FrieslandCampina Reviews

157 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 264 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit vaste baan
Operator (voormalige medewerker) –  Leeuwarden8 oktober 2019
Ik ben er maar kort werkzaam geweest en de sfeer is waardeloos en je word door het geringste aan de kant geschoven.
Ik zeg,nooit heen gaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Maintenance Technician (voormalige medewerker) –  Lochem22 augustus 2019
Prima secundaire arbeidsvoorwaarden maar een beetje doorgeslagen in hun veiligheidsbeleid..
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive en gezelijke werkplek
operateur de production (huidige medewerker) –  Gemeente Midden-Drenthe13 augustus 2019
a frieslanCampina j ai travail avec une ligne mais aussi avec une equipe sur le terain.
Pluspunten
lait gratuit
Minpunten
koffieapparat aanwezig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, leerzame werkplek
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Lochem31 juli 2019
Een leuke plek om stage te lopen, ik heb veel ruimte gehad om mezelf te ontwikkelen en zelfs ik als stagiaire kreeg de mogelijkheid om echt dingen te veranderen binnen het bedrijf. Al met al is het een bedrijf dat veel last heeft van haar eigen grootte, maar op de werkvloer merk je hier niet heel veel van.
Pluspunten
Gezellig, leerzaam
Minpunten
Groot bedrijf, traag systeem
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf waardeloos managment
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Beilen19 juli 2019
Door structuur verandering, veel onduidelijk. Er wordt niets afgemaakt. En de wisseling van het managment is dagelijkse kost. Vooral vriendjes politiek in het managment. En er worden veel dingen verzwegen.
Haantjes gedrag, door leidinggevende. Kort om niet de juiste mensen op leidinggevende plekken.
Pluspunten
Mooi bedrijf
Minpunten
Managment
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Internship (voormalige medewerker) –  Ede8 juli 2019
Bekend bedrijf, hier heb ik 10 maanden stage gelopen en ik heb heel veel geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Makkelijk werk
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Maasdam12 maart 2019
Makkelijke simpele werk, weinig taken. Gericht op één taak die je moet uitvoeren. Als je je werk goed doet krijg je de mogelijkheid om certificaten te bahalen. Alleen geen werk waar je op kan rekenen dat je de mogelijkheid hebt voor een vast contract.
Pluspunten
Gratis zuivel producten die je kan eten in de kantine
Minpunten
Koud
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leermomenten op je werk
Accounts Payable Officer Front Office (huidige medewerker) –  Wolvega19 februari 2019
Je kunt elke dag iets leren wanneer je werkt bij FrieslandCampina in de breedste zin van het leren.
Pluspunten
Gratis melk tijdens lunch en werktijden redelijk vrij in te delen
Minpunten
Veel uitzendkrachten en interim medewerkers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
chaotisch
Technisch Operator (huidige medewerker) –  Leeuwarden2 februari 2019
leuke collega's maar een structureel chaotisch bedrijf
Pluspunten
doorbetaalde pauze
Minpunten
saaii werk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf dat op het moment op een omslagpunt staat
chemisch analist (huidige medewerker) –  Veghel25 januari 2019
Een in mijn ogen een te logge organisatie geworden, die op dit moment probeert van alles te wijzigen om met de veranderingen in de tijd en de markten mee te kunnen gaan
Pluspunten
goede CAO en sec voorwaarden
Minpunten
door de grootte verlies je het overzicht
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi en dynamisch bedrijf
Project Manager (huidige medewerker) –  Amersfoort21 januari 2019
What we do adds value. Value in nutrition. Value for nature. Value for people. Young and old, consumer and customer, citizen and society. And in that way we add value for the owners of our company: the member farmers of FrieslandCampina.
All employees worldwide are focused on adding this value, every day. Our Purpose tells us why we do what we do, and our strategy tells us what to do to realise this purpose.
Was deze review waardevol?JaNee 9Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Beilen17 januari 2019
Leuk bedrijf en uitstekende collegialiteit jammer dat het zover rijden was.
Pluspunten
De toiletten
Minpunten
Rijafstand
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werk sfeer
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Wageningen23 december 2018
bij Campina heb je leuke collega's en er hangt een prettige werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitzendkrachten worden aan het lijntje gehouden
Voormalig expeditie/productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Nuenen30 november 2018
Ruim 2 jaar bij dit bedrijf gewerkt en geen meter opgeschoten qua opleiding. Je wordt te pas en te onpas ingezet en alleen als het druk is. Het is voor een uitzendkracht hard aanpoten want echt samengewerkt wordt er niet . Workflow controllers zitten alleen maar achter de computer. Ook tussen de verschillende afdelingen heerst een rare sfeer. Zo van dat is mijn pakkie an niet. Mensen lopen daar gedemotiveerd rond, uitzingen tot je pensioen is het motto. Meegemaakt dat iemand pas na 10 jaar een vast contract kreeg. Kortom geen goede werksfeer. Uitgezonderd een paar die het wel goed bedoelen.
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Slechte culcuur, laat zoveel mogelijk door een ander doen.
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende organisatie met vele mogelijkheden en geen moment saai
Category Procurement Manager (voormalige medewerker) –  Amersfoort8 november 2018
Organisatie Zuivel gerelateerde producten. Melkveehouders leden van deze onderneming. Melk als grondstof. Organisatie met meerdere verkoop/productie/verpakkingslocaties in de Wereld.
Voor een werknemer een prima werkgever ( Waar het ook wel eens misgaat!)

Vele mogelijkheden om te ontwikkelen en door te groeien.
Pluspunten
Vele mogelijkheden te ontwikkelen.
Minpunten
Grote organisatie ( beslismomenten stroperig)
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk
Allround operator productietechniek / teamleider (huidige medewerker) –  Leeuwarden9 oktober 2018
Goede Werkgever heerst een goede sfeer en voldoene doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 8Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Stagair trainingscoördinator (voormalige medewerker) –  Breda8 oktober 2018
Hart voor de boeren en een mooie visie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit bij hun wel goed.
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed Bedrijf om voor te werken
EPC Manager (voormalige medewerker) –  Amersfoort28 september 2018
FrieslandCampina is een veelzijdig en groeiend Bedrijf met doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eerste aanspreekpunt voor de gasten.
Receptioniste (huidige medewerker) –  Amersfoort21 september 2018
Met veel plezier ben ik het eerste aanspreek punt van de gasten. Van begroeting tot vertrek geef ik het beste van mijzelf door open, vriendelijk en gepaste aandacht te schenken. Dit doe ik door in te spelen op de wens van de gast tijdens het wachten. Heeft de bezoeker behoefte aan een kop koffie of een flesje water, weet hij of zij waar de toiletten zijn. Tevens kom ik de gast tegemoet door treintijden naar Schiphol uit te zoeken, door het reserveren van een taxi, of een route beschrijving te geven. Naast deze werkzaamheden zijn er nog kantoor diensten die voornamelijk bestaan uit het beantwoorden van inkomende telefoon en mail wat mij tot een bekwaam telefoniste heeft gemaakt.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klein laboratorium
Stagiair en vakantiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Lochem18 september 2018
Klein laboratorium waar de meeste onderzoeken worden doorgestuurd naar een centraal laboratorium
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij FrieslandCampina. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 264 reviews
571
4128
347
29
19

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur