Foot Locker Reviews

34 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.470 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik hield van me baan door de klanten ,maar het bedrijf is zo slecht voor zijn werknemers
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Hilversum29 juni 2018
Ze gaan niet goed om met personeel
Er komt geen waardering van het management
Pluspunten
Commissie
Minpunten
Na een val wordt je als vuil behandelt
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Typisch Amerikaans bedrijf
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Rotterdam25 juni 2018
Je prestaties bepalen heel veel of je wordt gemogen door medewerkers en managers en wat je mogelijkheden zijn in door groei
Pluspunten
Salaris werk verhouding
Minpunten
Cijfers bepalen alles
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doelstelling behalen
Assistent-Manager (huidige medewerker) –  Rotterdam17 mei 2018
Een Amerikaans bedrijf die zicht richt op uitermate goede customer service.
Pluspunten
Commissie basis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
Sales associate (voormalige medewerker) –  Den Haag30 april 2018
leuke collega's management was minder.
problemen werden niet direct met de juiste personen besproken
Pluspunten
korting op schoenen
Minpunten
bijverkoop is te belangrijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel traplopen
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 april 2018
heel veel positieviteit en veel goeie samenwerkende collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
magazijn mede werker
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum26 maart 2018
het sorteren van schoenen of schoenen zoeken voor de klant
Pluspunten
continue bezig
Minpunten
chaos in het magazijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk samenwerken
Flexmedewerker (voormalige medewerker) –  Heijen19 december 2017
Het is zwaar werk, maar dit doe je met je team en alx er iets is kun je altijd iets vragen of opmerkingen geven.
Minpunten
korte pauzes
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collega's waren oke, maar werkdruk te hoog
Verkoper detailhandel (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 november 2017
Het moeilijkste van het werk is het op neer moeten rennen om schoenen te pakken uit de magazijn en zoveel mogelijk moeten verkopen voor je bonus
Pluspunten
Korting op artikelen
Minpunten
Te korte pauzes en te hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sales gericht
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 oktober 2017
Veel beweging, rennen, schoenen halen. sales maken. Targets halen.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Heijen26 juli 2017
Betaald niet goed, reiskosten is te weinig, werk is er minimaal.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Analytische werkomgeving
key Account Sales (voormalige medewerker) –  Leusden8 juli 2017
Puma een prachtig bedrijf, met veel doorgroei mogelijkheden. Deze traineeship was ontzettend leerzaam en heeft me klaargestoomd voor het bedrijfsleven.

Het management structuur was heel goed, zeer krittisch maar wel met aanvullende en opbouwende kritiek en genoeg feedback, om je werk goed te kunnen doen.
Pluspunten
werk trips naar het buitenland
Minpunten
60 uur werkweek
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar werk
Verkoper (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 april 2017
Ik heb bij de foot locker geleerd wat het is om zwaar werk te doen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 14Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig omgeving om te werken
Runner (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 maart 2017
Was een leuke werk ervaring, op tempo werken zorgy voor een goe lopende zaak.
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers
Minpunten
Geen rook ruimte
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving.
Verkoper (voormalige medewerker) –  Maastricht3 maart 2017
bij footlocker heb ik veel geleerd hoe ik de klanten moest aanspreken en hoe ik het beste ze service kon bieden. Zelf werkte ik in een goed samenwerkend team en was er heel gelukkig mee. het moeilijkste aan de baan was rustig blijven als het druk was en niet in paniek komen.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem8 november 2016
Hoe ik de dag begon daar was vrij strikt iedereen kreeg te horen wat die moest doen en ik heb geleerd om vrij snel te werken en meerdere dingen tegelijk te doen kennis opgebouwd over de materialen die er bestaan in het bedrijf
mijn collega's waren goed in mijn aanwezigheid maar achter me rug om hoorde ik hele andere verhalen dat is wel minder
het moeilijkste dat ik heb ervaren is dat niet iedereen daar gelijk werd behandeld terwijl ik dat wel verwacht voor z'n bedrijf
leukste van de baan was dat je zeer veel kennis opbrengt en dat vindt ik echt heel belangrijk
Pluspunten
Korting op eigen artikelen
Minpunten
Slechte sfeer
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Heijen3 oktober 2016
Gezellige collega's goede werksfeer

Het controleren van schoenen/kleding. het scannen van producten.
Pluspunten
Kantine
Minpunten
Veel staan
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
footlocker
Stage (voormalige medewerker) –  Zoetermeer1 mei 2016
het is heel gezellig werken je moet stressbestendig zijn en kunnen verkopen kan je dat niet dan word de tijd genomen om het je goed te leren had ook hele leuke collega's als ik er ergens niet uit kwam kon ik hun altijd om hulp vragen het moeilijkste van de baan is het stukje verkoop je moet wel mondig zijn en dat is ook gelijk het moeilijkst
Pluspunten
altijd wat leren
Minpunten
niet tussendoor roken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ervaring
Productiemedewerker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Heijen11 maart 2016
was een mooie ervaring werksfeer was goed. je komt met verschillende artikelen in aanmerking.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and enjoyable work atmosphere
Ass Manager (huidige medewerker) –  Arnhem, GE14 januari 2016
Making sure the department runs smoothly. Meet the montly goals and handle the budgets.
Recruit and train staff in daily sessions. Deal with any enquiries and complaints and monitor customer service.

Serve customer as needed. Check the products you sell ar well displayed,

Managing in and out going deliveries.
Pluspunten
Travelcost, bonus
Minpunten
Timing
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's,goede werkdruk
Magazijnmedewerker/Orderpicker (huidige medewerker) –  Heijen1 november 2015
goede werksfeer en leuke collega's.
Het werk is eenvoudig te leren en is niets moeilijk aan
Pluspunten
de werktijden zijn oke
Minpunten
Alleen te weinig uren als het wat rustiger is!
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Foot Locker. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 5.471 reviews
51.968
41.809
31.243
2283
1168

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Foot Locker gesorteerd op locatie