Forever Direct Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht management
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Oud Gastel28 juli 2019
Rare, harde bedrijfscultuur. Slecht management. Ze pretenderen eea maar de uitvoering is ver te zoeken. Er wordt veel geroddeld onderling.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werk omstandigheden
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Oud Gastel22 juli 2019
Het is een heel leuk bedrijf maar niet om verder in te groeien
Pluspunten
Gratis producten aan de eind van de maand
Minpunten
Het is veel staan op een plek
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een gezellige werksfeer
Orderpicker (huidige medewerker) –  Oud Gastel19 juni 2019
heel veel lopen.
orderpikken.

leuke collega's


Het leukste van deze baan is het is een sport.
veel beweging op een dag
Pluspunten
warm eten in de kantine en iedere dag gratis fruit en koffie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weinig contact met je collega's
inpakken (voormalige medewerker) –  Roosendaal7 februari 2019
ik vond het werk niet leuk je doet 8uur lang het zelfde
Pluspunten
niet
Minpunten
8uur lang het zelfde doen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Oud Gastel25 februari 2018
het orderpicken is in verhouding met andere logistieke bedrijven niet zwaar. het gebeurt door middel van "picking by light ". dit houdt o.a. in dat de pakketten op de baan blijven staan en als het ware naar je toe komen, waardoor je de producten toevoegt aan het pakket.
Pluspunten
afwisselende taken
Minpunten
onzekere werktijden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fast paced environment
Order Picker (voormalige medewerker) –  Oud gastel17 juli 2017
It was a very productive workplace, the job was fast-paced and it was also a relaxing environment
The area of where you worked was structured out well.
Pluspunten
Lunch meals were free
Minpunten
On breaks they cut your payments
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Elke dag was het positievie werksfeer op het vloer
orderpicken, laden/lossen, inpakker, replenishment (voormalige medewerker) –  Roosendaal3 november 2016
Elke dag gingen we met onze team een nieuwe uitdaging aan.
Ik heb geleerd dat je met een goed samenwerkend team elke uitdaging aan kan!
Pluspunten
gratis producten elke maand
Minpunten
geen vaste tijd
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Roosendaal, NB5 november 2015
Begin van de avonddienst begon altijd een beetje remoerig maar als je aan de gang was, was het altijd wel gezellig onder elkaar.

samen werking,opdracht verwerken zo als het gebeuren moest.

niet alle collega's konden het goed met anderen vinden.

werken met een scanner vond ik soms wel wat moeilijk

nieuwe dingen leren
Pluspunten
bij over werk eten op kosten van de baas
Minpunten
onderlinge communicatie
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een bedrijf dat geen enkele interesse heeft in haar werknemers
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Oud Gastel, NB26 oktober 2015
Ik heb 5 maanden als orderpickster gewerkt bij Forever Direct.
Je wordt als medewerkster om de haverklap afgebeld of vroeger naar huis gestuurd. Of ze zeggen iedereen blijft nog een uur als dat nodig is. Zonder even te vragen of dat wel kan.
Toen ik mij na 5 maanden heb ziek gemeld heeft nooit iemand geinformeerd wat er aan de hand was. Ik werd gewoon iedere keer nog ingeroosterd. Na diverse telefoontjes en mailtjes hebben ze eindelijk begrepen dat ik niet meer kan werken. Na een aantal weken kreeg ik het verzoek mijn pasje in te leveren bij het uitzendburo Timing. Ook daar vroeg niemand wat er aan de hand was.
Kortom een bedrijf waar ik nooit meer voor zou willen werken.
Pluspunten
Een paar aardige collega's
Minpunten
Geen kluisje, slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Forever Direct. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

2,9
Gebaseerd op 10 reviews
50
44
33
21
12

Waarderingen per categorie

2,8Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,2Doorgroeimogelijkheden
2,6Management
3,0Bedrijfscultuur

Reviews over Forever Direct gesorteerd op locatie