Gemeente Amsterdam Reviews

109 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 112 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gebruikt voor gratis arbeid
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Zwembadmedewerker15 april 2019
Let op voordat je als stagiaire begint. Als stagiair voelde ik me gebruikt voor productiewerk. Ik kreeg gedurende de stage geen vergoeding en geen vooruitzicht op werk.Misschien als oproepkracht via het uitzendbureau. Dit zou je niet verwachten bij een gemeentebedrijf.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen vergoeding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Callcenter werk
Callcenter agent inbound (voormalige medewerker) –  Amsterdam West29 maart 2019
Typisch werk in een callcenter. Veel, vooral leuk contact met de burger over allerlei zaken die zich in de Gemeente afspelen.
Pluspunten
Duidelijk rooster
Minpunten
weinig flexibiliteit met pauzes
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemeente
Systeem Beheerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 februari 2019
Een rustige omgeving maar wel met interessante kanten, zo werd er met AIX, Solaris, Red Hat en Debian gewerkt
Pluspunten
Stabile werkgever
Minpunten
Slechte reiskostenvergoeding
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open cultuur met zeer korte lijnen
Testcoördinator (huidige medewerker) –  Amsterdam4 februari 2019
Ik heb het werken bij de gemeente Amsterdam als zeer prettig ervaren, mede door de prettige open en informele werksfeer. De collega's zijn zeer gedreven en hebben veel kennis van zaken en zijn bereid deze kennis ook te delen. Je krijgt de ruimte en de gelegenheid om je eigen ideeën en inzichten aan te kaarten en toe te passen. Een ieder is vrij toegankelijk van de medewerkers op de werkvloer tot aan het management. al met al een zeer prettige omgeving om in te werken.
Pluspunten
Open en informele cultuur, korte lijnen met het management
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante werkplek
Junior beleidsmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 januari 2019
Interessante werkplek.
Competatieve werkplek.
Veel geleerd.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ontspannen sfeer om in te werken.
administratief medewerkster. (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 januari 2019
Het werk was leuk en ook al leek het hetzelfde door de verschillende situaties van klanten was elke case anders. Er was geen echte druk en de sfeer was er ontspannen. Heb hier ook erg prettig gewerkt. En het indelen van je eigen werktijd was ook een van de voordelen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bureaucratisch en collegiaal met ruimte voor zelfontwikkeling
Projectmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 december 2018
Veel deadlines, maar met ruimte om zelf een planning te maken. Divers aanbod aan cursussen en ook doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeveing
receptioniste (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NL7 december 2018
Heb altijd fijn gewerkt voor de Gemeente Amsterdam, wel uitgezonden via een uitzendbureau
Fijne mensen
Pluspunten
Ik werkt via een uitzendbureau, dus had geen extra pluspunten
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en leerzame werkomgeving met volop kansen!
Stagiaire Managementassistente (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 november 2018
Ik heb leuke collega's ontmoet tijdens beiden mijn stages bij de gemeente Amsterdam. Ik heb zeer positieve ervaringen binnen de gemeente Amsterdam.


Ik kreeg stagevergoeding,kon terecht bij het stagebureau met vragen en ik heb 2 zeer goede stagebegeleidsters gehad. Ik heb ook veel leuke activiteiten mogen organiseren en mocht zelfs deelnemen aan sollicitatiegesprekken. Voor stagiaires een ultieme kans. Verder moet ik ook eerlijk toegeven dat je erg gewild bent als je stage hebt gelopen bij de gemeente Amsterdam. Bedrijven zullen je sneller benaderen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemeente Amsterdam
MSSQL database beheerder (huidige medewerker) –  Amsterdam18 november 2018
Gewoon een goede werkgever met een leuks Amsterdamse open een eerlijk sfeer
Pluspunten
Geode secondaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden
Minpunten
Parkeren is altijd een probleem
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer gezellige omgeving
Facilitair medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost3 november 2018
Het is heel gezellig bij de Gemeente Amsterdam, Ik leer constant iets en ik heb daar veel ervaring opgebouwd. Ik zou het aanraden want het kan heel leerzaam zijn en je communicatievaardigheden verbeteren.
Pluspunten
Je leert veel
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amsterdam
Belader vuilniswagen (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 oktober 2018
was gezellig en er was een leuke werksfeer enzovoort.
Pluspunten
goeie collegas
Minpunten
weinig pauzes
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plaatsvervangend voorzitter stembureau
plaats vervangend voorzitter en stembureaulid (huidige medewerker) –  Amsterdam6 oktober 2018
Eén dag in het jaar, haal de stembiljetten op, breng ze naar de locatie. Kijk of alle materialen aanwezig zijn, kijk of alle stembureauleden aanwezig zijn. Maak de locatie klaar voor de bevolking om te stemmen. Controleer of de desbetreffende persoon stem gerechtigd is. Bij calamiteiten in het proces verbaal noteren. Om 21.00 uur stembureau afsluiten, de stempassen en stembiljetten tellen en sorteren. De totalen in het proces verbaal noteren, De uitslag brengen naar de gemeente met alle materialen. Bij de gemeente alles opnieuw controleren of alles klopt.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
19 uur werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie leeromgeving als starter
Projectmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 oktober 2018
Het leuke aan de baan is dat je met mensen van verschillende pluimage te maken krijgt. Denk hierbij aan bewoners, ondernemers, instanties, woningbouwverenigingen en ambtenaren vanuit alle windstreken.
Pluspunten
Netwerken, Open organisatie
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende rol om centraal en decentraal de communicatie gelijk te trekken
Communicatie adviseur a.i (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 augustus 2018
De gemeente Amsterdam is een mooie werkgever om vernieuwend bezig te zijn waarbij je wel over overtuigingskracht en geduld moet bezitten.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkkeling
Erfpachtbeheerder (Juridisch medewerker) (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 augustus 2018
Het leukste van het werken voor de gemeente Amsterdam is de passie, die zowel management als collega's hebben voor het werk wat ze doen. Je krijgt de mogelijkheid om echt de organisatie en betrokken afdelingen volledig te leren kennen tijdens je inwerkperiode, stages en andere kennismakingsactiviteiten. Het geeft echt een meerwaarde aan je werk.
Pluspunten
Diversiteit aan collega's, veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en interessante activiteiten binnen en buiten werktijd
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cultuur heeft zich aangepast aan de hedendaagse trends. Heel anders dan de ambtenaren cultuur van vroeger!
Managementassistent (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 juli 2018
Ik werkte met het managementondersteuning team van Bouw, Gebruik en Vergunningen bij Stadsdeel Centrum. Mijn collegae waren heel vriendelijk en hielpen mij meteen mijzelf thuis te voelen in het team. De managers waren allemaal ook zeer toegankelijk en het zelfregulerende cultuur welke momenteel gemotiveerd en gehandhaafd wordt, is heel verademend en moedigt je aan eigen verantwoordelijkheden op te nemen.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik wou dat werk graag terug
veger, belader en/of spuiter (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 juli 2018
het was heel erg leuk maar het was mijn schuld dat ik het werk heb verloren.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een ervaring rijker
Marketing communicatie consultant (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid28 maart 2018
Het was een kort maar krachtige opdracht. Die ik met alle plezier heb uitgevoerd.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een dynamische omgeving waar je je nooit zult vervelen
Sr. Functioneel beheerder (huidige medewerker) –  Amsterdam27 maart 2018
Een werkgever met veel ontplooiingsmogelijkheden en een grote diversiteit wat werkinhoud betreft.
Pluspunten
Veel ontplooiingsmogelijkheden
Minpunten
Veel managementlagen, sterk wisselend beleid
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Amsterdam. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 112 reviews
545
452
310
24
11

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Gemeente Amsterdam gesorteerd op locatie