G-Star Raw C.V. Reviews

23 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 119 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuk bedrijf om te werken
Teamleider Warehouse (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 oktober 2019
Met de nieuwe manager in het Warehouse en het nieuwe beleid en alle bezuinigingen is het bedrijf er niet leuker op geworden. Na 10 jaar leuk gewerkt te hebben is het in de 4 jaar daarna behoorlijk verpest... erg jammer. Nu heb ik ergens anders een top baan.
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden, bedrijf is vastgeroest.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente de trabajo ameno
Brand Ambassador (voormalige medewerker) –  Amsterdam, Países Bajos17 oktober 2019
Mi experiencia en G-Star ha sido muy positiva principalmente porque ha sido en Amsterdam, donde tienen los HQ. Por tanto, he sido afortunada no solo de conocerlos por dentro, sino de asistir a cursos de formación, charlas, y vivir realmente la experiencia G-Star por completo y desde dentro.
En la tienda, el ambiente de trabajo era muy bueno y amigable, los compañeros de trabajo ciertamente hacían el día mucho más llevadero y te sentías un poco en familia, lo cual estando en un país extranjero como en mi caso era muy importante.
Además, esta experiencia me ha permitido crecer mucho profesionalmente en un trabajo del que no esperaba mucho en un principio, pero que al final ha sido muy importante para mi desarrollo profesional.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen waardering voor mensen die keihard werken voor het bedrijf
Product development (voormalige medewerker) –  HQ4 augustus 2019
Ik heb hier zelf jarenlang gewerkt ( ruim 18 jaar! ).
Er kloppen veel dingen niet in dit bedrijf, na al die jaren van de ene op de andere dag op straat gezet, en met mij heel veel andere vaste, trouwe, en vooral zeer hardwerkende mensen die samen het bedrijf hebben opgebouwd tot wat het nu is.
Management is om te huilen, moeten mensen ontslaan maar weten niet eens wie je bent omdat ze er zelf net een jaar zitten en doen wat ze opgedragen worden.

Er is maar 1 woord van toepassing hier en dat is respectloos!
Nog maar niet te spreken over vriendjespolitiek, arrogantie, en totaal geen respect voor de medewerkers die hier keihard werken en er niks voor terugkrijgen.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
So bad
Sales Assistant (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 juli 2019
The rules are ridiculous, you are like a slave. You have a few breaks, totally fixed, you can't do a minute longer. You need to ask for permission to go to the toilet! Don't go work in the stores. Also it's a minimum salary.
Pluspunten
Nice colleagues
Minpunten
Slavery, minimum salary
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goeie bijbantje
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 juni 2019
leuke banntje met weinig uren maar voor de rest alles is goed georganizeerd
Pluspunten
gratis koffie en thee
Minpunten
weinig uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Environnement de travail agréable
Agent call center (voormalige medewerker) –  Gemeente Maastricht6 januari 2019
Ma première expérience professionnelle et je pense que c'en était une très bonne.

J'ai appris beaucoup avec cette équipe et cette boîte et j'en suis très reconnaissant.
Pluspunten
Ambiance multiculturelle
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving maar geen doorgroei mogelijkheden
Project Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 september 2018
Goede dynamiek tussen alle collega's. De organisatie en het management is zeer teleurstellend. Er wordt geen leiding gegeven, je wordt aan je lot overgelaten en je wordt niet gestimuleerd om je te ontwikkelen. In de jaren dat ik er heb gewerkt is er geen salarisverhoging geweest of een andere vorm van waardering.
Pluspunten
Korting op geselecteerde G-Star kleding
Minpunten
Geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Harde werksfeer, gezellige collega's, fantastisch werk
PR Projects / Studio Coordinator (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 januari 2018
Baan van mn dromen, maar in een bedrijf met een te harde werk structuur. Weinig balans in privé en werk. Veel verwachting weinig geven. Maar tijd van mn leven gehad hier en als ik voorheen wellicht meer werkervaring had gehad was de bedrijfs cultuur me wellicht niet zo hard gevallen.
Pluspunten
Gratis lunch, fantastische collega's, fantastisch merk
Minpunten
Harde bedrijfs cultuur
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Brand ambassador
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam3 januari 2018
Verkopen en het adviseren van kleding. Het inpakken van onlin pakketten en versturen naar klanten.
Pluspunten
Korting
Minpunten
Minimuumloon
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoopmedewerkser
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam3 januari 2018
Ik was in deze functie verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkel en het aanvullen van de collectie. Wij geven de optimale service aan klanten en helpen hun met alles wat ze nodig hebben betreft maat en kleding keuze.
Pluspunten
Kortingen.
Minpunten
Minimuumloon
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Product developer
Product Developer (huidige medewerker) –  Amsterdam23 november 2017
+ Bij G-star werk je samen met allemaal gedreven collega's met passie voor het bedrijf
Pluspunten
Lunch
Minpunten
Weinig flexibiliteit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snel en dynamisch werkomgeving
E-Commerce Customer Support Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 september 2017
Prettig werkervaring. veel geleerd van e-commerce en de fashion industry.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige tijd gehad. Met hartelijke, getalenteerde en gepasioneerde collega's samengewerkt.
Designer (voormalige medewerker) –  Maastricht11 september 2017
Het werken bij G-star Raw C.V. heeft voor mij unieke en bijzondere ervaringen opgeleverd. In deze periode heb ik de kans gekregen veel over het ontwerp vak en de denim industrie te leren terwijl ik aan de meest creatieve projecten kon werken met de zeer getalenteerde en gepassioneerde collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer
Network Engineer (voormalige medewerker) –  Amsterdam31 augustus 2017
Mijn typische werkdag houd in , network management, monitoring en eventueel troubleshooting van netwerk incidenten.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet leerzaam
Designer (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 augustus 2017
Slechte werkomgeving, niet leerzaam. Lijkt net slavernij!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles aan G-Star
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Is een mooi ontworpen BV
Lunch kok (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 mei 2017
Hier kun je zelfstandig werken samen met een andere kok.
Alleen was het een de lunch voor bereiding .
wat leuk was is dat je altijd een vegetarisch en niet vega moest koken. Altijd een eigen creatieve lunch samen stellen.
Pluspunten
lekker cratief koken
Minpunten
alleen lunch
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel gezellig
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 december 2016
Heel leuk en gezellig om bij g star te werken.
Ook zeer accuraat te werk gegaan en weet ook uit ervaring dat zorgvuldigheid van groot belang is.
Pluspunten
gratis thee en coffee
Minpunten
geen bier
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomstandigheden
Supervisor (voormalige medewerker) –  Westpoort4 mei 2016
Leuk bedrijf! Goede collega's. Goede secundaire arbeidsomstandigheden.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Employee at Design department @ G-Star RAW
Collection Coordinator (huidige medewerker) –  Amsterdam14 april 2016
Because of the position I have within G-Star my days are never the same as I have a various amount of tasks and responsibilities. In my role I am in direct contact with all levels of the company.

I have a lot of young colleagues which makes the working environment inspiring and fun.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professional work environment
Warehouse Operative (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH17 oktober 2015
Professional work environment with kind and willing people. Working hours and salary were satisfying. It is a place with alot of working and self learning variables which afterall extended my experience and working enthusiasm.
Pluspunten
Free drinks
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij G-Star Raw C.V.. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 119 reviews
529
437
331
212
110

Waarderingen per categorie

3,3Werk-privébalans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over G-Star Raw C.V. gesorteerd op locatie