Gemeente Amsterdam Reviews

142 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 145 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Genoeg tijd voor sfeer maken
stagiair Financieel adviseur (huidige medewerker) –  Amsterdam2 december 2019
Gezamenlijk met elkaar gedurende de dag planken, om elkaar wakker te houden en fit te blijven.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een organisatie volop in ontwikkeling
Teamleider Financiële Administratie (huidige medewerker) –  Amsterdam16 oktober 2019
De moeilijkste en tegelijkertijd meest leerzame baan tot nu toe. Hoe krijg je medewerkers mee in een wereld die eist van de organisatie dat de administratie geautomatiseerd en gedigitaliseerd wordt? Hoe neem je angsten weg en hoe zorg je ervoor dat de medewerkers zelf verantwoordelijk worden voor hun eigen mobiliteit en loopbaan?
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemotiveerd
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Stadsdeel zuid10 oktober 2019
Goed geregelde organisatie met veel verschillende taken en mogelijk heden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede balans voor arbeidsrust en toekomst opbouw perspektieven
HR medewerker/medewerker Statistiek/Pensioenbureau (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuidoost/Centrum10 augustus 2019
Als je gemotiveerd ben in werken en weet wat je wil is de Gemeente Amsterdam een plaats waar het kan. Je moet echter wel mensen kunnen doorgronden en prive afscheiden van je werk . Consequent daarin zal je helpen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Groenvoorziening (voormalige medewerker) –  Groenvoorziening3 augustus 2019
nou best wel leuk de sfeer om te werken is te doen
Pluspunten
Geen
Minpunten
normaal
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top werkgever
Leer / Werkmeester Transport (huidige medewerker) –  Amsterdam31 juli 2019
Alles staat centraal voor de werknemer, alles maar dan ook echt alles is bespreekbaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Omgaan met complexere zaken
Frontoffice medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid24 juli 2019
Zoeken naar je plek, maar als je die eenmaal hebt gevonden leuk team om mee samen te werken.
Pluspunten
Gratis fruit en op dinsdag lunch
Minpunten
Kost veel energie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multiculturele omgeving en een prettige werksfeer
Receptioniste/telefoniste (huidige medewerker) –  Amsterdam West5 juli 2019
Ik heb het werken bij de gemeente Amsterdam als zeer prettig ervaren, mede door de prettige open en informele werksfeer.
Diversiteit aan collega's, veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en interessante activiteiten binnen en buiten werktijd
Door deze functie is er voor mij bevestigd dat ik veel meer affiniteit heb met het helpen van mensen en contact met klanten dan ik mij daarvoor realiseerde.
Pluspunten
leuke collega`s
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gebruikt voor gratis arbeid
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Zwembadmedewerker15 april 2019
Let op voordat je als stagiaire begint. Als stagiair voelde ik me gebruikt voor productiewerk. Ik kreeg gedurende de stage geen vergoeding en geen vooruitzicht op werk.Misschien als oproepkracht via het uitzendbureau. Dit zou je niet verwachten bij een gemeentebedrijf.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Communicatiemedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 april 2019
Veel kansen gezien, maar soms te stroperig en daardoor duurt alles langer om te realiseren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Callcenter werk
Callcenter agent inbound (voormalige medewerker) –  Amsterdam West29 maart 2019
Typisch werk in een callcenter. Veel, vooral leuk contact met de burger over allerlei zaken die zich in de Gemeente afspelen.
Pluspunten
Duidelijk rooster
Minpunten
weinig flexibiliteit met pauzes
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's
Facilitair adviseur/coördinator (huidige medewerker) –  Amsterdam21 maart 2019
zeer fijne werkomgeving en fijne collega's om mee samen te werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemeente
Systeem Beheerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 februari 2019
Een rustige omgeving maar wel met interessante kanten, zo werd er met AIX, Solaris, Red Hat en Debian gewerkt
Pluspunten
Stabile werkgever
Minpunten
Slechte reiskostenvergoeding
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht.
Werkmeester (voormalige medewerker) –  amsterdam13 februari 2019
zeer slecht management.
je word niet uitbetaald wat in je contract beloofd word.
er is geen goeie bezetting van medewerkers.
zeer slechte luchtcirculatie in het gebouw.
Pluspunten
gratis oud brood en warme zweterige kaas voor lunch.
Minpunten
zeer, zeer slecht management.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open cultuur met zeer korte lijnen
Testcoördinator (huidige medewerker) –  Amsterdam4 februari 2019
Ik heb het werken bij de gemeente Amsterdam als zeer prettig ervaren, mede door de prettige open en informele werksfeer. De collega's zijn zeer gedreven en hebben veel kennis van zaken en zijn bereid deze kennis ook te delen. Je krijgt de ruimte en de gelegenheid om je eigen ideeën en inzichten aan te kaarten en toe te passen. Een ieder is vrij toegankelijk van de medewerkers op de werkvloer tot aan het management. al met al een zeer prettige omgeving om in te werken.
Pluspunten
Open en informele cultuur, korte lijnen met het management
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessante werkplek
Junior beleidsmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 januari 2019
Interessante werkplek.
Competatieve werkplek.
Veel geleerd.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne stageplek
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 januari 2019
Veel geleerd tijdens mijn stage en leuke collega's
Pluspunten
n.v.t.
Minpunten
n.v.t.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ontspannen sfeer om in te werken.
administratief medewerkster. (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 januari 2019
Het werk was leuk en ook al leek het hetzelfde door de verschillende situaties van klanten was elke case anders. Er was geen echte druk en de sfeer was er ontspannen. Heb hier ook erg prettig gewerkt. En het indelen van je eigen werktijd was ook een van de voordelen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bureaucratisch en collegiaal met ruimte voor zelfontwikkeling
Projectmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 december 2018
Veel deadlines, maar met ruimte om zelf een planning te maken. Divers aanbod aan cursussen en ook doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeveing
receptioniste (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NL7 december 2018
Heb altijd fijn gewerkt voor de Gemeente Amsterdam, wel uitgezonden via een uitzendbureau
Fijne mensen
Pluspunten
Ik werkt via een uitzendbureau, dus had geen extra pluspunten
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Amsterdam. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 145 reviews
556
465
317
26
11

Waarderingen per categorie

4,1Werk-privébalans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Gemeente Amsterdam gesorteerd op locatie