Gemeente Amsterdam Reviews

77 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
degelijk bedrijf met veel cursussen
Functioneel beheerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 september 2017
Ga met plezier naar werk en heb vele leuke collegas. Ook probeert deze werkgever veel diversiteit van werknemers in de organisatie te brengen
Pluspunten
veel cursussen
Minpunten
reiskosten worden minimaal vergoed
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost8 augustus 2017
Leuke werkkring. Er zijn elke dag weer nieuwe dingen te leren. Je persoonlijke input in het verbeteren van werkprocessen wordt gewaardeerd.
Pluspunten
Geregeld medewerkerslunches, mogelijkheid tot ontplooiing
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerrijke werkomgeving met leuke collega's
Receptioniste (huidige medewerker) –  Gemeente Amsterdam20 juli 2017
Een typische dag op het werk dat is moeilijk zeg! Geen dag is hetzelfde. Door de drukte loopt alles snel langs mekaar heen en gaat de dag zo om. Ik heb geleerd om feedback te geven aan collega's en hoe ik kan omgaan met agressie. Mijn collega's zijn flexibel. Het moeilijkste is toch aan iedereen zijn / haar wensen te voldoen. Het leukste is het klant contact.
Pluspunten
Gratis fruit
Minpunten
Niet altijd pauze
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden
Medewerker Bestuurszaken Ruimte & Duurzaamheid (huidige medewerker) –  Amsterdam14 juli 2017
Hier wordt de ruimte geboden om te leren en door te groeien.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselend, informeel en leerzaam
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) –  Amsterdam centrum3 juli 2017
Alle systemen opstarten en je klaar maken voor de bezoekers die deze dag gaan komen checken of alle fietsen aanwezig zijn.
Pluspunten
openruimte
Minpunten
gehoorig
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Voedingsambassadeur (huidige medewerker) –  Amsterdam1 mei 2017
Ik doe mee aan het project voedingsambassadeurs. Leuk.
Pluspunten
Kop koffie thee
Minpunten
Informering vanuit de opdrachtgever
Was deze review nuttig?Ja 6NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Medewerker binnendienst (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 april 2017
Goede bereikbaarheid met openbaarvervoer. Rustige werkomgeving.
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snel veranderende werkprocessen en teams naar aanleiding van een reorganisatie.
Kwaliteitsfunctionaris (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 april 2017
Leuke en veranderende werkomgeving vanuit een nieuwe organisatiestructuur met oog voor medewerkers en kwaliteit
Pluspunten
Kwaliteitsvisie, jaarplannen en het opzetten van een kwaliteitsmanagementsystem.
Minpunten
Onzekerheid voor de medewerkers door de vele veranderingen.
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Inspirerende werkomgeving met gedreven medewerkers
Projectmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 maart 2017
Inspirerende werkomgeving met gedreven medewerkers die samen aan een beter Amsterdam werken.
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
Weinig kansen voor starters op de arbeidsmarkt
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke ervaring
Assistent (voormalige medewerker) –  Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt12 maart 2017
Ik heb geleerd meer leiding te nemen .
Ik had hele leuke gezellige collega`s , ik vond niks moeilijks en het leukste vond ik het zelf meedansen met de kinderen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Coach/trainer (voormalige medewerker) –  Amsterdam Nieuw West3 maart 2017
Tevreden, binnen de gemeente zijn er veel doorgroei mogelijkheden. i.v.m. verhuizen opzoek naar ander werk
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Parkeerwachter (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 februari 2017
goede werk ervaring opgedaan en een hoop geleerd dat was erg belangrijk .
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Medewerker Belastingen (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost24 januari 2017
Gezellige werkomgeving, goede sfeer. Het werk was weinig uitdagend, maar ik was blij om deze baan te kunnen hebben. Het verdiende goed en de collega's waren heel vriendelijk.
Pluspunten
Gezellig
Minpunten
Niet uitdagend werk
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een kort maar krachtige samenwerking en een kijkje binnen de gemeente
ICT medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 januari 2017
Een typische werkdag was medewerkers van de Gemeente Amsterdam ondersteuning geven in het migreren van een hard token naar een soft token op de mobiele telefoon. De werksfeer was prima voor een korte tijd en je leert zo toch nog beter om te gaan met mensen en omgeving.
Pluspunten
Hoog salaris voor iemand van mijn leeftijd
Minpunten
Soms wat onduidelijkheid en chaos
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Directiesecretaresse (huidige medewerker) –  Amsterdam13 januari 2017
Geen dag hetzelfde
Ontmoeten van veel collega's
Goede werksfeer
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 januari 2017
Elke dag had ik ongeveer dezelfde werkzaamheden. Deze bestonden uit; de post ophalen, bezwaar- en beroepschriften in het systeem invoeren, telefoontjes opnemen.
Er waren geen moeilijke werkzaamheden.
Het leukste van deze baan vond ik het contact met mijn collega's.
Pluspunten
Veel vrijheid
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collegas, fijn werken,
hal beheerder (huidige medewerker) –  amsterdam6 januari 2017
Het is zeer zeker een leuke baan en is dichtbij en ook relax werken en heb fijne collega's.
ik zit er echt op mijn plekje
ik leer er elke dag wel iets nieuws bij
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig, leuke collega's
Front office medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 december 2016
ik heb altijd met veel plezier gewerkt voor de gemeente amsterdam.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Lid stembureau (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 september 2016
Het was een leerzame en serieuze baan.
Collega's waren van mijn eigen leeftijd, best wel leuk om te communiceren over politieke partijen.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
aardige mensen allemaal
beveiliger (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 juni 2016
Ging met plezier naar werk.
heb een band met alle werknemers opgebouwd.
sommige van hun zie ik nog steeds
Pluspunten
kon in de garage parkeren alleen ik omdat ik het pand opende
Minpunten
geen avond diensten of weekend
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 3Rapporteren

Algehele waardering

4,3
Gebaseerd op 79 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
4,2
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,1
Doorgroeimogelijkheden
3,8
Management
3,7
Bedrijfscultuur
4,3

Reviews over Gemeente Amsterdam gesorteerd op locatie