gemeente Eindhoven Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer en mooie plek om te werken
Senior Beleidsadviseur (voormalige medewerker) –  Eindhoven10 januari 2019
prima sfeer en collegialiteit! Had moeite met de verbinding lokaal beleid en de maatschappelijke effecten daarvan. De gevolgen voor het beleid in combinatie met de maatschappelijke effecten waren voor het management lastig om op elkaar af te stemmen. Geweldige gemeente om te werken; er ligt veel uitdaging.
Pluspunten
sfeer
Minpunten
management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever met goede doorgroeimogelijkheden
Beheerder telefonie spraaknet. (voormalige medewerker) –  Eindhoven16 september 2018
Zeer afwisselend werk met zeer diverse software.
Gemeentelijk bedrijf van binnenuit kun bekijken wat zeer interessant was. Prima management cultuur en fijne collega's.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Medewerkster contractbeheer P&P (voormalige medewerker) –  Eindhoven15 juni 2018
Iedere dag een uitdaging en zeer afwisselend. Fijne werkomgeving en goede bedrijfscultuur.
Pluspunten
Uitdagend
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Klantmanager/Poortwachter (voormalige medewerker) –  Eindhoven22 februari 2018
Een organisatie met veel prettige collega's en een goede werksfeer.
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
veel veranderingen, reorganisaties
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gemeente Eindhoven
Participatiemedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven3 juli 2017
Hele leerzame omgeving en uitdagende plek om te werken. Dit was een stageperiode voor me geweest.
Pluspunten
informele sfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Controleren van gemeente eigendom
afdeling kwalitietscontroleur (voormalige medewerker) –  Eindhoven2 juni 2016
Een typische werkdag zelfstandig bezig zijn en problemen zelf oplossen.

wat ik daar van beter ben geworden is hoe ik zoals in bovenste regel al vernoemd heb zelfstandig werken en een eigen verantwoordelijkheid voor het werken en afmaken van het toegeven opdracht.

De directie was heel wisselend van wegens het reorganiseren.

Goed mee overweg zeer goed.

was in het beging en ook dat je niet wist of je een contract kreeg.

Het leukste was dat je jou eigen werktijd mocht invullen en zelf jou route kon in plannen van dag naar dag.
Pluspunten
verjaardagen
Minpunten
geen over uren
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
COmmissielid
Commissielid (huidige medewerker) –  Eindhoven2 mei 2016
Als burgerraadslid heb je een controlerende rol, over het gemeentebestuur.
Conform het bepaalde in de Gemeentewet werk je dan voor de Gemeente Eindhoven.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een uitdagende werkplek
Regisseur de/escalatie (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB24 juli 2015
Een functie in ontwikkeling binnen een sfeer van transformatie van enerzijds verantwoordelijkheden van Rijk naar gemeente en anderzijds van gemeente naar wijk.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mogelijkheden van werknemers zien en benutten
Afdassistent WWB Projectondersteuner krachtwijk DA (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB4 april 2015
Via een reintegratietraject ingestroomd op de afdeling WWB.
Een hele mooie plek, waar mensen gezien werden in hun kwaliteiten, en daar werd op ingespeeld.
Zowel collegiaal als naar cliënten toe.
Binnen heldere richtlijnen potentie ontplooien, mooi!
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heb daar gewerkt in een kantoortuin en dat vind ik heel fijn, je hebt het idee dat je toch in een aparte ruimte werkt terwijl dit niet het geval is.
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhovrn1 april 2013
Mijn ervaring met het werken bij de De Gemeente Eindhoven is een zeer positieve ervaring geweest. Het personeel is behulpvaardig en vriendelijk. Ze zijn ook zeer betrokken met je. Ik vind het daarom ook heel jammer dat dit niet zo lang geduurd heeft.
Was deze review waardevol?JaNee 8Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende omgeving
Klantmanager Inkomen (voormalige medewerker) –  Eindhoven27 augustus 2012
Hectische omgeving, elke dag biedt wel een nieuwe uitdaging.
Pluspunten
hartje centrum
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij gemeente Eindhoven. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 12 reviews
52
46
34
20
10

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over gemeente Eindhoven gesorteerd op locatie