Fit For Free Reviews

22 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 23 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige rustige werkomgeving
Baliemedewerker (huidige medewerker) –  Nijmegen28 december 2018
Leuke mensen erg leuke werk omgeving bied alleen weinig tot geen uitdaging
Pluspunten
Je kan doen wat je wil
Minpunten
Aparte werk uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne sfeer / hele slechte arbeidsvoorwaarden
Baliemedewerkster / groepslesinstructrice (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)24 november 2018
Ik heb in totaal 4 jaar bij fit for free gewerkt als balie medewerker en als groepsles instructrice.

Wil je hier werken, dan moet je rekening houden met zeer lage lonen en zeer slechte arbeidsvoorwaarden. Je pensioen wordt niet betaald, als je ziek bent heb je pech, en bruto loon is heel heel laag.

Als je komt werken, dan werk je vaak wel in een fijne sfeer en met gezellige mensen om je heen. Het feit dat de arbeidsvoorwaardes zo slecht waren, heeft mij besloten on te stoppen. Ook de clubmanagers krijgen ontzettend slecht betaald voor hun werk. Het is dan ook niet voor niks dat er zoveel stoppen.
Pluspunten
Gratis sporten, gezellige sfeer
Minpunten
Hele slechte arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek
Stagiaire Secretaresse (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 september 2018
Ik heb een fijne tijd gehad tijdens mijn stageperiode.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitbuiting
Instructeur (huidige medewerker) –  Den Haag8 september 2018
Denk even goed na of je echt voor fit for free wilt werken. Het enige wat ze doen is hun personeel uitbuiten. Je verdient nog geen 10 euro BRUTO!
Daarbij als je wel bereid bent een stapje harder te werken en je geeft aan door te willen groeien gaan alle deuren op slot en wordt je steeds keihard afgewezen.

De directie en andere op kantoor zijn lekker hun zakken aan het vullen over de ruggen van de hardwerkende mensen op de clubs die niet eens pensioen opbouwen.

Om maar te zwijgen over een aantal (club)managers.
Nogmaals denk 3x na voordat je gaat solliciteren. Niet voor niets staan er zoveel vacatures open en is er zoveel uitloop van personeel!
Pluspunten
Veel sociale contacten
Minpunten
Uitbuiting
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid18 juli 2018
Ik heb heel veel geleerd en een top stage periode hier gehad. Ik was van mezelf al sociaal en door deze stage ben ik nog socialer geworden
Pluspunten
Gratis sporten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte arbeidsvoorwaarden onprofessionele feedback
Recruiter (voormalige medewerker) –  Leiderdorp8 juni 2018
Laag salaris/niet marktconform, geen secundaire arbeidsvoorwaarden. Geen begeleiding en onprofessionele feedback. Slechte communicatie onderling, roddelcultuur en vriendjespolitiek.
Pluspunten
Niet
Minpunten
Erg veel invergelijking met andere organisaties
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een van de grootste fitnessorganisaties van NL
Fitness instructeur (huidige medewerker) –  Lelystad27 november 2017
Leuke werkomgeving waarin een sportief persoon als ik zich erg thuis voelt. Mooie apparaten, ruime opstelling. Ruim aanbod aan groepslessen. Hopelijk genoeg ruimte voor persoonlijke groei.
Pluspunten
Gratis trainen
Minpunten
Arbeidsvoorwaarden mogen wat aantrekkelijker.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's en veel klantcontact
Baliemedewerkster (voormalige medewerker) –  Zeist1 november 2017
Het werk bestaat uit het verwelkomen van leden, potentiële klanten rondleiden en uitleggen wat de mogelijkheden zijn bij verschillende abonnementen. Je word geleerd hoe de klanten van het bedrijf benaderd dienen te worden en hoe je om kan gaan met minder begripvolle klanten. Het management laat je zijn wie je bent.
Pluspunten
gratie sporten en zonnebank
Minpunten
Je werkt of heel vroeg of heel laat
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkplek met begrip voor jou als mens
Baliemedewerkster (voormalige medewerker) –  Hilversum7 september 2017
Een top manager waar je voldoende uitgroeimogelijkheden hebt.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jonge en dynamische organisatie
Finance Manager, (huidige medewerker) –  Leiderdorp4 september 2017
Een onderneming die constant in ontwikkeling is waar veel waarde wordt gehecht aan zelfstandigheid en het "mouwen opstropen" principe geldt.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
beperkte pensioen opbouw
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Fitness instructeur (huidige medewerker) –  Hengelo OV1 september 2017
Elkedag een nieuwe ervaring! Leuke klanten die je goed helpen kan.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Werktijden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in de spotcultuur
Receptioniste/ assistent manager (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 juli 2017
Je leert klanten te overtuigen van het inschrijven en daarnaast heb je ook andere werkzaamheden. Je krijgt zeker de kans om door te groeien.
Pluspunten
Doorgroei mogelijkheden
Minpunten
Compensatie arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving
Groepslesinstructeur (huidige medewerker) –  Den Haag7 juni 2017
Gezellige collega's. Vrij om je eigen lessen in te vullen zoals je wil.
Leuke klanten in je lessen en in de fitness.
Pluspunten
bedrijfsuitjes. zelf gratis sporten. eventuele opleidingen.
Minpunten
eigen vervanging regelen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan met leuke doorgroeimogelijkheden
Balie medewerker (voormalige medewerker) –  Enschede28 april 2017
Het was een erg leuke baan.Ik vond het werk erg leuk om te doen en waren wel goede doorgroeimogelijkheden.
Helaas hadden de bedrijfsleider en ik geen klik en ben ik opzoek gegaan naar iets anders.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Bedrijfsleider en ik hadden jammer genoeg geen klik
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer lage verloning
Baliemedewerker (voormalige medewerker) –  Overijssel10 april 2017
Voor dit loon kun je net zo goed in de bijstand gaan want netto hou je net zoveel over als dat je in de bijstand zit met toeslagen en kwijtschelding gemeentelijke belastingen
Pluspunten
leuke sfeer
Minpunten
zeer lage lonen, veel drukte op de sportschool en veel asociale mensen
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkplek
Clubmanager (voormalige medewerker) –  Leiden4 januari 2016
De dag begint om 7 uur met het openen van de vestiging.
Je helpt de gehele dag mensen en staat ze te woord.
Verder doe je je administratie en houd contact met collega en personeel.
De directie is goed bereikbaar
Collega's zijn fijn en behulpzaam
Het moeilijkste is jezelf blijven triggeren, daar je na een jaar alle ins en outs wel kent. Het wordt daardoor dus geestdodend.
Het leukste is het contact met mensen
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke (bij)baan weinig doorgroeimogelijkheden
Bodypump docent (huidige medewerker) –  Amsterdam7 december 2015
Het is hartstikke leuk en gezellig om te werken in een van de sportscholen van Fit For Free. Helaas verdient het niet zo goed en zijn er weinig doorgroeimogelijkheden. Verder is de werksfeer altijd goed en kan je wel veel uren invallen.
Pluspunten
Goeie sfeer leuke collega's
Minpunten
Weinig salaris weinig doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onderhoudsmonteur
Onderhoudsmonteur (voormalige medewerker) –  Regio Nederland28 januari 2015
Het onderhouden van de panden. Alle mogelijke klussen en storingen verhelpen in heel Nederland.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 18Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving voor fitness
Fitness begeleider (voormalige medewerker) –  Almere, FL6 januari 2014
een dag bestond voornamelijk uit het begeleiden en motiveren van de sporters. Er waren leuke collega's wat de sfeer verhoogde als er gewerkt moest worden. Het was geen moeilijke baan.
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 14Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeveing
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Dordrecht, ZH19 augustus 2013
was leuk om te werken gezelllige collegas je leert andere mensen kennen die komen fitness ze maken een praatje met je
Was deze review waardevol?Ja 35Nee 43Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Fit For Free. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 23 reviews
53
412
35
21
12

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Fit For Free gesorteerd op locatie