Fletcher Hotels Reviews

63 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 66 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collega's leuk manager slecht niet menselijk
Sous chef (voormalige medewerker) –  Ergens21 april 2019
Twee keer dénken voor dat he het doet alles wat je doet wordt de grond ingeboord en ook al zijn de gasten blij ze hebben altijd wat
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig kans op veiligheid
Nachtportier (voormalige medewerker) –  Overijssel10 april 2019
Je bent nachtportier bij Fletcher Hotel en zou de veiligheid moeten bewaken, hier krijg je echter geen kans voor omdat je "misbruikt" wordt in een tal van verschillende functies.
Het hele restaurant, lounge, bar, receptie, gang etc. moest worden gezogen en worden gedweild.
Daar was je al aardig wat tijd mee kwijt, daarnaast moest je de bar overnemen na 22:00 als het personeel naar huis ging. En dit tot zeker 02:00 dus was je een bar medewerker.
Daarnaast moet je ook nog eens lunchpakketjes maken, en het ontbijt helemaal klaar zetten.

Je hield weinig tijd over om je daadwerkelijke functie kracht bij te zetten zoals het uitgebreid lopen van controlerondes, brand- en sluitronde moest in mega rap tempo.

En dit alles voor een tergend laag horecaloon. Overigens geen eten en drinken inbegrepen.
Pluspunten
Leuke collega's, dat dan weer wel
Minpunten
Weinig loon, je wordt misbruikt voor allerlei andere taken, slecht management
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische kansen met veel persoonlijk contact!
Management Trainee (huidige medewerker) –  Nieuwegein4 april 2019
Fletcher biedt mensen ontzettend mooie kansen om snel te kunnen groeien in de branche!
Daarnaast is het contact met het hoofdkantoor erg fijn, iedereen is benaderbaar om je zo goed mogelijk te helpen.
Pluspunten
Persoonlijk contact met collega's zowel hoofdkantoor als in de hotels
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving, goede begeleiding en veel gezellige collega's.
Hotel Manager (huidige medewerker) –  ettten-leur2 april 2019
In 2017 begonnen als stagiaire, tijdens mijn stage heb ik mezelf kunnen ontwikkelen tot een all round medewerker.

Na mijn stage werkzaam geweest als all round medewerker en na twee jaar zelfs de kans gekregen om door te groeien tot hotelmanager.

Top bedrijf, als je inzet toont krijg je hier zeker ook wat voor terug!!
Pluspunten
veel doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nachtportier/allround medewerker Fletsher hotel sallandse heuvelrug Rijssen
Nachtportier/allround medewerker (voormalige medewerker) –  Rijssen14 maart 2019
Als nachtportier /allround medewerker

Loop je rondes , check late gasten in.
Late gasten help je nog aan een hapje en drankje heel gezellig, inderdaad meerder andere taken in de nacht waar je lekker mee bezig bent.
vanaf een uur of vijf het ontbijt klaarmaken.

Je hebt bij een goede planning genoeg tijd over om zelf te eten
En frisdrank te drinken.
Als er problemen zijn in enkele naburige fletcher hotels die onbemand zijn in de nacht, kun je die gemakkelijk op afstand oplossen.
Je werkt alleen snacht maar verveel je eigen niet en voor je het weet zit je dienst er weer op
Verdiensten zijn voor in de horeca redelijk op niveau.
Er is ook geen hoogstaande kennis voor nodig.
Manager was voor mij goed bereikbaar en roosterwensen kon ik altijd op tijd aangeven en werd er rekening mee gehouden.
Al met al een leuke periode geweest en ook savond en smorgens goed En leuk contact met collega's
Pluspunten
Zeer gevarieerd werk, Gezelligheid met collega's en gasten, Vrijheid om je werk naar eigen inzicht te plannen, Leuke collega's
Minpunten
Voor mij geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teveel werkdruk.
Nachtportier (voormalige medewerker) –  Rijssen9 maart 2019
Als nachtportier ben je manusje van alles.

Je moet rondes lopen, intakes doen, bar bedienen, beneden de hele vloer stofzuigen, het zwembad checken dmv testjes op chloorwaarde en dergelijke, zo nodig bijvullen. vanaf een uur of vijf het hele ontbijt klaarmaken en tafels opdekken, lunchpakketjes maken voor de gasten en de achterstallige administratie wegwerken van de dagdienst in systeem, (nooit voor geleerd, je doet hetzelfde als gediplomeerde baliemedewerkers).
Je hebt amper tijd om zelf een broodje te eten.
Als er problemen zijn in enkele naburige fletcher hotels die onbemand zijn in de nacht, mag je die ook oplossen.
Veel te veel werk voor 1 persoon in een nachtje.
Daarbij zijn de verdiensten karig.
Manager beperkt bereikbaar, roosterwensen lastig.
Pluspunten
Je mag een drankje na dienst, nooit gedaan trouwens om 7 uur in de ochtend .
Minpunten
Bijna niet te doen, met een collega erbij zou het redelijk zijn.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werkgever
Bediening/bar (voormalige medewerker) –  Leidschendam11 februari 2019
slechte werkgever, slecht betaald, uitgebuit worden voor een heel slecht uurloon, geen reiskostenvergoeding, werd geen rekening gehouden met je prive afspraken, rooster waren een indicatietijd
Pluspunten
toffe collega's
Minpunten
lange dagen, geen reiskostenvervoering
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader
allround (voormalige medewerker) –  den haag7 januari 2019
Veel te veel werk, maar een extra persoon erbij ho maar!
Amper tijd om te eten.
Zeer slecht salaris.
Afspraken met manager worden niet nagekomen.
Kort van te voren word je dienst gecanceld, hou je toch hele dag rekening mee.
Rooster wordt pas kort van te voren bekend gemaakt, zelfs met feestdagen.. Rooster deugde van geen kant.
Overdracht moet in eigen tijd.
In en uitklokken word altijd in het nadeel van personeel gedaan.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's en hotel
Huishoudelijk medewerkster (huidige medewerker) –  Zutphen12 december 2018
Word goed rekening gehouden met roosters ivb 2e baan
Word ook rekening gehouden als je schoolgaande kinderen hebt.
Gezellige collega's onder elkaar.
Leuke team uitjes van het fooien geld
En dan nog van het hotel zelf.

Niks te klagen over dit hotel en over de collega's altijd lol samen.
Pluspunten
lunch collega's en het hotel
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn en eerlijk bedrijf!
Housekeepingmedewerker (huidige medewerker) –  Zutphen11 december 2018
Je wordt als medewerker gewaardeerd en gemotiveerd. Als je het werk goed doet wordt dit ook gezien door het management en gewaardeerd. Leuke afdelingsuitjes als beloning! Eerlijke en rechtvaardige Housekeepingmanager. Als je kinderen hebt wordt hier ook rekenen mee gehouden met je rooster. Komen altijd afspraken na!
Pluspunten
Lunch, fijne werktijden, leuke afdelingsuitjes, collegiaal
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
iedere dag wat anders
Receptiemedewerker (huidige medewerker) –  Nederland5 december 2018
zeer goed ingewerkt in een druk hotel. mensen nemen de tijd voor je en waarderen je input. communicatie tussen de afdelingen is af een toe een puntje maar door de positiviteit van de mensen vliegen de dagen voorbij.
Pluspunten
waardering
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wordt veel van je verwacht voor weinig
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Rijssen1 december 2018
Overall matige sfeer. Wordt veel van je verwacht voor weinig compensatie.
Minpunten
Lange dagen, avondeten moet je zelf betalen.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet intrappen.
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Zutphen14 november 2018
Word niet goed om gegaan met personeel
erg brutaal.
Als er iets is afgesproken word het niet nagekomen en word in verschillende richtingen gesproken.
Beloven van alles komen het niet na.
Niet prettig werken.
Pluspunten
collegas onderling wel vriendelijk
Minpunten
teveel druk word er gegeven. onvriendelijk tegen personeel
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Sales medewerker (voormalige medewerker) –  Vianen5 november 2018
Leuke collega's en sfeer altijd gezellig
Nooit een dag zonder te lachen
Pluspunten
collega's
Minpunten
salaris
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leerzaam bedrijf!
Management Trainee (voormalige medewerker) –  Nieuwegein11 oktober 2018
0 Top leerbedrijf!

0 Duidelijke communicatie naar haar werknemers!

0 Fijne collega's;

0 Teamspirit is een voornaamste dat ook goed nagestreefd word binnen de hotels!

0 Goede communicatie tussen de hotelmanager en haar afdelingen!

0 Goede arbeidsvoorwaarden!
Pluspunten
Elke dag is anders!
Minpunten
Ik zou het niet weten? Elke dag is anders!
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 16Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken voor Fletcher Hotels
Allround medewerkster (huidige medewerker) –  Nieuwegein11 oktober 2018
Momenteel ben ik 2 jaar werkzaam binnen Fletcher Hotels.
Goed opgevangen door de collega's en op de verschillende afdelingen ingewerkt. Daardoor super veel geleerd en een manusje van alles geworden.

Veel doorgroeimogelijkheden binnen de keten.
Doorstroming naar andere afdelingen of een hogere functie.

Als je jong bent en interesse hebt in de horeca is dit zeker een aanrader!
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNee 11Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
op zich wel goed bedrijf
De Cooghen - Housekeeping (voormalige medewerker) –  texel9 oktober 2018
het werk was leuk, alleen de management was niet helemaal goed. roosters worden verkeerd door gegeven, werk druk te hoog. teveel werk voor te weinig mensen.
Pluspunten
gratis lunch
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 8Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
extreem slecht voor personeel
Bediening (voormalige medewerker) –  Lochem3 oktober 2018
Fletcher is alleen maar bezig om hun personeel zoveel mogelijk uit te buiten. Niks kan, alles moet. Ongelooflijk veel verloop van personeel. Van de vele collega's die ik daar heb gehad was er niemand blij om hier te werken. Slecht loon en slechte sfeer. Rooster komt op laatste moment en wordt 3x per week zonder overleg aangepast. Voor velen is de enige motivatie angst. Er wordt meteen gedreigd met ontslag, waarschuwingen of het niet honoreren van vrij-aanvragen. Overuren worden door de manager "weggepoetst". Schandalig dat dit in Nederland nof kan.
Pluspunten
het gezicht van de manager als er weer iemand ontslag neemt
Minpunten
alles..
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fletcher Hotels
Kamermeisje (voormalige medewerker) –  Zeegse15 mei 2018
Als kamermeisje hier gewerkt,kamers schoonmaken,en daarna nog de afwas doen.
Als nummer weggezet.,nog nooit een iets posietief gehoord
Pluspunten
alleen min punten
Minpunten
alleen minpunten
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf, weinig loon, hard werken
Ontbijtmedewerkster (voormalige medewerker) –  Noordwijk aan Zee18 april 2018
Slecht bedrijf, hard werken, weinig loon en als je dan tussen de drukte door even een broodje kaas moet smeren voor de manager, en beleefd vraagt of ze een momentje heeft, omdat je gasten aan het bedienen bent, wordt je bikkelhard ontslagen.
Pluspunten
Leuke collega, nu inmiddels ook weg
Minpunten
Hard werken, weinig loon
Was deze review waardevol?Ja 38Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Fletcher Hotels. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

2,7
Gebaseerd op 66 reviews
513
412
37
212
122

Waarderingen per categorie

2,5Werk-Privé Balans
2,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,3Doorgroeimogelijkheden
2,2Management
2,6Bedrijfscultuur