Flex Reviews

25 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.739 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Praca
operator wózka widłowego (huidige medewerker) –  Gemeente Venray4 december 2019
Pozytywnie,Ok niska stawka godzinowa,mała Lidzbark godzin
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flex as a company
Senior Consultant (voormalige medewerker) –  EIS Integration Funcationl consultant22 juli 2019
Its a win - win opportunity with flex

Opportunites are given and you can also pick your opportunites

Great work life balance and above all great culture which stands out
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
An international team and good management.
Order Picker (voormalige medewerker) –  TGemeente Venray22 juli 2019
You go to work drink coffee get in and pick on the EPT the hole day.
I learned to drive EPT, work whit scanner how to build a pallet.
The management was very good.
The hardest thing in the job was to make your target and not crash.
The most enjoyable thing were the people.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Quality coordinator (voormalige medewerker) –  Oostrum8 april 2019
aheel lang voor deze werkgever gewerkt sinds 1998. Heel veel ervaring opgebouwd van de productiemedewerker tot teamlead coordinator quality, administratief etc.
Pluspunten
doorgroeimogelijkheid
Minpunten
salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie
logistiek medewerker magazijn (voormalige medewerker) –  Warehouse operatie26 maart 2019
Op zich is het best goed toeven bij flex.
Het is alleen jammer dat partime krachten niet een echte kans krijgen en gewaardeerd worden.
Helaas is het bedrijf tegenwoordig opgebouwd op buitenlandse uitzendkrachten en dat is soms erg moeilijk communiceren.
Vind dat ieder zijn eigen ervaring op moet doen binnen dit bedrijf.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Administratie Flex
Lenovo return admin (voormalige medewerker) –  Venray22 juli 2018
Leuke sfeer op kantoor, team van 4 personen. Duidelijke taken en dag indeling.
Pluspunten
Leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
chaotisch
account representative (voormalige medewerker) –  Venray6 maart 2018
apart geval van werken. sterk in je schoenen staan is een vereiste
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ongeorganiseerd
Outbound Planner (voormalige medewerker) –  Venray6 september 2017
Zag er van buiten mooi uit maar veel goedkope en slecht opgeleide medewerkers. Geen vast management maar ad interim en dus geen solide basis voor langere tijd.
Pluspunten
Netjes en nieuw
Minpunten
ongeschoold personeel en slecht management
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sociaal en betrouwbare werkgever
allround Chauffeur (huidige medewerker) –  Bergentheim13 april 2017
Leuke spontane mensen die doen wat ze beloven en proberen om je het hele jaar aan het werk te houden en mee te denken aan eventuele problemen
Pluspunten
Sociaal en menselijk
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Overgenomen door een engels bedrijf
Douane Declarant, HP orderrelease en Admin Check (voormalige medewerker) –  Venray13 januari 2017
Mannen met haantjes gedrag. Geen onderlinge ontwikkeling.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
rustige werk sfeer
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Den Haag10 oktober 2016
Ik heb daar niet veel geleerd het was een leuke rustige werk sfeer.
ik moest om 8 uur beginnen en dan begon ik met het schoonmaken van kantoren en daarna moest ik de wc's,douches,slaapzalen van de dakloze schoonmaken.
Pluspunten
ik kon pauze nemen wanneer ik het wou
Minpunten
te laat uitbetaald worden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve bedrijf alleen niet veel mogelijkheden
Assemblage medewerker (voormalige medewerker) –  Oostrum29 september 2016
Opzicht een zeer leuke bedrijf met meerdere culturen. Werk is zeer afwisselend van laden tot lossen van productie tot schoonvegen van de warehouse.
Pluspunten
Prive kleding is toegestaan
Minpunten
uurloon
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Venray26 maart 2016
Producten inchecken, omstapelen, stickeren, orderpicken, verzendklaar maken.
Gezellige collega's.
Moeilijkste van de baan dat je 3 verschillende talen had. Duits en Engels haalde ik nog wel eens door elkaar.
Leukste was een leuk en gezellig team en een goede teamwork ervaring.
Pluspunten
ze kijken naar wat je kan. Ze proberen je ervaringen uitgebreider te maken.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
verzorgende (huidige medewerker) –  Den Haag13 december 2015
verzorgende is erg leuk werk
leuke collega`s
leukste is dat de mensen altijd dankbaar zijn
Pluspunten
/
Minpunten
/
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
had leuke collega's waar ik goed mee kon samenwerken en het werk vond ik heel leuk
medewerkster crediteurenadministratie (voormalige medewerker) –  Oostrum, LI29 december 2014
Ging met plezier naar mijn werk.
Had leuke / uitdagende werkzaamheden.
Leuke collega's, goede werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flextronics B.V.
Inbound-Outbound (voormalige medewerker) –  Venray, Netherlands12 november 2014
Working in shifts, in a "inbound-outbound" pozition needs cooperation between team-leaders, operators, assistants, truck drivers and furklift truck drivers. At the first morning hours, after a good black coffe all its start with a list of inbound comming trucks. Sometimes they are comming one after other sometimes they have decalation. Liftruckers take everything out from containers and put them in position to be checked by assistants. The reach truck drivers
put everything on the shelves helped by the furklift truckers from where the products are going to outbound. Sometimes inbound are helping outbound due to the massive orders and pressed time for picking up. But the hardest part of the job was due to the shift of the pallets in the containers, due the bad weather on the sea. In that moments skilled furklift truckers had the oportunity to show their skills and develop new ones, a really leson to the new ones in team.
Pluspunten
Free lunches from cathering in nigth shifts (realy good thai food) :)
Minpunten
Close to the cristhmass we had extra hours due to the pression of orders and delivering time.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pretiige werkomgeving
Logistiek administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Oostrum, LI9 september 2014
Bij Flextronics heerste een prettige collegiale werksfeer en kreeg ik voldoende vrijheid om mijn werk goed te kunnen uitvoeren.
Pluspunten
gunstige werktijden
Minpunten
onzekerheid contracten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede onderlinge sfeer op de werkvloer, bedrijf waar je kansen moet grijpen als ze voorbij komen.
Supervisor, teamleader (voormalige medewerker) –  Venray4 augustus 2014
Over algemeen geen slecht bedrijf , waar je kansen geboden worden als je ook je veantwoording daarin neemt.
Pluspunten
Opleidingen volgen
Minpunten
Matige comunicatie algemeen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf om te werken qua werkzaamheden en collega's
Inboundplanner (huidige medewerker) –  Oostrum, LI29 juli 2014
Ik werk nu op de inbound planning waar ik in Red prairie een planning maak voor de inbound vloer. Ik draag er zorg voor dat de correcte gegevens in het system staan en dat de klanten te weten komen wanneer en hoelaat zij de spullen kunnen komen brengen.
Ik heb hier veel geleerd over computer programma's en hoe ze werken. Qua omgang met mijn collega's is goed te noemen en met de directive is ook goed om te gaan. Als er iets is kan men altijd bij iedereen terecht voor de correcte beantwoording van je vragen of problemen. Het leuke van deze baan bij Flextronics is toch wel de omgang met de klant en computerprogramma's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mannenwereld.
WAREHOUSE MANAGER (huidige medewerker) –  Venray, LI20 mei 2014
Hard werken in de offshore waar ik zeer zeker zelfstandig ben geworden.
Pluspunten
hard werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Flex. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 4.739 reviews
51.756
41.633
3900
2263
1187

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Flex gesorteerd op locatie