Fletcher Hotels Reviews

70 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 73 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend werk leuk team
contact en support center medewerker (huidige medewerker) –  Valkenburg21 augustus 2019
Leuk afwisselend werk. Reserveringen maken voor alle fletcher hotels en ook veel administratief werk en ondersteuning van hotels.
Heel flexibel in te plannen (ook als je een kind hebt).

Wel receptiewerk maar niet die verlende werktijden als in de hotelreceptie ;-).
Pluspunten
bij avonddiensten word er voor je gekookt.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Receptioniste (voormalige medewerker) –  Gelderland9 augustus 2019
Wat een slecht bedrijf is dit. En maar hotels blijven kopen terwijl de andere 50 hotels echt verouderd zijn!!! 20 klachten per dag jullie mogen je schamen als bedrijf! Ook met personeel gaan jullie slecht om vandaar dat iedereen de benen neemt. Eerst aan de bak via fletcher acedamy (eigen uitzendbureau) en daarna pas bij fletcher. Je verdient echt minimale!!!!!
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Huishouding
Veluwse bos Beekbergen, Huishoudelijk hulp (voormalige medewerker) –  Beekbergen8 augustus 2019
Super leuke collega.s
In het bedrijf
Behalve van de huishouding
Wordt veel gekletst
De manege is makkelijk te benaderen voor al je vragen en werkt altijd hard mee
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je bent een nummer!
Hotelmanager (voormalige medewerker) –  Nieuwegein6 augustus 2019
Ik heb een hele lange periode als manager gewerkt. Budgetten maken die onredelijk zijn en daardoor het personeel op zijn/haar tenen moet lopen. Tvt-uren bestaan niet bij een manager en er wordt verwacht dat je maar 30 overuren maakt in je eigen tijd. Er gebeuren dingen die absoluut niet kunnen wettelijk gezien maar zij komen daar wel onderuit als grote organisatie. Zo wordt er verwacht van personeel om bijvoorbeeld grote onderhoudswerkzaamheden te doen zoals schilderen etc.
Je bent echt een nummer en het management op het hoofdkantoor zou zich echt moeten schamen hoe zij met personeel om gaan.
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambitieus en resultaatgericht
HR Manager (huidige medewerker) –  Nieuwegein9 juli 2019
Fletcher Hotels is een ambitieuze, no nonsense organisatie, waar goede ideeen de ruimte krijgen!
Pluspunten
Kansen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 13Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
E-Commerce (huidige medewerker) –  Nieuwegein8 juli 2019
Al ruim 3 jaar werk ik met veel plezier op het hoofdkantoor in Nieuwegein bij Fletcher Hotels. De werksfeer is erg goed. Door de snelle groei van Fletcher Hotels zijn er steeds nieuwe uitdagingen. Een leuke variërende baan met veel mogelijkheden!
Pluspunten
Gezellige werksfeer, snelle groei, leuke bedrijfsfeesten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 16Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slavendrijvers eerste klas , mens onvriendelijke manager
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Middelburg19 juni 2019
Slavendrijvers! 45kamers met maar 2 schoonmaak personeel en je MOET voor 15U klaar zijn anders krijg je het gewoon niet doorbetaald!
Je mag jezelf helemaal kapot werken terwijl ze van de keuken en receptie alle restjes van het ontbijt staan op te vreten tijdens het roddelen en als jij dan eindelijk pauze mag is er geen eten of drinken meer. Erg collegiaal. Alle fooi is voor de bediening, de harde werkers van de housekeeping krijgen niets!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Je kan er beter stage lopen dan krijg je nog meer betaald
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig kans op veiligheid
Nachtportier (voormalige medewerker) –  Overijssel10 april 2019
Je bent nachtportier bij Fletcher Hotel en zou de veiligheid moeten bewaken, hier krijg je echter geen kans voor omdat je "misbruikt" wordt in een tal van verschillende functies.
Het hele restaurant, lounge, bar, receptie, gang etc. moest worden gezogen en worden gedweild.
Daar was je al aardig wat tijd mee kwijt, daarnaast moest je de bar overnemen na 22:00 als het personeel naar huis ging. En dit tot zeker 02:00 dus was je een bar medewerker.
Daarnaast moet je ook nog eens lunchpakketjes maken, en het ontbijt helemaal klaar zetten.

Je hield weinig tijd over om je daadwerkelijke functie kracht bij te zetten zoals het uitgebreid lopen van controlerondes, brand- en sluitronde moest in mega rap tempo.

En dit alles voor een tergend laag horecaloon. Overigens geen eten en drinken inbegrepen.
Pluspunten
Leuke collega's, dat dan weer wel
Minpunten
Weinig loon, je wordt misbruikt voor allerlei andere taken, slecht management
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische kansen met veel persoonlijk contact!
Management Trainee (huidige medewerker) –  Nieuwegein4 april 2019
Fletcher biedt mensen ontzettend mooie kansen om snel te kunnen groeien in de branche!
Daarnaast is het contact met het hoofdkantoor erg fijn, iedereen is benaderbaar om je zo goed mogelijk te helpen.
Pluspunten
Persoonlijk contact met collega's zowel hoofdkantoor als in de hotels
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 36Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving, goede begeleiding en veel gezellige collega's.
Hotel Manager (huidige medewerker) –  ettten-leur2 april 2019
In 2017 begonnen als stagiaire, tijdens mijn stage heb ik mezelf kunnen ontwikkelen tot een all round medewerker.

Na mijn stage werkzaam geweest als all round medewerker en na twee jaar zelfs de kans gekregen om door te groeien tot hotelmanager.

Top bedrijf, als je inzet toont krijg je hier zeker ook wat voor terug!!
Pluspunten
veel doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 30Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nachtportier/allround medewerker Fletsher hotel sallandse heuvelrug Rijssen
Nachtportier/allround medewerker (voormalige medewerker) –  Rijssen14 maart 2019
Als nachtportier /allround medewerker

Loop je rondes , check late gasten in.
Late gasten help je nog aan een hapje en drankje heel gezellig, inderdaad meerder andere taken in de nacht waar je lekker mee bezig bent.
vanaf een uur of vijf het ontbijt klaarmaken.

Je hebt bij een goede planning genoeg tijd over om zelf te eten
En frisdrank te drinken.
Als er problemen zijn in enkele naburige fletcher hotels die onbemand zijn in de nacht, kun je die gemakkelijk op afstand oplossen.
Je werkt alleen snacht maar verveel je eigen niet en voor je het weet zit je dienst er weer op
Verdiensten zijn voor in de horeca redelijk op niveau.
Er is ook geen hoogstaande kennis voor nodig.
Manager was voor mij goed bereikbaar en roosterwensen kon ik altijd op tijd aangeven en werd er rekening mee gehouden.
Al met al een leuke periode geweest en ook savond en smorgens goed En leuk contact met collega's
Pluspunten
Zeer gevarieerd werk, Gezelligheid met collega's en gasten, Vrijheid om je werk naar eigen inzicht te plannen, Leuke collega's
Minpunten
Voor mij geen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 16Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teveel werkdruk.
Nachtportier (voormalige medewerker) –  Rijssen9 maart 2019
Als nachtportier ben je manusje van alles.

Je moet rondes lopen, intakes doen, bar bedienen, beneden de hele vloer stofzuigen, het zwembad checken dmv testjes op chloorwaarde en dergelijke, zo nodig bijvullen. vanaf een uur of vijf het hele ontbijt klaarmaken en tafels opdekken, lunchpakketjes maken voor de gasten en de achterstallige administratie wegwerken van de dagdienst in systeem, (nooit voor geleerd, je doet hetzelfde als gediplomeerde baliemedewerkers).
Je hebt amper tijd om zelf een broodje te eten.
Als er problemen zijn in enkele naburige fletcher hotels die onbemand zijn in de nacht, mag je die ook oplossen.
Veel te veel werk voor 1 persoon in een nachtje.
Daarbij zijn de verdiensten karig.
Manager beperkt bereikbaar, roosterwensen lastig.
Pluspunten
Je mag een drankje na dienst, nooit gedaan trouwens om 7 uur in de ochtend .
Minpunten
Bijna niet te doen, met een collega erbij zou het redelijk zijn.
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werkgever
Bediening/bar (voormalige medewerker) –  Leidschendam11 februari 2019
slechte werkgever, slecht betaald, uitgebuit worden voor een heel slecht uurloon, geen reiskostenvergoeding, werd geen rekening gehouden met je prive afspraken, rooster waren een indicatietijd
Pluspunten
toffe collega's
Minpunten
lange dagen, geen reiskostenvervoering
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
na kerst niks te doen en laat met uitbetaling
afwasser (voormalige medewerker) –  hotel bosrijk roermond14 januari 2019
enige positieve zijn de collegas om je heen en de omgang met elkaar.
nadeel is na kerstmaand niks te doen en dan wordt je gezegd als het drukker is in februarie of maart plannen we je vaker in.
en uitbetaling laat erg lang op zich wachten bij hen
Pluspunten
collegas
Minpunten
weinig uren op rooster in januarie-febr..en duurt lang eer je uitbetaald krijgt
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader
allround (voormalige medewerker) –  den haag7 januari 2019
Veel te veel werk, maar een extra persoon erbij ho maar!
Amper tijd om te eten.
Zeer slecht salaris.
Afspraken met manager worden niet nagekomen.
Kort van te voren word je dienst gecanceld, hou je toch hele dag rekening mee.
Rooster wordt pas kort van te voren bekend gemaakt, zelfs met feestdagen.. Rooster deugde van geen kant.
Overdracht moet in eigen tijd.
In en uitklokken word altijd in het nadeel van personeel gedaan.
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's en hotel
Huishoudelijk medewerkster (huidige medewerker) –  Zutphen12 december 2018
Word goed rekening gehouden met roosters ivb 2e baan
Word ook rekening gehouden als je schoolgaande kinderen hebt.
Gezellige collega's onder elkaar.
Leuke team uitjes van het fooien geld
En dan nog van het hotel zelf.

Niks te klagen over dit hotel en over de collega's altijd lol samen.
Pluspunten
lunch collega's en het hotel
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 17Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn en eerlijk bedrijf!
Housekeepingmedewerker (huidige medewerker) –  Zutphen11 december 2018
Je wordt als medewerker gewaardeerd en gemotiveerd. Als je het werk goed doet wordt dit ook gezien door het management en gewaardeerd. Leuke afdelingsuitjes als beloning! Eerlijke en rechtvaardige Housekeepingmanager. Als je kinderen hebt wordt hier ook rekenen mee gehouden met je rooster. Komen altijd afspraken na!
Pluspunten
Lunch, fijne werktijden, leuke afdelingsuitjes, collegiaal
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 20Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
iedere dag wat anders
Receptiemedewerker (huidige medewerker) –  Nederland5 december 2018
zeer goed ingewerkt in een druk hotel. mensen nemen de tijd voor je en waarderen je input. communicatie tussen de afdelingen is af een toe een puntje maar door de positiviteit van de mensen vliegen de dagen voorbij.
Pluspunten
waardering
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 19Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wordt veel van je verwacht voor weinig
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Rijssen1 december 2018
Overall matige sfeer. Wordt veel van je verwacht voor weinig compensatie.
Minpunten
Lange dagen, avondeten moet je zelf betalen.
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 7Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet intrappen.
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Zutphen14 november 2018
Word niet goed om gegaan met personeel
erg brutaal.
Als er iets is afgesproken word het niet nagekomen en word in verschillende richtingen gesproken.
Beloven van alles komen het niet na.
Niet prettig werken.
Pluspunten
collegas onderling wel vriendelijk
Minpunten
teveel druk word er gegeven. onvriendelijk tegen personeel
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 5Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Fletcher Hotels. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

2,8
Gebaseerd op 73 reviews
516
413
37
213
124

Waarderingen per categorie

2,6Werk-Privé Balans
2,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,4Doorgroeimogelijkheden
2,3Management
2,6Bedrijfscultuur