Facilicom Group Reviews

12 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 39 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
‘Spin in de webcommunicatie bij een groot familiebedrijf’
Coördinator webcommunicatie (huidige medewerker) –  Schiedam2 oktober 2018
Ik ben de spin in het web tussen ons bedrijf en de verschillende online leveranciers. Ook ben ik vaak de vraagbaak voor collega’s die iets willen weten over het Content Management Systeem van onze websites of over één van onze medewerkersportalen waaronder ons intranet Faciwiki. Daarnaast beheer ik enkele tientallen websites van Facilicom en zijn divisies. Ik adviseer over doorontwikkeling, plaats berichten en let op de juiste tone of voice en op het juiste gebruik van onze huisstijl. De sfeer in het communicatieteam is hectisch maar opgewekt. Ik ga met veel plezier naar mijn werk.
We hebben een jong team, met 55 ben ik hier de oudste maar dat vind ik alleen maar leuk. Ik deel mijn kennis graag met mijn collega’s en de inbreng van de jongere collega’s en stagiairs is vaak heel verfrissend en leerzaam. Verder vind ik het prettig dat Facilicom weliswaar een groot bedrijf is, maar ook een echt familiebedrijf. Je kunt hier rustig je vakantiebelevenissen bespreken met de CEO terwijl je bij de koffiemachine staat.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie periode als contractmanager
Contractmanager large accounts (voormalige medewerker) –  Schiedam22 augustus 2018
na verantwoordelijk te zijn geweest voor de afdeling contractbeheer in de functie van contractmanager aan de slag gegaan met relatiebeheer en de eerste stappen als accountmanager. verantwoordelijk voor een aantal landelijke contracten
Pluspunten
klantcontact
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beveiligings- kleding
Allround magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam10 november 2017
Gezellige werkomgeving, leuke collega's en goede sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Persoonlijk gezien, niet weer naar een schoonmaakbedrijf.
Facilitair medewerkster (voormalige medewerker) –  Groningen30 oktober 2017
Kan helaas weinig goeds bedenken behalve dan dat het werk zelf wel redelijk was om te doen. Maar voor de rest,.... heb er eigenlijk geen woorden voor.
Minpunten
Salarisbetaling klopt niet, parkeerkosten bij panden voor eigen rekening, materialen vaak niet of te laat geleverd, leidinggevende die meent te kunnen bepalen wat werknemer in vrije tijd doet, zo is er nog wel een hele waslijst.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandigheid
Manager afdeling bouw (huidige medewerker) –  Rotterdam30 juni 2017
Verantwoordelijk voor je eigen projecten, een bedrijf waar zelfstandigheid hoog in vaandel staat.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positieve werkervaring met een collegiale sfeer
Medewerkster zorgsupport (voormalige medewerker) –  Spijkenisse22 april 2017
De werkdag bestaat uit aanpakken en het verrichten van diverse werkzaamheden. Er heerst een collegiale sfeer. Leuk is dat je allerlei collega's (artsen, verplegend personeel e.d) en de patienten op de verpleegafdelingen te maken hebt.
Pluspunten
Flexibiliteit
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Simpele administratieve werkzaamheden, weinig uitdaging, gezellige collega's
secretaresse/commercieel medewerkster (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom, NB17 september 2015
Simpele administratieve werkzaamheden, weinig uitdaging, gezellige collega's
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onoprecht, onpersoonlijk en onzuiver
Consultant/trainer (voormalige medewerker) –  rotterdam omgeving1 juli 2015
dit bedrijf pretendeert een heldere blik op facilitair management. niets van dat alles is waar; het tegendeel bewijst zich door een afstandelijke sfeer en een dito samenwerking met collega's van eigen afdelingen en andere afdelingen.
Minpunten
slecht management, slechte koffie, gehorige ruimtes, achterstallig onderhoud
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Administratief medewerker (stagiaire) (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH3 juni 2015
Werkzaamheden:

Administratieve werkzaamheden verrichten
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met leuke menten.
Stafmener Commerciele Zaken (voormalige medewerker) –  Schiedam20 april 2015
De mailbox doornemen, post halen uit de postkamer, aanbestedingskalender doorlezen of er wat bıj staat wat belangrijk ıs.
Accuraat te werken met 1 foutje kun je er buiten liggenç
Vrıendelijk en betrokken ondanks het omvang van het berijf
Leuke mensen om mee samen te werken en ook om prive mee om te gaan.
Sommige dingen nıet boven water te krijgen omdat de buitendienst nıet weet dat sommige dingen belangrijk zijn om een aanbesteding binnen te halen.
Het opzoekwerk en gegevens te vinden.
Pluspunten
Leuke werkomgeving.
Minpunten
Balen als we niet door ronde heen komt, meestal komen er maar 5 tot 7 bedrijven door de ronde die dan een offerte mogen uitbrengen, mogen we geen offerte uitbrengen bij een bestaande klant dan kunnen we een klant verliezen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Medewerker personeelszaken (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH14 november 2014
Groot bedrijf, elke dag is anders.
Leuk om er te werken.
Collega's zijn altijd bereid om elkaar te helpen.
Drukke baan.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over Facilicom Group

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Facilicom Group. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 39 reviews
513
417
34
22
13

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Facilicom Group gesorteerd op locatie