FleuraMetz Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 17 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel slecht bedrijf.
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Aalsmeer28 maart 2019
Slecht georganiseerd bedrijf. Communicatie bijna onmogelijk. Medewerkers spreken nauwelijks Nederlands of Engels. Arbeidsomstandigheden heel slecht. Management nooit gesproken.
Minpunten
Slechte arbeidsomstandigheden. Geen reiskostenvergoeding.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving, waar veel mogelijk is als je daarvoor open staat
HR (huidige medewerker) –  De Kwakel6 september 2018
FleuraMetz is een goede werkgever met een prettige, informele werksfeer. Ondanks de grootte van het bedrijf zijn management en directie erg betrokken en over het algemeen gemakkelijk aanspreekbaar. Het is op sommige momenten hard werken, zoals bij de meeste bedrijven in de branche, maar er heerst een 'we doen het met zijn allen'-mentaliteit.
Verantwoordelijkheden worden laag in de organisatie gelegd en als je deze oppakt, is er veel mogelijk.
Het bedrijf is erg in ontwikkeling, waardoor er veel wordt geïnvesteerd in bijvoorbeeld nieuwe logistieke en ICT-oplossingen.
Pluspunten
Werksfeer, bedrijfscultuur, functie-inhoud, veel eigen verantwoordelijkheid
Minpunten
Op sommige momenten lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel gezellig
verdeler van bloemen (voormalige medewerker) –  De Kwakel15 december 2016
gezelligheid goed om samen werken en gezellig met zijn alle pauzen houden
Pluspunten
gratis koffie en thee
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bureaucratisch
Designer (voormalige medewerker) –  Honselersdijk12 september 2016
Alles gaat over veel schijven, duurt te lang... opdrachten die 2 uur kunnen duren gaan er pas na 2 weken uit als het mee zit.


Verder stroperige bedrijfsvoering.
Pluspunten
Leuke is dat je iedere 2 weken bloemen mee krijgt voor thuis.
Minpunten
Traag bedrijf..
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
FleuraMetz
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Honselaarsdijk24 oktober 2013
Dit is zeer makkelijk te omschrijven, Bij FleuraMetz was het sfeerloos en ontzettend ongezellig
Pluspunten
Gratis koffie, thee en fris
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve maar hardwerkende werkomgeving
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Honselersdijk, ZH19 juni 2013
Het is er druk en hectisch, maar de leuke collega's maken dat weer goed. Veel geleerd over bloemsoorten en ziektes die kunnen voorkomen bij bloemen. Het werk is niet moeilijk, maar wel je heb
je een dosis doorzettingsvermogen nodig i.v.m. het harde werk. Het leukste van het werk is dat je niet stil zit en de hele dag lekker bezig bent.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Hard werken, geen eindtijd en sommige zaken zijn niet goed geregeld en op elkaar afgestemd.
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was erg leuk
ik was een manus van alles (voormalige medewerker) –  honselersdijk11 januari 2013
lange werkdagen
leiding geven
geweldig
afwisselend
gezellig
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
feestdagen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
soms gezellig
inpakster (voormalige medewerker) –  naaldwijk3 september 2012
zwaar werk personeel word niet gewaardeerd voor hun inzet. geen communicatie tussen leidinggevend en gewoon personeel
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 2Rapporteren

Zie meer reviews over FleuraMetz

Je kan het volgende proberen:

Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij FleuraMetz. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,0
Gebaseerd op 17 reviews
52
45
34
23
13

Waarderingen per categorie

2,7Werk-Privé Balans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,5Management
2,9Bedrijfscultuur

Reviews over FleuraMetz gesorteerd op locatie