Vragen en antwoorden over G4S

Dit is wat mensen hebben gevraagd en geantwoord over het werken en solliciteren bij G4S.

Stel een vraag.

Je vraag zal door iedereen kunnen worden gelezen. Plaats geen persoonlijke informatie. Richtlijnen
De vragen zijn rechtstreeks van toepassing op G4S.
  • Hoe is de omgeving en de sfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

11 vragen

Jazeker, er zijn bepaalde vacatures waarbij je het beveiliger 2 diploma kan gaan behalen. Denk aan Luchthavenbeveiliger of Objectbeveiliger in de regio Amsterdam. Uiteraard moet je wel voldoen aan de overige eisen die woerden gesteld aan deze vacatures.

Beantwoord

De werktijden zijn afhankelijk van de shifts.

Beantwoord

Fulltime is 8 uur.

Beantwoord

Op het moment rustig op Moerdijk en afentoe Europoort maar al zou ik Pernis moeten geen toekomst dat verpesten ze wel voor je !

Beantwoord

Ik had geen stress ondervonden bij G4S

Beantwoord

G4S zou ik willen beschrijven als een erg gestructureerd bedrijf, met realistische arbeidsvoorwaarden, apparatuur, voorzieningen, etc. Het werken in een divers team met mensen van verschillende achtergronden zie ik zeker als een pluspunt. De gemaakte afspraken worden nageleefd en het relatief hoge salaris, vooral voor een student, staat goed in verhouding met de verantwoordelijkheden die op je pad terecht komen. Ik kan dan ook concluderen dat G4S een fijne werkgever is gebleken en ik kan het bedrijf op basis van mijn persoonlijke ervaringen, zeker aanbevelen!

Beantwoord

Nee je bent pas klaar als je route af is.

Beantwoord

Luister naar je personeel, niet koppig je eigen wil doordrukken. Kijken waarom het ziekteverzuim zo hoog is, te hoge werkdruk.

Beantwoord

Luisteren naar mijn personeel en beter onderhandelen met Schiphol over wat wel en niet haalbaar is waardoor je later niet op de blaren moet zitten..

Beantwoord

Profiel geclaimd