Reviews voor G4S in Groningen

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 11.695 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's redelijk zak centje en je kunt veel leren
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Groningen30 augustus 2017
leuk bedrijf om voor te werken maar weinig ruimte voor doorstroom mogelijkheden, op veel verschillende panden en of objecten gezeten met allemaal verschillen werkzaamheden dat maakt het werk leuk. moeilijkste is dat je niet vooruit kan plannen omdat je je rooster een week van te voren krijgt.
Pluspunten
leuk zakcentje
Minpunten
weinig of geen doorstroom mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
object beveiliging
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Groningen11 januari 2017
dit was voor mij een hele leerzame tijd
ik had hier nooit weg moeten gaan
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bedrij heeft veel voor werknemer over, scholing en workshps
Receptioniste en telefoniste (voormalige medewerker) –  Groningen29 september 2016
Voor mij was G4S echt een leerbedrijf ik heb daar met heel veel plezier gewerkt. Ik had hele leuke collega's die voor me klaar stonden bijvoorbeeld samenwerken, overleggen en flexibel zijn zoals werken voor elkaar. En G4S was een georganiseerd bedrijf iedereen wist wat hij/zij te doen moest alles ging goed.
Pluspunten
werksfeer
Minpunten
niks
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie werksfeer met collga's
G4S allround beveiliger (voormalige medewerker) –  Groningen, GR6 augustus 2015
Bij een onshore boortoren bij de NAM was er altijd wat te doen als beveiliger zeer afwisseld baan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet zo prettige werkgever
Conciërge (voormalige medewerker) –  Groningen, GR24 augustus 2014
Veel conflicten met leiding gevende gehad .De collega's en het werk waren wel leuk maar de sfeer in het bedrijf was niet prettig
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet zo prettige werkgever
Huismeester (voormalige medewerker) –  Groningen, GR24 augustus 2014
In mijn begin periode was het wel een prettige werkgever maar na diverse overnames vond ik het niet meer zo leuk om voor het bedrijf te werken.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
beveiligingsbeambte, mobiele surveillant (voormalige medewerker) –  Groningen, GR3 januari 2014
een dag als beveiliger betekend gewoon dat alle zintuigen op scherp moeten staan en dat je er representatief uitziet.
Hierbij in de loop der jaren wel geleerd dat iedere situatie in de beveiliging anders is,en dat je je daar niet op kunt trainen.
Door mijn functie als mobiele surveillant werkte ik meestal alleen en had met collega,s weinig te maken,dit was voor mij ook geen probleem daar 60 % van de collega,s liever lui dan moe waren.
Er zijn in dit beroep geen moeilijke dingen zolang je je gezond verstand maar gebruikt.Het leukste dat geen dag het zelfde is
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
beveiligingsbeambte
beveiligingsbeamte (huidige medewerker) –  Groningen24 maart 2013
leuk om met mensen om te gaan. diversiteit. leuke collega's.
geen moeilijkheden. mooi en elke dag anders.
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren

Zie meer reviews over G4S

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij G4S. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 11.695 reviews
52.997
43.091
32.836
21.210
11.561

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,2Bedrijfscultuur