Gemeente Den Haag Reviews

60 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 61 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever met arbiedsvoorwaarden
Juridisch adviseur (huidige medewerker) –  Den Haag7 oktober 2019
je krijgt ruimte om je werk goed te doen, management is aanspreekbaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkomgeving.
Consulent Participatie (Statushouders) (voormalige medewerker) –  Den Haag2 april 2019
Een hele goede werkgever met mooie doorgroeimogelijkheden binnen de gemeente.
Pluspunten
Flexible werkplekken
Minpunten
Niet
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doorgroeimogelijkheden
Junior Gezinscoach CJG (huidige medewerker) –  Den Haag27 maart 2019
Mijn werk is druk en zwaar doordat je met veel problematiek te maken hebt, desondanks voel ik mij gesteund door mijn collega’s en het fijne aan het werken bij de gemeente is de goede CAO en de doorgroeimogelijkheden + opleidingen die je kan volgen.
Mijn werk is dankbaar doordat je hulp kan bieden aan gezinnen
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Grote organisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ons kent ons cultuur
Consulent Inburgering & Participatie (voormalige medewerker) –  Den Haag11 februari 2019
Management gaat slecht om met maatschappelijke gelden.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met leuke collega's
Callcenter medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag13 januari 2019
Gezellige werkomgeving met leuke collega's, veel begrip voor privéomstandigheden.
Pluspunten
begrip voor privéomstandigheden.
Minpunten
Geen vast rooster
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vrede en Recht
Klantenservice WMO (voormalige medewerker) –  Den Haag5 januari 2019
Zo gedraagt deze werkgever zich ook. Heb een leerzame tijd beleefd bij de Gemeente Den Haag.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stimulerende en menselijke organisatie met oog voor kwaliteit en service
Beleidsadviseur (huidige medewerker) –  Den Haag8 oktober 2018
Prettige organisatie om voor te werken met oog voor balans werk en prive
Pluspunten
oog voor de mens
Minpunten
weinig doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
er wordt wel gezorgd voor de in en uitwendige mens. bijvoorbeeld stoelmassage
telefonisch medewerker belastingpool (voormalige medewerker) –  Den Haag5 augustus 2018
Ik heb een aantal maanden met veel plezier gewerkt voor deze belastingpool.
Bijspijkeren van kennis over gemeentebelastingen en omgang met mensen van alle lagen in de bevolking.
Helaas van korte duur, maar toch veel geleerd..
De bedrijfscultuur is professioneel en toch open van structuur.
Werktijden goed geregeld, geen onzekerheden over je werkzaamheden.
Goede opleiding gehad om goed contacten te kunnen ontwikkelen met de respondenten.
Pluspunten
vaste werktijden, vaste doeleinden
Minpunten
weinig ruimte voor creativiteit
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag5 juni 2018
goed en gezelllig leuke werksfeer leuke collegas leuke weksfeer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame functie in een politiek en dynamische omgeving
Politiek assistent (voormalige medewerker) –  Den Haag10 mei 2018
De doorgroeimogelijkheden zijn groot binnen de gemeente. Helaas moest ik mij richten op mijn scriptie en was de baan van de duur van een jaar. De werkzaamheden en taakverdeling was divers en groots, zeker omdat ik de enige medewerker was binnen de eenmanspartij deelnemend en zittend in de gemeenteraad.

Ik ging zo in op het werk dat ik binnen een jaar 600 overuren had gemaakt. Dat was ook een leerpunt: het aangeven van mijn grenzen. Dit heb ik inmiddels geleerd en ik vind het dan ook totaal niet vervelend of moeilijk om mijn grenzen aan te geven.
Pluspunten
Leeromgeving
Minpunten
Onbetaalde overuren
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
formele werksfeer
Frontoffice Medewerker (huidige medewerker) –  Den Haag13 maart 2018
Werken bij Gemeente Den Haag is fijn, het voelt dankbaar om er te zijn voor de mensen uit de stad waarin je woont!
Pluspunten
midden in het centrum, goed bereikbaar met het OV
Minpunten
lange werkdagen, dure kantine
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving met gerichte begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief
Medewerker Bedrijfsvoering Sportvoorzieningen (voormalige medewerker) –  Den Haag2 januari 2018
Interessante werkomgeving in boeiende, dynamische en informele bedrijfscultuur. Veel betrokkenheid tussen de diverse afdelingen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Coördinator administratie primair proces (voormalige medewerker) –  Den Haag14 december 2017
Altijd met heel veel plezier gewerkt. Ging fluitend naar mijn werk.
Goede werksfeer. Leuke collega's
Pluspunten
Leuke kantine
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving waar ik veel heb geleerd.
Medewerker Naturalisatie (voormalige medewerker) –  Den Haag14 december 2017
Veel afwisseling van werk. Ik zat vaak een dagdeel aan de front office en het andere dagdeel aan de back office. Fijne collega's en een prettige werkomgeving. Ik heb hier veel geleerd.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hele productieve, dynamische en gezellige werkomgeving.
Medewerker Juridische Dienstverlening (voormalige medewerker) –  Den Haag26 augustus 2017
Een hele productieve, dynamische en gezellige werkomgeving.
Pluspunten
Gunstige arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Geen zekerheid
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemeente Den Haag
Vergunningverlener (huidige medewerker) –  Den Haag17 juli 2017
Ik heb alle ruimte om mijn werkdag in te plannen. Dit is belangrijk om in een rustige omgeving juiste beslissingen te nemen.

Qua organisatie is het wel heel erg zoeken, omdat het komen en gaan van mensen is. Er moet een betere structuur komen in de organisatie.

Het moeilijkste van mijn baan was het wachten op een akkoord van de directie na een genomen besluit. Dit duurde soms wel weken.

Het leukste aan mijn baan was het flexibel werken en de dynamische werkomgeving.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een ervaring rijker!
Assistente beheersconsulent (voormalige medewerker) –  Den Haag29 juni 2017
Via de gemeente Den Haag werd ik met behoud van een uitkering geplaatst bij Haag Wonen. Het was weer leuk om zelfstandig te werken in een werksfeer samen met collega's.

Helaas is vanuit de gemeente alles fout gelopen. Het contract heb ik pas na ruim een week ontvangen terwijl ik al aan het werk was. Toen ik niet wilde tekenen zijn er trucjes en leugens gebruikt. Ik heb geleerd dat het recht niet altijd zegeviert! Mijn vrijwilligerswerk wat ik al geruime tijd deed voor het Koningin Emma Fonds diende ik te stoppen en als trofee kreeg ik een boete opgelegd omdat ik een gesprek voor een betaalde baan om de straten te gaan vegen geweigerd had waar ik niet op gesolliciteerd had. Ik was immers aan het werk bij Haag wonen voor 32 uur per week met behoud van uitkering, wat ook nog eens onder het minimuminkomen viel.

Brieven met standaardzinnen dat de uitkering is stopgezet omdat je stukken niet zou hebben ingeleverd worden ingezet omdat het systeem een reden moet aangeven? Een ervaring welk ik nooit zou geloven als ik het zelf niet had ondervonden. Hulp op het moment dat je het nodig hebt was er helaas niet.
Pluspunten
leuke werksfeer en collega's
Minpunten
Teamleiders nimmer vertrouwen.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk op sociaal-juridisch vlak
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag22 juni 2017
Ik heb op verschillende afdelingen gewerkt waarbij ik veel plezier heb gehad in het werk zelf om de burgers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het vervelende is dat ik er alleen werk was op MBO-niveau en dat ik na twee verlengingen geen vast contract heb gekregen omdat de gemeente mij anders op HBO-niveau moest betalen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever met goede condities
verschillende (voormalige medewerker) –  Den Haag8 april 2017
Met heel veel plezier heb ik al de jaren gewerkt bij de Gemeente Den Haag Helaas was de baan, waarop ik in beginsel had gesolliciteerd, reeds ingetrokken door de Overheid. Hierdoor heb ik allerlei functies verricht daar waar nodig was. Maar uiteindelijk ben ik heel goed op mijn plek terecht gekomen.
De gemeente heeft mij, en ook vele anderen, vele mogelijkheden geboden tot het verder ontwikkelen van je persoonlijkheid.
Uiteraard zijn er ook minderen momenten geweest binnen mijn carrière. Dit zal volgens mij binnen veel bedrijven voorkomen.
Ik kan in ieder geval terugkijken op een goede werkgever Gemeente Den Haag.
Pluspunten
Goede opleidingen
Minpunten
Niet altijd even goed luisteren naar werknemers
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Den Haag16 maart 2017
Goede werkgever en houdt rekening met medewerkers.
Fijne werksfeer
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Den Haag. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 61 reviews
521
427
38
22
13

Waarderingen per categorie

4,1Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Gemeente Den Haag gesorteerd op locatie