FloraHolland Reviews

Alle 105 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig maar druk
Bloembindster/verkoopster (voormalige medewerker) –  Den Haag30 augustus 2019
FloraHolland was een hele gezellige bedrijf met hele leuke collega's maar het was heel vaak erg druk en je moest in een snelle tempo werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationale marktplaats van bloemen en planten
Medewerker HRM (voormalige medewerker) –  Aalsmeer3 juli 2019
Mooi oer Nederlands bedrijf, internationaal marktleider
Pluspunten
mooie producten
Minpunten
veel reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werksfeer
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Naaldwijk26 juni 2019
het is zeker gezellig om te werken, veel collega en veel flexibele uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en zeer goede sfeer onderling
Bloemverdeler (huidige medewerker) –  Aalsmeer13 mei 2019
Gezellige en behulpzame collega s
Ik zou het even tijdelijk doen maar ik heb het zo naar mijn zin dat ik er niet weg wil.dus baan er naast gezocht voor in de middag ook op de veiling maar dan bij een expediteur.
Pluspunten
In de voege ochtend werken zodat je nog iets er naast kan vinden
Minpunten
Sommige instructeurs vertellen niet alles daar kom je dan via via achter
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lieve mensen
Magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag11 mei 2019
het werk was een beetje moeilijk voor mij, want ik hou niet zoveel van magazijn gebieden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dit bedrijf bezat een mooie familie cultuur
Teammanager I-Client Service (voormalige medewerker) –  Aalsmeer26 maart 2019
Cultuur is bewust aan het veranderen, dit past veel mensen allerminst.
Pluspunten
Werken met allerlei techniek, flexibele inzet arbeid.
Minpunten
Cultuur is aan het verzakelijken, geen ruimte voor creativiteit meer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamische baan bij een gevestigde organisatie
Veilingmeester (voormalige medewerker) –  Aalsmeer10 maart 2019
De hektiek van het veilen elke dag werkt verslavend. Onder behoorlijke druk leid je het veilproces. Dagelijks contact met klanten en kwekers, je bent de spil van de marktplaats.
Bedrijfscultuur is na jarenlang reorganiseren niet altijd even positief, al is het over het algemeen nog steeds een goede plek om te werken.
Fantastische baan met erg leuke collega's.
Enige nadeel zijn de werktijden, dagelijks begint om 6.00 de werkdag.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samenvatting bedrijfsvoering Flora Holland
Productiemedewerker/orderpicker (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland1 maart 2019
Mijn mening over de werkomstandigheden.. Je moet wel om zes uur opstaan en dit zou in je routine moeten komen. Aangezien ik mijn ochtend moeilijk kon indelen. Ben ik ermee gestopt na vier maanden. Het werd mij te veel, maar dit lag ook aan andere omstandigheden. Verder heb ik een positieve beoordeling voor wie dit wel kan.

Ik zou het nog eens willen proberen, want ik denk het nu zeker te kunnen.

Een 7,5 voor alles bij elkaar. En dan bedoel ik tijden, terugblik, mensen en werksfeer.
Pluspunten
vroeg beginnen en vroeg klaar
Minpunten
vroeg opstaan en weinig mensen die hier positief over waren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top werkgever!
Marketing (voormalige medewerker) –  Aalsmeer1 februari 2019
top werkgever! Leuke kundige collegas, leuke opdrachten.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschillende banen daar mogen hebben. Superleuk bedrijf
Medewerkster financiële administratie (voormalige medewerker) –  Aalsmeer N.Holland5 januari 2019
Helaas is het bedrijf failliet.
In Amstelveen 17 jaren leuk gewerkt. Leuke collega's en flexibel met personeel. Heel veel geleerd over bloemen.
Zij hadden een eigen veiling per computer en daar was ik heel erg bij betrokken. Samen met een andere collega leidden wij het geheel en zorgden wij ook voor het traceren van bloemen die fout waren verdeeld. Het einde was elke dag weer een overwinning.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke en gezellige werkomgeving
erdeler bloemen of planten (huidige medewerker) –  naaldwijk24 december 2018
ik werk nu ak week 4 maanden via Olympia bij jullie en heb het onwijs naar me zin dus zie het wel zitten om vast bij jullie te komen werken als verdeler of vakbeheer
Pluspunten
vele culturen is geen probleem
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie sector met prachtige producten
klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Aalsmeer8 december 2018
Ik heb gewerkt in Aalsmeer alwaar door de jaren heen veel functies zijn vervallen of verplaatst naar Naaldwijk.
Pluspunten
Mooie sector met boeiende collegae en producten.
Minpunten
Door aanhoudende reorganisaties zijn door de jaren heen veel banen verloren gegaan.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werken bij Flora
Financieel administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Naaldwijk27 november 2018
Goeie werkgever qua flexibiliteit. Leuke collega's overal te vinden binnen het bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verdeler (huidige medewerker) –  Aalsmeer24 oktober 2018
Het is leuk om daar te werken maar niet voor heel je leven.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Vroeg beginnen (6:15)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf in een geweldige branche
Accountmanager en marketeer (voormalige medewerker) –  Aalsmeer8 oktober 2018
Hard werken, veel theoretische werkzaamheden als je een kantoor/accountmanagers functie hebt.
Pluspunten
In de spil van de markt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
plantenverdeler
plantverdeler (voormalige medewerker) –  Aalsmeer20 september 2018
Even wennen maar snel geleerd. Een machine die loopt en alles kan zo snel misgaan dat je heel goed moet opletten. Ik ben wel een wakker type
Pluspunten
gratis warme chocomel
Minpunten
Te weinig faciliteiten voor werknemers en slechte doorstroom van mensen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd prettige werkomgeving en een gezonde werkdruk.
Stremserve ontwikkelaar\ VB6\VB.NET (voormalige medewerker) –  Rijnsburg19 september 2018
De dag begon bij de veiling om 06:00 uur en werden de bloemen en planten geveild. Na het veilen werden de bloemen verzonden zowel in vrachtauto`s als luchtverkeer. voor mij begon de dag om 07:30 uur en ging ik meestal de veiling in om te kijken of er problemen waren met applicaties van mijn hand. De rest van de dag was ik aan het ontwikkelen van applicaties en nieuwbouw cq ombouw van Streamserve documenten naar een nieuwere versie van Streamserve.
De oplossingen moesten veelal van de ontwikkelaar en de gebruiker komen wat regelmatige aanpassingen nodig waren maar dit was ook vaak leuk omdat het ook extra functionaliteiten had en er nog beter gefocust kon worden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lichaamlijk best wel zwaar werk
Distributiemedewerker (voormalige medewerker) –  Rijnsburg18 juli 2018
Veel leuke collega's. s'Morgens vroeg beginnen en dan rond het middag uur weer klaar
Pluspunten
Bloemen op vrijdag
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer
Bloemenveiling (voormalige medewerker) –  Aalsmeer3 juli 2018
Gigantisch bedrijf met veel medewerkers.
Hard doorwerken. Leuke sfeer
Pluspunten
Korte werdagdn
Minpunten
Vroeg aanwezig zijn op werk ( 05.00 uit bed )
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken voor weinig uren/loon
Verdeler (voormalige medewerker) –  Honselersdijk7 juni 2018
Nadelen bij FloraHolland werken:

**Vroeg opstaan en direct hard aan het werk(fysiek).
**Je moet een aantal targets halen(karren per uur)anders is men snel klaar met je.
**Weinig werkuren dus soms kan je al 09.30 klaar zijn. In de zomer wat later 11.00. Pauze tijd gaat van je gewerkte uur af dus ook nog minder werktijden.

**Ben je te laat kom je op de reserve lijst en mag je naar huis dus niet betaald. Soms blowen mensen daar en gaan werken.
**Vaste dienst personeel krijgt een contract van max. 18 uur per week.
**Je werkt met 100 man op de werkvloer door elkaar.
**Weinig loon/doorgroei mogelijkheden.
**Ventilatie is slecht en veel stof daar waardoor je zwarte deeltjes/spul in je neus krijgt.(zwarte snot)


Voordelen:
**Bedrijfscultuur is goed.
**Je bent vroeg klaar en heb nog een hele dag.
**Als je gratis fitness wilt of meer bewegen is daar ideaal.
**Soms krijg je een plant gratis bij grote drukte.
**Je wordt goed ingewerkt.
**Jong en oud werkt daar.
**Gratis koffie en thee
** Weekend vrij


Het personeel komt en gaat daar want er is weinig uren enz.
Pluspunten
Bedrijfscultuur, vroeg klaar, geen weekenden werken
Minpunten
Veel stof, weinig uren, hard werken en zweten, weinig loon
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij FloraHolland. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 105 reviews
523
452
324
25
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,6Bedrijfscultuur