G4S Reviews

145 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 11.882 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele hoge werkdruk waarbij conflict ontstaat tussen snelheid en veiligheid
Supervisor HBS / Teamleider Visitatie (voormalige medewerker) –  Schiphol29 juli 2019
G4S Aviation Security (Schiphol) kampt met personeelstekorten waardoor, voor het zittend personeel, een ontzettend hoge werkdruk aanwezig is. Schiphol eist snelheid hetgeen conflicteert met de primaire taak: veiligheid.
Door de continuïteit (24/7) ontstaan rare diensten (42 instaptijden) waarbij de CAO Pb niet altijd in overweging wordt genomen. Bij klachten hierover word je al snel neergezet als lastig en vakantie in het hoogseizoen (tijdens schoolvakanties en van eind april t/m september) is vrijwel onmogelijk. Dit is ook het geval tijdens de kerstvakantie). Als leidinggevende dient het bedrijfsbelang boven het personeelsbelang te staan hetgeen weer wrijving oplevert tussen jou en je team. Ook heb je last van lange sta tijden en korte pauzes. Dit gecombineerd met een hele hoge werkdruk maakt het werk steeds onaantrekkelijker
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen waardering voor personeel, afreken cultuur
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een bedrijf met weinig oog voor het personeel op de vloer
Object Beveiliger (huidige medewerker) –  Ede28 juli 2019
slechte communicatie en management naar het personeel vloer en een planning die alleen maar oog heeft voor het dichten van het rooster zonder daarbij aan het personeel te denken.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoop binnendienst
Verkoop binnendienst medewerkster (voormalige medewerker) –  Zoetermeer3 januari 2019
Een hele leuke tijd gehad. Naar een andere werkgever overgestapt destijds omdat er geen doorgroei mogelijkeheden waren voor mij.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
G4S schiphol is een mooie werk omgeving. Maar management G4S denkt alleen aan zichzelf en niet de werkvloer.
Beveiliger (huidige medewerker) –  Schiphol18 november 2018
Werk nu bijna 16 jaar met veel plezier op Schiphol.
De collega's en het werk zijn top.
Het huidige management en de koers die zij varen botst met de werkvloer.
Het huidige management ziet niet dat daardoor te veel mensen weg gaan en te weinig binnenstromen.
Met als resultaat extreem hoge werkdruk geen verlofruimte geen vakantie ruimte.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Management
Was deze review waardevol?Ja 20NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig
Toezicht houden op werkzaamheden (huidige medewerker) –  Groot Rotterdam18 oktober 2018
Ik werk als heetwerkwacht meestal bij Shell Pernis,ik zie toe op de veiligheid van de werknemers en spreek deze aan als er iets niet veilig is en probeer dit samen op te lossen
Pluspunten
Afwisslend
Minpunten
Lang staan
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever
Coördinator Planning Regio Zuid (huidige medewerker) –  Son & Breugel1 oktober 2018
Leuke werkgever met een ongebonden bedrijfscultuur. Alle collega's werken hard en komen voor elkaar op.
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
beperkte doorgroei, zowel in functie als salaris
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot en betrouwbaar bedrijf.
planner (huidige medewerker) –  Son en Breugel22 september 2018
Bedrijf waar ik mij verder heb kunnen en mogen ontwikkelingen. Van Beveiliger naar Groepsleider beveiliging tot planner.
Pluspunten
Salaris keurig op tijd.
Minpunten
Geen.
Was deze review waardevol?JaNee 12Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mensenlijk en netjes
Detentietoezichthouder (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn15 september 2018
G4S werkt op een menselijke en nette manier. Je bent een persoon en geen nummer. Er word naar je geluisterd en rekening met je gehouden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 17Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Algemene beschrijving werkzaamheden
Medewerker Geld-en Waardebeheer (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel19 augustus 2018
Bijbaan in de functie ‘’Geld en Waardebeheer.’’ Hierbij is het mijn persoonlijke taak om het (contante) geld klaar te maken voor commerciële doeleinden. Hierbij kan gedacht worden aan het tellen, ordenen, netjes vouwen en het opbergen van het geld, zodat de geldtransportwagens deze cassettes met geld kunnen vervoeren naar de klanten. Daarnaast is het mijn taak om geld rapportages uit te draaien en in feite alle werkzaamheden uit te voeren, die te maken hebben met het verwerken van geld. Al met al een erg verantwoordelijke bijbaan.
Pluspunten
Diversiteit binnen het team
Minpunten
Geen vaste eindtijden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf buiten de poort
waardetransporteur (huidige medewerker) –  Amsterdam7 augustus 2018
leuk en druk bedrijf echter heb je geen 9-5 dagen meestal langer, maar ook regelmatig in laagseizoen korter. je rijd alleen!
Pluspunten
vrijheid
Minpunten
lange dagen en geen pauze
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationale werkomgeving, geen dag is hetzelfde
Teamleider (huidige medewerker) –  Schiphol10 juli 2018
G4S is een internationale beveiligingsorganisatie. Met onder andere werkzaamheden in de luchtvaartbeveiliging. Denk daarbij aan het controleren van passagiers en hun bagage. Je komt in aanraking met diverse nationaliteiten en personen. Geen dag is hetzelfde.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer prettige collega's.
Beveiliger 2 (huidige medewerker) –  Eindhoven Airport26 mei 2018
het werken aan de Security Check is heel zwaar. Je moet ten alle tijden alert zijn, terwijl er om je heen een vrijwel constante chaos heerst van drukke en vaak ook nerveuze passagiers. Heel veel verschillende culturen en talen passeren je met evenveel verschillende houdingen en emoties. Hier moet je tegen kunnen. Ook fysiek is het zwaar vanwege 'sjouwen' met koffers die gevisiteerd moeten worden tot het constant door de knieën gaan met fouilleren.
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
constant staan en lopen met betrekkelijk weinig pauzes, Een korte koffie pauze kan alleen als het even rustig is, En dat komt niet zo heel vaak voor.
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandige functie met veel afwisseling
Coordinator planning (huidige medewerker) –  Amsterdam3 mei 2018
G4S is een groot bedrijf met veel verschillende afdelingen.
Tijdens mijn dienstverband binnen G4S heb ik vele werkzaamheden en functies uit mogen voeren. Dit is als zeer positief ontvangen.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collegas
beveiliging (voormalige medewerker) –  Schiphol14 april 2018
Alles is achteruit gegaan sinds Schiphol is veranderd. Ze lopen constants op je te letten. Management wat op zijn tenen loopt door de hogere hand en geen stappen durft te ondernemen. Hele leuk collega's maar het is een klaagcultuur.
Het werk is op zich prima te doen.
Pluspunten
etensgeld
Minpunten
wordt overal te veel op je gelet
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk plek
Teamleider (huidige medewerker) –  Amsterdam19 maart 2018
Leuk bedrijf met wisselend werkzaamheden.Gezellig collega's. Je maakt van alles mee geen dag is het zelfde.
Pluspunten
Gezelligheid
Minpunten
.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne collega`s
Beveiliger 2 (huidige medewerker) –  Zoetermeer21 februari 2018
elke dag is anders
altijd scherp te blijven
goed contact
heel belangrijk
om niet te snel te oordelen
omgang met andere culturen
Pluspunten
opleidingen
Minpunten
communicatie
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Ede24 januari 2018
het is een goed en groot bedrijf waar zij zelf de opleidingen doen en ook kunnen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 15Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met hele leuke collega's
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  Alblasserdam5 januari 2018
Druk en hectisch, afhankelijk van ochtend, middag of avonddienst.
Dat ik mag zeggen dat ik goed ben in mijn werk.
Begripvol, maar toch afhankelijk van hun leidinggevende.
Geld telt.
De nachtdiensten.
Mijn collega's!
Pluspunten
Samenwerking.
Minpunten
Waardering voor personeel, mag wat vaker getoond worden.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 10Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onprofessioneel bedrijf
Hospitality medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag14 november 2017
helaas geen positieve woorden over G4S behalve dan hun salaris indicaties. Goede uurlonen.
Managers hebben geen gevoel voor mensen, alleen voor cijfers, Het bedrijf is onprofessioneel.
Pluspunten
goede uurlonen
Minpunten
bedrijfsvoering
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onrust door management
Beveiliger (voormalige medewerker) –  schiphol9 november 2017
door de reorganisatie onstond er een afstand tussen de werk vloer en het management.Het werk en de collega,s was goed maar de constante veranderingen van het management zorgde voor onrust
Pluspunten
goede collega, s
Minpunten
onrust
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij G4S. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 11.882 reviews
53.044
43.136
32.867
21.230
11.605

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,2Bedrijfscultuur