Faber Personeelsdiensten Reviews

Alle 11 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed geregeld
Accountmanager (huidige medewerker) –  Velp3 januari 2019
Wat het werken bij Faber zo mooi maakt, is dat ik altijd de ruimte mag nemen om alles goed te regelen voor de vakman / vakvrouw. Ik ken de vakkrachten goed, maar zij kennen mij ook goed. Waardoor zowel ik als de vakkrachten een stapje meer willen zetten.
Daarnaast hebben we leuke interne collega's en helpen elkaar waar mogelijk, goede werkplek en goede arbeidsvoorwaarden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken voor Faber
Accountmanager (huidige medewerker) –  Amersfoort7 december 2018
Bij Faber is alles fantastisch geregeld! De vakman staat centraal. Het gaat erom wat de vakman wil en daar luistert Faber naar. Zij zorgen dat je het naar je zin hebt op de werkvloer en als er wat is dan staan zij voor je klaar. Ook zien wij dat vakmannen bij Faber vaak een stap vooruit kunnen maken, bijvoorbeeld op arbeidsvoorwaardelijk gebied. Na een uitgebreid sollicitatiegesprek gaat Faber voor de vakman aan de slag om zijn of haar wensen te vervullen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving waar hard gewerkt wordt
Junior Accountmanager (voormalige medewerker) –  Amersfoort7 december 2018
Faber is een fantastisch bedrijf die altijd alles netjes in orde heeft. De vakman staat bij Faber op nummer 1 en dit zie je ook binnen de organisatie. Collega's gaan meteen aan de slag om de juiste match te vinden. Daar komt bij dat er altijd een fijne en gezellige sfeer is, waardoor je met plezier naar en van je werk gaat!
Pluspunten
Personeel beschikt over de juiste kennis van de branche.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers
Accountmanager (huidige medewerker) –  Amersfoort7 december 2018
Alles is tot in de puntjes geregeld bij Faber en het contact is erg goed! De mensen binnen Faber hebben hart voor hun werk en zijn bereid een grote stap extra te zetten! Trots om hier te werken!
Pluspunten
Persoonlijke en betrokken medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Persoonlijk contact staat voorop
Schilder (huidige medewerker) –  Roermond6 december 2018
Mijn ervaring met Faber, is dat de dames in Sittard altijd voor mij klaar staan. Ik kan er altijd terecht met vragen, zélfs als deze niet direct met mijn werk te maken hebben. Zo heeft Faber mij aan een hypotheek geholpen.
Het is gewoon een fijn bedrijf. Alles is goed geregeld.
Pluspunten
Salaris conform CAO
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambitieuze en uitdagende werkomgeving
Accountmanager (huidige medewerker) –  Amersfoort6 december 2018
Ik ben nu ruim 1,5 jaar in dienst bij Faber. Geen moment ben ik stil blijven staan in mijn ontwikkeling. Faber biedt perspectief en uitdaging in de breedste zin van het woord. Van het volgen van waardevolle sales trainingen tot het draaien van je 'eigen' business binnen de schilderbranche. Zeer tevreden!
Pluspunten
Veel ruimte voor zelfontplooiing, uitdagende markt, totaal arbeidsvoorwaardenpakket
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Perfecte organisatie
Onderhoudsschilder (voormalige medewerker) –  Nuenen14 november 2017
Fijn bedrijf waar je geen nummer bent , aandacht voor de werknemer. Goede voorzieningen en salaris op tijd .
Pluspunten
Aandacht
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
detacheervorm aan dusol
Onderhoudsschilder (voormalige medewerker) –  Nuenen, NB1 mei 2014
detacheervorm aan dusol dus het werkbedrijf was hetzelfde alleen een ander loonkantooor
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 44Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Onderhoudsschilder (voormalige medewerker) –  Beerta en Groningen Haren3 april 2014
Fijne collega's.
Dat ik het werk erg leuk en afwisselend vindt
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 49Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
Renovatie/bouwtimmerman (voormalige medewerker) –  Groningen5 november 2013
Het is prettig werken bij dit bedrijf
goede werksfeer
verder zou ik zeggen ga er zelf werken
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 65Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Faber Personeelsdiensten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,8
Gebaseerd op 11 reviews
59
42
30
20
10

Waarderingen per categorie

4,7Werk-privébalans
4,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,6Doorgroeimogelijkheden
4,7Management
4,7Bedrijfscultuur

Reviews over Faber Personeelsdiensten gesorteerd op locatie