Gemeente Meppel Reviews

Alle 9 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gewoon een andere gemeente
medewerker Bouw en Woningtoezicht (voormalige medewerker) –  Meppel16 november 2017
Bureaucratie is bij de meeste gemeenten wat me erg tegenstaat ook hier gold dat regeltjes regeltjes regeljes
Pluspunten
simpel werk eigen werktempo
Minpunten
hele lange uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer, helaas korte werkperiode
Debiteurenadministratie (voormalige medewerker) –  Meppel10 januari 2017
Ik heb fijn gewerkt bij de Gemeente Meppel, een goede werkgever. Helaas was het voor een korte periode vanwege opvangen van een zieke medewerker.
Pluspunten
Prettige werksfeer, mooie locatie
Minpunten
korte periode
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Persoonlijk profiel
Voorman groenvoorziening (voormalige medewerker) –  Meppel10 mei 2016
Fantastische werkgever en een leuke werktijd gehad met fijne collega's.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Buiten je planning aan onderhoud en klachtafhandelingen altijd weer een verrasing
monteur (voormalige medewerker) –  Meppel, DR13 februari 2014
Elke dag eerst kijken naar bezetting en de planning en consternatie klachten.
Het aanpak overleg, wat heeft eerste prioriteiten, plan van aanpak
overleg wie wat onderneemt.
Bij uitvoering kijken of de nodige materiaal aan is geleverd zo niet
direct inkopen of kijken naar ander mogelijkheden binnen jou bereik.
Het moeilijkste van deze baan is het zorg dragen van je collega's aan het werk kunnen blijven. Er kunnen afspraken zijn
die je niet kan veranderen.
Het leukste van deze baan is elke dag is anders en heeft altijd een uitdaging.
Pluspunten
Een zeer goed leerproces waar je goed verder kan ontwikkelen.
Minpunten
Dat het een tijdelijke baan is
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dit is het
bijrijder vuilniswagen (voormalige medewerker) –  meppel30 december 2013
ik heb via een uitzendb hier gewerkt als uitzendkracht en heb er de tijd van me leven gehad dit was zulk leuk werk ging de eerste dag mee op de zijlader bedrijfsafval inzamelen later ging ik mee om huisvuilcontainers te legen en ben zelfs nog mee geweest met een kolkzuiger om vetputten te legen daarna kreeg een bedrijfswagen om zelf in meppel alle prullebakken te legen en af te storten bij rova
Pluspunten
goed werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als buitengewoon ambtenaar heb je vooral de lusten en niet de lasten
Trouwambtenaar (huidige medewerker) –  Meppel, DR19 september 2013
Bruidsparen kiezen via de website zelf hun trouwambtenaar. In het kennismakingsgesprek wordt gesproken over de afzonderlijke levens van bruid en bruidegom, hun leven gezamenlijk, waarom zij willen trouwen en welke waarde zij hechten aan de trouwbelofte. Welke toekomstwensen zij delen en welke relaties zij onderhouden, wat hun drive is en waarom zij juist voor deze partner zijn 'gevallen'.
Op basis van dit persoonlijke gesprek maak ik een typerende toespraak waarbij de samenwerking gevraagd kan worden door ceremoniemeesters, familieleden, muzikanten, weddingplanners, gemeente ambtenaren etc.
Alles om te komen tot de perfecte ceremonie.
Pluspunten
Hoogtijdagen ceremonieel omkleden, prachtige werklocaties
Minpunten
Binnen het trouwteam kan er nog veel besef ontwikkeld worden op het thema teamwork
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met plezier de kleutergroepen lesgegeven!!!! Fantastische duo-collega.
leerkracht gemeente Meppel (voormalige medewerker) –  Meppel, DR21 augustus 2013
Goede sfeer, veel vernieuwingen. De scholen gaan samenvoegen en er is minder gelegenheid voor full time banen!
Dit is in de gehele regio.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zakelijk, maar toch gemoedelijk.
Consulent Wet maatschappelijke ondersteuning (voormalige medewerker) –  Meppel, DR25 juni 2013
Leuke stad! daarbij ook fijne collega´s. Ik heb daar veel geleerd!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Meppel. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,3
Gebaseerd op 9 reviews
54
44
31
20
10

Waarderingen per categorie

4,4Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Gemeente Meppel gesorteerd op locatie