Gemeente Heerlen Reviews

Alle 15 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hier heb ik ook altijd met veel plezier en enthousiasme gewerkt!
Allround administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Heerlen1 november 2019
Hier heb ik ook altijd met veel plezier en enthousiasme gewerkt!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werk ervaringsplek
Aspirant assistent werkbegeleider (voormalige medewerker) –  Heerlen10 september 2018
Hier kun je een goede start maken naar een betaalde baan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werk omgeving
Receptiemedewerker (huidige medewerker) –  Heerlen30 mei 2016
Ik heb administratie geleerd, mensen te woord te staan via de telefoon en te helpen.
Ik vind het leuk om mensen te helpen, een praatje te maken met collega's.

Het moeilijkste van deze baan is dat er niet zo heel erg veel te doen i maar heel af en toe druk is, en ik toch wel een bezige bij ben.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
positieve werksfeer
Archiefmedewerker (huidige medewerker) –  Heerlen9 april 2016
Leuke collega's, leuke werksfeer, veel ontwikkelingsmogelijkheden
Pluspunten
leuke sfeer
Minpunten
parttime
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gastvrouw
Vrijwilliger (voormalige medewerker) –  Heerlen, LI3 november 2015
Bezoekers naar de afdeling brengen en ze eventueel weer ophalen na hun afspraak
Pluspunten
rustige sfeer, geen druk
Minpunten
weinig te doen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige samenwerking met collega's en bewoners van de stad heerlen
stads informant (huidige medewerker) –  Heerlen, LI29 september 2015
bijzonderheden met collega's doornemen, vervolgens samen op pad gaan en eenmaal per week overleg met stadswachten.
Pluspunten
collegiaal
Minpunten
veel wachten op collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een goede start om te reintegreren op de arbeidsmarkt
medewerker buurthulp (huidige medewerker) –  Heerlen, LI3 september 2015
Een leuke ervaring om weer toe te treden tot de arbeidsmarkt, vooral voor mensen die echt willen werken.
Pluspunten
goede begeleiding naar een baan
Minpunten
werk mentaliteit van mensen die liever thuis zitten dan werken
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Administratieve medewerker (huidige medewerker) –  Heerlen, LI1 september 2015
ik registreer en documenteer documenten. We hebben een leuke groep collega's, helaas wisselt dat wel geregeld.
Het jammere is dat je hier niet verder komt.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote organisatie met complexe te realiseren veranderingen
Programmaleider DIVIZION (digitaal werken) (voormalige medewerker) –  Heerlen, LI31 mei 2015
Centrale gemeente die bezig is met veel complexe veranderingen. Met name op gebied van diverse samenwerkingsverbanden en een reorganisatie van de interne bedrijfsvoering (het nieuwe werken, digitaal werken). Er is in korte tijd veel gerealiseerd.
Pluspunten
Open sfeer
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
complexe grote organisatie
Lid van het GMT (huidige medewerker) –  Heerlen, LI11 april 2015
Gemeenten Heerlen is een grote complexe organisatie en politiek bedrijf.
Een politieke antenne is absolute noodzaak om te kunnen functioneren.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima leerbedrijf
financiel medewerkster (voormalige medewerker) –  Heerlen, LI11 november 2013
Je kunt er prima werkervaring opdoen en op deze manier makkelijker doorstomen naar een betaalde baan.
Pluspunten
goede leeromstandigheden
Minpunten
veel geroddel
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer afwisselend werk
Receptioniste (huidige medewerker) –  Heerlen, LI3 september 2013
Er zijn bepaalde richtlijnen waar je je aan houd, maar elke dag leer je iets nieuws erbij. Bij elke situatie waar je je bevindt zal je zelf een beslissing moeten maken, soms ligt het er zo bij maar soms moet je even nadenken en met een oplossing komen. De sfeer en de collega's zijn geweldig hier. Heb je een probleem dan is er altijd wel een collega die je kan helpen.
Pluspunten
Een goede werksfeer
Minpunten
Helaas is het maar voor 3 maanden
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige omgeving met leuke collega's
Stadsinformant (huidige medewerker) –  Heerlen, LI8 juli 2013
Sinds een jaar werk ik als stadsinformant, en mijn werkzaamheden zijn bezoekers word te staan en wegwijzen voor mensen die niet weg kennen. Collega's van mijn werk plaats zijn heel vriendelijk en behulpzaam en ik werd nooit gediscrimineerd vanwege wie ik ben, waar ik vandan kom, en wat mijn huid kleur is. Ik heb geleerd, hoe ik omga met mensen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkomgeving
frontoffice medewerker zorgpaskantoor (voormalige medewerker) –  Heerlen28 maart 2013
De dag beginnen met het uitsorteren van post en de mappen van betreffende cliënten doen

Intake van nieuwe cliënten op de DNO die na kantoortijd zijn gearriveerd

balie spreekuur

verwerken van nieuwe cliënten in het cliënt volgsysteem
Pluspunten
zeer prettige werksfeer
Minpunten
af en toe agressie van clienten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Heerlen. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 15 reviews
53
46
35
21
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Gemeente Heerlen gesorteerd op locatie