FloraHolland Reviews

Alle 89 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd prettige werkomgeving en een gezonde werkdruk.
Stremserve ontwikkelaar\ VB6\VB.NET (voormalige medewerker) –  Rijnsburg19 september 2018
De dag begon bij de veiling om 06:00 uur en werden de bloemen en planten geveild. Na het veilen werden de bloemen verzonden zowel in vrachtauto`s als luchtverkeer. voor mij begon de dag om 07:30 uur en ging ik meestal de veiling in om te kijken of er problemen waren met applicaties van mijn hand. De rest van de dag was ik aan het ontwikkelen van applicaties en nieuwbouw cq ombouw van Streamserve documenten naar een nieuwere versie van Streamserve.
De oplossingen moesten veelal van de ontwikkelaar en de gebruiker komen wat regelmatige aanpassingen nodig waren maar dit was ook vaak leuk omdat het ook extra functionaliteiten had en er nog beter gefocust kon worden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lichaamlijk best wel zwaar werk
Distributiemedewerker (voormalige medewerker) –  Rijnsburg18 juli 2018
Veel leuke collega's. s'Morgens vroeg beginnen en dan rond het middag uur weer klaar
Pluspunten
Bloemen op vrijdag
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke sfeer
Bloemenveiling (voormalige medewerker) –  Aalsmeer3 juli 2018
Gigantisch bedrijf met veel medewerkers.
Hard doorwerken. Leuke sfeer
Pluspunten
Korte werdagdn
Minpunten
Vroeg aanwezig zijn op werk ( 05.00 uit bed )
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken voor weinig uren/loon
Verdeler (voormalige medewerker) –  Honselersdijk7 juni 2018
Nadelen bij FloraHolland werken:

**Vroeg opstaan en direct hard aan het werk(fysiek).
**Je moet een aantal targets halen(karren per uur)anders is men snel klaar met je.
**Weinig werkuren dus soms kan je al 09.30 klaar zijn. In de zomer wat later 11.00. Pauze tijd gaat van je gewerkte uur af dus ook nog minder werktijden.

**Ben je te laat kom je op de reserve lijst en mag je naar huis dus niet betaald. Soms blowen mensen daar en gaan werken.
**Vaste dienst personeel krijgt een contract van max. 18 uur per week.
**Je werkt met 100 man op de werkvloer door elkaar.
**Weinig loon/doorgroei mogelijkheden.
**Ventilatie is slecht en veel stof daar waardoor je zwarte deeltjes/spul in je neus krijgt.(zwarte snot)


Voordelen:
**Bedrijfscultuur is goed.
**Je bent vroeg klaar en heb nog een hele dag.
**Als je gratis fitness wilt of meer bewegen is daar ideaal.
**Soms krijg je een plant gratis bij grote drukte.
**Je wordt goed ingewerkt.
**Jong en oud werkt daar.
**Gratis koffie en thee
** Weekend vrij


Het personeel komt en gaat daar want er is weinig uren enz.
Pluspunten
Bedrijfscultuur, vroeg klaar, geen weekenden werken
Minpunten
Veel stof, weinig uren, hard werken en zweten, weinig loon
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teleurstelling
ICT medewerker (huidige medewerker) –  Aalsmeer12 april 2018
Begonnen aan het meest ambitieuze project van Flora Holland en er achter gekomen dat het totaal niet heeft gebracht wat ik ervan verwacht had.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima behalve de financien
verdeler (voormalige medewerker) –  Naaldwijk8 april 2018
Prima werkgever, te weinig werkuren...
Weinig uitdagend werk, weinig uren dus weinig verdiensten
Pluspunten
korte werkuren
Minpunten
korte werkuren
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage bedrijf
Hierin werkte ik elke dag van 07 (voormalige medewerker) –  Bleiswijk9 maart 2018
Hier liep ik stage,
Heb hier verder geen opmerkingen dan behalve hechte team!
Heb hier 4 jaar stage kunnen lopen!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer, je ging voor elkaar door het vuur
Hoofd postkamer/repro en inkoop (voormalige medewerker) –  Rijnsburg14 februari 2018
tot aan de fusies een prachtig bedrijf, ons kent ons, we gingen er met ons allen voor.
De mogelijkheid gekregen om onszelf te ontwikkelen
Duurde een tijd voordat je de hele organisatie kent, het bedrijf is zo groot qua oppervlakte
Pluspunten
Hecht tema
Minpunten
door de fusie vielen krenten uit de pap weg
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kon beter de comuniecatie
productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Naaldwijk14 februari 2018
de communicatie met werknemers kan beter meer voor de werknemers kijken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldig bedrijf
Systeembeheerder (voormalige medewerker) –  Aalsmeer11 januari 2018
Ik heb daar 23 jaar met veel plezier gewerkt en vind het jammer dat het ophield.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aanvankelijk een geweldig bedrijf waar ik aardig ben doorgegroeid
Applicatie ontwikkelaar (voormalige medewerker) –  Rijnsburg13 november 2017
Voor de fusie een fantastisch bedrijf met een prima werksfeer, waarbij je een gewaardeerd medewerker voelde !!!

Na de fusie... werd dat allemaal enorm minder....

Het leukste was om diverse collega's op andere afdelingen te kunnen helpen (veelal met excel)
Pluspunten
Dicht bij huis...een rustige werkkamer samen met 1 andere collega
Minpunten
Veel omschakelingen na de fusie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Distributie medewerker
Distributiemedewerker (voormalige medewerker) –  Naaldwijk14 september 2017
Het was een zeer vriendelijke werksfeer , ik heb met veel plezier gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf door de marktverandering in moeilijk vaar water
veilingmeester (voormalige medewerker) –  naaldwijk11 september 2017
door de veranderde markt omstandigheden kon ik mij zelf niet meer zijn de laatse jaren 32 jaar met heel veel plezier gewerkt .

34 jaar zegt genoeg maar als het niet meer gaat eerlijk zijn tegen mezelf.

ik kon de veranderde situatie niet meer aan.

Alles er aan gedaan zowel het bedrijf als ik om me staande te houden, uiteindelijk heeft royal floraholland toch besloten op mijn arbeidscontract te ontbinden.
Pluspunten
vroeg beginnen
Minpunten
cooperatie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vergaarbak van criminelen
Distributiemedewerker (voormalige medewerker) –  Aalsmeer3 september 2017
Op zich makkelijk werk wat zonder noemenswaardige incidenten zou moeten zijn ware het niet dat door de manier van leiding geven, in combinatie met het personeel er een bijna onwerkbare situatie, lees gevaarlijke werkomgeving, is gecreeerd.
Heel jammer.
Doordat het personeel amper wat verdiend en er geen echte randvoorwaarden zijn komt iedereen er.
Mijn eerste week dacht ik ook waar ben ik in terecht gekomen en dat doorgegeven maar er werd mij aangegeven dat er niet echt bewijs is.
Men is streng op alcohol gebruik, maar er word openlijk drugs gebruikt en daar "kan" niets over gezegd worden want er is geen meet apparatuur om dat na te gaan.
Onbegrijpelijk
Pluspunten
vroeg beginnen en vroeg klaar
Minpunten
je word behandeld als een retarded van nog geen 12 jaar oud
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je krijgt veel energie om met bedrijven samen te werken aan toekomstplannen.
Accountmanager (huidige medewerker) –  Honselersdijk11 augustus 2017
De verbinder zijn tussen bedrijven en de juiste diensten aanbieden zodat de bedrijven toekomstbestendig zijn.
Acquisitie naar nieuwe klanten BtoB, daar krijg ik energie van.
Mijn ambitie is win-win situatie en verbeteren van processen.
Rendement verhogen voor beide partijen.
Pluspunten
Veel kennis aanwezig over daghandel en versproducten.
Minpunten
Samenwerken tussen afdelingen past niet altijd door druk eigen KPI.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig informeel bedrijf voor jong en oud
Distributiemedewerker (huidige medewerker) –  Eelde3 augustus 2017
Vroeg opstaan en direct hard aan de slag is het mooie aan FloraHolland. Gezellige collega's, direct contact met klanten en je hebt het zo onder de knien.
Ideale baan als je fit wilt blijven en ook nog eens betaald voor krijgt! Ik raad het aan!
Pluspunten
Vroege werktijden
Minpunten
Weinig uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rondjes rijden door bloemenveiling
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Westland13 juli 2017
Heel leuk werk goed salaris maar is part time en ik wilde liever fulltime
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Te weinig uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Florahollans
SPIJKSTAAL CHAUFFEUR (huidige medewerker) –  Rijnsburg14 juni 2017
Een typische dag op het werk bij floraholland is altijd het zelfde en er zijn weinig doorgroeimogelijkheden. Ook is het uitbetalen van salarissen niet een goed werkend systeem.
Pluspunten
vroeg klaar met werken
Minpunten
salaris word niet helemaal uitbetaald daar moet je zelf achteraan gaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel druk en chaotisch bedrijf, hard werken onder druk maar ik heb het met veel plezier gedaan.
Distributiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Naaldwijk24 mei 2017
Bij dit bedrijf heb ik hele fijne jaren gehad.
Ik vond het ook heel jammer dat ik door omstandigheden er niet meer kon werken.
Het was net één grote familie, waar je samen op de werkvloer je taken verrichtte.
De druk was hoog, het werk was zwaar maar voor mij was het een fantastische baan !
Pluspunten
Vroeg beginnen, vroeg klaar !
Minpunten
Lichamelijke klachten door het zware werk.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een mooi bedrijf
Ontwikkelaar/tester (voormalige medewerker) –  Rijnsburg23 mei 2017
Het bedrijf om je bloemen en planten te veilen op een van de veilingklokken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij FloraHolland. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 89 reviews
519
445
319
25
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over FloraHolland gesorteerd op locatie