FlevoDirect
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

FlevoDirect Carrières en werk

Over ons
FlevoDirect verdiept zich sterk in het bedrijf van de opdrachtgever. We willen weten waaraan en aan wie het bedrijf behoefte heeft. Én we vragen de werkzoekende alles wat van belang is: wat zijn z’n kwaliteiten, competenties en achtergronden, bij wat voor soort bedrijf zou hij graag willen werken?

Waarom we dat doen? Wij besparen u kostbare tijd
 – meer... door vraag en aanbod perfect op elkaar af te stemmen. FlevoDirect kan dat als geen ander. Met kantoren in Lelystad en Zeewolde kunnen wij een uitstekende dienstverlening bieden in Flevoland en Randmeren (Veluwe).

Meer dan een uitzendbureau


FlevoDirect is meer dan een uitzendbureau. Wij nemen alle zorg van het aantrekken van personeel graag van onze opdrachtgevers over, zodat u zich kunt focussen op uw core business. Wij zorgen voor het hele traject, van functieprofiel tot en met arbeidscontract, zodat u er werkelijk geen omkijken meer naar heeft. Wij ontzorgen u optimaal op personeelsgebied.


Tot onze kerntaken behoren meerdere diensten. Natuurlijk bieden wij gemotiveerde uitzendkrachten aan bedrijven die op (zeer) korte termijn behoefte hebben aan versterking. FlevoDirect staat ook voor succesvolle detachering van medewerkers. Met onze expertise en ervaring werven en selecteren wij ook voor uw bedrijf de beste arbeidskrachten. Ook voor zeer gespecialiseerde functies kunt u bij ons terecht. Als extra dienst bieden wij onze opdrachtgevers payroll aan.

En ook voor een gedegen Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) van een sollicitant of (nieuwe) medewerker kunt u vertrouwen op onze uitgebreide kennis en kunde.


Interessante vacatures


Werkzoekenden bieden wij interessante vacatures die hen uitdagen. Een vakantiebaan, parttime- of juist fulltimebaan: voor een job van 3 tot 40 uur werk per week dicht bij huis ben je bij FlevoDirect aan het juiste adres. Wist je dat onze opdrachtgevers regelmatig onze kandidaten in (vaste) dienst nemen?


Eerlijk en betrouwbaar


FlevoDirect uitzendbureau staat voor eerlijk en betrouwbaar. Wij stellen u alleen kandidaten voor die voldoen aan uw wensen en eisen, daar kunt u van op aan! We werken snel en transparant en zijn zeer stipt in het nakomen van afspraken. Vanzelfsprekend ontvangen onze uitzendkrachten en gedetacheerden hun salaris en vakantiegeld op tijd en worden premies (nauw)keurig afgedragen, zoals u van een eerlijk en betrouwbaar uitzendbureau mag verwachten.


Lid NBBU, NEN 4400-1 gecertificeerd


Wij zijn aangesloten bij de NBBU, belangenbehartiger van meer dan 1100 professionele uitzendbureaus. NBBU screent haar leden volgens de NEN 4400-norm, hét keurmerk voor de uitzendbranche. Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. Opdrachtgevers én werkzoekenden zijn daarmee zeker van een betrouwbaar en bedrijfzeker uitzendbureau.


Wij zijn meer dan een uitzendbureau

Betrokken, persoonlijk en eerlijk, snel en direct. Wij zijn FlevoDirect!
 – minder
Ga naar 'Waarom solliciteren'

Hoe is het om bij FlevoDirect te werken?

4,4
Werk-privébalans
4,3
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,4
Doorgroeimogelijkheden
4,4
Management
4,4
Bedrijfscultuur