G4S Reviews

157 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 12.728 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
G4S heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
Internationale werkomgeving, geen dag is hetzelfde
Teamleider (huidige medewerker) –  Schiphol10 juli 2018
G4S is een internationale beveiligingsorganisatie. Met onder andere werkzaamheden in de luchtvaartbeveiliging. Denk daarbij aan het controleren van passagiers en hun bagage. Je komt in aanraking met diverse nationaliteiten en personen. Geen dag is hetzelfde.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk bij g4s
Visiteur (huidige medewerker) –  Schip15 januari 2020
Het werk bij g4s is heel erg flexibel. Je werkt met verschillend
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf en goede mogelijkheden
Beveiliger / planner (huidige medewerker) –  Zoetermeer6 januari 2020
Ik werk nog niet zo lang voor G4S. Maar vergeleken met mijn vorige werkgever is het echt een heel fijn bedrijf. Er wordt naar je geluiterd en er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden. Er wordt naar je geluisterd, ze leven met je mee als je ergens mee zit of iets ergs meemaak. Geen negatief woord over G4S.

Echt een aanrader als je een baan zoekt in de beveiliging.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Baan met uitdaging
Mobiel surveillant beveiliging (huidige medewerker) –  Friesland1 januari 2020
Baan waar je redelijk veel kilometers maakt, dus veel van Friesland krijgt te zien. Je moet er wel van houden om 's nachts en weekenddiensten te draaien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken
Medewerker (voormalige medewerker) –  Hoogeveen27 november 2019
Wel moet je altijd kunnen en hebben ze pech aan als het thuis slecht gaat een keer werken vergeten dan gelijk ontslag na 7 weken stage geen begrip van een autoongeluk en daarbij last hebtvan schouder
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
..
Luchthaven beveiliger (voormalige medewerker) –  Schiphol26 november 2019
leuk werk. fysiek zwaar weer. leerzaam tijd om je te ontwikkelen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uren zijn slecht en beloven te veel
Luchthavenbeveiliger (voormalige medewerker) –  Maastricht25 november 2019
Ze beloven te veel wat ze niet nakomen. Geven aan of je het erg vind dat er af en toe gebroken diensten zijn. Dit is altijd het geval iedere dag. Heb je eens weekend word er door planning continu gebeld of je komt werken en als je nee zegt gaan ze je bijna dwingen om te komen.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent job
TSO Officer (huidige medewerker) –  BOA ,10 Teleport Dr12 november 2019
Working staff very friendly and corporate
But some employees not fair recently hired for company
Seniority is priority but that level I didn’t receive from this location management
I’m satisfied working duty if I can get at least small raise to my pay rate
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik werd altijd gewaardeerd je bent geen nummer
(A)lgemene (B)eveiligings (M)edewerker (voormalige medewerker) –  Noorden9 november 2019
Echt een aanrader voor welke beveiliger dan ook. Mijn persoonlijke ervaring met G4S is ook dat ze mij geholpen hebben toen ik ziek was voor een hulp instantie. Binnen een week werd ik geholpen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Net een gevangenis
Geld tel centralemedewerker (voormalige medewerker) –  capelle a/d ijssel17 oktober 2019
Pushen de werknemers net als in de slavernijtijd, slecht betaald en leugens zijn de motto's, pikken van overwerkuren. iedereen werkt onder stress.
Pluspunten
niks
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het leukste van de baan
Beveiligingsbeambte (huidige medewerker) –  Amsterdam3 oktober 2019
Het service- en klantgericht werken maken een werkdag leuk.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuke tijd gehad op Schiphol.
Luchthavenbeveiliger (voormalige medewerker) –  Schiphol1 oktober 2019
Ontzettend leuke werkomgeving Schiphol. Veel diversiteit, geen dag hetzelfde alleen jammer dat G4S Aviation minder begaan is met z'n medewerkers.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving met goede doorgroeimogelijkheden
(ICT) PROJECTMANAGER (huidige medewerker) –  Amsterdam25 september 2019
- prettige werkomgeing
- fijne collega's
- doorgroeimogelijkheden
- Een bedrijf dat altijd in beweging is.
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden, fijne collega's
Minpunten
Door de vele veranderingen is niet altijd alles zeker
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele hoge werkdruk waarbij conflict ontstaat tussen snelheid en veiligheid
Supervisor HBS / Teamleider Visitatie (voormalige medewerker) –  Schiphol29 juli 2019
G4S Aviation Security (Schiphol) kampt met personeelstekorten waardoor, voor het zittend personeel, een ontzettend hoge werkdruk aanwezig is. Schiphol eist snelheid hetgeen conflicteert met de primaire taak: veiligheid.
Door de continuïteit (24/7) ontstaan rare diensten (42 instaptijden) waarbij de CAO Pb niet altijd in overweging wordt genomen. Bij klachten hierover word je al snel neergezet als lastig en vakantie in het hoogseizoen (tijdens schoolvakanties en van eind april t/m september) is vrijwel onmogelijk. Dit is ook het geval tijdens de kerstvakantie). Als leidinggevende dient het bedrijfsbelang boven het personeelsbelang te staan hetgeen weer wrijving oplevert tussen jou en je team. Ook heb je last van lange sta tijden en korte pauzes. Dit gecombineerd met een hele hoge werkdruk maakt het werk steeds onaantrekkelijker
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen waardering voor personeel, afreken cultuur
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een bedrijf met weinig oog voor het personeel op de vloer
Object Beveiliger (huidige medewerker) –  Ede28 juli 2019
slechte communicatie en management naar het personeel vloer en een planning die alleen maar oog heeft voor het dichten van het rooster zonder daarbij aan het personeel te denken.
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Beveiliger (voormalige medewerker) –  Groningen (stad)21 januari 2019
Heb er met veel plezier gewerkt , op een gegevenmoment werd het te onpersoonlijk.
Pluspunten
Op tijd je rooster
Minpunten
Bedrijf te groot
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoop binnendienst
Verkoop binnendienst medewerkster (voormalige medewerker) –  Zoetermeer3 januari 2019
Een hele leuke tijd gehad. Naar een andere werkgever overgestapt destijds omdat er geen doorgroei mogelijkeheden waren voor mij.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
G4S schiphol is een mooie werk omgeving. Maar management G4S denkt alleen aan zichzelf en niet de werkvloer.
Beveiliger (huidige medewerker) –  Schiphol18 november 2018
Werk nu bijna 16 jaar met veel plezier op Schiphol.
De collega's en het werk zijn top.
Het huidige management en de koers die zij varen botst met de werkvloer.
Het huidige management ziet niet dat daardoor te veel mensen weg gaan en te weinig binnenstromen.
Met als resultaat extreem hoge werkdruk geen verlofruimte geen vakantie ruimte.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Management
Was deze review waardevol?Ja 28NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig
Toezicht houden op werkzaamheden (huidige medewerker) –  Groot Rotterdam18 oktober 2018
Ik werk als heetwerkwacht meestal bij Shell Pernis,ik zie toe op de veiligheid van de werknemers en spreek deze aan als er iets niet veilig is en probeer dit samen op te lossen
Pluspunten
Afwisslend
Minpunten
Lang staan
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever
Coördinator Planning Regio Zuid (huidige medewerker) –  Son & Breugel1 oktober 2018
Leuke werkgever met een ongebonden bedrijfscultuur. Alle collega's werken hard en komen voor elkaar op.
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
beperkte doorgroei, zowel in functie als salaris
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot en betrouwbaar bedrijf.
planner (huidige medewerker) –  Son en Breugel22 september 2018
Bedrijf waar ik mij verder heb kunnen en mogen ontwikkelingen. Van Beveiliger naar Groepsleider beveiliging tot planner.
Pluspunten
Salaris keurig op tijd.
Minpunten
Geen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 14Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij G4S. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 12.728 reviews
53.294
43.294
33.035
21.306
11.799

Waarderingen per categorie

3,2Werk-privébalans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,2Bedrijfscultuur