Gemeente Rotterdam Reviews

Alle 64 beoordelingen worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top!
Management Assistente (huidige medewerker) –  Rotterdam14 september 2017
Ik ben tevreden dat ik deze prachtige kans heb gekregen om mezelf binnen zo een korte tijd na mijn studie te bewijzen en voor de afdelingshoofd! Ik heb zoveel geleerd, gewerkt, gedaan dat ik na dit alles aan kan!
Pluspunten
Goede werksfeer, mooi gebouw, goed bereikbaarheid, midden in het centrum
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige samenwerking met de vaste medewerkers op het servicepunt
Medewerker gebruikersondersteuning (voormalige medewerker) –  Rotterdam19 augustus 2017
Zeer prettig samengewerkt, heb voldoende kennis en ervaring kunnen delen met de vaste medewerkers op het servicepunt.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken op de camping zou gezellig moeten zijn
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Hoek van Holland21 juli 2017
Leuk werk, veel geleerd. Jammer dat de bedrijfscultuur niet optimaal was. Erg chaotisch en regels werden niet goed nageleefd.
Geen structuur.
Pluspunten
Divers, genoeg te doen, leerzaam.
Minpunten
Geen structuur, chaotisch, geen goede regels of protocol.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alle ruimte om je te ontwikkelen
Communicatieadviseur (huidige medewerker) –  Rotterdam19 juli 2017
Sinds ik bij de gemeente Rotterdam werk heb ik alle trainingen en cursussen die ik wilde, mogen volgen. Zo heb ik binnen mijn werk specialismen ontwikkeld waardoor mijn baan geen jaar hetzelfde was, hoewel de functienaam gelijk bleef.
Als je leidinggevende en collega's je interessante klussen gunnen en je bent zelf proactief, kun je enorme veel halen uit een lang dienstverband. En zelfs als je aangeeft weg te willen, krijg je daarbij maximale ondersteuning, variërend van een carrièrecoach tot iemand die een professionele profielfoto van je maakt tot een minicursus netwerken en solliciteren.
Qua salaris zit er al vrij snel een grens aan doorgroeien -als je geen leiding wilt geven of iets dergelijks- maar dit soort ontwikkelmogelijkheden en de secundaire arbeidsvoorwaarden compenseren de financiële stagnatie wat mij betreft.
De cultuur is behoorlijk hiërarchisch en je moet tactisch zijn als je kritiek wilt uiten. De hoeveelheid systemen en geschreven regels zijn de laatste jaren erg afgenomen En de vrijheid, door flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden, juist toe.
Pluspunten
Alle kans om je te onplooien.
Minpunten
De grens aan het salaris als je geen leiding wilt geven.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Laag
sport instructeur (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 juli 2017
Gemeente medewerkers waarover geklaagd is (bekend is op de afdeling; klachten) hebben goede training nodig in EMPATHISCH VERMOGEN & de sociale Skills opkrikken.
Pluspunten
Meer minpunten dan pluspunten
Minpunten
Heel veel minpunten
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet nu
invorderingsmedewerker (huidige medewerker) –  invorderingsmedewerker2 juli 2017
Dynamisch, grote organisatie, veel mogelijkheden,
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met goede arbeidsvoorwaarden
Inkoper (huidige medewerker) –  Rotterdam27 juni 2017
Met veel plezier gewerkt maar wil nu het roer omgooien
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
De vele reorganisaties
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige Leeromgeving rondom professionals
IT leerling Stage periode Helpdesk medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 juni 2017
Deze periode was als Stage als IT leerling mijn eerste werkervaring in deze functie.
Al was dit enig tijd geleden zij hebben mij naast een goede leerperiode, ook goed aangestuurd op mijn min punten die ik destijds nodig had voor ik het bedrijfsleven in kon treden.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij roteb rotterdam
Belader (huidige medewerker) –  Rotterdam9 mei 2017
Een typische dag op werk begint om 08:00 ,
Je stapt de wagen in en gaat naar een wijk.
Daar zal je (mini's) Of (Maxi's) moeten beladen,
om 10:00/11:00 uur krijg je Pauze van een half uur
dan ga je weer de wijk in en werk je tot half 3 ongeveer
dan ga je storten en om 16:00 uur ga je naar huis

,als het je eerste werkdag is dan wordt dat jou aangeleerd door de chaufeur of mede belader .

Als je grofvuil moet beladen dan gaat de laadbak omlaag
en word er grofvuil in de bak gegooid (op een veilige manier )

er is niks moeilijk aan het werk , alleen even wennen in het begin misschien met het beladen van de ( mini's Of Maxi's )

het Leukste vind ik zelf je werkt buiten
af en toe een babbeltje kan maken met klanten ( eigenaar van de bak )
Pluspunten
Douchen op werk
Minpunten
geen toekomst ( GEEN VASTE CONTRACTEN )
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige collega´s
Klantmanager inkomen (voormalige medewerker) –  Rotterdam Noord2 mei 2017
Ingezet op pittige dossiers met Multi problematiek waarbij een integrale aanpak van belang is. Ontzettend veel geleerd
Pluspunten
Centraal gelegen
Minpunten
Drukke omgeving
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een dag als Fiscale handhaver
Fiscale Handhaver (huidige medewerker) –  Rotterdam5 april 2017
Mijn dag begint om 8.oo uur met een briefing. Hier krijg ik te horen in welke wijken ik moet handhaven. Dit doe ik of met de scooter als volger of ik rijd op de scanauto. Het is iedere dag weer anders. En als het mooi weer is , is het een mooie job op de scooter. Met regen zit ik liever op de scanauto maar dat heb je niet altijd voor het zeggen. We lossen dat onderling op met de collega,s. Soms krijg je te maken met boze burgers die het niet eens zijn met de naheffing voor betaald parkeren. Maar ook zijn er mensen die het waarderen dat er op het betaald parkeren gelet wordt. Maar al met al ik heb het altijd naar mn zin en de boze woorden van sommige burgers laten mijn dag niet verpesten ik doe nu eenmaal gewoon mijn werk.
Pluspunten
Goede voorzieningen
Minpunten
Weinig parkeergelegenheid bij het werk
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk voor werken.
Ondersteunend medewerker (voormalige medewerker) –  Dinamostraat5 april 2017
Ik had veel plezier en heb heel veel geleerd. Sfeer is leuk, soms kan het veel drukte krijgen en zorgt voor stres, maar dan in het eind van de dag is het over.
Pluspunten
Leerzaam en wisselend.
Minpunten
werk druk.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met een lach en zelfsturend team aan het werk.
WMO Consulent (voormalige medewerker) –  Rotterdam3 april 2017
Bij de Gemeente Rotterdam werkte ik met 19 dames van verschillende leeftijden.
Mooi hierin was dat we als zelfsturend team aan het werk waren. Iedereen stond altijd klaar voor elkaar.
Jammer hierin was dat de leidinggevend sfeer bepalend was en dat we vaak niet wisten waar we aan toe waren.
Pluspunten
Zelfsturend team
Minpunten
Slecht leiderschap
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toekomstgericht
administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 maart 2017
Hier leerde ik om in een financiële groep samen te werken en samen een doel te bereiken. Dit werd gedaan door administratieve werkzaamheden te verrichten. Er was mogelijk voor mij om door te groeien, maar in verband met de crisis moest mijn arbeidsovereenkomst worden beëindigd.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
KCC medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid18 januari 2017
Leuke baan alleen word je er weinig voor betaald. Je moet veel weten en er wordt veel georganiseerd voor de medewerkers. Veel geleerd!
Pluspunten
zelf werktijden indelen
Minpunten
betaald weinig
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gemeente Rotterdam is goed.
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 januari 2017
Ge Gemeente van Rotterdam is goed en behulpzaam. Helpt mensen aan een baan en doet veel goede dingen voor de stad en de mensen.

Ik hoop dat ze voor mij ook een baan hebben want daar heb ik wel zin in. Dan hoef ik me geen zorgen meer te maken over mijn toekomst.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve leerzame werkomgeving
Receptioniste en administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid30 december 2016
Mijn dag startte om 06:30, ik was verantwoordelijk voor de telefoon en was het gezicht van het bedrijf. Ik startte mijn dag met koffie en thee klaar zetten, de mappen klaarleggen voor mijn collega's en om 07:00 uur deed ik de deur open voor mijn collega's. Rond 08:00 uur verwelkomde ik de consumenten en was ik allround om de telefoon aan te nemen. In de tussen tijd verrichte ik administratieve taken en maakte ik rapporten klaar.
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Wijkcoach (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid15 december 2016
Fijne werkgever en juiste balans tussen werk en privé.
Veel ontwikkelingsmogelijkheid.

Veel uitdaging en expertise.
Collega's zijn vriendelijk en werk willend.

Ik heb het erg naar mijn zin en hoop hier nog jaren te mogen werken.
Pluspunten
ontwikkeling
Minpunten
Losse contacten
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de werk sfeer op de afdeling was daar slecht
Inpakmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 november 2016
typische dag op het werk
met collega's onderling was het wel gezellig, maar daar was ook alles mee gezegd.
ik heb niet veel geleerd, alleen om met een stapel machine om te gaan meer niet.
directie, niet veel mee te maken.
mijn collega's waren toppie.
er was niks moeilijk.
Pluspunten
er waren geen pluspunten
Minpunten
het eten in de kantine was niet te eten
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontwikkeling
Consulent Inkomen Intake (huidige medewerker) –  Rotterdam17 november 2016
Ik heb de ruimte ontvangen om naast de hoofdtaken verder taken/verantwoordelijkheden op te pakken. Dat heeft mij de ruimte geboden om te ontwikkelen.

Het management staat open voor adviezen en biedt je de handvatten om je advies in uitvoering te brengen. Kortom, een prettige en open sfeer, en een uitstekend omgeving te ontwikkelingen!
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 64 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6
Doorgroeimogelijkheden
3,4
Management
3,2
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over Gemeente Rotterdam gesorteerd op locatie