Video afspelen via YouTube-knop

Fivoor Reviews

Alle 5 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
Fivoor heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
Dynamische werkomgeving
Teamleider (huidige medewerker) –  Poortugaal15 november 2018
Een dynamische organisatie, waar topzorg, innovatie en werkplezier voorop staan!
Ik heb in de loop der jaren vele mogelijkheden gekregen om mijzelf te ontwikkelen in diverse functies en ervaar veel saamhorigheidsgevoel onder collega's. Dit samen maakt dat ik nog steeds iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk ga.
Pluspunten
Niveau van zorg, collegialiteit, altijd in ontwikkeling
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bevlogen collega's die hard werken aan een veilige samenleving
Corporate Recruiter (huidige medewerker) –  Dordrecht18 juli 2019
Ik heb me vanaf dag 1 welkom gevoeld en iedereen is bereid om meer te vertellen over hetgeen hij of zij doet. Alle collega's zijn bevlogen en dragen zo hun eigen steentje bij aan een veilige samenleving. Iedereen is benaderbaar en dat zorgt voor een open en informele werksfeer.
Pluspunten
Goede werk/prive verhouding
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ieder voor zich
Secretarieel medewerkster (huidige medewerker) –  Den Haag28 maart 2019
Organisatie waar ieder voor zich werkt en elkaar niet groet.
Pluspunten
redelijke flexibiliteit in dagen
Minpunten
Niet te bereiken met auto, niet geschikt voor minder mobiel, geen fijne sfeer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Officiële reactie van Fivoor
12 juni 2019

Bedankt voor jouw review. Wat jammer om te horen dat je geen fijne werksfeer ervaart op de locatie/afdeling waar je werkt. We doen er alles aan om de sfeer en omgeving voor onze collega's en patiënten zo optimaal mogelijk te maken.

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Topsporters binnen de Forenische en Hoog Intensieve Zorg!
Corporate Recruiter (huidige medewerker) –  Dordrecht26 oktober 2018
Fivoor is te omschrijven als een maatschappelijk betrokken organisatie waar de medewerkers iedere dag topsport leveren. Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk uitgangspunt om zo het beste van de medewerkers naar boven te halen. En natuurlijk wordt er gewerkt met een complexe doelgroep maar veiligheid staat altijd voorop!
Pluspunten
Aandacht voor de medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Officiële reactie van Fivoor
12 juni 2019

Heel erg bedankt voor deze mooie review. Wat goed om te lezen dat je voldoende ruimte ervaart om je verder te ontwikkelen binnen Fivoor. Dit vinden wij erg belangrijk voor onze medewerkers.

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fivoor is een fijne organisatie om deel van uit te maken
Recruiter (huidige medewerker) –  Dordrecht25 oktober 2018
Fivoor is een organisatie waarbij iedereen zich inzet om bij te dragen aan een veiligere maatschappij.
Het is waardevol werk met leuke collega's en een interessante doelgroep. Er wordt naar je geluisterd en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden en veel flexibiliteit vanuit de organisatie
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Officiële reactie van Fivoor
12 juni 2019

Dank voor de mooie review. Goed om te horen dat je werkt met leuke collega's en dat je de ruimte hebt om je verder te ontwikkelen. Deze punten staan zeker bovenaan bij Fivoor.

Zie meer reviews over Fivoor

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Fivoor. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 5 reviews
50
44
30
21
10

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over Fivoor gesorteerd op locatie