Video afspelen via YouTube-knop
Fivoor
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Fivoor | Verder kijken, verder komen

Wie we zijn en waar we voor staan. De medewerkers van Fivoor vertellen het vanuit hun eigen passie hoe zij in deze forensische zorgketen werken aan de behandeling van onze patiënten en cliënten, met als doel een veiligere samenleving. Fivoor, verder kijken verder komen.

Spreekt het jou aan om te werken met onze doelgroep en een bijdrage te leveren aan een veilige samenleving?

Centrum Intensieve Behandeling Den Haag

Eén van onze 31 locaties is het Centrum Intensieve Behandeling.
Het doel van het Centrum Intensieve Behandeling (CIB) is het verlenen van hulp aan ggz-instellingen in situaties waar sprake is van een ontwrichte behandelsituatie. Wanneer het de patiënt en het behandelteam niet meer lukt op een constructieve manier de behandeling op te pakken, kan tijdelijke opname in het CIB helpen.

Wier (Behandelcentrum SGLVG)

Patiënten met een licht verstandelijke beperking die intensieve en/of forensische zorg nodig hebben, zijn het best op hun plek bij Wier, de zorglijn SGLVG. Zij hebben daarnaast psychiatrische stoornissen en/of gedragsproblemen en de samenhang tussen deze problemen is complex. Daardoor hebben zij onze hooggespecialiseerde (derdelijns) zorg nodig, of dat nu klinisch of ambulant is. We geven de zorg vorm in onze kliniek in Den Dolder en diverse kleine, open locaties van Wier Open in de omgeving.

FPC de Kijvelanden

Forensische Psychiatrisch Centrum de Kijvelanden is een organisatie (TBS kliniek) die zich richt op forensische psychiatrie. We behandelen mensen met een psychiatrische stoornis, die met justitie in aanraking zijn gekomen, of dreigen te komen. Doel van de behandeling is het verkleinen van de kans dat een patiënt opnieuw een delict pleegt.

Ambulant Centrum Rotterdam

Bij het Ambulant Centrum Rotterdam hebben wij jarenlange expertise in de forensische psychiatrie. Wij bieden mensen met een psychiatrische stoornis of een persoonlijkheidsstoornis die grensoverschrijdend gedrag vertonen door behandeling weer een kans. Met als doel een veiligere samenleving. Onze poli- en dagkliniek is een tweedelijns zorginstelling; cliënten kunnen zich vrijwillig laten verwijzen door bijvoorbeeld de huisarts of zij kunnen binnen een juridisch kader in behandeling komen. In ons brede zorgaanbod wordt gebruik gemaakt van de meest effectieve behandelmethoden.

Social media

Facebook

Meer informatie over het bedrijf

Hoofdkantoor

Diergaardesingel 69-73
3014 AE Rotterdam

Medewerkers

1.001 tot 5.000