Flevoziekenhuis Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige afdeling en leuke collega’s
Patienten Contact Centrum (voormalige medewerker) –  Almere31 mei 2018
Kleinere afdelingen met schotten tussen de bureau’s zouden wat meer rust geven. Je zou je dan beter kunnen concentreren op de vraag van de patiënten
Pluspunten
Gelegenheid voor parkeren en korting in het restaurant
Minpunten
Kan soms hectisch zijn op de afdeling
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek
Verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Almere13 maart 2017
Fijne werkplek en fijne collega's. Met veel plezier gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke gezellige poli hoop geleerd
Polikliniekassistente/doktersassistente (voormalige medewerker) –  Almere22 januari 2017
leuke gezellige poli hoop geleerd.
Veel van het hart geleerd.
De kans gehad om inspanningstesten te doen .
Holters aan gelegd en RR metingen gedaan
Geen een dag was het zelfde
Pluspunten
gezeliige poli veel geleerd
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gestructureerde werkomgeving
Medisch administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Almere16 januari 2017
Geen dag is hetzelfde in de zorg. Dat maakt het werk leuk en uitdagend. Het Flevoziekenhuis investeert in zijn werknemers zoveel als haalbaar is.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer en prima basis laboratorium.
Klinisch chemisch analist (huidige medewerker) –  Almere22 april 2016
In de ochtendronde bloed prikken in de kliniek,
Daarna ben je verantwoordelijk voor een deel van het totale onderzoek. Een ieder kan alle taken uitvoeren. Van chemie, hematologie tot bloedtransfusie.
Fijne groep collega's waarmee je goed bepaalde wisseldiensten kan ruilen/overnemen.
Moeilijk is soms de drukte op bepaalde werkplekken. Het kan soms hektisch zijn. Maar er zijn altijd collega's die kunnen bijspringen.
De variatie in taken spreekt mij wel aan.
Pluspunten
Variatie in activiteiten.
Minpunten
De vele wisseldiensten.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Doktersassistente (voormalige medewerker) –  Almere, FL10 februari 2015
Een prima stageplek, waar ze je goed begeleiden om je punten voor te school halen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik vond het jammer dat het werk daar afgelopen was
Medisch codeur, ICD10 (voormalige medewerker) –  Almere, FL19 januari 2015
Ik heb daar met plezier gewerkt, was dicht bij huis. Leuke collega's, ook in wandelgangen. Ik zie sommigen nog buiten werksfeer en dan maken wij een leuk praatje.
Pluspunten
Rustige, vriendelijke werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving, super collega's
Medewerker receptie & beveiliging (voormalige medewerker) –  Almere, FL25 september 2014
Servicegericht bezig kunnen zijn met super collega's

omgang met agressie was moeilijk

De omgang met mensen, het sociale aspect, was zondermeer het leukst
Pluspunten
Goede werksfeer, prettige collega's
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima Inval baan geweest. Leuke collega's en bovenal; meegewerkt in een project (Extra Zorg Poli) waar ik veel waardering voor had.
medisch maatschappelijk werker (voormalige medewerker) –  Almere1 februari 2013
Meerdere keren ingevallen bij de afd medisch maatschappelijk werk, op bijna alle afdelingen gewerkt. De laatste invalperiode mn voor de Extra Zorg Poli, (poli voor probleemzwangeren), wat ik een erg goed initiatief van het Flevoziekenhuis vindt.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkindeling is er leuk en veelzijdig
medisch secretaresse (huidige medewerker) –  Almere30 oktober 2012
Starten met het uitdraaien van de ontslaglijsten en overdracht.
Nagaan of er klinische brieven gemaakt zijn en deze versturen. Uitwerken correspondentie via concepten en/of MDO-verslagen, verder dictafoonwerk.
Inkomende post uitzoeken en verdelen bij de desbetreffende artsen, uitgaande post verzorgen.
Zorgdragen dat uitslagen en correspondentie van elders ingescand worden in het digitale poliklinisch dossier.
Complicatie registratie invoeren en nakijken of dit allemaal wel klopt.
Agendabeheer van 3 artsen.
Artsenbezoekers voor 3 artsen inplannen.
Mijn directe collega's zijn eveneens enthousiast en werken bijna even hard.
Pluspunten
goede groep om mee te werken, fijne collega's op de poli
Minpunten
te benauwd op het kantoor, weinig frisse lucht.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig hardloop taem
schoonmaak medewerker (huidige medewerker) –  Almere23 oktober 2012
gezellige werksfeer goede collega´s dicht bij huis ik ga met veel plezier naar mijn werk
Pluspunten
korte reis tijd naar werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 13Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Flevoziekenhuis. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 12 reviews
53
48
31
20
10

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Flevoziekenhuis gesorteerd op locatie