Florein Reviews

Alle 13 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige organisatie
Thuishulp A (voormalige medewerker) –  Den Haag9 november 2019
Fijne gezellige organisatie om te werken. Met leuke collega's en fijne clienten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een flexible organisatie
huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Leidschendam16 juli 2019
een flexibele organisatie die zich inzet voor de zorg zowel bij de klant als bij de medewerker, een goede communicatie tussen de twee is erg belangrijk en hierin wordt dan ook gelet
Pluspunten
een goede en flexibele sammenwerking
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mantelzorg
Mantelzorger (voormalige medewerker) –  Den Haag24 maart 2018
Bij oudere mensen slapen en ze helpen midden in de nacht en met ontbijt.
Pluspunten
Slapend geldverdienen
Minpunten
Slecht slapen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke diverse baan maar tijdelijk
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Den Haag10 augustus 2017
Leuke diverse baan, maar klanten liggen ver uit elkaar en het hoofdbureau houdt geen rekening met je. kunnen maar een tijdelijk contract aanbieden dus geen plek voor een vaste baan.
Pluspunten
de klanten
Minpunten
minimaal salaris
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Genoeg informatie
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Den Haag15 maart 2017
Een goeie bedrijf, die je genoeg infromeert. Ik hoop nog in de toekomst om daar weer te kunnen werken.
Pluspunten
Informatie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Bijbaan (voormalige medewerker) –  Leidschendam1 juni 2016
Het is een top baan als je affiniteit hebt met ouderen. In het begin had ik nog geen ervaring, door de plezier die ik in mijn werk had leerde ik sneller handelingen oppikken.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Florein
Thuiszorgmedewerker Plus (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH23 juni 2015
Er werken gemotiveerde werknemers, maar deze worden niet begrepen en nauwelijks gewaardeerd. Het salaris blijft zwaar onder het normale niveau. Directeur laat zich nooit zien.

In 5 jaar tijd heb ik al 5 verschillende zorgmanagers meegemaakt voor ons team.
Pluspunten
Onafhankelijkheid.
Minpunten
Rommelige en onstabiele organisatie
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
soms een gezellige bijeenkomst die echter wel verplicht was
thuismedewerker a (voormalige medewerker) –  Leidschendam, ZH23 augustus 2014
vond het werken bij de mensen leuk collega,s niet zo veel gezien ook niet zo veel contact mee gehad , jammer dat je geen vaste contracten krijgt bij dit bedrijf
Pluspunten
vergoeding voor je fiets
Minpunten
weinig contact als je er weg bent is er geen interesse meer voor je
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij ouderen, altijd gezellig.
Thuiszorg hulp in huishouding (voormalige medewerker) –  Leidschendam22 april 2014
Werken in de thuiszorg is erg leuk.
Er komt veel meer bij kijken dan dat je alleen maar een huishoudelijke hulp bent. Voor veel ouderen ben je echt hun steun en toeverlaat. Als je iedere week bij je zelfde klant komt, bouw je vaak een leuke band op samen. Je krijgt er heel veel waardering, en hebt eigenlijk nooit iets te maken met collega's of bazen.
Pluspunten
heerlijke werktijden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Rijswijk (ZH)28 oktober 2013
Gezellige werkomgeving
Leuke cliënten
Leuke collega´s
De directie heb ik nooit gekend
Het moeilijkst was om niet met chemische middelen
te werken terwijl de cliënten dat wel van je verwachte
Het leukste was om er voor die mensen te mogen zijn en ze tot hulp te zijn.
Pluspunten
De gezelligheid
Minpunten
Ik voelde me soms niet begrepen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Florein Zorg
Thuishulp (voormalige medewerker) –  huishoudelijke hulp22 juni 2013
Zelfstandig werken, gezellige mensen.Je leert heel veel van de mensen zelf hoe je iets anders kan schoonmaken. Met andere collega's heb je weinig contact alleen op een vergardering. Het moeilijkste van deze baan is als je bij mensen komt die heel erg ziek zijn of opgegeven zijn of verschikkelijk veel pijn hebben.Het leukste van de baan is dat je word gerespecteerd door de mensen. Je bent in hun ogen geen schoonmaakhulp.
Pluspunten
13e maand
Minpunten
communiciren
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken met met mensen die het even minder hebben
huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  rijswijk15 februari 2013
elke dag is verschillend en nooit saai
je leert mensen kennen ik had het in ieder geval super naar me zin.
je werk vrij zelfstandig je collega's zie je alleen op een werkbespreking
het moeilijkste met deze baan denk je bouwt toch iets van peroonslijke contact op met je klant en als hij/zij weg valt of iets anders trekt het je wel erg aan
leukste is toch afwisselt de hele week je leert mensen kennen en je gaat met een goed gevoel naar huis
Pluspunten
fiets vergoeding
Minpunten
het kan zwaar zijn dit beroep
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Florein. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 13 reviews
54
45
33
21
10

Waarderingen per categorie

4,2Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Florein gesorteerd op locatie