Fonville Schoonmaakbedrijven Reviews

Alle 33 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaak
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Hoogeveen10 december 2018
zal er niet snel meer willen werken.
weinig comunicatie
is bijna vechten voor je geld!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
omgang
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Coevorden2 november 2018
word niet correct met personeel omgegaan, is mijn eigen ervaring. Beloftes die niet worden nagekomen.
Pluspunten
geen
Minpunten
word misbruik van je gemaakt
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Schoonmaakmedewerkster (voormalige medewerker) –  Coevorden26 september 2018
Het is zeer prettig bedrijf vriendelijk en en direct sociaal contact.
Pluspunten
8
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Never nooit meer dit bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Holten5 mei 2018
Ik heb 3 maanden voor Fonville gewerkt.
Nooit meer dit bedrijf.
Mijn directe leidinggevende dat was geen leidinggevende te noemen.
De ene keer werd er dit gezegd en de andere keer weer dat.
Zo werd mij een keer een dag vrij gegeven zodat mijn collega de nieuwe kon inwerken en hijzelf ook zou komen.
Geen van beide is geweest en toen mijn collega daar om vroeg werd er keihard gezegd dat ik geen vrij gekregen had.
Mijn collega was hier overigs getuige van dat dit wel zo was.
Ook had ik elke week een wisselend loon terwijl er wel elke week hetzelfde aantal uren werd gewerkt.
Pluspunten
Geen enkele.
Minpunten
Alles wat er maar slecht aan een bedrijf kan zijn
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit meer!
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Coevorden6 oktober 2017
6 maanden voor fonville gewerkt. Heel veel spijt van!
Vaak klopten mijn uren niet. Als ik later dan 14.00 uur klaar was omdat ik nog anderen had geholpen werd de tijd in mijn nadeel afgerond. Zelf een paar keer gehad dat ik om 15.00 uur klaar was. En er als eindtijd genoteerd werd 14.00 uur! Een heel uur in mijn eigen tijd! Want dan had ik maar om 14.00 uur klaar moeten zijn!
Zo mis ik nog heel wat geld. Dus nooit meer werken voor fonville!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Lees hier boven
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zware ondergewaardeerde baan met leuke collegae
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Biddinghuizen28 augustus 2017
Het is een gezellig team waar je mee pauzeert en samen komt voor de start van de dag. Je maakt alleen of met een collega samen een vakantievilla schoon. Je hebt echt minimale tijd waar je vaak niet genoeg aan hebt waardoor je constant onder grote druk staat en heel hard moet werken. Maar omdat dat eigenlijk voor alle collega's geldt is de sfeer wel heel goed in de pauzes en help je elkaar waar mogelijk.
Pluspunten
Fijne collegea
Minpunten
verschrikkelijk zwaar!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaak
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Assen18 augustus 2017
was erg leuk werk kon goed met de collega s samenwerken.
Alleen met de leidinggevende kon ik niet overweg dat botste
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandige werken als het nodig is goed contact
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Eenrum5 juni 2017
het werk programma is redelijk te doen binnen de uren contact is ook redelijk met de leiding. Bestelling wordt snel geleverd.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgevig
Schoonmaker (huidige medewerker) –  slagharen5 maart 2017
ik maak huisjes schoon op attractiepark slagharen. dat is leuk om te doen. de tijd die voor een huisje staat is te weinig om te kunnen doen wat ze willen dat je doet.
Verder moet je je spullen in je eigen tijd bij elkaar zoeken en opruimen, wat volgens mij ook onder werken valt.
Met de uren rekenen ze altijd naar zichzelf toe, als je bijvoorbeeld 14:55 klaar bent wordt het altijd afgerond naar beneden.
Pluspunten
veel in de buitenlucht
Minpunten
weinig tot geen waardering
Was deze review waardevol?Ja 20NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame ervaring
vervangend leidinggevend (voormalige medewerker) –  Putten9 februari 2017
start 8 uur schoonmaak zwembad
9 uur planning ophalen,sleutels voor dames
werkkaarten plus sleutels uitdelen
actiepunten bespreken
linnenkar vullen alles klaarzetten voor inbrengen kinderbedjes etc
meewerken met dames,controle,technische dienst,storingen,legionella,periodieke schoonmaak,groot onderhoud
klachten afhandelen
aan t einde van werkdag evaluatie met dames,linnen natellen,voorraad beheren,administratie plus uren
planning voorbereiden
evaluatie met hoofd TD en receptie
Pluspunten
zelfstandig werken
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werk nu bij een sales bedrijf, dit vindt ik erg leuk, maar een hele hoge prestatie dtuk.
Agent (huidige medewerker) –  Dit bedrijf zit in Apeldoorn13 december 2016
Ik werk nu bij een sales bedrijf. Dit is erg leuk werk, maar je werkt onder hele hoge druk. Ik heb hier wel geleerd, hoe je op een vriendelijke manier bij mensen binnen kunt komen en een verkoop praatje te houden.
Ik heb erg vriendelijke en leuke collega's. Ik heb zelden zulke positieve mensen mee gemaakt.
Het moeilijkste van deze baan is, dat je mensen moet overtuigen om toch (in dit geval energie) een product af te nemen, ook al willen ze niet. Het om turnen vindt ik moeilijk.
Het leukst aan deze baan is dat ik lekker buiten werk en gezellig onder de mensen ben.
Pluspunten
ontspanning
Minpunten
Hoge prestatie gerichtheid
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was een goede werk omgeving
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Coevorden12 december 2016
het is een typische dag op het werk ,heb er wel wat geleerd collega,s waren erg aardig maar wel apart veel op zich zelf toonden weinig belangstelling in mij de begeleider was erg afwezig en ik moest zelf overal achteraan zoals bellen wat voor dagen ik moest werken en zij had weinig belangstelling in mij je moest gewoon werken klaar was geen leuke werk sfeer.
Pluspunten
mooi locatie
Minpunten
veel op je zelf
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prachtig professioneel bedrijf
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Coevorden15 november 2016
Geweldig om hier te mogen werken. Zeer betrokken medewerkers.
Pluspunten
Betrokken bij de mensen
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 14Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige werksfeer
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Coevorden29 februari 2016
Een hele gezellige werksfeer, maar je moet wel van aanpakken weten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken in een fijne werksfeer om mensen fijne vakanties te bieden.
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Hapert, NB18 januari 2016
Voor fonville werk je in de schoonmaak vrij goed, goede relaties tussen werkgever en werknemer staat voor aan samen met de kwaliteit van het schoonmaken.

Gedurende een dag maak je naar jou kunnen een hoeveelheid bungalows of kantoren schoon en leer je met verschillende schoonmaak middelen werken. Ook bied fonville sanitaire en logistieke diensten op bungalow parken aan wat inhoud dat de inventaris bijgehouden word en klachten afgehandeld door medewerkers van fonville.

De directie is direct betrokken bij de werknemers en zal zo mogelijk bij springen en eventuele problemen afhandelen op een goede manier voor alle partijen. De werknemers zijn alle vriendelijk en voornamelijk jongen dames en bijna gepensioneerde dames die nog wat werk willen voor ze stilzitten.

Het moeilijkst was de hoge eisen van sommige gasten en de details zien in de schoonmaak. Wat werd weg gewogen door de vele aparte werkzaamheden als meubels sjouwen en bedden wisselen.
Pluspunten
Etentjes en kans om verder te groeien in het bedrijf.
Minpunten
Veel eisende klanten.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Slagharen, OV7 januari 2016
Gezellige collega's en elkaar helpen om het af te krijgen.
Het werd wel gewaardeerd als alles op tijd klaar was.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
te laag loon voor het werk wat je moet doen
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interieurverzorgster vakantiepark
Interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Coevorden, DR15 oktober 2015
Ik heb gezellige fijne collega's. De werkdruk is erg hoog maar kan er prima mee omgaan. Als je problemen hebt kun je altijd bij je leidinggevende aan kloppen. Het leukste van de baan is dat ik fijne collega's heb en een uitstekende leidinggevende. Vaak werk je alleen waar ik geen problemen mee heb. Soms werk je met een collega samen en heb daar ook geen problemen mee.
Pluspunten
Gezellige pauzes, fijne collega's en leidinggevende.
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaakster
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Emmen, DR25 augustus 2015
vond het wel fijn om te werken in de vakantie huisjes
om aan te pakken
had super collega's
je kwam over het hele park heen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collegas
interieurverzorgster (huidige medewerker) –  Zevenhuizen, ZH11 februari 2015
Je fietst veel en is best zwaar werk door de tijdsdruk
Cursus gevolgd tot gediplomeerde schoonmaakster
Goede band met leidinggevende opgebouwd
Tijdens de pauze wordt er altijd wel gelachen
Pluspunten
gevonden statiegeldflessen is voor ons alle wordt fris en shops voor gekocht
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukte alom
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Nijmegen, GE4 februari 2015
Het is veel en snel werk verrichten in een korte tijd. De tijd is eigenlijk veel te kort om het goed uit te kunnen voeren, maar ik heb daar een systeem in weten te vinden.
Pluspunten
Gezelligheid na het werk
Minpunten
Gezeur van managers
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Fonville Schoonmaakbedrijven. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 33 reviews
57
413
36
24
13

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Fonville Schoonmaakbedrijven gesorteerd op vacaturetitel

Reviews over Fonville Schoonmaakbedrijven gesorteerd op locatie