Over Franciscus Gasthuis & Vlietland

Deskundige en gemotiveerde medewerkers zijn de spil binnen Franciscus Gasthuis & Vlietland: een topklinisch opleidingsziekenhuis met 5 locaties, 4.600 medewerkers en ruim 350 specialisten. Groot maar toch kleinschalig. Wij begrijpen dat niet alléén onze patiënten maar ook onze collega’s en specialisten het beste verdienen. Daarom investeren wij in een – meer... 

  • 'Wil ik mij specialiseren of is dat nog te vroeg? Vind ik hier een plekje of ga ik elders kijken? '

Voor Aranka is het trainee traject voor verpleegkundigen ten einde en een nieuwe groep trainees is inmiddels gestart! In deze blog blikt Aranka terug op het afgelopen jaar. Lees haar blog op werkenbijfranciscus.nl.

#blog #trainee #verpleegkundige #klinisch #ziekenhuis #ontwikkeling
  • Deze week is het PA WEEK: een week waarin er aandacht wordt besteed aan het relatief nieuwe beroep van Physician Assistant. 
Ook binnen ons ziekenhuis is hier extra aandacht voor: afgelopen dinsdag vond de jaarlijkse masterclass voor Verpleegkundigen en Physician Assistants plaats met als thema: Deskundigheidsbevordering binnen de chirurgie: ‘Een chirurgisch drieluik’. Ook was er vandaag bij de koffie een heerlijk gebakje! 
Gelukkig zoeken wij nog meer collega's! Bijvoorbeeld in de Borstkliniek en op de afdeling Neurologie. Eet jij binnenkort met ons een gebakje? www.werkenbijfranciscus.nl#PA #PhysicianAssistant #ziekenhuis #PAweek #aandacht #beroep #ziekenhuis #deskundigheid #neurologie #borstkliniek #vacature #gebak
  • Work hard, play hard! 
Afgelopen vrijdag vond de Franciscus Vrijdagmiddagborrel plaats in de prachtige Laurenskerk, in hartje Rotterdam. Het was een geslaagde avond met muziek, zang, dans, hapjes & drankjes! 
#workhardplayhard #franciscusborrel #hapje #drankje #werkenbijfranciscus #waardering #collegasinhetzonnetje  #voetjesvandevloer #feest #franciscusgasthuisenvlietland #zorg #ziekenhuis
  • Wist je dat het mogelijk is om met vaste contracturen in onze flexpool te werken? Zo ben je altijd verzekerd van vaste uren én kun je grotendeels zelf bepalen waar en wanneer je werkt! 
Klikt goed? Solliciteer via werkenbijfranciscus.nl
#vacature #flexpool #flexibel #verpleegkundige #ziekenhuis #vrijheid #bestevantweewerelden

Reviews

Algehele waardering

5,0
Gebaseerd op 4 reviews
54
40
30
20
10
Werk-Privé Balans
4,3
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,7
Doorgroeimogelijkheden
4,7
Management
4,3
Bedrijfscultuur
4,7

Salarissen

60 salarissen doorgegeven
€ 3.132 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.500
€ 4.600
32 salarissen doorgegeven
€ 2.740 per maand
€ 1.500
€ 4.600
10 salarissen doorgegeven
€ 3.293 per maand
€ 1.500
€ 4.600
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Kleiweg 500, 3045 PM, Rotterdam
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Franciscus Gasthuis & Vlietland website
Franciscus Gasthuis & Vlietland op Instagram

Twitter

Facebook