Gemeente 's-Hertogenbosch Reviews

Alle 9 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer.
Wijkteamwerker in het Sociaal Wijkteam (voormalige medewerker) –  Den Bosch28 mei 2018
Een zeer uitdagende en enerverende baan. Veel geleerd over de transitie en transformatie.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het organiseren en ontvangen van nationale en Internationale gasten op uitnodiging van het college
Coordinator evenementen en Ontvangsten (voormalige medewerker) –  s' Hertogenbosch30 augustus 2017
Was een geweldige tijd. Helaas na 2 jaar ziekteverzuim eervol ontslagen.
Pluspunten
Veel overuren ter compensatie
Minpunten
Behoorlijk stressvol door interne factoren
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige, productieve werkomgeving. Prettiger collega's
medewerker Bezwaar&Beroep (voormalige medewerker) –  Bezwaar & Beroep24 juni 2017
's-Hertogenbosch is een gemeente waar veel kan, veel mag (voor de consulenten. Al met al een prettige gemeente om te werken.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (voormalige medewerker) –  Den Bosch1 mei 2017
altijd een gezellige sfeer onder de collega's en baas
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne, flexibele werkomgeving.
Casemanager Inburgering (huidige medewerker) –  Den Bosch, NB19 december 2014
Goede leerplek, initiatief wordt gewaardeerd, doorgroeimogelijkheden echter beperkt.
Flexibel, telewerken mogelijk.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hectische maar gezellige werksfeer
Receptioniste (huidige medewerker) –  Den Bosch, NB17 oktober 2014
Mijn dag begint met het controleren van alle agenda's van de medewerkers en het verzamelen van de trainingsinformatie die ik voor die dag nodig heb. Dan gaat de deur open en beginnen de klanten te stromen die ik dan in een snel tempo op de juiste plaats moet zien te krijgen.
Het helpen van mensen die zich moeilijk verstaanbaar kunnen maken en hen de juiste weg te wijzen in het sociaal stelsel.
De directie is erg makkelijk benaderbaar dus heel fijn om mee te werken.
Mijn collega's zijn erg sociaal, leuk in de omgang en het is er een informele sfeer.
Er zijn geen moeilijke dingen aan mijn baan omdat ik alles altijd heel snel onder de knie heb.
Het leukste van de baan is de diversiteit en de omgang met mensen.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte werkomgeving
Administratief/management ondersteunster AMSZ  (voormalige medewerker) –  Den Bosch, NB23 juli 2013
Je bent vrij om te komen werken op de tijden die je zelf wilt.
Het gaat erom dat je jouw werkzaamheden goed doet en geen achterstand krijgt.Je mag zelf je pauzes indelen wanneer je wilt en hoe je wilt.Je hebt flexibele werkplekken,je mag zitten waar je wilt.
Zo heb je bijvoorbeeld luxe werkplekken zoals een cockpit,bureautafels die je kan afstellen en loungeruimtes.
Iedere afdeling heeft een eigen rokersruimte en schone toiletten.
Hier geld het belangerijkste: Doe je werkzaamheden goed!
Collega's zijn heel sociaal en kortom een toppie werkplek!
Ik heb het er super naar mijn zin gehad en de werkzaamheden waren ook erg leuk.
De minderleuke functie die ik had was notuleren.
Het leukste vond ik administratieve taken verrichten en continu bezig zijn.Zo voel je je ook belangerijk.
Af en toe een kort babbeltje maken met een collega hoort er wel bij.
Helaas zit het er per 1 sept 2013 op voor mij.
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Notuleren/vergaderen (maar het hoort er eenmaal bij)
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk met prettige collega's. Gevarieerd werkaanbod waarbij alle facetten van het bouwkundige vak aan de orde komen.
Senior Projectleider Bouwmanagement (huidige medewerker) –  's-Hertogenbosch13 januari 2013
Als senior projectleider bouwmanagement werk ik aan een aantal projecten varierend van een nieuwbouwparkeergarage voor 1100 plaatsen tot aan verbouwing van een serie monumentale panden voor opvang van verslaafden. Leuk gevarieerd werk met prettige collega's. Wel erg ver van mijn woonplaats.
Pluspunten
grote variatie, fijne collega's.
Minpunten
als forens een erg zware belasting.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente 's-Hertogenbosch. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 9 reviews
52
46
31
20
10

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Gemeente 's-Hertogenbosch gesorteerd op locatie