FedEx Reviews

16 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 19.877 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good pay
Handler Backup Team Leader (voormalige medewerker) –  2903 Sprankle4 april 2019
My company is a faced paced work environment from the beginning of sort processing to the end. Work days aren't hard but really busy. I learned how much our customers count on us everyday. We have a diverse culture respecting all individuals. Sometimes processing work can take extra time. Sometimes it's hard to predict shift closing. I enjoy making sure processing is done on a nightly bases. I also enjoy the benefits my job offers.
Pluspunten
Great health benefits
Minpunten
No more jumpseating- to fly for free
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent colleagues
Customer Service Team Leader, Sales coordinator (voormalige medewerker) –  Gemeente Eindhoven8 oktober 2018
Working at FedEx was a rewarding experience that enabled me to meet and wok with people from all around the world.
It was a wonderful place to work and provided training for all employees as well as respect.
Unfortunately, the work culture changed in 2007 and employees were no longer as respected or valued as they once were. There was less focus on employees and customers, and more focus on profits.
I did my best to stay with the company I once loved, but the new management became too devicive and uncaring for me to continue working there.
It was with great sadness that I resigned in 2009.
Pluspunten
Excelllent colleagues, travel
Minpunten
Disrespect from new management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed voor de werknemer, groeiend bedrijf
KOERIER/SERVICE AGENT (huidige medewerker) –  Apeldoorn2 oktober 2018
Een goed lopend bedrijf, met goede cultuur en voorwaarde. 10 jaar in dienst geweest
Pluspunten
Koffiegeld
Minpunten
Lange werkdagen, veel werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Poor managment
Security Officer (voormalige medewerker) –  1000 Fed Ex Drivwe15 augustus 2018
it was okay to work with them but after awhile it go to the point where my hours got random like one week i cant work 40 + and then the next week like 10 and there some weeks i dont work at all
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
TOP bedrijf
Fulltime Courier/handler (voormalige medewerker) –  Amersfoort3 oktober 2017
Ik raad iedereen aan om te solliciteren bij dit mooie bedrijf, Je komt er vanzelf achter waarom.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Veel werk in korte tijd
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer, prettige collega's en waardering voor je werk.
Teamleader AM sort, Koerier/Chauffeur (huidige medewerker) –  Veldhoven24 maart 2017
Werken bij FedEx geeft voldoening vanwege de fijne gezellige werksfeer. Hele goede samenwerking met alle collega's en waardering voor je extra inzet.

Goed salaris en goede reiskosten.

Uitdaging om het steeds weer voor elkaar te krijgen, met ons clubje van 13 personen.
Pluspunten
goede reiskosten
Minpunten
lastige locatie, moeilijk te bereiken door de vele files
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ideaal
chauffeur bestelauto (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 november 2016
Goed bedrijf
Leuke werktijden
Mooi salaris
Uniform
Weet er niet met veel over ter vertellen.De laad punten in rotterdam centrum was niet ideaal en uiteindelijk werd dat aan de grens bij Breda
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een dynamische en internationale werkomgeving
Fiscal Rep (voormalige medewerker) –  Veldhoven19 april 2016
Vergaren van allerlei data uit de FedEx database en via collega's teneinde te komen tot een maandrapportage van de geld- en goederenstromen van de afgelopen maand te sturen aan diverse accountants met financiële gegevens van klanten.verkopen binnen de EU, importen van buiten de EU, verkopen binnen NL, verkopen buiten de EU, warranties, '
Dit vóór de 20e van iedere maand.

Het voorbereiden van maandrapportages van de afgelopen maand voor diverse klanten naar het CBS.
idem


Het voorbereiden van kwartaalaangiften OB van het afgelopen kwartaalvoor diverse klanten met art. 23 naar de Belastingdienst.
Dit vóór het eind van elk kwartaal.

De contacten met de diverse collega's, accountants en de diverse klanten die voor de invoicing zorgden waren altijd zakelijk maar heel plezierig. Temeer omdat de rapportages op tijd en foutloos waren.

Het moeilijkste maar tegelijkertijd het leukste van de baan was het zelfstandig werken, ik heb nooit een werk- of tijdsdruk gevoeld. Mijn werkzaamheden heb ik altijd zelf kunnen indelen, ik heb zelfs een eigen werkbeschrijving en afvinklijst gemaakt.

Ook heb ik diverse cursussen mogen volgen bij FedEx, werk- en niet- werkgerelateerd, zoals uitleg Fiscal Rep activiteiten door E&Y, curus Excel, cursus bedrijfsveiligheid.

Voor de safety-pasjes heb ik jarenlang ook de pasfoto's gemaakt. En tijdens speciale gelegenheden (etentje, sportdag) was ik ook de huisfotograaf.
Pluspunten
Een gezellige en internationale sfeer op het werk.
Minpunten
Voor mij persoonlijk eigenlijk geen, behalve dat ik niet langer mocht doorwerken na het bereiken van de AOW-leeftijd + 3 maanden.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Koerier (voormalige medewerker) –  Ridderkerk1 maart 2016
Was een leerzame tijd. Tis een leuk beroep met veel verantwoordelijkheid. Ben trots dat ik bij Fedex heb mogen werken.
Pluspunten
koffiegeld en personeelskorting bij priveverzendingen
Minpunten
geen alcohol op feesjes.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Freundlicher Arbeitsort
Customer service und call agent (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB4 januari 2016
Post durchgehen, kunden anrufen, probleme lösen wenn etwas verschwunden ist oder wenn der Kunde nicht zuhause war bei ablieferung wieder neue Temine herstellen.

Ich habe nur Halbzeit gearbeitet und manchmal war das schwierig da es immer viel zu tun war.

Das es sehr international war und das ich jeden Tag alle meine vier sprachen nuzen konnte.
Pluspunten
freie Getränke, Weinachstgeschänke
Minpunten
Sehr hierarkisch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fedex Package Handler
Fedex Package Handler (huidige medewerker) –  2291 SweeneyDr. Building230 juni 2015
I am the hard working with detailed wok oriented personal. Following the rules and regulations to handle all the situations by making safe environments.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fun and fast paced
Handler (voormalige medewerker) –  2001 world wide dr11 september 2014
Non stop movement very fast paced. I drove freight around and unloaded shipment. Had a very good group of people to work with. we worked very well together. Worked outside so it was either very hot or very cold.
Pluspunten
over night and short hours with extra non work pay
Minpunten
management
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
informeel bedrijf
Customer service agent (huidige medewerker) –  Veldhoven, NB4 april 2014
een drukke werkdag waarbij flexibiliteit voorop staat
leuke collega's
afwisselend
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
koerier
koerier/administratief medewerkster/duizendpoot (voormalige medewerker) –  Ridderkerk30 juni 2013
Altijd druk met pakjes rondbrengen en je moet dan ook wel erg stress bestendig zijn
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf om te werken
Koerier (voormalige medewerker) –  Amersfoort24 juni 2013
Leuk bedrijf om te werken, met zeer leuke collega,s.
Hard werken in een leuke omgeving .
Mogelijkheden om door te groeien zijn aanwezig .
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren

Zie meer reviews over FedEx

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij FedEx. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 19.877 reviews
57.419
46.246
34.100
21.169
1943

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over FedEx gesorteerd op locatie