Gemeente Maastricht Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed, maar beperkt.
Telecom Engineer/Adviseur (huidige medewerker) –  Maastricht14 april 2018
Goede werkgever met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Het is echter een werkgever die vanuit de politiek opdrachten uitvoert. Hierdoor duren trajecten erg lang en soms moeizaam, waardoor het doel uit het oog raakt.
Pluspunten
Secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Poltieke cultuur.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Na 37 jaar gewerkt te hebben binnen deze organisatie, is de houding van de werkgever, zeker naar de oudere werknemers, erg verslechterd.
Teammanager handhaven (voormalige medewerker) –  Maastricht8 augustus 2017
Heel jammer want ik heb er 35 jaar met veel plezier gewerkt.
Pluspunten
Goede secundaire voorwaarden
Minpunten
heel erg onpersoonlijk.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Groenvoorziening (voormalige medewerker) –  Maastricht28 mei 2017
Gezellige werksfeer met een leuke groep, en goede begleiding.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig werkklimaat
Informatieanalist (voormalige medewerker) –  Gemaante Maastricht20 april 2017
Prettig om te werken. Leuke collega's en toegankelijk management.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Netwerkbeheerder (huidige medewerker) –  Maastricht20 februari 2017
De teams waar ik zelf in heb gewerkt zijn zeer fijn en ondersteunend. Ze helpen je altijd graag met het bijleren of laten leren van bepaalde onderdelen. We helpen hier elkaar altijd uit de voeten als je iets neit weet.
Pluspunten
Goede werksfeer, Iedereen zegt wel gedag tegen je
Minpunten
Parkeergelegenheid, Ruimte
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ict afdeling
2x stage geloopen bij (voormalige medewerker) –  Maastricht13 februari 2017
Was een leuke stage heb daar ook veel opgepikt van werk ervaring richting ict
Pluspunten
was een leuke stage.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige productief bedrijf
technische dienst maar ook toezicht houden (huidige medewerker) –  Maastricht1 maart 2016
koffie, gevolgd door opstarten PC en werk opdrachten bekijken. Daarna aan de slag.
Pluspunten
-
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Juridisch medewerker (voormalige medewerker) –  Maastricht, LI25 november 2014
Ik kon mij specialiseren in de naturalisatie-aanvragen, welke ik van A tot Z begeleidde. Daarnaast ondersteunde ik de afdeling Burgerzaken met alle voorkomende juridische zaken.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Weinig groeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
cateringmedewerkster (voormalige medewerker) –  Maastricht10 februari 2014
7 uur s,morgens beginnen lunch gerechten voorbereiden, van 12uur tot 14uur lunch serveren.Daarna alles opruimen en schoonmaken en soms al iets voorbereiden volgende dag.
Had leuke collega,s het contact met de gasten vond ik heel leuk en het bereiden van gerechten.
heb hier geleerd hoe je snel en efficient een lunch kunt bereiden
Pluspunten
gratis lunches
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve afdeling, werk dat veelal door de orde van de dag wordt bepaald, leuke gezellige collega's
Sr. Milieuvergunner/Geluidspecialist (voormalige medewerker) –  Maastricht20 maart 2013
* werkdruk is hoog op de afdeling;
* werk van betekenis (grote belangen);
* werk met een groot maatschappelijk belang waar je elke dag mee geconfronteerd wordt;
* een dag is absoluut niet inplanbaar. Planning worden door de orde van de dag, dagelijks anders ingepland.
* leuke groep collega's met grote diversiteit in leeftijd en levenservaring, die bereid zijn ook na werktijd bij regelmaat iets samen te organiseren.
* het leukste aan deze baan is de waardering die je krijgt van een doodgewone burger die zich geholpen en gehoord voelt.
Pluspunten
hetgeen je maakt/schrijft zie je daadwerkelijk in de stad op een zekere manier herrijzen
Minpunten
parkeren, met grote regelmaat werken na kantooruren
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Maastricht. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 11 reviews
52
46
32
21
10

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Gemeente Maastricht gesorteerd op locatie