Florence Reviews

33 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 46 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht salaris voor de mensen die het doen
Begeleider B (voormalige medewerker) –  Den Haag16 juni 2019
Zoals je kunt zien onder het kopje salarisverdeling verdient een verpleegkundige minder dan een secretaresse, dat zegt al iets.
Er wordt weinig zorg besteedt aan het welzijn van medewerkers door Human Resource, het allerbelangrijkste is geld. De arrogantie van het bestuurlijk gedeelte/beleidszaken druipt eraf. Liefst distantiëren ze zich van ‘de zorgmiepen’ en geven zichzelf exorbitant hoge salarissen. De bedrijfscultuur is dus erg onplezierig. Met personeel buiten het bestuurlijk gedeelte (de mensen die de echte zorg uitvoeren) wordt gesold. Ik ben zo blij dat ik er weg ben!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Slechte salariëring, Human Resource is er niet voor medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
calm workplace
Volunteer (voormalige medewerker) –  Gemeente ’s-Gravenhage12 juni 2018
Highly rewarding workplace, the effort that is put in can be seen by the reaction given back by the elderly
very friendly management and staff in the building always understanding
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Helpende (voormalige medewerker) –  Den Haag19 maart 2018
bij florence heb ik mijn eerste werkervaring gehad in de zorg. en dat is me bijgebleven waardoor ik nu in de zorg wil blijven werken.
Pluspunten
aardige collega's
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vond niet zo leuk daar
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Rijswijk19 januari 2018
Te veel werk druk. Ik zou niet daar terug willen. Geen goede samenwerking.
Pluspunten
Kleine beetje gezellig
Minpunten
Te veel
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 6Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongeorganiseerd
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Den Haag4 januari 2018
Het is een erg ongeorganiseerde organisatie. Totaal geen idee wat er op de afdelingen gebeurd, reorganisatie na reorganisatie... het is erg stress vol en ondankbaar werk vanuit het management. Het enige waar je nog voldoening uit haalt zijn de bewoners die je ondanks de chaos heel erg dankbaar zijn.
Pluspunten
-
Minpunten
Zie review
Was deze review waardevol?Ja 17NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Commercieel
Verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Den Haag29 september 2017
Te commercieel. Slechte besturing. Weinig oog voor de medewerkers.
Was deze review waardevol?Ja 19NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een prettige werkomgeving waar je direkt kontakt hebt met de gasten
Blijmaker (huidige medewerker) –  Den Haag29 september 2017
ik assisteer bij de maaltijden. Eigenlijk uitserveren, met extra aandacht voor de gasten. Het is een restaurant in een verzorgingshuis/serviceflat. Een aantal gasten zijn slecht ter been of zien slecht. Het is dankbaar werk en de gasten vinden het ook fijn als jij er weer bent!
.
Pluspunten
gratis maaltijd
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 6Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Al jaren matig functionerend bestuur. Het werkt dankzij de werknemers.
Behandelaar (voormalige medewerker) –  Den Haag29 mei 2016
Door matig bestuur geen lerende organisatie.
Er "kan veel" , maar er wordt nooit geëvalueerd.
De werknemers doen het! Hebben hart voor hun werk en voor de cliënten.
Pluspunten
Er kan op zich binnen beperkingen veel, als je durft.
Minpunten
Chaotisch, ad hoc werkend bestuur.Paniekvoetbal
Was deze review waardevol?Ja 31Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer, fijne collega's
Medewerker financiële administratie (huidige medewerker) –  Rijswijk26 mei 2016
goede baan, goede arbeidsvoorwaarden,prettige werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 21Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn team om mijn diploma te halen
leerling (huidige medewerker) –  Den haag12 april 2016
Ik heb bij wijkteam de laan de gelegenheid gekregen om mijn diploma verzorgende IG te halen. Dit is gelukt en daar ben ik hen dankbaar voor.
Pluspunten
geduld en hulpvaardig
Minpunten
weet ik niet
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 14Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving, goede begeleiding en felxibiliteit in arbeidsuren
Receptionist/ Administratie (huidige medewerker) –  Voorburg22 februari 2016
Al geruime tijd mag ik met plezier werken voor Florence. Ik heb voorheen gewerkt aan de receptie/ administratie van het verzorgingshuis Wenckebach, echter is dit huis met ingang van 1 januari 2016 gesloten.

Ik mag mijn werkzaamheden nu voortzetten in De Mantel in Voorburg. Gezellige collega's en een leuke omgeving. De mogelijkheid om leuk contact te hebben met de bewoners van het huis, wie kan er dan niet met plezier naar zijn werk?!
Pluspunten
Prettige sfeer en omgeving, fijne verstandhouding met de leiding en collega's
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 15Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geleerd
Verzorgende IG / EVV (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH19 januari 2016
Florence heeft mij een plek aangeboden waar ik het vak heb geleerd op een zeer prettige manier.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 10Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken met en voor mensen.
Medewerker linnenkamer (voormalige medewerker) –  Den Haag11 december 2015
Leuke afwisselende baan. Veel contact met mensen. Zelfstandig werken en problemen oplossen. Een glimlach op iemands gezicht krijgen door een luisterend oor te bieden, iets te doen zomaar, niet omdat het moet, maar omdat het kan.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is leuk om bij Florence te werken .Je kan ontplooien.Je kan zelf je werk uren aan geven.
verzorgende IG 3 (huidige medewerker) –  Rijswijk, ZH23 oktober 2015
Als ik binnen komt is het altijd gezellig,we werk met hard en ziel voor de cliënten.
Ik heb de kans gekregen van een hulp tot een verzorgende 3 IG.
Ik vind de directie goed,zij kan duidelijk aangeven wat zij van de team verwacht.
Ik heb leuke collega's.
Soms heeft ik moeite om me te uiten ik de Nederlandse taal.
Dat ik waardering krijg van zoals cliënten en collega's .
Was deze review waardevol?JaNee 8Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vrijwilligerswerk
Activiteiten begeleider vrijwilligerswerk (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH18 juli 2015
Het is een leuke baan om te werken, maar het was meer deels voor vrijwilligerswerk. Heb veel geleerd bij het Florence zoals aandacht en begrip tonen, een luister oor, zelfstandig werken ect. Mijn collega's waren heel collegiaal.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Organisatorische problematieken op afdelingsniveau
Kwaliteitsmedewerker VIG-er (voormalige medewerker) –  Rijswijk, ZH15 juli 2015
In het kader van de reorganisatie van de revalidatieafdeling van Florence Westhoff te Rijswijk bijgedragen aan en ondersteuning
geboden aan het operationeel verpleegkundig bedrijfsproces. Dit met betrekking tot het begeleiden, verzorgen en het uitvoeren van (specialistische) verpleegkundige handelingen ten behoeve van cliënten, het begeleiden van het vast personeel en externen ten behoeve van kwaliteit optimalisatie, analyse van verpleegkundige- alsmede administratieve afdelingsprocessen en het aandragen van verandervoorstellen. Participeren aan multidisciplinaire overleggen maken deel uit van de werkzaamheden.

Ervaring

Zeer hoge werkdruk, verstoring interne communicatie en samenwerking, onvolledig ingerichte afdelingsprocessen op verpleegkundig niveau en administratieve afdelingsondersteuning, verstoorde werkrelatie tussen verpleging onderling en multidisciplinaire disciplines (fysio, ergo, artsen e.d.), autoritaire management stijl.

Omgang met cliënten: onprofessioneel, geen tot weinig inlevingsgevoel, weinig tot geen betrokkenheid op verpleegniveau, familiaire communicatiestijl.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Management, geen tot onvolledig ingerichte bedrijfsprocessen, interne communicatie
Was deze review waardevol?Ja 35Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede samenwerking met de collega's
vigger 3 (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH30 april 2015
Goede samenwerking met de nachtdienst collega's.
Met een goed gevoel nar huis gaan als je weer wat heb kunnen betekenen voor de bewoners. Gewoon een praatje maken en luisteren naar de bewoners.
Pluspunten
goede collega's waar je op terug kan vallen
Minpunten
vaak geen omloop voor de zware bewoners
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige samenwerking met je collega's
vigger 3 (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH30 april 2015
Het is leuk om daar te werken de sfeer is er goed in de nachtdienst. De bewoners zijn blij als je ze komt helpen. In de nachtdienst heb je nog tijd om met de bewoners te praten en te luisteren naar ze.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer prettige en productieve werkgever binnen de zorgsector
Implementatie manager (voormalige medewerker) –  Leidschendam, ZH28 februari 2015
Dagelijks contact onderhouden met meerdere Facilitair Managers binnen diverse Bejaardencentra.

Managers en uitvoerend personeel begeleiden en aansturen bij de veranderingen binnen de uitvoering van hun taken.

Regelmatig overleg voeren met de directie.

Zeer zelfstandige functie

Mijn kennis en kunde op het Facilitair management wordt zeer gewaardeerd.

Ondanks de bezuinigingen probeer ik onze medewerkers te herplaatsen i.p.v. ontslag aan te vragen.
Pluspunten
Zelfstandige functie met waardering
Minpunten
nog niet gevonden
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi dankbaar werk.
woon-, zorgassistent (huidige medewerker) –  Voorschoten, ZH1 december 2014
zorgen voor de bewoners. zorgen dat mensen in een huiselijke sfeer hun dag doorbrengen. met alle daarbij behorende werkzaamheden. brood maken, koffie/thee schenken, warme maaltijd verzorgen. maar ook spelletjes doen, gesprekken voeren. heb geleerd geduld te hebben met deze groep bewoners. en deze mensen vooral met vriendelijkheid en respect te behandelen. de directie staat open voor vragen en is behulpzaam bij eventuele persoonlijke problemen. de collega's zijn gezellig maar hebben het ook vaak erg druk. het moeilijkste van deze baan is hoe om te gaan met dementie. het leukste is een dankbaar gezicht
Pluspunten
dankbaar werk
Minpunten
te weinig uren beschikbaar voor mij
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Florence. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 46 reviews
514
419
38
22
13

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Florence gesorteerd op locatie