FloraHolland Reviews

Alle 97 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samenvatting bedrijfsvoering Flora Holland
Productiemedewerker/orderpicker (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland1 maart 2019
Mijn mening over de werkomstandigheden.. Je moet wel om zes uur opstaan en dit zou in je routine moeten komen. Aangezien ik mijn ochtend moeilijk kon indelen. Ben ik ermee gestopt na vier maanden. Het werd mij te veel, maar dit lag ook aan andere omstandigheden. Verder heb ik een positieve beoordeling voor wie dit wel kan.

Ik zou het nog eens willen proberen, want ik denk het nu zeker te kunnen.

Een 7,5 voor alles bij elkaar. En dan bedoel ik tijden, terugblik, mensen en werksfeer.
Pluspunten
vroeg beginnen en vroeg klaar
Minpunten
vroeg opstaan en weinig mensen die hier positief over waren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top werkgever!
Marketing (voormalige medewerker) –  Aalsmeer1 februari 2019
top werkgever! Leuke kundige collegas, leuke opdrachten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke en gezellige werkomgeving
erdeler bloemen of planten (huidige medewerker) –  naaldwijk24 december 2018
ik werk nu ak week 4 maanden via Olympia bij jullie en heb het onwijs naar me zin dus zie het wel zitten om vast bij jullie te komen werken als verdeler of vakbeheer
Pluspunten
vele culturen is geen probleem
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie sector met prachtige producten
klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Aalsmeer8 december 2018
Ik heb gewerkt in Aalsmeer alwaar door de jaren heen veel functies zijn vervallen of verplaatst naar Naaldwijk.
Pluspunten
Mooie sector met boeiende collegae en producten.
Minpunten
Door aanhoudende reorganisaties zijn door de jaren heen veel banen verloren gegaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werken bij Flora
Financieel administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Naaldwijk27 november 2018
Goeie werkgever qua flexibiliteit. Leuke collega's overal te vinden binnen het bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verdeler (huidige medewerker) –  Aalsmeer24 oktober 2018
Het is leuk om daar te werken maar niet voor heel je leven.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Vroeg beginnen (6:15)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf in een geweldige branche
Accountmanager en marketeer (voormalige medewerker) –  Aalsmeer8 oktober 2018
Hard werken, veel theoretische werkzaamheden als je een kantoor/accountmanagers functie hebt.
Pluspunten
In de spil van de markt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
plantenverdeler
plantverdeler (voormalige medewerker) –  Aalsmeer20 september 2018
Even wennen maar snel geleerd. Een machine die loopt en alles kan zo snel misgaan dat je heel goed moet opletten. Ik ben wel een wakker type
Pluspunten
gratis warme chocomel
Minpunten
Te weinig faciliteiten voor werknemers en slechte doorstroom van mensen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd prettige werkomgeving en een gezonde werkdruk.
Stremserve ontwikkelaar\ VB6\VB.NET (voormalige medewerker) –  Rijnsburg19 september 2018
De dag begon bij de veiling om 06:00 uur en werden de bloemen en planten geveild. Na het veilen werden de bloemen verzonden zowel in vrachtauto`s als luchtverkeer. voor mij begon de dag om 07:30 uur en ging ik meestal de veiling in om te kijken of er problemen waren met applicaties van mijn hand. De rest van de dag was ik aan het ontwikkelen van applicaties en nieuwbouw cq ombouw van Streamserve documenten naar een nieuwere versie van Streamserve.
De oplossingen moesten veelal van de ontwikkelaar en de gebruiker komen wat regelmatige aanpassingen nodig waren maar dit was ook vaak leuk omdat het ook extra functionaliteiten had en er nog beter gefocust kon worden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lichaamlijk best wel zwaar werk
Distributiemedewerker (voormalige medewerker) –  Rijnsburg18 juli 2018
Veel leuke collega's. s'Morgens vroeg beginnen en dan rond het middag uur weer klaar
Pluspunten
Bloemen op vrijdag
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer
Bloemenveiling (voormalige medewerker) –  Aalsmeer3 juli 2018
Gigantisch bedrijf met veel medewerkers.
Hard doorwerken. Leuke sfeer
Pluspunten
Korte werdagdn
Minpunten
Vroeg aanwezig zijn op werk ( 05.00 uit bed )
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken voor weinig uren/loon
Verdeler (voormalige medewerker) –  Honselersdijk7 juni 2018
Nadelen bij FloraHolland werken:

**Vroeg opstaan en direct hard aan het werk(fysiek).
**Je moet een aantal targets halen(karren per uur)anders is men snel klaar met je.
**Weinig werkuren dus soms kan je al 09.30 klaar zijn. In de zomer wat later 11.00. Pauze tijd gaat van je gewerkte uur af dus ook nog minder werktijden.

**Ben je te laat kom je op de reserve lijst en mag je naar huis dus niet betaald. Soms blowen mensen daar en gaan werken.
**Vaste dienst personeel krijgt een contract van max. 18 uur per week.
**Je werkt met 100 man op de werkvloer door elkaar.
**Weinig loon/doorgroei mogelijkheden.
**Ventilatie is slecht en veel stof daar waardoor je zwarte deeltjes/spul in je neus krijgt.(zwarte snot)


Voordelen:
**Bedrijfscultuur is goed.
**Je bent vroeg klaar en heb nog een hele dag.
**Als je gratis fitness wilt of meer bewegen is daar ideaal.
**Soms krijg je een plant gratis bij grote drukte.
**Je wordt goed ingewerkt.
**Jong en oud werkt daar.
**Gratis koffie en thee
** Weekend vrij


Het personeel komt en gaat daar want er is weinig uren enz.
Pluspunten
Bedrijfscultuur, vroeg klaar, geen weekenden werken
Minpunten
Veel stof, weinig uren, hard werken en zweten, weinig loon
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teleurstelling
ICT medewerker (huidige medewerker) –  Aalsmeer12 april 2018
Begonnen aan het meest ambitieuze project van Flora Holland en er achter gekomen dat het totaal niet heeft gebracht wat ik ervan verwacht had.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima behalve de financien
verdeler (voormalige medewerker) –  Naaldwijk8 april 2018
Prima werkgever, te weinig werkuren...
Weinig uitdagend werk, weinig uren dus weinig verdiensten
Pluspunten
korte werkuren
Minpunten
korte werkuren
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage bedrijf
Hierin werkte ik elke dag van 07 (voormalige medewerker) –  Bleiswijk9 maart 2018
Hier liep ik stage,
Heb hier verder geen opmerkingen dan behalve hechte team!
Heb hier 4 jaar stage kunnen lopen!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer, je ging voor elkaar door het vuur
Hoofd postkamer/repro en inkoop (voormalige medewerker) –  Rijnsburg14 februari 2018
tot aan de fusies een prachtig bedrijf, ons kent ons, we gingen er met ons allen voor.
De mogelijkheid gekregen om onszelf te ontwikkelen
Duurde een tijd voordat je de hele organisatie kent, het bedrijf is zo groot qua oppervlakte
Pluspunten
Hecht tema
Minpunten
door de fusie vielen krenten uit de pap weg
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kon beter de comuniecatie
productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Naaldwijk14 februari 2018
de communicatie met werknemers kan beter meer voor de werknemers kijken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldig bedrijf
Systeembeheerder (voormalige medewerker) –  Aalsmeer11 januari 2018
Ik heb daar 23 jaar met veel plezier gewerkt en vind het jammer dat het ophield.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aanvankelijk een geweldig bedrijf waar ik aardig ben doorgegroeid
Applicatie ontwikkelaar (voormalige medewerker) –  Rijnsburg13 november 2017
Voor de fusie een fantastisch bedrijf met een prima werksfeer, waarbij je een gewaardeerd medewerker voelde !!!

Na de fusie... werd dat allemaal enorm minder....

Het leukste was om diverse collega's op andere afdelingen te kunnen helpen (veelal met excel)
Pluspunten
Dicht bij huis...een rustige werkkamer samen met 1 andere collega
Minpunten
Veel omschakelingen na de fusie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Distributie medewerker
Distributiemedewerker (voormalige medewerker) –  Naaldwijk14 september 2017
Het was een zeer vriendelijke werksfeer , ik heb met veel plezier gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij FloraHolland. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 97 reviews
521
449
321
25
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over FloraHolland gesorteerd op locatie