Fonville Schoonmaakbedrijven Reviews

Alle 42 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een stressvolle werkomgeving
Alg. medewerker (voormalige medewerker) –  Breda13 november 2019
Slechte communicatie tussen werknemers en leidinggevende.Geen aanrader voor dit bedrijf te werken.
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  waardenburg10 oktober 2019
heb het er heel goed naar me zin!
alles is mogelijk
flexibiliteit
Pluspunten
alles is goed
Minpunten
geen minpunten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht.
Kamermeisje. (voormalige medewerker) –  Stadskanaal2 oktober 2019
Niet daar gaan werken.








Eens en nooit weer.
Pluspunten
Komen lief over.
Minpunten
Maar daar is dus helemaal niets van waar.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechtste bedrijf ooit
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Coevorden11 augustus 2019
Heb er gewerkt, in een benauwde sfeer. leiding gevende die mekaar de hand boven het hoofd houden, een slecht nederlands pratende leidingevende die geen fysiek geweld schuwt en bedreigingen zijn hier dan ook normale zaak. slechtste bedrijf wat er maar is in alles wat je maar kunt bedenken. van kantoor tot werkvloer, alles is erop gemaakt om je uit te buiten. houd je centen in de gaten want ook daar zijn ze heel creatief in. negeer dit bedrijf en ga er nooit werken.
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slavenarbeid
Nvt (voormalige medewerker) –  Borger24 juli 2019
Ik dacht dat de slavernij was afgeschaft maar Fonville maakt het waar. Een enorme werkdruk, fietsen die van lamlendigheid uit elkaar vallen, werkdruk van hier tot Tokio, personeelsverloop gigantisch, leidinggevenden die zel& niet weten hoe het werkt, geen compassie of empathie hebben, overdracht- en het pakken van je werkspullen moet in eigen tijd gebeuren, mensen hebben geen idee waar ze mee werken (chemicaliën), wat de gevaren zijn, en dat alles voor ongeveer 6 euro per uur? Het is een schande hoe hier met medewerkers wordt omgegaan en ik weet dat je niet hoeft maar sommige mensen moeten,
Doorgroeimogelijkheden niet aanwezig en de werkethiek en gemotiveerdheid zijn ver te zoeken, wat een bedrijf BAH
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel werk..weinig verdienen!
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Gemeente Ameland13 juli 2019
Werkdruk ligt hoog..maar daarbij verdien je echt veel te weinig!
Moderne slavenarbeid!
Pluspunten
Bootreis vergoed
Minpunten
Veel werk voor weinig uurloon!
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit weer!!
Schoonmaakster hotel Stadskanaal (voormalige medewerker) –  Stadskanaal21 juni 2019
Ik heb voor fonville gewerkt in een hotel in Stadskanaal, ik zou er nooit weer gaan werken en raad het niemand aan! Je hebt een enorme werkdruk ( je hebt bij het bed opmaken niet eens tijd om om het bed te lopen)en het moet snel snel snel. Je moet zo'n beetje rennen. Ook gaat fonville in hotel Stadskanaal heel onhygiënisch te werk. Want de kopjes op de hotelkamer worden gewoon omgespoeld en dan droog gemaakt met een glasdoek, ook in de badkamer gaan ze onhygiënisch te werk want geld voor een dweil is er blijkbaar niet, de vloer moet gedweild worden met gebruikte handdoeken van de gasten. En de stofzuigers vallen van ellende uit elkaar. En dan heb je nog de zeurende leidinggevende die alleen maar zit te zeuren sneller sneller sneller het draait hier niet om kwaliteit van schoonmaak maar snelheid van schoonmaak. En dat voor een heel klein loontje ik ging met tegenzin hierheen en ik heb dan ook na een paar weken ontslag genomen. Gelukkig heb ik nu een andere baan die veel leuker is.
Pluspunten
Lekkere koffie 😂
Minpunten
Onhygiënisch, werkdruk, werksfeer, eigenlijk alles
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Helmond3 januari 2019
Fonville is een erg leuk bedrijf. je komt op veel verschillende plekken en bedrijven. collega's zijn erg leuk helaas kom je ze niet overal tegen omdat iedereen op andere panden werkt. Zeker een aanrader
Pluspunten
Gezeellige collega's
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaak
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Hoogeveen10 december 2018
zal er niet snel meer willen werken.
weinig comunicatie
is bijna vechten voor je geld!
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
omgang
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Coevorden2 november 2018
word niet correct met personeel omgegaan, is mijn eigen ervaring. Beloftes die niet worden nagekomen.
Pluspunten
geen
Minpunten
word misbruik van je gemaakt
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Schoonmaakmedewerkster (voormalige medewerker) –  Coevorden26 september 2018
Het is zeer prettig bedrijf vriendelijk en en direct sociaal contact.
Pluspunten
8
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Never nooit meer dit bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Holten5 mei 2018
Ik heb 3 maanden voor Fonville gewerkt.
Nooit meer dit bedrijf.
Mijn directe leidinggevende dat was geen leidinggevende te noemen.
De ene keer werd er dit gezegd en de andere keer weer dat.
Zo werd mij een keer een dag vrij gegeven zodat mijn collega de nieuwe kon inwerken en hijzelf ook zou komen.
Geen van beide is geweest en toen mijn collega daar om vroeg werd er keihard gezegd dat ik geen vrij gekregen had.
Mijn collega was hier overigs getuige van dat dit wel zo was.
Ook had ik elke week een wisselend loon terwijl er wel elke week hetzelfde aantal uren werd gewerkt.
Pluspunten
Geen enkele.
Minpunten
Alles wat er maar slecht aan een bedrijf kan zijn
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
personeel oke
onderhoud zwembad (voormalige medewerker) –  Hoenderloo16 februari 2018
het werken bij dit bedrijf is niet altijd ontspannen word som te veel verwacht in een te korte tijd soms gewoon niet haalbaar onderling is het meer en deel ok
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit meer!
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Coevorden6 oktober 2017
6 maanden voor fonville gewerkt. Heel veel spijt van!
Vaak klopten mijn uren niet. Als ik later dan 14.00 uur klaar was omdat ik nog anderen had geholpen werd de tijd in mijn nadeel afgerond. Zelf een paar keer gehad dat ik om 15.00 uur klaar was. En er als eindtijd genoteerd werd 14.00 uur! Een heel uur in mijn eigen tijd! Want dan had ik maar om 14.00 uur klaar moeten zijn!
Zo mis ik nog heel wat geld. Dus nooit meer werken voor fonville!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Lees hier boven
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zware ondergewaardeerde baan met leuke collegae
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Biddinghuizen28 augustus 2017
Het is een gezellig team waar je mee pauzeert en samen komt voor de start van de dag. Je maakt alleen of met een collega samen een vakantievilla schoon. Je hebt echt minimale tijd waar je vaak niet genoeg aan hebt waardoor je constant onder grote druk staat en heel hard moet werken. Maar omdat dat eigenlijk voor alle collega's geldt is de sfeer wel heel goed in de pauzes en help je elkaar waar mogelijk.
Pluspunten
Fijne collegea
Minpunten
verschrikkelijk zwaar!
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaak
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Assen18 augustus 2017
was erg leuk werk kon goed met de collega s samenwerken.
Alleen met de leidinggevende kon ik niet overweg dat botste
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandige werken als het nodig is goed contact
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Eenrum5 juni 2017
het werk programma is redelijk te doen binnen de uren contact is ook redelijk met de leiding. Bestelling wordt snel geleverd.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgevig
Schoonmaker (huidige medewerker) –  slagharen5 maart 2017
ik maak huisjes schoon op attractiepark slagharen. dat is leuk om te doen. de tijd die voor een huisje staat is te weinig om te kunnen doen wat ze willen dat je doet.
Verder moet je je spullen in je eigen tijd bij elkaar zoeken en opruimen, wat volgens mij ook onder werken valt.
Met de uren rekenen ze altijd naar zichzelf toe, als je bijvoorbeeld 14:55 klaar bent wordt het altijd afgerond naar beneden.
Pluspunten
veel in de buitenlucht
Minpunten
weinig tot geen waardering
Was deze review waardevol?Ja 22NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame ervaring
vervangend leidinggevend (voormalige medewerker) –  Putten9 februari 2017
start 8 uur schoonmaak zwembad
9 uur planning ophalen,sleutels voor dames
werkkaarten plus sleutels uitdelen
actiepunten bespreken
linnenkar vullen alles klaarzetten voor inbrengen kinderbedjes etc
meewerken met dames,controle,technische dienst,storingen,legionella,periodieke schoonmaak,groot onderhoud
klachten afhandelen
aan t einde van werkdag evaluatie met dames,linnen natellen,voorraad beheren,administratie plus uren
planning voorbereiden
evaluatie met hoofd TD en receptie
Pluspunten
zelfstandig werken
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werk nu bij een sales bedrijf, dit vindt ik erg leuk, maar een hele hoge prestatie dtuk.
Agent (huidige medewerker) –  Dit bedrijf zit in Apeldoorn13 december 2016
Ik werk nu bij een sales bedrijf. Dit is erg leuk werk, maar je werkt onder hele hoge druk. Ik heb hier wel geleerd, hoe je op een vriendelijke manier bij mensen binnen kunt komen en een verkoop praatje te houden.
Ik heb erg vriendelijke en leuke collega's. Ik heb zelden zulke positieve mensen mee gemaakt.
Het moeilijkste van deze baan is, dat je mensen moet overtuigen om toch (in dit geval energie) een product af te nemen, ook al willen ze niet. Het om turnen vindt ik moeilijk.
Het leukst aan deze baan is dat ik lekker buiten werk en gezellig onder de mensen ben.
Pluspunten
ontspanning
Minpunten
Hoge prestatie gerichtheid
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Fonville Schoonmaakbedrijven. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 42 reviews
59
414
36
24
19

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,5Doorgroeimogelijkheden
2,6Management
3,2Bedrijfscultuur

Reviews over Fonville Schoonmaakbedrijven gesorteerd op locatie