Gemeente Rotterdam Reviews

Alle 97 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bij de gemeente Rotterdam kan je lekker flexen
Beheer Inkomen, Intake en Werk (huidige medewerker) –  Rotterdam16 augustus 2019
Werken bij gemeente Rotterdam vind ik helemaal geweldig!
Vooral het flexen binnen een fijne werkomgeving. De meeste collega's zijn ook down to earth.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Kwaliteitsmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam15 augustus 2019
Fijne werkgever, genoeg ruimte voor groei en ondanks grootte van aantal medewerkers ben je nooit ene nummer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Timmerman (voormalige medewerker) –  Rotterdam19 juli 2019
Het goed werkgever bi Rotterdam de gemeente waar ik heb gewerkt
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer afwisselende baan
Manager Operations (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum8 juli 2019
Prachtige tijd gehad met veel verschillende functies. Ik ben hier gegroeid tot een meer manager omdat ik met veel verschillende karakter eigenschappen kon werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibele uren en werkdagen
Horeca Medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 mei 2019
bijvullen van producten en voorbereiden van ontbijt,lunch.
schoonmaken en opbergen van de spullen waar het bij hoorde.
Pluspunten
met plezier gewerkt
Minpunten
veel lichamelijke klachten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Organisatie met veel ontwikkelmogelijkheden
Management Assistente (huidige medewerker) –  Rotterdam13 mei 2019
Grote organisatie; flexibel werken is mogelijk. Veel aandacht voor loopbaancoaching / ontwikkelmogelijkheden.
Pluspunten
flexibel werken
Minpunten
beperkte reiskostenvergoeding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Klantmanager (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 mei 2019
Leuke werkgever met daadkrachtig team van teamleiders.
Pluspunten
Werkomgeving
Minpunten
Doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stageplek
Stagiaire (huidige medewerker) –  Gemeente Rotterdam19 maart 2019
Fijne, leerzame stageplek. Fijne collega's en een fijne omgeving.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam
Callcentermedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam18 februari 2019
Leerzame baan over de rechten en plichten van de burgers. Je leert er een hoop. Je moet wel tegen een duwtje kunnen en kunnen accepteren dat er niet altijd een oplossing is
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Klantenservice medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 februari 2019
De vragen van de Rotterdamers te beantwoorden binnen een geldend script. goede werkomgeving.
Pluspunten
makkelijk te bereiken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hetzelfde als mijn vorige review
Stage (voormalige medewerker) –  rotterdam30 januari 2019
Goede stageplek bij gemeente Rotterdam. Jammer dat ik niet mocht blijven.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een stageplek. Ik heb veel geleerd van deze stage!
Klantmanager Werk (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 januari 2019
Ik had een leuke stageplek hier gevonden. Ik heb de klanten met een bijstandsuitkering geholpen aan een baan. Dit was echt een leuke stageplek. Jammer dat ik niet mocht blijven!
Ik hoop dat ik de kans krijg om hier nu als afgestudeerde SJD aan de slag te gaan!
Pluspunten
Leuke werkplek, leuke en leerzame functie en leuke collega's.
Minpunten
Het was een stageplek en ik mocht niet blijven
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mogelijkheden voor thuiswerken en op werkvloer.
Medewerker Klantcontact (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 november 2018
Dienstverlenend werk. Zeer intensief. Thuiswerken biedt mogelijkheid tijd flexibel in te delen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Rotterdam Noord1 september 2018
Veel afwisselende werktijden en werkzaamheden zowel binnen als op de straat. Goed team die bereidt is om je met alles te helpen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groeiende organisatie
Projectmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam27 augustus 2018
De gemeente Rotterdam is de eerste organisatie waar ik als Facilitair Medewerker ervaring op deed. Als nieuweling ben ik goed begeleid door mijn manager en door de collega's.
Ik heb in projecten gewerkt maar ook ondersteuning gegeven aan de servicedesk. Ook het inrichten van kantoorwerkplekken en verhuizingen hoorde tot dagelijkse werkzaamheden.
Wij hadden een heel leuk team die elkaar elke dag klaar stond voor elkaar en ook voor anderen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi werkomgeven
Medewerker Back Office van klantmanager / Belteam (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 augustus 2018
Was leuke baan en leuk ervaringen met een gezellig team
Pluspunten
Aardig collega's en mogelijkheid om te ontwikkelen
Minpunten
stress
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Rotterdam Overschie3 augustus 2018
Gezellige werksfeer, kon goed omgaan met mn collega's en leidinggevende
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Contract
Beveiliger (huidige medewerker) –  Rotterdam6 juli 2018
Bij gemeente rotterdam worden voornamelijk 0 uur contracten gegeven . familie van ambtenaren komen makkelijk binnen + vast contract
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veelzijdige organisatie
Projectleider Project Ontsluiting Basisregistratie (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 mei 2018
Ik koppelde applicaties van diverse diensten aan de basisregistratie personen en adressen. Dit was een technische, maar vooral ook een organisatorische taak.
Ik heb geleerd dat je vaak met diplomatie en charme veel meer gedaan kreeg. Ik heb ook geleerd dat je soms geduld moet opbrengen, maar dat zelfinitiatief zaken snel weer in werking kan brengen.
Het leukste van de baan waren de vele contacten op alle niveau, van topmanagement tot systeembeheer.
Het moeilijkste was het afscheid nemen.
Pluspunten
zelfstandigheid
Minpunten
soms trage besluitvorming
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het is een fijne werkgever waar je fijn kan werken en veel kan leren.
Teamleider/Projectmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 mei 2018
het is een fijne werkgever waar je fijn kan werken en veel kan leren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Rotterdam. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 97 reviews
539
434
316
25
13

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Gemeente Rotterdam gesorteerd op locatie