Gemeente Amsterdam Reviews

138 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 141 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede balans voor arbeidsrust en toekomst opbouw perspektieven
HR medewerker/medewerker Statistiek/Pensioenbureau (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuidoost/Centrum10 augustus 2019
Als je gemotiveerd ben in werken en weet wat je wil is de Gemeente Amsterdam een plaats waar het kan. Je moet echter wel mensen kunnen doorgronden en prive afscheiden van je werk . Consequent daarin zal je helpen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top werkgever
Leer / Werkmeester Transport (huidige medewerker) –  Amsterdam31 juli 2019
Alles staat centraal voor de werknemer, alles maar dan ook echt alles is bespreekbaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Omgaan met complexere zaken
Frontoffice medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid24 juli 2019
Zoeken naar je plek, maar als je die eenmaal hebt gevonden leuk team om mee samen te werken.
Pluspunten
Gratis fruit en op dinsdag lunch
Minpunten
Kost veel energie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multiculturele omgeving en een prettige werksfeer
Receptioniste/telefoniste (huidige medewerker) –  Amsterdam West5 juli 2019
Ik heb het werken bij de gemeente Amsterdam als zeer prettig ervaren, mede door de prettige open en informele werksfeer.
Diversiteit aan collega's, veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en interessante activiteiten binnen en buiten werktijd
Door deze functie is er voor mij bevestigd dat ik veel meer affiniteit heb met het helpen van mensen en contact met klanten dan ik mij daarvoor realiseerde.
Pluspunten
leuke collega`s
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gebruikt voor gratis arbeid
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Zwembadmedewerker15 april 2019
Let op voordat je als stagiaire begint. Als stagiair voelde ik me gebruikt voor productiewerk. Ik kreeg gedurende de stage geen vergoeding en geen vooruitzicht op werk.Misschien als oproepkracht via het uitzendbureau. Dit zou je niet verwachten bij een gemeentebedrijf.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Communicatiemedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 april 2019
Veel kansen gezien, maar soms te stroperig en daardoor duurt alles langer om te realiseren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Callcenter werk
Callcenter agent inbound (voormalige medewerker) –  Amsterdam West29 maart 2019
Typisch werk in een callcenter. Veel, vooral leuk contact met de burger over allerlei zaken die zich in de Gemeente afspelen.
Pluspunten
Duidelijk rooster
Minpunten
weinig flexibiliteit met pauzes
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's
Facilitair adviseur/coördinator (huidige medewerker) –  Amsterdam21 maart 2019
zeer fijne werkomgeving en fijne collega's om mee samen te werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemeente
Systeem Beheerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 februari 2019
Een rustige omgeving maar wel met interessante kanten, zo werd er met AIX, Solaris, Red Hat en Debian gewerkt
Pluspunten
Stabile werkgever
Minpunten
Slechte reiskostenvergoeding
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht.
Werkmeester (voormalige medewerker) –  amsterdam13 februari 2019
zeer slecht management.
je word niet uitbetaald wat in je contract beloofd word.
er is geen goeie bezetting van medewerkers.
zeer slechte luchtcirculatie in het gebouw.
Pluspunten
gratis oud brood en warme zweterige kaas voor lunch.
Minpunten
zeer, zeer slecht management.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open cultuur met zeer korte lijnen
Testcoördinator (huidige medewerker) –  Amsterdam4 februari 2019
Ik heb het werken bij de gemeente Amsterdam als zeer prettig ervaren, mede door de prettige open en informele werksfeer. De collega's zijn zeer gedreven en hebben veel kennis van zaken en zijn bereid deze kennis ook te delen. Je krijgt de ruimte en de gelegenheid om je eigen ideeën en inzichten aan te kaarten en toe te passen. Een ieder is vrij toegankelijk van de medewerkers op de werkvloer tot aan het management. al met al een zeer prettige omgeving om in te werken.
Pluspunten
Open en informele cultuur, korte lijnen met het management
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante werkplek
Junior beleidsmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 januari 2019
Interessante werkplek.
Competatieve werkplek.
Veel geleerd.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne stageplek
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 januari 2019
Veel geleerd tijdens mijn stage en leuke collega's
Pluspunten
n.v.t.
Minpunten
n.v.t.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ontspannen sfeer om in te werken.
administratief medewerkster. (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 januari 2019
Het werk was leuk en ook al leek het hetzelfde door de verschillende situaties van klanten was elke case anders. Er was geen echte druk en de sfeer was er ontspannen. Heb hier ook erg prettig gewerkt. En het indelen van je eigen werktijd was ook een van de voordelen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bureaucratisch en collegiaal met ruimte voor zelfontwikkeling
Projectmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 december 2018
Veel deadlines, maar met ruimte om zelf een planning te maken. Divers aanbod aan cursussen en ook doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeveing
receptioniste (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NL7 december 2018
Heb altijd fijn gewerkt voor de Gemeente Amsterdam, wel uitgezonden via een uitzendbureau
Fijne mensen
Pluspunten
Ik werkt via een uitzendbureau, dus had geen extra pluspunten
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en leerzame werkomgeving met volop kansen!
Stagiaire Managementassistente (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 november 2018
Ik heb leuke collega's ontmoet tijdens beiden mijn stages bij de gemeente Amsterdam. Ik heb zeer positieve ervaringen binnen de gemeente Amsterdam.


Ik kreeg stagevergoeding,kon terecht bij het stagebureau met vragen en ik heb 2 zeer goede stagebegeleidsters gehad. Ik heb ook veel leuke activiteiten mogen organiseren en mocht zelfs deelnemen aan sollicitatiegesprekken. Voor stagiaires een ultieme kans. Verder moet ik ook eerlijk toegeven dat je erg gewild bent als je stage hebt gelopen bij de gemeente Amsterdam. Bedrijven zullen je sneller benaderen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Registratie (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 november 2018
Altijd met plezier gewerkt. hele leuke en gezellige collega's. Veel te doen en ook veel afwisselend
Pluspunten
Altijd gezellig
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Podutieve en gezellige werkomgeving
Telefoniste/receptioniste (voormalige medewerker) –  Amsterdam Nieuw-West25 november 2018
Altijd met plezier gewerkt. Ben echt aan toe aan een nieuwe werkomgeving en uitdaging binnen gemeente Almere
Pluspunten
Altijd gezellig en leuke collega's
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemeente Amsterdam
MSSQL database beheerder (huidige medewerker) –  Amsterdam18 november 2018
Gewoon een goede werkgever met een leuks Amsterdamse open een eerlijk sfeer
Pluspunten
Geode secondaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden
Minpunten
Parkeren is altijd een probleem
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Amsterdam. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 141 reviews
555
464
315
26
11

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Gemeente Amsterdam gesorteerd op locatie