Fletcher Hotels Reviews

55 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 57 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's en hotel
Huishoudelijk medewerkster (huidige medewerker) –  Zutphen12 december 2018
Word goed rekening gehouden met roosters ivb 2e baan
Word ook rekening gehouden als je schoolgaande kinderen hebt.
Gezellige collega's onder elkaar.
Leuke team uitjes van het fooien geld
En dan nog van het hotel zelf.

Niks te klagen over dit hotel en over de collega's altijd lol samen.
Pluspunten
lunch collega's en het hotel
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn en eerlijk bedrijf!
Housekeepingmedewerker (huidige medewerker) –  Zutphen11 december 2018
Je wordt als medewerker gewaardeerd en gemotiveerd. Als je het werk goed doet wordt dit ook gezien door het management en gewaardeerd. Leuke afdelingsuitjes als beloning! Eerlijke en rechtvaardige Housekeepingmanager. Als je kinderen hebt wordt hier ook rekenen mee gehouden met je rooster. Komen altijd afspraken na!
Pluspunten
Lunch, fijne werktijden, leuke afdelingsuitjes, collegiaal
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
iedere dag wat anders
Receptiemedewerker (huidige medewerker) –  Nederland5 december 2018
zeer goed ingewerkt in een druk hotel. mensen nemen de tijd voor je en waarderen je input. communicatie tussen de afdelingen is af een toe een puntje maar door de positiviteit van de mensen vliegen de dagen voorbij.
Pluspunten
waardering
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wordt veel van je verwacht voor weinig
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Rijssen1 december 2018
Overall matige sfeer. Wordt veel van je verwacht voor weinig compensatie.
Minpunten
Lange dagen, avondeten moet je zelf betalen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet intrappen.
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Zutphen14 november 2018
Word niet goed om gegaan met personeel
erg brutaal.
Als er iets is afgesproken word het niet nagekomen en word in verschillende richtingen gesproken.
Beloven van alles komen het niet na.
Niet prettig werken.
Pluspunten
collegas onderling wel vriendelijk
Minpunten
teveel druk word er gegeven. onvriendelijk tegen personeel
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Sales medewerker (voormalige medewerker) –  Vianen5 november 2018
Leuke collega's en sfeer altijd gezellig
Nooit een dag zonder te lachen
Pluspunten
collega's
Minpunten
salaris
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leerzaam bedrijf!
Management Trainee (voormalige medewerker) –  Nieuwegein11 oktober 2018
0 Top leerbedrijf!

0 Duidelijke communicatie naar haar werknemers!

0 Fijne collega's;

0 Teamspirit is een voornaamste dat ook goed nagestreefd word binnen de hotels!

0 Goede communicatie tussen de hotelmanager en haar afdelingen!

0 Goede arbeidsvoorwaarden!
Pluspunten
Elke dag is anders!
Minpunten
Ik zou het niet weten? Elke dag is anders!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken voor Fletcher Hotels
Allround medewerkster (huidige medewerker) –  Nieuwegein11 oktober 2018
Momenteel ben ik 2 jaar werkzaam binnen Fletcher Hotels.
Goed opgevangen door de collega's en op de verschillende afdelingen ingewerkt. Daardoor super veel geleerd en een manusje van alles geworden.

Veel doorgroeimogelijkheden binnen de keten.
Doorstroming naar andere afdelingen of een hogere functie.

Als je jong bent en interesse hebt in de horeca is dit zeker een aanrader!
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
op zich wel goed bedrijf
De Cooghen - Housekeeping (voormalige medewerker) –  texel9 oktober 2018
het werk was leuk, alleen de management was niet helemaal goed. roosters worden verkeerd door gegeven, werk druk te hoog. teveel werk voor te weinig mensen.
Pluspunten
gratis lunch
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
extreem slecht voor personeel
Bediening (voormalige medewerker) –  Lochem3 oktober 2018
Fletcher is alleen maar bezig om hun personeel zoveel mogelijk uit te buiten. Niks kan, alles moet. Ongelooflijk veel verloop van personeel. Van de vele collega's die ik daar heb gehad was er niemand blij om hier te werken. Slecht loon en slechte sfeer. Rooster komt op laatste moment en wordt 3x per week zonder overleg aangepast. Voor velen is de enige motivatie angst. Er wordt meteen gedreigd met ontslag, waarschuwingen of het niet honoreren van vrij-aanvragen. Overuren worden door de manager "weggepoetst". Schandalig dat dit in Nederland nof kan.
Pluspunten
het gezicht van de manager als er weer iemand ontslag neemt
Minpunten
alles..
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fletcher Hotels
Kamermeisje (voormalige medewerker) –  Zeegse15 mei 2018
Als kamermeisje hier gewerkt,kamers schoonmaken,en daarna nog de afwas doen.
Als nummer weggezet.,nog nooit een iets posietief gehoord
Pluspunten
alleen min punten
Minpunten
alleen minpunten
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf, weinig loon, hard werken
Ontbijtmedewerkster (voormalige medewerker) –  Noordwijk aan Zee18 april 2018
Slecht bedrijf, hard werken, weinig loon en als je dan tussen de drukte door even een broodje kaas moet smeren voor de manager, en beleefd vraagt of ze een momentje heeft, omdat je gasten aan het bedienen bent, wordt je bikkelhard ontslagen.
Pluspunten
Leuke collega, nu inmiddels ook weg
Minpunten
Hard werken, weinig loon
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard voor weinig
Receptioniste (voormalige medewerker) –  Wassenaar22 maart 2018
Hier bijna 2 jaar gewerkt als receptioniste /huiskeeping /bediening /ontbijtkok /afwasser/fietsenmaker /tuinman 🙄
De collega’s waren top maar je bent en blijft een nummer voor Fletcher de salarissen slaan nergens op voor het werk dat je moet doen. Je staat altijd met minimaal personeel !
Pluspunten
Gratis eten, collega’s
Minpunten
Te veel taken te hoge werk druk ! Salaris
Was deze review waardevol?Ja 35NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Veluwse bos Beekbergen, Huishoudelijk hulp (voormalige medewerker) –  Beekbergen20 maart 2018
Bij dit bedrijf weet je vroeg van tevoren wanneer je moet werken
Gezellig collega's en leiding gevende
Alles is te overleggen
Pluspunten
Gezellige oud en nieuw borrel
Minpunten
Geen reiskosten
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Bediening medewerker (huidige medewerker) –  Nieuwegein16 maart 2018
Ik lees hier een aantal negatieve reviews. Deze ervaring heb ik totaal niet met Fletcher Hotels. Ik werk nu ongeveer een jaar bij Fletcher Hotels en ik vind het een enorm fijne werkgever.

Het werk is flexibel en ik vind het erg uitdagend. In overleg is hier veel mogelijk.
Pluspunten
Flexibel
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 19Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken voor Fletcher geeft geen voldoening
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Deurne1 maart 2018
Fletcher geeft niet om het personeel, er wordt letterlijk gezegd dat ze geen loyaliteit hoeven te tonen richting het personeel want ze zoeken wel weer nieuw. De hotelmanager zal ook alleen aan de eigen bonus denken, dat het personeel de vaste lasten niet meer kunnen betalen door het te lage loon en te weinig uren geven ze niets om. Veel personeelsleden hadden min-uren, hier werd wekelijks over begonnen dat je die zo snel mogelijk moest inhalen maar vervolgens werd je wel 3 uur eerder naar huis gestuurd omdat het rustiger was dan verwacht. Het type gast wat je hier kan verwachten weet dat ze veel gratis kunnen krijgen, je krijgt dan ook de vreemdste klachten en opmerkingen en een hoop gezeur als je niets gratis weggeeft.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Geen waardering, slecht salaris
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slechte omgang met personeel in vlijmen
Zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Vlijmen21 februari 2018
Kei en kei hard werken niks verkeedt gedaan langen dagen keuken vaak alleen draaien word je nog er uit gegooid en das in blijken al zo en zo vaak trap er niet in!
Pluspunten
Leuk personeel voor
Minpunten
Te veel uren draaien
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Huizen7 februari 2018
Leuke baan, dichtbij mij in de buurt , gezellige collega’s
Pluspunten
Dichtbij
Minpunten
Geen gunstige werk tijden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 7Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gewoon lekker doorgaan met solliciteren en niet hier werken.
Bedieningsmedewerker (voormalige medewerker) –  Etten-Leur12 december 2017
Het enige dat positief was aan hier werken dat je collega's echt voor elkaar klaar staan. 10u werken met misschien 1 pauze van 15 minuten en geen eten als je vanaf 5u begint. Dus dan werk je tot 3u en moet je uit ellende naar de mac na het werk omdat je anders plat gaat. Manager houdt nul rekening met je en het uurloon is niks. Fooi zie je niks van terug. Conclusie: Lekker iets anders zoeken.
Pluspunten
Als je door het lange werken flauwvalt hoef je even niet te werken.
Minpunten
De rooster krijg je van zondag op maandag, Loon is niks, Fooi zie je niks van terug, Geen eten en als het er wel is dan is het slecht en je moet er voor betalen, Je staat met extreem persoons tekort
Was deze review waardevol?Ja 33NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne organisatie
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Meerdere locaties24 november 2017
Persoonlijk vind ik dat dat je in dit bedrijf genoeg mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ze geven je verantwoordelijkheid, je kunt doorgroeien, je krijgt de kans om mee te draaien op andere afdelingen en te werken in hotels door heel het land. Daarnaast heb je leuke collega's om mee te werken en een hoofdkantoor wat je ondersteunt bij vragen en/of problemen.
Je moet hier wel zelf initiatief voor nemen, maar Fletcher Hotels staat open voor ideeën en suggesties. Zelf heb ik in meerdere hotels op verschillende afdelingen (bediening, receptie, housekeeping) gewerkt en ja het is hard werken maar ik ben altijd vriendelijk ontvangen in collega hotels en elk hotel is uniek op zijn eigen manier.
Pluspunten
Kansen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 22Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Fletcher Hotels. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

2,8
Gebaseerd op 57 reviews
511
411
37
211
117

Waarderingen per categorie

2,5Werk-Privé Balans
2,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,2Doorgroeimogelijkheden
2,2Management
2,7Bedrijfscultuur