je soms geduld moet opbrengen, maar dat zelfinitiatief zaken snel weer in werking kan brengen.
Het leukste van de baan waren de vele contacten op alle niveau, van topmanagement tot systeembeheer.
Het moeilijkste was het afscheid nemen.
Pluspunten
zelfstandigheid
Minpunten
soms trage besluitvorming
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het is een fijne werkgever waar je fijn kan werken en veel kan leren.
Teamleider/Projectmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 mei 2018
het is een fijne werkgever waar je fijn kan werken en veel kan leren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
diverse stad met veel ambities
Kwaliteitsmedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam17 april 2018
Rotterdam is nog heel erg zoekende als het om samenwerking tussen cluster MO en W&I gaat. Heel er versnippert, waardoor het voor de uitvoering niet makkelijk is de goede stappen te zetten.
Pluspunten
flexible werktijden, mogelijkheden thuis te werken
Minpunten
weinig doorgrooimogelijkheden, diversiteit in de uitvoering is niet terug te zien in het management
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede managementcultuur, gericht op groei en ontwikkeling
Beleidsadviseur Wonen (huidige medewerker) –  Rotterdam9 april 2018
Een werkdag is nooit zonder vergaderingen, waarbij er wordt afgestemd over allerlei onderwerpen.
De uitdaging is besluitvorming op ambtelijk en bestuurlijk niveau, met om je heen allerlei stakeholders die ook belangen hebben bij de besluitvorming.
Wat ik het leukste vind aan de baan is de complexiteit van de omgeving. Dit is tegelijkertijd ook het meest moeilijk.
De cultuur binnen de gemeente is gericht op ontwikkeling, groei en integriteit. Een zeer prettige organisatie om voor te werken.
Pluspunten
Prachtig gebouw met uitzicht op Erasmusbrug, goede lunch
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving, een ideale stageplek.
Stagiar (voormalige medewerker) –  Rotterdam21 maart 2018
productieve en gezellige werkomgeving, een ideale stageplek.
Pluspunten
betaalde stage
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buurtconcierge
Buurtconcierge (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 maart 2018
Het werken in de buurt en in de flats waar ik verantwoordelijk was voor het onderhouden van de facilitaire zaken. Het verwijderen van graffiti, het vervangen van lampen en overige zaken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettig werkomgeving
Algemene medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 februari 2018
hoi toen ik daar werkte was alles goed geregeld door de gemeente rotterdam
Pluspunten
werktijden
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie en gezellig om daar te werken
Reinigingsmedewerker (voormalige medewerker) –  Nederland9 januari 2018
Echt lekker om daar te werken. Goed medewerkers en staff. Ik hou van buiten werken. Jammer is er geen werk meer.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gewerkt in een Top Team
medewerker klantmanagement /Traffic management (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 december 2017
veel geleerd van mijn mede collega's,

helaas loopt gemeente Rotterdam werk en inkomen achter met hun trainingen, maar dat hielt mij niet tegen.

Kennis is er om te delen, en daar heb ik gebruik van gemaakt.

Je kan je heel goed ontwikkelen en doorgroeien in de gemeente
Pluspunten
je kan tafeltennissen
Minpunten
weinig impathie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Op een belangrijke afdeling gewerkt
Cameratoezicht operator (huidige medewerker) –  Rotterdam19 november 2017
Het werk is voor belang om de veiligheid van burgers te waarborgen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele organisatie, prettige werkomgeving voor afstudeerstage
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 november 2017
Goed georganiseerde afdeling, behulpzame collega's en en prettige werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Rotterdam. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 88 reviews
535
430
315
25
13

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Gemeente Rotterdam gesorteerd op locatie