Gemeente Nijmegen Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
consulent (voormalige medewerker) –  Nijmegen29 november 2018
De belangrijkste vorm van flexibiliteit is de mogelijkheid tot thuiswerken.
Pluspunten
flexibel en fijne collega's
Minpunten
werkt veel samen met payroll bedrijven.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
rumoerig
Beheerder Wijkcentra (voormalige medewerker) –  Nijmegen27 februari 2018
Veel rumoer onder personeel en veel ontevredenheid
Pluspunten
Arbeidvoorwaarden en compensaties
Minpunten
Slecht communicatie tussen personeel en managers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitdagende werkgever
senior planjurist (huidige medewerker) –  nijmegen31 oktober 2017
veel mogelijkheden voor ontplooiing van jezelf. Weinig hierarchie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame ervaring bij de lokale overheid
Medewerker Vastgoed (voormalige medewerker) –  Nijmegen18 december 2016
Ik heb hierbij veel geleerd over maatschappelijk vastgoed en wat de verschillende rollen binnen de gemeentelijke organisatie zijn. Leuke collega's die je alles kunt vragen en die je er doorheen slepen.
Pluspunten
Samen lunchen
Minpunten
Het ambtenarenimago in de buitenwereld
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige wekromgeving
Beheerder onderhoud (voormalige medewerker) –  Nijmegen14 februari 2016
Zelfstandig kunnen werken. Feitelijk werden mijn detacheringskosten terug verdient, door gelijktijdig werk te verzorgen voor Politie Gelderland.
Pluspunten
Grote mate van zelfstandigheid
Minpunten
Geen toekomtsvisie
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam vrijheid fijne collega's ruimte voor ontwikkeling
Re-integratiespecialist en jongerenadviseur (voormalige medewerker) –  Nijmegen, GE20 oktober 2015
Zeer afwisselend door de diverse contacten/ case-load
Gemeente Nijmegen is een prima werkgever open eerlijk en sturend.
Ruimte door ook thuis te werken dat is naar mijn mening gebaseerd op vertrouwen. Ik kan heel kort zijn hierover inhoudelijk zie mijn CV enorme fijne werkgever.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive
chauffeur (huidige medewerker) –  Nijmegen, GE20 januari 2015
was echt leuk fijn collega's gehaald werk sfeer was ook leuk maar nadeel is dat het een beetje ver weg was
Pluspunten
reisvergoeding
Minpunten
zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vaak alleen
assistent beheerder (voormalige medewerker) –  Nijmegen, GE9 januari 2014
ik zat vaak alleen in een gymzaal om schoon te maken en als dat klaar was kon ik naar huis of naar de sporthal om daar te helpen. ik heb hier niet veel geleerd omdat ik het meeste al wist. goede collega's. er was niet echt iets moeilijks aan de baan. en het leukste was het rijden op de heftruck
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam en behulpzaam werkomgeving.
Administratief medewerker/telefoniste (voormalige medewerker) –  Nijmegen3 juli 2012
Ik heb met erg veel plezier gewerkt bij de Gemeente Nijmegen.
Mijn functie was afwisselend; administratieve werkzaamheden en daarnaast ook clienten telefonisch te woord staan.
Ik heb in een erg fijn team gewerkt.
Helaas kon mijn contract door bezuinigingen niet verlengd worden.
Pluspunten
fijne collega's en fijne werkomgeving.
Minpunten
ik heb geen minpunten te melden.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig samen lunchen
administratief medewerker (huidige medewerker) –  Nijmegen18 juni 2012
Ik ben betrokken, leergierig en draag mijn steentje bij aan zowel resultaat van het team als aan de samenwerking binnen het team. Waar het kan draag ik bij aan de ontwikkeling van processen. Ik vind het belangrijk in een open sfeer te werken en draag daar graag ook aan bij.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Nijmegen. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 11 reviews
52
45
34
20
10

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Gemeente Nijmegen gesorteerd op locatie