G4S Reviews

134 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 8.614 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer prettige collega's.
Beveiliger 2 (huidige medewerker) –  Eindhoven Airport26 mei 2018
het werken aan de Security Check is heel zwaar. Je moet ten alle tijden alert zijn, terwijl er om je heen een vrijwel constante chaos heerst van drukke en vaak ook nerveuze passagiers. Heel veel verschillende culturen en talen passeren je met evenveel verschillende houdingen en emoties. Hier moet je tegen kunnen. Ook fysiek is het zwaar vanwege 'sjouwen' met koffers die gevisiteerd moeten worden tot het constant door de knieën gaan met fouilleren.
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
constant staan en lopen met betrekkelijk weinig pauzes, Een korte koffie pauze kan alleen als het even rustig is, En dat komt niet zo heel vaak voor.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke werkomgeving
Beveiliging medewerker Schiphol (huidige medewerker) –  Schiphol16 mei 2018
Op zich een redelijk goed bedrijf echter ben ik het niet eens met het reiskostenbeleid.
Pluspunten
Mooie lounches
Minpunten
Alles in eigen voordeel van bedrijf, geen oog voor medewerkers, hele jaar door geen vrije dagen beschikbaar!
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandige functie met veel afwisseling
Coordinator planning (huidige medewerker) –  Amsterdam3 mei 2018
G4S is een groot bedrijf met veel verschillende afdelingen.
Tijdens mijn dienstverband binnen G4S heb ik vele werkzaamheden en functies uit mogen voeren. Dit is als zeer positief ontvangen.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collegas
beveiliging (voormalige medewerker) –  Schiphol14 april 2018
Alles is achteruit gegaan sinds Schiphol is veranderd. Ze lopen constants op je te letten. Management wat op zijn tenen loopt door de hogere hand en geen stappen durft te ondernemen. Hele leuk collega's maar het is een klaagcultuur.
Het werk is op zich prima te doen.
Pluspunten
etensgeld
Minpunten
wordt overal te veel op je gelet
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk plek
Teamleider (huidige medewerker) –  Amsterdam19 maart 2018
Leuk bedrijf met wisselend werkzaamheden.Gezellig collega's. Je maakt van alles mee geen dag is het zelfde.
Pluspunten
Gezelligheid
Minpunten
.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne collega`s
Beveiliger 2 (huidige medewerker) –  Zoetermeer21 februari 2018
elke dag is anders
altijd scherp te blijven
goed contact
heel belangrijk
om niet te snel te oordelen
omgang met andere culturen
Pluspunten
opleidingen
Minpunten
communicatie
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nvt
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Ede24 januari 2018
het is een goed en groot bedrijf waar zij zelf de opleidingen doen en ook kunnen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met hele leuke collega's
Objectbeveiliger (voormalige medewerker) –  Alblasserdam5 januari 2018
Druk en hectisch, afhankelijk van ochtend, middag of avonddienst.
Dat ik mag zeggen dat ik goed ben in mijn werk.
Begripvol, maar toch afhankelijk van hun leidinggevende.
Geld telt.
De nachtdiensten.
Mijn collega's!
Pluspunten
Samenwerking.
Minpunten
Waardering voor personeel, mag wat vaker getoond worden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onprofessioneel bedrijf
Hospitality medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag14 november 2017
helaas geen positieve woorden over G4S behalve dan hun salaris indicaties. Goede uurlonen.
Managers hebben geen gevoel voor mensen, alleen voor cijfers, Het bedrijf is onprofessioneel.
Pluspunten
goede uurlonen
Minpunten
bedrijfsvoering
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onrust door management
Beveiliger (voormalige medewerker) –  schiphol9 november 2017
door de reorganisatie onstond er een afstand tussen de werk vloer en het management.Het werk en de collega,s was goed maar de constante veranderingen van het management zorgde voor onrust
Pluspunten
goede collega, s
Minpunten
onrust
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Beveiliger / Visiteur (voormalige medewerker) –  Schiphol15 oktober 2017
G4S is wereldwijd marktleider op het gebied van beveiliging en veiligheidsoplossingen. Op de luchthaven Schiphol waarborgen wij de veiligheid van een ieder op deze luchthaven.

Verantwoordelijkheden:
• Snel en veilig laten verlopen van de veiligheid check voordat het vliegtuig Schiphol verlaat

Werkzaamheden:
• Visitatie van de passagier en zijn bagage
• Controle houden op een ieder die zich achter de douane begeeft
• Veiligheid check uitvoeren voordat een vliegtuig Schiphol verlaat
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 14Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Staf/management assistente/secretaresse
Management assistent (voormalige medewerker) –  Schiphol28 september 2017
Leuke organisatie, maar i.v.m verschuivingen zijn er functies weggezet, waaronder mijn functie kwam te vervallen.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch bedrijf
Hoofd personeelsplanner werkzaam (huidige medewerker) –  Amsterdam13 september 2017
Als planner bij G4S Cash is geen dag hetzelfde. Veel medewerkers weg plannen is ook veel rekening houden met verschillende wensen.
Als planner leer je ook nee te verkopen. Soms is dat gemakkelijker en soms geeft het veel weerstand.
G4S Cash is een dynamisch bedrijf.
Pluspunten
thuiswerk mogelijkheid
Minpunten
Werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke colkega,s
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Hoogeveen6 september 2017
Goed contact met overige collega,s, werkdruk is momenteel wel hoog door te weinig collega,s
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's redelijk zak centje en je kunt veel leren
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Groningen30 augustus 2017
leuk bedrijf om voor te werken maar weinig ruimte voor doorstroom mogelijkheden, op veel verschillende panden en of objecten gezeten met allemaal verschillen werkzaamheden dat maakt het werk leuk. moeilijkste is dat je niet vooruit kan plannen omdat je je rooster een week van te voren krijgt.
Pluspunten
leuk zakcentje
Minpunten
weinig of geen doorstroom mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een zeer serieus bedrijfstak
medewerker geldtelcentrale (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel24 augustus 2017
uit hoge veiligheid word hier alles serieus genomen. je moet secuur zijn omdat je continu met geld bezig bent. buitenom dat je opgesloten zit is het wel een gezellig werkplek.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
industrieel brandwacht / coördinator (voormalige medewerker) –  Rozenburg24 augustus 2017
je krijgt de ruimte om binnen jou bevoegdheden je eigen invulling aan je werk te geven.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen succes, vast geroeste bedrijf cultuur
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Hilversum11 augustus 2017
Geen succes voor iemand als mij. Ondernemend, vriendelijk, ervaren . Door de vastgeroeste dienst verbanden van de vaste werknemers bij G4S, 25 jaar op 1 locatie???!!! En het weinige actieve werk maakte dat ik me dood verveelde. Ook de leidinggevende aldaar had een dienst vernand van 25 jaar op dezelfde locatie zonder dat er een dag was dat je veel te doen had anders dan te kijken of er nog vrije parkeerplaatsen waren in de garage........Niets voor mij. Ook mijn goede contacten met de RTL medewerkers zorgde voor schuine blikken van mijn collega's. Vreselijk was het.
Pluspunten
RTL is ok
Minpunten
Te lange dient verbanden vaste werknemers op 1 locatie. ( 25 jaar )
Was deze review waardevol?Ja 17NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote organisatie
Objectbeveiliger (huidige medewerker) –  Eemshaven15 juli 2017
Grote organisatie met maar weinig oog voor de werknemer.
Pluspunten
Moet ik zoeken
Minpunten
Personeel heeft bijvoorbeeld sanitaire behoeften? Sorry niet ons probleem
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkplek voor vele jaren
Beveiligingsbeambte op schiphol in vele functies (voormalige medewerker) –  HBS6 juli 2017
met veel inzet en plezier, bij deze organisatie gewerkt, door pensioengerechtige leeftijd moeten stoppen. wil nog doorgaan, nog goed gezond en fris, sport veel, motor rijden ook.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 8Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij G4S. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 8.615 reviews
52.194
42.356
32.150
2888
11.027

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,2Bedrijfscultuur