FOKUS Reviews

19 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 23 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gewoon stom! Blij dat ik weg ben geen aanrader
ADL assistente (voormalige medewerker) –  Velserbroek20 november 2018
Helaas word je als hondje gebruikt heeeeel veel taken en dingen doen voor weinig salaris
Ook moet je flexibel zijn maar een beetje te
Fokus verwacht veel te veel en legt veel te veel druk op zijn personeel
Onderling is er altijd een groep die het verpest door te roddelen of baas over mensen te spelen
Ik heb bij 3 projecten gewerkt maar ben blij dat ik weg ben
Lichamelijk super zwaar werk!!!
Dus mensen denk goed na voor je solliciteerd ;)
Pluspunten
Niks
Minpunten
Alles haha
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen fijne sfeer, inwerken en coaching onvoldoende, veel te snel.
Medewerker (voormalige medewerker) –  Amersfoort19 oktober 2018
Geen fijn bedrijf om voor te werken, Er hangt een wat afstandelijke sfeer. Je werkt op aanwijzing maar moet wel snel zijn.. huh, Het zelfsturende aspect werkt niet. je krijgt groepjes en afschuiving van werk.
Je wordt erg snel in het diepe gegooid wat niet prettig is. Als je niet snel genoeg perfect funtioneert lig je eruit. Inwerken laat zeer te wensen over.
Sommige cliënten zijn prettig om voor te werken en voor sommige ben je een bediende..
lastig te omschrijven maar ik vond het vanaf het begin geen fijne werkplek.
Pluspunten
korte diensten kunnen prettig zijn
Minpunten
inwerken, de druk, zelfsturend zijn, hele nare locatiemanager.. heel onsympathiek..
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werksfeer
ADL-assistent (voormalige medewerker) –  IJsselstein5 oktober 2018
Slechte sfeer onderling.
Veel willen baas spelen en laten andere collega's lopen.
Nieuwe collega's worden zonder pardon weggepest als het niet naar hun zin gaat.
Bij cliënten idem dito.
Geen respect voor je privéleven.
Weekenden niet eerlijk ingedeeld degene die de roosters maken doen dit in hun eigen voordeel.
Zoek je geluk niet hier,er zijn betere organisaties met wel een prettige werksfeer.
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 16NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
Adl assistent (voormalige medewerker) –  utrecht24 november 2017
Er mag meer gecommuniceerd worden tussen teamleider en werknemer. maar dat hangt weer aan welke project je zit.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief en vernieuwend
PROJECTMANAGER (voormalige medewerker) –  Harderwijk23 maart 2017
perfecte balans in organisatie tussen groei en behoud. Aandacht voor de cliënt.
Pluspunten
Doorgroei en kwaliteit
Minpunten
Logge organisatie met lange lijnen.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief en leerzaam
ADL assistente (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid17 maart 2017
Het werk is nuttig voor mensen met een beperking.!
Pluspunten
Iets kunnen betekenen voor iemand die het minder heeft
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke afwisselende baan
ADL assistente (huidige medewerker) –  Roothaanstraat nijmegen25 januari 2017
Een mooi concept waarbij je bij de clienten in de prive sfeer werkt op een gelijkwaardig niveau. De teams worden zelfsturend waardoor ervoor iedereen uitdaging in het werk zit. Als collega's onderling kun je van elkaar op aan en is iedereen bereid elkaar te helpen. Door de wisselende diensten is het goed in je prive leven in te passen.
Pluspunten
Onderling ruilen van diensten
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een tevreden adl-er
Adl-er (huidige medewerker) –  Rotterdam20 januari 2017
Jammer om te lezen dat sommige mensen zo'n slechte ervaring hebben met Fokus, ik werk met heel veel plezier voor Fokus, super team, goede werksfeer, genoeg mogelijkheden om jezelf te ontplooien, veel zelfstandigheid dus geen baas die in je nek hijgt, heerlijk om ook nog gewoon de tijd te kunnen nemen voor je client.
Pluspunten
Goede sfeer
Minpunten
Het salaris zou iets meer mogen zijn :-)
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel erg mooi en leuk werk
Adler (huidige medewerker) –  Schiedam20 januari 2017
Al 17 jaar met heel erg veel plezier ga ik naar mn werk. Ik heb het er erg naar mn zin. Werk zweer is er postief en medewerkers denken echt aan de zorg die ze geven aan de clienten. Erg flexibel qua rooster als je een keer niet kan is er altijd wel een collega die met je kan ruilen. Je werkt één op één met de cliënt dit zorgt ervoor dat je een heel leuk contact kan hebben met de cliënt die je helpt
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek
ADL-assistent (huidige medewerker) –  Schiedam19 januari 2017
Ik werk nu al 4 jaar met veel plezier voor Fokus. Het afgelopen jaar is er veel veranderd. Het team is nu zelfsturend. In het begin erg wennen maar met goede samenwerking is dit goed te doen. Wat ik jammer vind is dat er veel verantwoordelijkheden bij zijn gekomen maar je wordt er niet voor beloond.
Pluspunten
Afwisselend werk, leuk team
Minpunten
Geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 6Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf!
ADL-assistent (voormalige medewerker) –  Leiden15 september 2016
-Toen ik er kwam te werken in Leiden, leek alles in het begin leuk en aardig totdat je het bedrijf en de mensen echt leert kennen!
- Iedereen praat over elkaar,
- totaal geen collegialiteit,
- als je smorgens moet werken mag je niet eens pauze houden als je al 4 uur lang aan het werk bent.
- Totaal geen begrip voor privé omstandigheden want volgens hun gaat het werk ten alle tijden voor je privé leven.
- Ik raad dit bedrijf bij niemand aan want je word als een hond behandeld!
- En daarbij moet je 7 dagen per week beschikbaar zijn waarvan je maar 65 uur per maand kan werken.
- als ze je niet moeten, werken ze je eruit zonder enige gegronde reden
- kortom; je kan beter verder kijken.
Was deze review waardevol?Ja 73Nee 21Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek
ADL assistente (huidige medewerker) –  Amstelveen6 juni 2016
Ik werk 4 jaar bij fokus met heel veel plezier. Ik werk in een zeer gezellig en open team. We werken op aanwijzing. En daarom sluit de zorg zo goed aan bij de cliënten.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 13Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Warm en gezellig team, met oog voor elkaars kwaliteiten
ADL-assistent (huidige medewerker) –  Amstelveen6 juni 2016
Een warm team waarin je als nieuwe collega snel wordt opgenomen. Veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Naast effectief werken veel ruimte voor gezelligheid, collega's zijn onderling betrokken op elkaar. Een team waarin iedereen zich inzet om zo goed mogelijke zorg te realiseren voor de bewoners.
Pluspunten
Onderlinge verbondenheid
Minpunten
Veel beschikbaar zijn
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 6Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Begin er niet aan
ADL assistent (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 maart 2016
Niet fijn om met alleen maar vrouwen te werken. Transparantie is ver te zoeken. Een zooi doordat teams zelfsturend gaan worden. Onderlinge strijd wie is het haantje. Als ze je niet moeten werken ze je eruit zonder dat er een reden voor is of onderbouwing.
Kortom.....begin er niet aan en zoek lekker verder.
Ze beloven veel maar komen weinig na.
Pluspunten
doorbetaalde pauzes
Minpunten
heel veel
Was deze review waardevol?Ja 44Nee 14Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet de beste keus
ADL assistente (huidige medewerker) –  Tilburg11 februari 2016
Op dit moment werkzaam bij fokus. Vergoeding valt tegen, je moet voor 65 uur 6 dagen beschikbaar zijn. Op het moment een zooitje door reorganisatie. Alle teams worden zelfsturende teams maar met veel dominante werknemers beinvloed dit erg de sfeer.
Pluspunten
Leuke unit
Minpunten
Weinig eigen inbreng
Was deze review waardevol?Ja 49Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige afwisseling van werkzaamheden en samenwerken met collega's
ADL assistent (voormalige medewerker) –  Amersfoort8 februari 2016
Het is een mooie doelstelling om te werken voor lichamelijk gehandicapten die zelfstandig in een woning leven en met onze 24/7 hulp op afroep hun leven zelf kunnen blijven bepalen.
Pluspunten
veel afwisseling
Minpunten
zelf weinig kunnen toevoegen omdat je geheel op aanwijzing werkt
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving waar je je thuis voelt
ADL assistent (huidige medewerker) –  Capelle aan den IJssel, ZH16 oktober 2013
Een groot team met stuk voor stuk gezellige maar vooral collegiale mensen. Een team waar je op kunt bouwen!
Pluspunten
gezellige woonkamer als "wachtruimte"
Was deze review waardevol?Ja 43Nee 22Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving, je werkt bij mensen thuis/ in huis
adl assistente (voormalige medewerker) –  amsterdam21 mei 2013
normale werk omgeving, waar erg veel moet en weinig mag. leuke van het werk was dat je mensen helpt.
Was deze review waardevol?Ja 52Nee 26Rapporteren

Zie meer reviews over FOKUS

Je kan het volgende proberen:

Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij FOKUS. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 23 reviews
57
47
33
22
14

Waarderingen per categorie

3,0Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,1Bedrijfscultuur

Reviews over FOKUS gesorteerd op locatie