Gemeente Purmerend Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed sfeer in omgeving werkzaam
BAG/WOZ Beheer (voormalige medewerker) –  Purmerend15 mei 2018
Vriendelijk collage's en goed elkaar hulp aanbieden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positieve werksfeer en leuke collega's
Medewerker groenvoorziening (voormalige medewerker) –  Purmerend7 mei 2018
De afdeling groenvoorziening was een positieve ervaring, nieuwe collega's leren, leuke werksfeer, leuke projecten in Purmerend waar al een tijd niets aan was gedaan. Goede werktijden, lekker in de buitenlucht bezig, veel contact met mensen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Gastheer (huidige medewerker) –  Purmerend5 februari 2017
Een goede werksfeer, leuke collega's. De dagen zijn zeer divers, de ene dag zijn er veel bezoekers voor B&W, de andere dag veel mensen aan de balie, dan weer mensen met ict vragen bij de computers in de hal.
Ik heb vooral geleerd om mezelf een sociaal begaan, doch professionele houding aan te meten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de mensen en de problemen waar ze mee komen. Tegelijkertijd ben je ook de eerste vertegenwoordiger van de instantie waar je voor werkt, dus moet je je professioneel opstellen.
Die balans vinden is nog het lastigste gedeelte van de job, maar als je die eenmaal hebt kun je er veel voldoening uit halen.
Pluspunten
Gratis fruit, koffie(!), veel extra's
Minpunten
weinig salaris
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplek
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Purmerend7 juni 2016
Leuke collega's, werkzaamheden overzichtelijk.
Leuk bedrijf om te werken, mogelijkheden qua doorgroei is niet altijd heel duidelijk geweest.

leukste aan mijn baan vond ik het contact met de klanten. Iedere dag kwam er wel iemand langs, voor informatie of wij als collega's gingen echt een uur zitten om iemand iets uit te leggen.
Pluspunten
IEDEREEN IS BEHULPZAAM
Minpunten
OVERAL MIJN DRUPPEL GEBRUIKEN
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed geregeld alles
chauffeur/belader (voormalige medewerker) –  purmerend7 oktober 2015
als je bij de gemeente purmerend werk zit je gelijk in een goede werk zweer en alles is goed geregeld en de mensen zijn ook aardig
Pluspunten
alles goed geregeld
Minpunten
niks
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving en leuke collega's
Klantmanager Inburgering (voormalige medewerker) –  Purmerend, NH13 januari 2015
Gemeente Purmerend is een gezellige en leuke werkplek. waar ik veel heb geleerd.
het leukste was het clientencontact en de vrijheid om zelf je werk in te delen.
Had goed contact met mijn collega's en we waren zeer collegiaal naar elkaar toe.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dit werk is boeiend en geeft voldoening.
Medewerker Onrechtmatigebewoning (huidige medewerker) –  Purmerend, NH10 oktober 2014
In de wereld van opsporing en handhaving is geen dag het zelfde.
Dit maakt het werk heel boeiend.
Pluspunten
Sociaal begaan met de medewerkers.
Minpunten
Soms duren nieuwe veranderingen veel te lang.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkgever
Administratief/financieel medewerkster (huidige medewerker) –  Purmerend, NH22 juli 2014
Een goede werkgever, flexibel, goede arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer
Afstudeer stagiaire (huidige medewerker) –  Purmerend, NH16 juni 2014
Veel geleerd en geoefend met het behandelen van bezwaarschriften
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Management Assistente (huidige medewerker) –  Purmerend, NH10 december 2013
Bij de gemeente Purmerend heb ik veel geleerd. Niet alleen ben ik gegroeit in mijn functie, ik heb ook de ruimte gekregen om te ontdekken wat ik nog meer leuk vind en wat bij mij past. Daardoor houd je, je motivatie en blijft je werk leuk.
Pluspunten
Mogelijkheden
Minpunten
Lunch is duur
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemeente in een veranderingsfase die de weg naar proffesionalisering is ingeslagen
financieel specialist (voormalige medewerker) –  Purmerend, NH10 december 2013
Het werken bij een Gemeente is heel leerzaam daar het zijn eigen regels en wetten kent. In de loop der jaren krijgt de gemeente ook steeds een meer commercieel karakter hetgeen goed is voor de organisatie.
Pluspunten
Privé-Werk balans
Minpunten
Doordat het een niet commerciële werkomgeving is ontbreekt het 'wij"gevoel soms
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Purmerend. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,3
Gebaseerd op 12 reviews
54
48
30
20
10

Waarderingen per categorie

4,2Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
4,4Bedrijfscultuur

Reviews over Gemeente Purmerend gesorteerd op locatie