Fluor Corp. Reviews

13 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.469 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve
Process Specialty Engineer (huidige medewerker) –  Amsterdam13 november 2018
Productieve en gezellige samenworken met collega. Mooie werkplaats.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Interim Projectcontroller (voormalige medewerker) –  Hilversum28 februari 2018
Je bent ingeleend en valt buiten het team wat een vast dienstverband heeft
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede collega's en goede werksfeer
Senior Electrical Designer (voormalige medewerker) –  Hoofddorp17 november 2017
Ze geven je verantwoordelijkheid om je job te doen.
in een flexibele werkomgeving.
Pluspunten
Gratis fruit en een parkeerplaats bij het bedrijf
Minpunten
Weinig contact met mangement
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
challenging and engaging place
Project Automation Specialist (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 april 2017
Great emphasis is placed on engineering, cost , schedule and executing projects. Engaging work atmosphere with a bountiful knowledge sharing opportunities on engineering concepts.Most enjoyable part is delivering application solutions to a multi disciplinary group. Most Challenging part was the amount of your own time spent learning and developing application system solutions.
Pluspunten
Lunch and Learns, quarterly events, Mentoring Circles
Minpunten
career advancement for IT professional
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer interessante werkgever voor HBO en WO geschoold technisch talent
Corporate Recruiter / Grad Recruitment Coordinator (huidige medewerker) –  Hoofddorp14 februari 2017
Fluor is een technisch bedrijf voor vooral HBO en WO afgestudeerden (technisch + management).

Door de omvang van de organisatie kun je je als technisch talent eindeloos ontwikkelen. Voor mensen in overhead functies zijn de mogelijkheden iets beperkter maar nog steeds heel goed.

Er is veel ruimte voor ontwikkelen, mits je zelf goed in staat bent om kansen voor jezelf te ontwikkelen. Het is in dat opzicht een echte netwerkorganisatie, zoals zoveel grote bedrijven. Dat moet je liggen.

Maar ... als je in een internationaal georienteerde en cultureel diverse omgeving wil werken en je hebt affiniteit met complexe techniek, dan heeft Fluor heel wat te bieden en meer.
Pluspunten
Een zeer sociale werkgever (goed voor haar werknemers)
Minpunten
Niet het meest innovatieve bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer
Intern verhuizer, magazijn beheer (voormalige medewerker) –  Haarlem5 december 2016
leuk om te werken met gezellige collega's. doorgroeimogelijkheid
enzovoort...
..
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving
CAD Tekenaar en P&ID/ERB Coördinator (voormalige medewerker) –  Haarlem13 oktober 2016
Veel geleerd en veel kansen qua persoonlijke ontwikkeling.
In mijn periode werkten er 1700 mensen, van verschillende afkomst.
Dit heef mij geholpen om op communicatief vlak veel te leren.
Jammer dat een opleiding weigeren einde van mijn carriere betekende. Dit zou een vrije keuze moeten zijn....denk ik.
Pluspunten
Goede ontwikkelingsmogelijkheden
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent
Sr.Mechanical Engineer (voormalige medewerker) –  The Netherlands12 januari 2016
Excellent working at Fluor.
Great learning opportunity.
Management very fine eople.
Nice-coworkers.
No hardest part in my job.
Job was always enjoyable.
Pluspunten
Excellent
Minpunten
nonne
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame stage
Management/Human Recource stage (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 september 2015
Iedereen binnen het bedrijf, tot aan alle Managers in de hoogste lagen toe, waren vriendelijk en bereid om te helpen. De opdracht die ik heb gekregen was uitdagend en leuk om te doen.
Pluspunten
Veel mogelijkheden tot gezelligheid
Minpunten
Lunch was duur
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief
Data Typiste (voormalige medewerker) –  Haarlem, NH16 februari 2015
Leukste baan ooit met veel leuke collega's, onderscheiding na 5 dienstjaren en een tweede na 10 jaar dienst en ook kerstbonussen en diners en vervolgens nieuwjaars recepties.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
rustige werk omgeving
Document Controler (voormalige medewerker) –  Haarlem, NH23 mei 2014
Bij dit berijd hanteren ze een flextime uren registratie systeem, je kunt dus vanaf 06:30 - 10:00 binnen lopen en je volle 8 uren werken
lift aanwezig, grote lunchroom en beveiligde parkeer gebied.
Pluspunten
Ruime parkeer gelegenheid
Minpunten
.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
EPC Company with great competence & nice work environment
Sr. Mechanical Engineer (huidige medewerker) –  Haarlem, NH15 maart 2014
Working at FLUOR is a very nice experience. The core engineering competence of the company is of high standard. I had chance to work in interesting & challenging projects, held in different parts of the world. Work force here is made-up of people from different nationalities & possessing varied expertise. Colleagues & Peers are very co-operative, helping. Working environment is very cordial.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Fluor Corp.

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Fluor Corp.. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 4.469 reviews
51.955
41.573
3665
2149
1127

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Fluor Corp. gesorteerd op locatie