Reviews voor G4S in Amsterdam

19 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 11.255 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandige functie met veel afwisseling
Coordinator planning (huidige medewerker) –  Amsterdam3 mei 2018
G4S is een groot bedrijf met veel verschillende afdelingen.
Tijdens mijn dienstverband binnen G4S heb ik vele werkzaamheden en functies uit mogen voeren. Dit is als zeer positief ontvangen.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk plek
Teamleider (huidige medewerker) –  Amsterdam19 maart 2018
Leuk bedrijf met wisselend werkzaamheden.Gezellig collega's. Je maakt van alles mee geen dag is het zelfde.
Pluspunten
Gezelligheid
Minpunten
.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch bedrijf
Hoofd personeelsplanner werkzaam (huidige medewerker) –  Amsterdam13 september 2017
Als planner bij G4S Cash is geen dag hetzelfde. Veel medewerkers weg plannen is ook veel rekening houden met verschillende wensen.
Als planner leer je ook nee te verkopen. Soms is dat gemakkelijker en soms geeft het veel weerstand.
G4S Cash is een dynamisch bedrijf.
Pluspunten
thuiswerk mogelijkheid
Minpunten
Werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf waar ik voor werk is een goede sfeer
Objectbeveiliger (huidige medewerker) –  Amsterdam5 april 2017
Ga graag met mensen om, geen dag is het zelfde,goede collega's
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf, en zeer profesioneel
Beveiligingsmedewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam23 november 2016
enorm veel vrijheid en veel aardige collages.
helaas geen doorstroommogelijkheden.
7 nachten na elkaar is niet goed voor de gezondheid
Pluspunten
veel vrijheid
Minpunten
veel nachtdiensten
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeer is goed in de groep
Mobiele surveillant (huidige medewerker) –  Amsterdam26 september 2016
Veel verantwoordelijkheid, gevarieerd, klantvriendelijk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dagelijkse werkzaamheden
Beveiligingsbeambte (huidige medewerker) –  Amsterdam12 februari 2016
Dagelijks ontvangen we bezoekers en controleren of de mensen de juiste vereiste papieren bezitten om het terrein van de opdrachtgever te mogen betreden.
Ik werk tijdens mijn dienst met een collega samen, de opdrachtgever laat je vrij in hoe je je werk indeelt als je je werk maar doet.
Dagelijks rijden we met een dienstauto over het terrein en maken rapportages aan over onze werkzaamheden die wij op de dag hebben gedaan.
Mijn huidige opdrachtgever geeft je vrijheid in denken en laat je meedenken over hoe de regels te verscherpen of aan te passen, dat is iets wat ik prettig vind omdat ik op zo´n moment mijn sterke kanten kan tonen.
Pluspunten
Dat je met veel verschillende collega´s werkt. Je kan je werk zelf indelen.
Minpunten
Soms moet je met collega´s werken waar je het niet goed mee kan vinden.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving.
ICT SLA Manager - G4S Security Services B.V (huidige medewerker) –  Amsterdam10 februari 2016
Leuke ICT collega's maar de reistijd naar Amsterdam, veel files, kost mij veel energie. Parkeren is een ramp, na 2+ uur reistijd ook nog geen parkeerplek kunnen vinden is heel frustrerend.
Pluspunten
Mooie werkplekken.
Minpunten
Te weinig parkeerplaatsen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een groot dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden
Medew. klantenser/Receptioniste/Tel. (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH14 december 2015
Ik ben begonnen in 1991 en heb in die tijd heel veel geleerd en leuke collega's ontmoet waar ik nog steeds een contact mee heb.
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een te grote organisatie welke te vaak wijzigt.
Operationeel Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam30 september 2015
In eerste aanleg een veelzijdige baan, maar door een aaneenschakeling van reorganisaties is het takenpakket van de operationeel manager dusdanig uitgekleed dat er weinig uitdaging meer in zit naar mijn mening.

Commerciële taken worden steeds meer overgenomen door Sales afdeling en HR taken steeds meer door backoffice/planning.

Als voorstander van het 'Walking Around Management' vind ik dit een slechte ontwikkeling.
Pluspunten
In eerste aanleg de afwisseling
Minpunten
Geen open cultuur, te veel reorganisaties zonder voordelen.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf
Teamlid visitatie B (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH18 maart 2015
G4S heeft mij de kans gegeven om als starter ervaring op te doen als beveiliger op Schiphol. Ik heb veel geleerd, niet alleen over beveiliging op Schiphol maar ook omgaan met mensen. Maar ook hoe mensen/passagiers kunnen zijn/doen.
Werken met mijn collega's vind ik erg belangrijk. Het team waarin ik zit is een erg leuk team.
Ik vind het belangrijk om bij te dragen aan de veiligheid van de passagiers en G4S en Schiphol.
Pluspunten
goede vergoeding voor openbaar vervoer
Minpunten
Hebben ze eerst geïnvesteerd in je wordt je contract niet verlengd door bezuinigingen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving zeer variabel
security agent (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH26 november 2014
Te beginnen met dagelijkse briefing, info over de vlucht die je gaat doen.
Omgang met heel verschillende passagiers, nerveuze, zieke, vriendelijke, heel onvriendelijke, dronken, je kwam /komt ze in alle soorten tegen.
De samenwerking met je collega"s is belangrijk aangezien je bij verschillende situaties wel samen moet staan.
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel maar daarnaast mag je de veiligheid natuurlijk niet vergeten, want daar sta je als eerste voor.
Ik heb geleerd om te gaan met stressvolle situaties.

Het moeilijkste van dit werk om ondanks tegenwerking en onbegrip van passagiers toch je werk te doen en de regels te handhaven.

Het leukste van dit werk? De verscheidenheid in werk.
Minpunten
betalen voor je koffie
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
G4S Aviation Review
Security Agent (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 september 2014
Working as a Security officer for G4S at Amsterdam Schiphol was very pleasant as it was a very interesting environment. Great management, good hours and great colleagues.
Pluspunten
interesting enviroment
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
belangrijkste is de verantwoording over de klant zijn eigendommen
beveiliger (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH15 september 2014
Mobiel surveillance verricht bij diverse bedrijven, maar ook receptie diensten, varieert van bouw terreinen tot receptie werkzaamheden op kantoor panden.
Pluspunten
veel verantwoording
Minpunten
erg onregelmatige tijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
HR afdeling bij G4S
Security Host en Beveiliger (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH15 september 2014
door een ziekte op mijn spraak doe ik tegenwoordig adminastratief werk.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Verzuim medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH21 maart 2014
Prima werkgever die ontwikkelingsmogelijkheden biedt. Vanaf het begin van mijn dienstverband heb ik hier veel geleerd en de mogelijkheden aangepakt om me verder te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Diverse leuke werkplekken binnen g4s
Mobiel surveillant/service medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH24 februari 2014
G4s is een beveiligingsbedrijf waar ik een behoorlijke periode heb gewerkt en met veel plezier
In de metrotunnels van Amsterdam heb ik de laatste jaren als service medewerker gewerkt.
Het helpen en begeleiden van mensen ging mij goed af.
collega's zijn er voor elkaar in voor en tegenspoed.
Het moeilijkste van de baan was dat er soms mensen naar je toe komen die erg boos zijn , om die mensen rustig te krijgen, en dat ze niet op jou boos zijn.
De vele leuke mensen die dagelijks voorbij komen, elke dag is anders
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame leuke tijd
Receptioniste/ Telefoniste Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 november 2012
Geen dag is het zelfde werkte daar als een flexibele receptioniste/gastvrouw kon overal ingezet worden, elke dag was anders, elke dag leerde je nieuws.
moeilijkst van deze baan mensen tevreden houden maar is niet onmogelijk!
Leukst van deze baan is dat na een drukke rommelige dag tevreden naar huis gaan!
Pluspunten
een tevreden kant
Minpunten
weinig contact met je eigen leidinggevende de waardering wat je doet
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren

Zie meer reviews over G4S

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij G4S. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 11.255 reviews
52.889
43.015
32.768
21.161
11.422

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,2Bedrijfscultuur