Fit Boutiqs
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Fit Boutiqs Carrières en werk

Over ons
In 2016 keken de huidige eigenaren met een andere blik naar de ontwikkelingen op de fitnessmarkt naar aanleiding van hun verbazing over het hoge percentage jaarlijkse opzeggingen van fitness abonnementen en het alge fitness-deelnamepercentage. Gedreven door de wens om een fitter bestaan voor iedereen toegankelijk te maken hebben zij zich verdiept in – meer... de belangrijkste redenen van het niet volhouden en niet beginnen. Het antwoord hierop is Fit Boutiqs.

Fit Boutiqs is een echte ‘game changer’ als het erom gaat hoe je comfortabel fit kunt worden en, belangrijker nog, hoe je fit kunt blijven. In onze stijlvolle boutique studio’s op inspirerende A-locaties wordt er onder begeleiding van Personal Coaches een full body HIT-training gevolgd door onze leden. Dit wordt gedaan volgens onze ‘4S’ pilaren:


Short: Eén tot twee keer per week 20 minuten trainen.


Sweet: Altijd op afspraak en onder begeleiding van een Fit Boutiqs Personal Coach, in onze gekoelde boutique studio. Omkleden en douchen hierdoor niet nodig!


Safe: Bij Fit Boutiqs gebruiken Premium Nautilus fitnesstoestellen. De Personal Coach let bij de uitoefening op een goede houding, uitvoering en ademhaling!


Strong: Een wetenschappelijk onderbouwde HIT-training, tot wel 46% meer rendement. Bij Fit Boutiqs garanderen wij progressie!


To good to be true? Check onze website: www.fitboutiqs.com


“We take your fitness personal”.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Fit Boutiqs te werken?

4,0
Werk-privébalans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,7
Doorgroeimogelijkheden
4,7
Management
4,3
Bedrijfscultuur