FrieslandCampina Reviews

188 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 336 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
collegealiteit was prima
Operator/Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Beilen28 november 2019
leuke collega's. gezellige sfeer,
goede arbeidsvoorwaarden. Salaris was prima
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht
Lijnoperator (voormalige medewerker) –  leerdam13 november 2019
hoge werkdruk
vee stress
wordt niet naar personeel geluisterd
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf om te werken
locatie planner Bedum (voormalige medewerker) –  Bedum5 november 2019
Geen dag is het zelfde veel uitdaging. De planning loopt altijd anders door vele verstoringen in het proces. Door veel wijzigingen in het management verandert het beleid vaak op de locatie.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve zakelijke werkomgeving
Procesoperator Teamleeider (voormalige medewerker) –  Veghel29 oktober 2019
In zijn geheel een goede werkgever.
Bij de juiste vestiging voldoende doorgroei mogelijkheden.
Dit is erg afhankelijk van de standplaats.
Investeerde veel in opleiding.
Pluspunten
Veel opleidingen
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos bedrijf zonder toekomst.
Operator (voormalige medewerker) –  Wolvega23 oktober 2019
Mensen zijn hier zwaar gedemotiveerd. Dit komt door een slecht management en een slecht bedrijfscultuur. Je wordt hier zeer ondergewaardeerd voor het werk wat je doet. Opleidingen stellen hier niks voor en je wordt letterlijk in het diepe gegooid.

Doorgroei mogelijkheden zijn er totaal niet. En ambities kun je hier wel vergeten.

Het enige wat aan dit bedrijf positief is is dat het de naam Friesland Campina draagt. Verder het CAO de 3 ploegen en de rest is totaal niet aantrekkelijk om hier te werken.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving met een fijne bedrijfs restaurant.
SME HVAC (voormalige medewerker) –  Veghel14 oktober 2019
Veel interim medewerkers. Er was een goede samenwerking met de opstart project leider.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit vaste baan
Operator (voormalige medewerker) –  Leeuwarden8 oktober 2019
Ik ben er maar kort werkzaam geweest en de sfeer is waardeloos en je word door het geringste aan de kant geschoven.
Ik zeg,nooit heen gaan.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf met leuk sfeer
Project Coordinator (huidige medewerker) –  Leeuwarden25 september 2019
Dit bedrijf is bezig na een grote groei om alles weer in balans te krijgen. Hierdoor ontstaat er een goede sfeer van vebetren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitstekend bedrijf
Key Account Manager (voormalige medewerker) –  Amersfoort24 september 2019
Uitstekend bedrijf, met hele goede voorwaarde. Echter, door de vele reorganisaties, weinig mogelijkheden om door te groeien. Wel uitstekende leerschool.
Pluspunten
Voorwaarden en leerschool
Minpunten
Doorgroeimogelijlheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne sfeer onderling op de afdeling
Laden en lossen (huidige medewerker) –  Steenderen23 september 2019
We beginnen on 7.00 dat betekent voor mijn 5.00 mijn bed uit koffie hondje uitlaten , meestal draaien we eerst KVPC boxen daar worden door een robot ar 66 kazen per box ingetild dan gaan we bv verder met dozen die op eeh pallet komen de dozen worden bij ons gevouwen en geplakt .
Als de eerste vrachtwagen er is gaan we die laden dmv. sap en scannen als we alles hebben gehad printen we de vrachtbrief uit en hij kan weg .
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Maintenance Technician (voormalige medewerker) –  Lochem22 augustus 2019
Prima secundaire arbeidsvoorwaarden maar een beetje doorgeslagen in hun veiligheidsbeleid..
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive en gezelijke werkplek
operateur de production (huidige medewerker) –  Gemeente Midden-Drenthe13 augustus 2019
a frieslanCampina j ai travail avec une ligne mais aussi avec une equipe sur le terain.
Pluspunten
lait gratuit
Minpunten
koffieapparat aanwezig
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, leerzame werkplek
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Lochem31 juli 2019
Een leuke plek om stage te lopen, ik heb veel ruimte gehad om mezelf te ontwikkelen en zelfs ik als stagiaire kreeg de mogelijkheid om echt dingen te veranderen binnen het bedrijf. Al met al is het een bedrijf dat veel last heeft van haar eigen grootte, maar op de werkvloer merk je hier niet heel veel van.
Pluspunten
Gezellig, leerzaam
Minpunten
Groot bedrijf, traag systeem
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf waardeloos managment
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Beilen19 juli 2019
Door structuur verandering, veel onduidelijk. Er wordt niets afgemaakt. En de wisseling van het managment is dagelijkse kost. Vooral vriendjes politiek in het managment. En er worden veel dingen verzwegen.
Haantjes gedrag, door leidinggevende. Kort om niet de juiste mensen op leidinggevende plekken.
Pluspunten
Mooi bedrijf
Minpunten
Managment
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig maar 4 ploegen is zwaar
Onderhoudsmonteur (voormalige medewerker) –  Nederland11 juli 2019
Gezellige werkomgeving en goed salaris, ploegenrooster trekt zware wissel op fysiek en je priveleven. Management is voornamelijk bezig met zich zelf en doet veel toezeggingen waarvan er maar weinig worden waar gemaakt.
Pluspunten
Salaris
Minpunten
4 ploegenrooster
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Internship (voormalige medewerker) –  Ede8 juli 2019
Bekend bedrijf, hier heb ik 10 maanden stage gelopen en ik heb heel veel geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel veranderingen
Medewerker (huidige medewerker) –  Bedum1 april 2019
Veel veranderingen wat de bedrijfscultuur niet ten goede komt
Pluspunten
loon
Minpunten
geen waardering/geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Vervangen van de leidinggevende (huidige medewerker) –  Meppel29 maart 2019
Aansprekend werk. Ploegen dienst. Hoog niveau operators.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Makkelijk werk
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Maasdam12 maart 2019
Makkelijke simpele werk, weinig taken. Gericht op één taak die je moet uitvoeren. Als je je werk goed doet krijg je de mogelijkheid om certificaten te bahalen. Alleen geen werk waar je op kan rekenen dat je de mogelijkheid hebt voor een vast contract.
Pluspunten
Gratis zuivel producten die je kan eten in de kantine
Minpunten
Koud
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leermomenten op je werk
Accounts Payable Officer Front Office (huidige medewerker) –  Wolvega19 februari 2019
Je kunt elke dag iets leren wanneer je werkt bij FrieslandCampina in de breedste zin van het leren.
Pluspunten
Gratis melk tijdens lunch en werktijden redelijk vrij in te delen
Minpunten
Veel uitzendkrachten en interim medewerkers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij FrieslandCampina. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 336 reviews
5102
4154
357
211
112

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,7Bedrijfscultuur