FrieslandCampina Reviews

115 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Learning and nice work environment
Customer management (voormalige medewerker) –  netherlands7 september 2017
working for a healtier future and maximizing the value of milk
nice working environment, people open asking questions
huge company continuous learning
free milk and cheese at lucnh
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heftruck en magazijnwerk
Magazijnmederwerker (huidige medewerker) –  Nuenen20 augustus 2017
Een ok bedrijf waar veiligheid en hygiene hoog in het vaandel staan
Pluspunten
Werktijden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bijzonder cooperatief bedrijf
Controller (voormalige medewerker) –  Amersfoort11 augustus 2017
Bijzonder bedrijf met lange termijn visie vanuit de boeren eigenaren
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Accountmanager
Accountmanager (voormalige medewerker) –  Amersfoort4 augustus 2017
Werken met bekende A-merken. Zeer goede arbeidsvoorwaarden. Dynamische werkomgeving. Veel beleidsveranderingen in business unit.
Pluspunten
Arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Veel wijzigingen in beleid
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Friesland Campina Maasdam
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Maasdam24 juli 2017
Prima werkgever. Goede werkomgeving en er wordt goed gezorgd voor het personeel.
Was deze review nuttig?JaNee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig bedrijf
Operation specialist (voormalige medewerker) –  Workflower17 juli 2017
Werk inhoud zeer intressant en veel verantwoordelijkheden in een zeer geautomatiseerd magazijn.
Pluspunten
gratis zuivel in de pauze
Minpunten
communicatie
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer
Technisch Operator (voormalige medewerker) –  Beilen12 juli 2017
FrieslandCampina levert consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in een groot aantal Europese landen, in Azië en in Afrika. Ook worden producten geleverd aan professionele afnemers, waaronder room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven. Daarnaast produceert FrieslandCampina ingrediënten en halffabricaten voor producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische sector wereldwijd.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie open organisatie
Warehouse Manager (voormalige medewerker) –  warehousemanager23 juni 2017
Vele mogelijkheden om zelf verbeteringsprojecten door te voeren met je team.
Pluspunten
je kunt zelf je tijd indelen.
Minpunten
veel uren.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk
Lijnoperator (voormalige medewerker) –  Wolvega13 juni 2017
Zwaar werk, hoge werkdruk
Veel alleen moeten doen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
Heftruck chauffeur lijnbaan operator (voormalige medewerker) –  Leeuwarden12 juni 2017
leuk en goed bedrijf met vele leer projecten. helaas geen doorgroei mogelijkheid
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel stress
Heftruckchauffeur/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden15 mei 2017
We een leuk bedrijf maar je moet tegen stress kunnen en de boven laag kijken neer op uitzendkrachten
Pluspunten
geen
Minpunten
veel
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Medewerker (voormalige medewerker) –  Beilen5 mei 2017
Een organisatie waar heel veel gebeurt en continu bezig met de toekomst
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive enviroment, lacking innovation.
Microbiologist (voormalige medewerker) –  Leeuwarden, NL5 mei 2017
To them, money is more important than people's lives. Thus excluding me from further participation within this company. There are heavy restrictions which result in stress within the workforce.
Pluspunten
Free milk
Minpunten
screaming concious
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
positieve werkomgeving
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Leeuwarden19 april 2017
goede collega's en goede werksfeer en als laatste een goede teamleider (Tonny Beijes)
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke plek waar ik werkervaring mocht op doen
Machine operator (voormalige medewerker) –  Spaanse Polder29 maart 2017
Dit was mijn echte voltime baan, Het moeilijkste was dat de machine wat veroudert was en hoop storing veroorzaakte waardoor ik wel heb geleerd om een machine continu in de gaten te houden in betestelen waar nodig. Maar wat soms ook veel ellende en zooi veroorzaakte om dat het ging om het afvullen van vloeibare pruducten
Pluspunten
Vlakbij huis en de werksfeer
Minpunten
Stress volle baan, om telkens weer de targets en alles binnen de tijd af te krijgen
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werksfeer, leuke collega's.
Process Operator (voormalige medewerker) –  Marum28 maart 2017
Leuke collega's, fijne werkplek. Het was een vrij simpele baan, maar er waren veel robots en machines waar je wel wat verstand van moest hebben.
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige collegiale werksfeer
Management Assistente (voormalige medewerker) –  Amersfoort14 maart 2017
Ik heb bij Friesland Campina gelijktijdig voor 3 verschillende directors + hun afdelingen gewerkt t.w.: Performance Excellence, Finance en Quality Assurance. Ik heb hierdoor geleerd dat het belangrijk is efficient te werken, goed overzicht te houden en prioriteiten te stellen.
Wanneer er zich knelpunten voordoen is het van belang dit duidelijk met de betreffende director te communiceren.

Het leukst van deze baan was het organiseren van (internationale) workshops en team uitjes.

Het moeilijkst was de aandacht zo evenredig mogelijk te verdelen en aan de eisen van de 3 verschillende directors te voldoen met name wanneer zij gelijktijdig een beroep op me deden.
Pluspunten
prettige verzorgde werkomgeving
Minpunten
Parkeerbeleid
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Machinebediende (huidige medewerker) –  Wolvega11 maart 2017
Het werk bij Friesland Campina is zeer variërend in een grote groep gezellige mensen. Ik heb hier de mogelijkheid gehad om zelfstandig een lijn te mogen draaien. Het moeilijkste van het werk vond ik het lang stil staan op 1 plek
Pluspunten
Loon
Minpunten
lang op 1 en dezelfde plek stil staan
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Lijnoperator - Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Meppel6 maart 2017
Elke dag is een nieuwe dag waarbij je steeds weer grenzen verlegd.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eerlijk en heerlijk
Continuous improvement specialist (huidige medewerker) –  Bedum27 februari 2017
Trots, is het woord waar ik mee wil beginnen. Trots, op het feit dat ik mag werken voor een organisatie waar kwalitatief hoogwaardige producten duurzaam worden geproduceerd. Trots, omdat het bedrijf zich enorm inzet voor de veiligheid van haar medewerkers. Trots, omdat het bedrijf er alles aan doet om een eerlijke prijs aan de boeren te kunnen betalen voor de geleverde melk.
Een heerlijk gevoel krijg ik als ik in de supermarkt mensen de producten van FrieslandCampina zie kopen omdat ze deze waarderen.
Dagelijks krijg ik de kans om, met mijn kennis en binnen een groep gedreven en betrokken medewerkers, te zorgen dat we blijven verbeteren.
Pluspunten
Een bedrijf wat goudeerlijke producten maakt en medewerkers ruimte geeft zich verder te ontwikkelen.
Minpunten
Nvt
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 180 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,4
Management
3,5
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over FrieslandCampina gesorteerd op locatie