FrieslandCampina Reviews

150 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 244 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leermomenten op je werk
Accounts Payable Officer Front Office (huidige medewerker) –  Wolvega19 februari 2019
Je kunt elke dag iets leren wanneer je werkt bij FrieslandCampina in de breedste zin van het leren.
Pluspunten
Gratis melk tijdens lunch en werktijden redelijk vrij in te delen
Minpunten
Veel uitzendkrachten en interim medewerkers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
chaotisch
Technisch Operator (huidige medewerker) –  Leeuwarden2 februari 2019
leuke collega's maar een structureel chaotisch bedrijf
Pluspunten
doorbetaalde pauze
Minpunten
saaii werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf dat op het moment op een omslagpunt staat
chemisch analist (huidige medewerker) –  Veghel25 januari 2019
Een in mijn ogen een te logge organisatie geworden, die op dit moment probeert van alles te wijzigen om met de veranderingen in de tijd en de markten mee te kunnen gaan
Pluspunten
goede CAO en sec voorwaarden
Minpunten
door de grootte verlies je het overzicht
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi en dynamisch bedrijf
Project Manager (huidige medewerker) –  Amersfoort21 januari 2019
What we do adds value. Value in nutrition. Value for nature. Value for people. Young and old, consumer and customer, citizen and society. And in that way we add value for the owners of our company: the member farmers of FrieslandCampina.
All employees worldwide are focused on adding this value, every day. Our Purpose tells us why we do what we do, and our strategy tells us what to do to realise this purpose.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Beilen17 januari 2019
Leuk bedrijf en uitstekende collegialiteit jammer dat het zover rijden was.
Pluspunten
De toiletten
Minpunten
Rijafstand
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werk sfeer
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Wageningen23 december 2018
bij Campina heb je leuke collega's en er hangt een prettige werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitzendkrachten worden aan het lijntje gehouden
Voormalig expeditie/productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Nuenen30 november 2018
Ruim 2 jaar bij dit bedrijf gewerkt en geen meter opgeschoten qua opleiding. Je wordt te pas en te onpas ingezet en alleen als het druk is. Het is voor een uitzendkracht hard aanpoten want echt samengewerkt wordt er niet . Workflow controllers zitten alleen maar achter de computer. Ook tussen de verschillende afdelingen heerst een rare sfeer. Zo van dat is mijn pakkie an niet. Mensen lopen daar gedemotiveerd rond, uitzingen tot je pensioen is het motto. Meegemaakt dat iemand pas na 10 jaar een vast contract kreeg. Kortom geen goede werksfeer. Uitgezonderd een paar die het wel goed bedoelen.
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Slechte culcuur, laat zoveel mogelijk door een ander doen.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende organisatie met vele mogelijkheden en geen moment saai
Category Procurement Manager (voormalige medewerker) –  Amersfoort8 november 2018
Organisatie Zuivel gerelateerde producten. Melkveehouders leden van deze onderneming. Melk als grondstof. Organisatie met meerdere verkoop/productie/verpakkingslocaties in de Wereld.
Voor een werknemer een prima werkgever ( Waar het ook wel eens misgaat!)

Vele mogelijkheden om te ontwikkelen en door te groeien.
Pluspunten
Vele mogelijkheden te ontwikkelen.
Minpunten
Grote organisatie ( beslismomenten stroperig)
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk
Allround operator productietechniek / teamleider (huidige medewerker) –  Leeuwarden9 oktober 2018
Goede Werkgever heerst een goede sfeer en voldoene doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Stagair trainingscoördinator (voormalige medewerker) –  Breda8 oktober 2018
Hart voor de boeren en een mooie visie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit bij hun wel goed.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed Bedrijf om voor te werken
EPC Manager (voormalige medewerker) –  Amersfoort28 september 2018
FrieslandCampina is een veelzijdig en groeiend Bedrijf met doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eerste aanspreekpunt voor de gasten.
Receptioniste (huidige medewerker) –  Amersfoort21 september 2018
Met veel plezier ben ik het eerste aanspreek punt van de gasten. Van begroeting tot vertrek geef ik het beste van mijzelf door open, vriendelijk en gepaste aandacht te schenken. Dit doe ik door in te spelen op de wens van de gast tijdens het wachten. Heeft de bezoeker behoefte aan een kop koffie of een flesje water, weet hij of zij waar de toiletten zijn. Tevens kom ik de gast tegemoet door treintijden naar Schiphol uit te zoeken, door het reserveren van een taxi, of een route beschrijving te geven. Naast deze werkzaamheden zijn er nog kantoor diensten die voornamelijk bestaan uit het beantwoorden van inkomende telefoon en mail wat mij tot een bekwaam telefoniste heeft gemaakt.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klein laboratorium
Stagiair en vakantiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Lochem18 september 2018
Klein laboratorium waar de meeste onderzoeken worden doorgestuurd naar een centraal laboratorium
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Stage (voormalige medewerker) –  Wageningen13 september 2018
Mijn stage bij FrieslandCampina was een interessante en leuke periode.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vele tools aangereikt gekregen, veel geleerd en onder een fijne sfeer
WCOM teamlid (huidige medewerker) –  Bedum27 augustus 2018
Tijdens het project is er zeer productief gewerkt. Vooral doordat, wanneer er tegenslagen waren, er gevraagd werd wat er voor nodig was om verder te komen in plaats van wat er nu fout ging. Hierdoor heb ik het werk als zeer prettig ervaren.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend druke baan
Allround Operator en plv ploegchef (huidige medewerker) –  Wolvega15 augustus 2018
Bij Frieslandcampina werk je in de 3 ploegen, met fijne collega's
het moeilijkste van de baan is dat het enorm hectisch is er staan 20 lijnen elk bestaand uit 10 machine's.
per ploeg werken er boven de 90 man en dus dat bied voldoende uitdaging, schakelen tussen magement de td en de kwaliteits afdeling

Het mooiste van de baan is problemen oplossen die een ander niet heeft gezien of herkent.
Pluspunten
veel variatie, de kans om zelfstandig te werken
Minpunten
erg platte organisatie weinig doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet echt een bedrijf waar je in verder kan groeien
Microbiologisch analist (voormalige medewerker) –  Lochem14 augustus 2018
ben niet heel tevreden over het bedrijf.wel goede arbeidsvoorwaarden
Pluspunten
werktijden
Minpunten
werktijden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke productieve sfeer
Procesoperator (voormalige medewerker) –  Den Bosch9 juni 2018
leuke afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is.
de ene dag ben je met preventief onderhoud bezig, en op een ander moment ben je bezig met het oplossen van storingen of je helpt derden met grote klussen.
Beloven van alles maar eindstand komen ze het niet na,doorgroeimogelijkheden zijn er niet ondanks dat je het laat zien en zelfs overwerkt en altijd beschikbaar bent in het geval van nood, komen altijd in drukke periodes mensen tekort omdat ze je vaste aanstelling wordt beloofd maar eindstand kun je na 5 jaar via de achterdeur uit tenminste in Denbosch dan he,
Pluspunten
Veiligheid, goede arbeidsvoorwaarden, collegiaal, behulpzaam
Minpunten
geen zekerheid voor lange termijn, afspraken niet nakomen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wel leuk maar het management was niet zo denderend
machine operator (voormalige medewerker) –  Rotterdam22 mei 2018
vriendjes cultuur... hele leuke mensen op de werkvloer maar het management was niet zo denderend....
Pluspunten
hele leuke collega's op de werkvloer
Minpunten
management
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer gezellig bedrijf goede werksfeer
Productiemedewerker/Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Wolvega30 april 2018
Ik heb daar met plezier gewerkt . De veiligheid eisen die daar worden gehanteerd spreken mij zeer goed aan. het werk was afwisselend en altijd prettig te doen> ik heb daar in verschillende ploegen gewerkt en nooit problemen gehad binnen de ploeg.We draaide daar 3 ploegen dienst en vond dat niet erg. Management heeft een luisterend oor voor de mensen die er werken. er waren voor mij eigenlijk geen moeilijke werkzaamheden binnen Friesland Campina. En het leukste van het werk was dat er veel afwisseling zat in het werk.
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
zijn er eigenlijk niet.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij FrieslandCampina. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 244 reviews
563
4122
344
28
17

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur