Foot Locker Reviews

40 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 6.556 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
Verkoper/ Assistent Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Eindhoven16 augustus 2019
goed en respectvol bdrijf dat dynamisch is en zeer groeiend en service gericht
Pluspunten
flexibel
Minpunten
de druk vanuit hoofdkantoor
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aan de buitenkant mooi bedrijf, conservatieve bedrijfscultuur strookt niet met wat het merk wilt zijn.
Mederwerker (huidige medewerker) –  Vianen23 juli 2019
Werken met topmerken, mooie producten in een dynamische sector. Helaas is men op (top)managementniveau teveel bezig met het eigen straatje schoonvegen en wordt er vanuit de VS nauwelijks geïnvesteerd in personeel.

Dit zorgt voor een extreem hoge werkdruk en giftige werksfeer. Erg zonde, want het bedrijf zou zoveel mooier kunnen zijn, zowel intern, als extern.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam Centrum15 april 2019
Leuke gezellige omgeving ook leuke medewerkers.
Er hangt altijd een goede sfeer
Pluspunten
Reiskosten vergoeding
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Magezijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Heijen13 februari 2019
Groeiend bedrijf met leuke collegas goede werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Foot locker Enschede!
Sales medewerker (voormalige medewerker) –  Enschede14 december 2018
Wauww, dit was echt serieus mijn allerleukste baan die ik ooit heb gehad en met de allerleukste collega's ik heb na 7 jaar een top tijd gehad daar. Ik raad iedereen aan om daar te werken. Je zult zeker geen spijt krijgen, alles is zo goed geregeld daar!
Pluspunten
BONUS !!!!!!
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik hield van me baan door de klanten ,maar het bedrijf is zo slecht voor zijn werknemers
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Hilversum29 juni 2018
Ze gaan niet goed om met personeel
Er komt geen waardering van het management
Pluspunten
Commissie
Minpunten
Na een val wordt je als vuil behandelt
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Love our Sneaker Culture
HR Manager (huidige medewerker) –  Vianen26 juni 2018
A day at Foot Locker is never the same, where our teams are very diverse, multicultural and very ambitious. Everyone wants to develop themselves while aiding Foot Locker to be the global leader in sports retail.

What I like about FL is that the managers continue to find ways to challenge their teams, in their current roles and also for future roles. Within FL you have the opportunity to grow as a person and as professional within the company, as we have great possibilities for horizonal&vertical movements.

If you love sneakers, a challenging diverse environment, Foot Locker is the place for you.
Pluspunten
Fitness amenities, cafe area, public transport from Utrecht Central
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Typisch Amerikaans bedrijf
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Rotterdam25 juni 2018
Je prestaties bepalen heel veel of je wordt gemogen door medewerkers en managers en wat je mogelijkheden zijn in door groei
Pluspunten
Salaris werk verhouding
Minpunten
Cijfers bepalen alles
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doelstelling behalen
Assistent-Manager (huidige medewerker) –  Rotterdam17 mei 2018
Een Amerikaans bedrijf die zicht richt op uitermate goede customer service.
Pluspunten
Commissie basis
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
Sales associate (voormalige medewerker) –  Den Haag30 april 2018
leuke collega's management was minder.
problemen werden niet direct met de juiste personen besproken
Pluspunten
korting op schoenen
Minpunten
bijverkoop is te belangrijk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel traplopen
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 april 2018
heel veel positieviteit en veel goeie samenwerkende collega's
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
magazijn mede werker
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum26 maart 2018
het sorteren van schoenen of schoenen zoeken voor de klant
Pluspunten
continue bezig
Minpunten
chaos in het magazijn
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk samenwerken
Flexmedewerker (voormalige medewerker) –  Heijen19 december 2017
Het is zwaar werk, maar dit doe je met je team en alx er iets is kun je altijd iets vragen of opmerkingen geven.
Minpunten
korte pauzes
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collega's waren oke, maar werkdruk te hoog
Verkoper detailhandel (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 november 2017
Het moeilijkste van het werk is het op neer moeten rennen om schoenen te pakken uit de magazijn en zoveel mogelijk moeten verkopen voor je bonus
Pluspunten
Korting op artikelen
Minpunten
Te korte pauzes en te hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sales gericht
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 oktober 2017
Veel beweging, rennen, schoenen halen. sales maken. Targets halen.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Heijen26 juli 2017
Betaald niet goed, reiskosten is te weinig, werk is er minimaal.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Analytische werkomgeving
key Account Sales (voormalige medewerker) –  Leusden8 juli 2017
Puma een prachtig bedrijf, met veel doorgroei mogelijkheden. Deze traineeship was ontzettend leerzaam en heeft me klaargestoomd voor het bedrijfsleven.

Het management structuur was heel goed, zeer krittisch maar wel met aanvullende en opbouwende kritiek en genoeg feedback, om je werk goed te kunnen doen.
Pluspunten
werk trips naar het buitenland
Minpunten
60 uur werkweek
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar werk
Verkoper (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 april 2017
Ik heb bij de foot locker geleerd wat het is om zwaar werk te doen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 15Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig omgeving om te werken
Runner (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 maart 2017
Was een leuke werk ervaring, op tempo werken zorgy voor een goe lopende zaak.
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers
Minpunten
Geen rook ruimte
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving.
Verkoper (voormalige medewerker) –  Maastricht3 maart 2017
bij footlocker heb ik veel geleerd hoe ik de klanten moest aanspreken en hoe ik het beste ze service kon bieden. Zelf werkte ik in een goed samenwerkend team en was er heel gelukkig mee. het moeilijkste aan de baan was rustig blijven als het druk was en niet in paniek komen.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Foot Locker. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 6.556 reviews
52.389
42.109
31.475
2351
1232

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Foot Locker gesorteerd op locatie