Foot Locker Reviews

25 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collega's waren oke, maar werkdruk te hoog
Verkoper detailhandel (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 november 2017
Het moeilijkste van het werk is het op neer moeten rennen om schoenen te pakken uit de magazijn en zoveel mogelijk moeten verkopen voor je bonus
Pluspunten
Korting op artikelen
Minpunten
Te korte pauzes en te hoge werkdruk
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sales gericht
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 oktober 2017
Veel beweging, rennen, schoenen halen. sales maken. Targets halen.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Heijen26 juli 2017
Betaald niet goed, reiskosten is te weinig, werk is er minimaal.
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar werk
Verkoper (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 april 2017
Ik heb bij de foot locker geleerd wat het is om zwaar werk te doen
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 11Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig omgeving om te werken
Runner (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 maart 2017
Was een leuke werk ervaring, op tempo werken zorgy voor een goe lopende zaak.
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers
Minpunten
Geen rook ruimte
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving.
Verkoper (voormalige medewerker) –  Maastricht3 maart 2017
bij footlocker heb ik veel geleerd hoe ik de klanten moest aanspreken en hoe ik het beste ze service kon bieden. Zelf werkte ik in een goed samenwerkend team en was er heel gelukkig mee. het moeilijkste aan de baan was rustig blijven als het druk was en niet in paniek komen.
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem8 november 2016
Hoe ik de dag begon daar was vrij strikt iedereen kreeg te horen wat die moest doen en ik heb geleerd om vrij snel te werken en meerdere dingen tegelijk te doen kennis opgebouwd over de materialen die er bestaan in het bedrijf
mijn collega's waren goed in mijn aanwezigheid maar achter me rug om hoorde ik hele andere verhalen dat is wel minder
het moeilijkste dat ik heb ervaren is dat niet iedereen daar gelijk werd behandeld terwijl ik dat wel verwacht voor z'n bedrijf
leukste van de baan was dat je zeer veel kennis opbrengt en dat vindt ik echt heel belangrijk
Pluspunten
Korting op eigen artikelen
Minpunten
Slechte sfeer
Was deze review nuttig?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Heijen3 oktober 2016
Gezellige collega's goede werksfeer

Het controleren van schoenen/kleding. het scannen van producten.
Pluspunten
Kantine
Minpunten
Veel staan
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
footlocker
Stage (voormalige medewerker) –  Zoetermeer1 mei 2016
het is heel gezellig werken je moet stressbestendig zijn en kunnen verkopen kan je dat niet dan word de tijd genomen om het je goed te leren had ook hele leuke collega's als ik er ergens niet uit kwam kon ik hun altijd om hulp vragen het moeilijkste van de baan is het stukje verkoop je moet wel mondig zijn en dat is ook gelijk het moeilijkst
Pluspunten
altijd wat leren
Minpunten
niet tussendoor roken
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ervaring
Productiemedewerker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Heijen11 maart 2016
was een mooie ervaring werksfeer was goed. je komt met verschillende artikelen in aanmerking.
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 9Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and enjoyable work atmosphere
Ass Manager (huidige medewerker) –  Arnhem, GE14 januari 2016
Making sure the department runs smoothly. Meet the montly goals and handle the budgets.
Recruit and train staff in daily sessions. Deal with any enquiries and complaints and monitor customer service.

Serve customer as needed. Check the products you sell ar well displayed,

Managing in and out going deliveries.
Pluspunten
Travelcost, bonus
Minpunten
Timing
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's,goede werkdruk
Magazijnmedewerker/Orderpicker (huidige medewerker) –  Heijen1 november 2015
goede werksfeer en leuke collega's.
Het werk is eenvoudig te leren en is niets moeilijk aan
Pluspunten
de werktijden zijn oke
Minpunten
Alleen te weinig uren als het wat rustiger is!
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
n.v.t
Sales Associate (voormalige medewerker) –  amsterdam18 oktober 2015
n.v.t
op dit moment is dit niet van toepassing wordt vervolgd
Pluspunten
super leuke team gezellig en prettig sfeeer
Minpunten
geen enkel spijt
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een multiconcern waarin vele miljoenen in omgaan.
Shopmanager (voormalige medewerker) –  Leidschendam15 augustus 2015
Bij Foot Locker is het iedere dag weer hard werken .Het gaat uiteindelijk om de sales en dat de winkel er volgens de richtlijnen uitziet. Ik heb er graag gewerkt en ik had goed contact met mijn collega's . Ik ben daar weggegaan omdat ik als planner aan de slag wilde bij een taxibedrijf. Ik wilde iets anders proberen.
Pluspunten
Sales meetings waarin je veel leert. Gedreven mensen waarmee je samenwerkt
Minpunten
Weinig oog voor emoties. Meedogenloos, puur op cijfers gericht
Was deze review nuttig?Ja 5NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne mensen om mij heen
magazijn medewerkster (huidige medewerker) –  Heijen26 mei 2015
Ik ben nog steeds werkzaam bij dit bedrijf wat ook nog goed bevalt maar aan gezien ik in mijn linker enkel een post traumatische dystrofie heb zitten is dit voor mij geen 40 uur meer vol te houden en ik werk nu dus 20 uur in mijn eigen werk waar ik veel voldoening uit kan halen samen met fijne mensen om mij heen die mij accepteren met mij beperking
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team, goede samenwerking
sales associate (huidige medewerker) –  amsterdam5 maart 2015
een typische dag op het werk start met een meeting waar er besproken word wat de targets zijn voor de dag. Persoonlijke cijfers worden doorgenomen en er word feedback gegeven op de prestaties. zijn de prestaties goed dan word er gekeken naar manieren om het nog beter te doen. zijn de prestaties minder dan word er feedback gegeven en moeten wij als teamleden helpen om te prestaties te verhogen. dit kan door middel van coaching, ervaringen uitwisselen of een dagje extra meewerken met een andere mederwerker die heel goed presteert. Deze band met je collegas maakt footlocker zo een leuke plek om te werken. iedereen helpt elkaar om aan het eind van de dag onze doelstellingen te behalen. het moeilijkste van mijn baan is nog altijd de bij verkoop. Niet omdat het moeilijk is maar omdat de consument er vanuit gaat dat footlocker slechts op winst en extra verkoop uit is. terwijl het een stukje service is die heel belangrijk is voor het bedrijf.
Pluspunten
gezellige sfeer, doorgroei
Minpunten
hoge druk
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
rustige technische dienst
Elektromonteur (voormalige medewerker) –  Heijen, LI2 maart 2014
rustig begin maar met soms drukke perioden variërende werkzaam heden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige en ruime werkomgeving
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH21 januari 2014
Beginnen met een teammeeting en het bespreken van de goal van die dag en dan samen als 1 team de goal realiseren. Wat ik geleerd heb is het werken met hoge werkdruk en het managen van een grote groep. Wat ik ook echt heel belangrijk vond is de waardering die je kreeg van het bedrijf, dat deden ze doormiddel van het geven van awards b.v best fulltimer. Wat ook heel prettig was binnen het bedrijf is de band die je creëerde met je collega's.
Pluspunten
team uitjes
Minpunten
-
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden, FR7 januari 2014
Klanten helpen en adviseren over schoenen kleding enz. Verder leuke en gezellige collega´s.
Was deze review nuttig?Ja 9Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkzaamheden
Sales associate (voormalige medewerker) –  Heerlen, LI7 november 2013
Gewerkt meet een vast contract van 28 uur.

Verkoopcijfer behalen en op de juiste manier klanten helpen.
Goederen ontvangen en controleren
Magazijn in orde houden en controleren
Auditeren
Visual Merchandising

Kassa werkzaamheden
Stagiaires begeleiden
Motiveren

Cijfers controleren
Cijfers presenteren

Plannen
Klachten verhelpen
Pluspunten
tot 50% korting en reisvergoeding
Minpunten
Werken met werk kledig en alleen sneakers van Footlocker tijdens werktijden.
Was deze review nuttig?Ja 6NeeRapporteren

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 4.198 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,7
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over Foot Locker gesorteerd op locatie