G4S Reviews

120 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onprofessioneel bedrijf
Hospitality medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag14 november 2017
helaas geen positieve woorden over G4S behalve dan hun salaris indicaties. Goede uurlonen.
Managers hebben geen gevoel voor mensen, alleen voor cijfers, Het bedrijf is onprofessioneel.
Pluspunten
goede uurlonen
Minpunten
bedrijfsvoering
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Beveiliger / Visiteur (voormalige medewerker) –  Schiphol15 oktober 2017
G4S is wereldwijd marktleider op het gebied van beveiliging en veiligheidsoplossingen. Op de luchthaven Schiphol waarborgen wij de veiligheid van een ieder op deze luchthaven.

Verantwoordelijkheden:
• Snel en veilig laten verlopen van de veiligheid check voordat het vliegtuig Schiphol verlaat

Werkzaamheden:
• Visitatie van de passagier en zijn bagage
• Controle houden op een ieder die zich achter de douane begeeft
• Veiligheid check uitvoeren voordat een vliegtuig Schiphol verlaat
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Staf/management assistente/secretaresse
Management assistent (voormalige medewerker) –  Schiphol28 september 2017
Leuke organisatie, maar i.v.m verschuivingen zijn er functies weggezet, waaronder mijn functie kwam te vervallen.
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke colkega,s
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Hoogeveen6 september 2017
Goed contact met overige collega,s, werkdruk is momenteel wel hoog door te weinig collega,s
Was deze review nuttig?Ja 6NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's redelijk zak centje en je kunt veel leren
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Groningen30 augustus 2017
leuk bedrijf om voor te werken maar weinig ruimte voor doorstroom mogelijkheden, op veel verschillende panden en of objecten gezeten met allemaal verschillen werkzaamheden dat maakt het werk leuk. moeilijkste is dat je niet vooruit kan plannen omdat je je rooster een week van te voren krijgt.
Pluspunten
leuk zakcentje
Minpunten
weinig of geen doorstroom mogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja 7NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een zeer serieus bedrijfstak
medewerker geldtelcentrale (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel24 augustus 2017
uit hoge veiligheid word hier alles serieus genomen. je moet secuur zijn omdat je continu met geld bezig bent. buitenom dat je opgesloten zit is het wel een gezellig werkplek.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
industrieel brandwacht / coördinator (voormalige medewerker) –  Rozenburg24 augustus 2017
je krijgt de ruimte om binnen jou bevoegdheden je eigen invulling aan je werk te geven.
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen succes, vast geroeste bedrijf cultuur
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Hilversum11 augustus 2017
Geen succes voor iemand als mij. Ondernemend, vriendelijk, ervaren . Door de vastgeroeste dienst verbanden van de vaste werknemers bij G4S, 25 jaar op 1 locatie???!!! En het weinige actieve werk maakte dat ik me dood verveelde. Ook de leidinggevende aldaar had een dienst vernand van 25 jaar op dezelfde locatie zonder dat er een dag was dat je veel te doen had anders dan te kijken of er nog vrije parkeerplaatsen waren in de garage........Niets voor mij. Ook mijn goede contacten met de RTL medewerkers zorgde voor schuine blikken van mijn collega's. Vreselijk was het.
Pluspunten
RTL is ok
Minpunten
Te lange dient verbanden vaste werknemers op 1 locatie. ( 25 jaar )
Was deze review nuttig?Ja 10NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote organisatie
Objectbeveiliger (huidige medewerker) –  Eemshaven15 juli 2017
Grote organisatie met maar weinig oog voor de werknemer.
Pluspunten
Moet ik zoeken
Minpunten
Personeel heeft bijvoorbeeld sanitaire behoeften? Sorry niet ons probleem
Was deze review nuttig?Ja 8NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkplek voor vele jaren
Beveiligingsbeambte op schiphol in vele functies (voormalige medewerker) –  HBS6 juli 2017
met veel inzet en plezier, bij deze organisatie gewerkt, door pensioengerechtige leeftijd moeten stoppen. wil nog doorgaan, nog goed gezond en fris, sport veel, motor rijden ook.
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke opdrachtgever
Security Control Room Operator (voormalige medewerker) –  Rijswijk26 juni 2017
Bij de opdrachtgever wordt een hoge verwachtingspatroon gewekt en een groot diversiteit van werkzaamheden aangeboden, leuke uitdagingen en mooi object.
De werkgever zelf heeft helaas een te groot management orgaan die teveel bemoeienis beoefend op de dagelijkse werkzaamheden.
Pluspunten
Leuke opdrachtgever; mooi object, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen.
Minpunten
Bemoeienis door werkgever management is storend
Was deze review nuttig?Ja 6NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving
opzetter (voormalige medewerker) –  Schiphol15 juni 2017
elke dag maak je wat anders mee op het platform van schiphol waar ik heb gewerkt als opzetter voor G4S.
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onrust, hoge werkdruk door te weinig personeel
Visiteur (huidige medewerker) –  Hoofddorp12 juni 2017
Afgelopen periode erg onrustig door ontslagen, maar nu weer te weinig mensen.
Pluspunten
als afroeper zelf dagen invullen mbt beschikbaarheid
Minpunten
Vaak maar 4 urige werkdag
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Eindhoven11 juni 2017
Goede werkgever goede omstandigheden, leuke collegas
Pluspunten
Goede voorwaarden
Minpunten
Rooster
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel werk
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Roterdam26 mei 2017
geen vaste contracten niet doen mensen na twee jaar mag je eruit!
Was deze review nuttig?Ja 16NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen positieve ervaring
Backoffice medewerkster (voormalige medewerker) –  Zoetermeer24 mei 2017
Ondanks de diversiteit aan werkzaamheden wat de baan echt leuk maakt heb ik er geen fijne tijd gehad. Ik heb er wel veel geleerd wat ik weer meeneem naar een volgende baan.
Pluspunten
Diversiteit werkzaamheden
Minpunten
Er wordt niet naar je geluisterd
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Directie stelt eigen werknemers nooit op 1e plaats.
Brandwacht (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 mei 2017
Jij als brandwacht/heetwerkwacht trekt altijd aan het kortste eindje. Ze zullen je nooit gelijk geven en nooit voor je opkomen! Als je ergens een woordenwisseling hebt gehad of een discussie omdat iemand zijn werk niet goed doet word je gelijk naar een andere locatie gestuurd. Enige pluspunt is dat sommige collega's heel relaxed zijn. De meeste andere mensen hebben zeer weinig tot geen kennis van het vak.
Pluspunten
collega's
Minpunten
Directie
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Transporteur (huidige medewerker) –  Duiven24 april 2017
Het is een zeer leuk bedrijf om te beginnen maar na een aantal jaren wordt het tijd voor wat anders, je moet niet bij dit bedrijf blijven plakken.
Pluspunten
Altijd op tijd mijn loon
Minpunten
Zeer grote werkdruk
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf en fijne collega's
Waardetransporteur/chauffeur?ATM/CIT (voormalige medewerker) –  Hoogeveen16 april 2017
Mooi internationaal bedrijf waar ik met veel plezier en wederzijdse waardering heb mogen werken. Helaas door teruglopende opdrachten afscheid moeten nemen.
Pluspunten
1 x per 4 weken een warme snack.
Minpunten
Dat ik niet mocht blijven :-)
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf waar ik voor werk is een goede sfeer
Objectbeveiliger (huidige medewerker) –  Amsterdam5 april 2017
Ga graag met mensen om, geen dag is het zelfde,goede collega's
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 2Rapporteren

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 7.482 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,2
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1
Doorgroeimogelijkheden
3,0
Management
3,0
Bedrijfscultuur
3,2

Reviews over G4S gesorteerd op locatie