FlexFitters
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

FlexFitters Carrières en werk

Over ons
De automotive branche heeft de laatste jaren steeds meer te maken met wisselende drukte. De behoefte aan een flexibele personeelsbezetting groeit daarom flink. Gerenommeerde uitzendbureaus beschikken echter niet over personeel met de juiste kwaliteiten om volledig in deze behoefte te voorzien. Voor het opvangen van de piekperiodes rondom de bandenwissel – meer... zijn we daarom met FlexFitters in 2013 begonnen met het opleiden en bemiddelen van bandenmonteurs.

Na een aantal succesvolle wisselperiodes kregen we te maken met een flinke stijging in de vraag naar goede en gekwalificeerde bandenmonteurs. En dat niet alleen: er ontstond ook vraag naar kandidaten voor andere functies binnen de automotive branche. Niet alleen op projectbasis, maar ook voor vaste aanstellingen.


Inmiddels rekruteren en bemiddelen wij kandidaten op alle mogelijke niveaus en functies binnen de automotive branche voor tijdelijke en vaste banen. Ons team beschikt over veel kennis en jarenlange ervaring binnen de branche. Met onze grote database aan geschikte kandidaten en mooie klantenkring mogen wij ons de snelst groeiende specialist van Nederland noemen op het gebied van personeelsmanagement in de automotive branche.


Onze dienstverlening bestaat iot:

- Werving en selectie tbv tijdelijk en vast dienstverband

- Detachering

- Outplacement

- Projecten (tijdelijke en projectmatige inzet van Automotive-specialisten)

- Consultancy

- Vacatures schrijven

- Opleiding en certificering van Bandenmonteurs


Onze aanpak wordt gekenmerkt door eerlijkheid en openheid; eerlijk in de gesprekken die wij voeren met onze kandidaten en opdrachtgevers, maar ook openheid van onze dienstverlening en mogelijkheden. Onze kandidaten en opdrachtgevers kunnen rekenen op een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak.


Wij hebben een landelijke dekking en helpen onze opdrachtgevers oa bij de invulling van Automotive vacatures op alle niveau's. Hierbij kunt u denken aan : gecertificeerde en ervaren bandenmonteurs, APK Keurmeesters, 1e (Bedrijfs)Autotechnici, Service Adviseurs, Aftersales managers, Accountmanagers etc.


Tot onze klantenkring mogen wij de toonaangevende en grotere ketens en dealerbedrijven rekenen alsmede de kleine universele of specialistische automotive-bedrijven.


FlexFitters is het enige detacheringsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de inzet van gecertificeerde / ervaren Bandenmonteurs tijdens de wisselweken. Voor meer informatie kijkt u op onze website www.flexfitters.nl
 – minder
Wie zijn wij