eyes and more GmbH Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 18 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen respect voor werknemer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Son27 december 2018
Ik heb hier gesolliciteerd, ben op gesprek geweest heb er een dag gewerkt ( in Son ) en daarna nooit meer iets van gehoord.
Zo ga je niet met mensen om.
Pluspunten
Aardige collega's
Minpunten
Onprofessionele sollicitatie procedure
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht managment
Storemanager (voormalige medewerker) –  Leeuwarden23 oktober 2018
directie en managers hebben geen idee wat er op de werkvloer zich afspeelt.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werksfeer
sales medewerker (huidige medewerker) –  Weert30 juli 2018
Veel opleidingen, je leert goed verkopen. Leuke collega's.
Minpunten
Weinig pauze
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen personeel met enige vorm van optiek opleiding
Storemanager (voormalige medewerker) –  Leeuwarden24 juli 2016
Velen hebben daar geen enkele optiek opleiding gevolgd en dat is voor een insider in veel dingen te zien.

Het is puur gericht op verkoop en verder geen interesse in de klant.
Pluspunten
geen
Minpunten
uitsluitend kpi's behalen, dus verkoop
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Verkoopster/refractioniste (huidige medewerker) –  Weert26 april 2016
Veel opleidingen worden aangeboden.
Goede begeleiding.
Goede werksfeer.
Pluspunten
Eetvergoeding
Minpunten
Weinig pauze
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Targetgericht bedrijf waar sales voorop komen
Filiaalleider Eyes and More (voormalige medewerker) –  Venlo, LI16 januari 2015
Het is een bedrijf dat zich puur richt op verkopen en het behalen van targets. Dit zorgt ervoor dat je snel aan targets went en je het uiterste uit jezelf en je collega;s moet halen.

Hoewel het werk makkelijk is zit de uitdaging in het behalen van de targets die soms bijna niet haalbaar zijn en op andere momenten heel makkelijk zijn.
Pluspunten
targets en duidelijke doelstellingen
Minpunten
It's all about work
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenwerking met de collega's is heel gezellig en ontspannen
Storemanager (huidige medewerker) –  Purmerend, NH13 maart 2014
De meeste dagen begint de drukte na 11.00 uur s'morgens, veel afwisselende klanten komen binnen , klanten om brillen bij te stellen , klanten voor een oogmeting , en klanten om hun brillen af te halen. contact tussen mij en de klanten vind ik het leukste , een gesprek gemeende interesses tonen , en de gesprekken over wat de klant nodig heeft en waarom, samen het uitzoeken van de monturen en passend advies geven.
de onderlinge samenwerking met collega's is altijd ontspannen en gezellig er heerst een goede werksfeer onderling.
tussen het helpen van de klanten door moeten ook de glazen ingeslepen worden en de brillen gemonteerd, en uiteraard moeten er ook soms reparaties gedaan worden.
Pluspunten
koopavond dinner vergoeding
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
High fasion voor een lage prijs
Verkoper van brillen (voormalige medewerker) –  Nijmegen, GE17 september 2013
Een typische dag begon met het stofzuigen en netjes hangen van de winkel, dan ging de winkel open en help je klanten met of het uitzoeken/aanmeten van een montuur en heel soms was je gewoon een sociaal werker omdat sommige kanten hun verhaal kwijt wouden.dan tegen de eind van de dag glazen en monturen bestellen.de collega's waren super evenals de directrice als je ergens mee zat was ze er altijd om raad te geven.
Het moeilijkste aan de baan was en wat ik er ook geleerd heb is er komt veel meer kijken bij een bril dan de meeste en ook ik dacht.het leukste is toch echt het contact met de mensen!
Pluspunten
goede sfeer!
Minpunten
kan er geen noemen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkopen brillen
verkoopster (voormalige medewerker) –  Leiden28 juli 2012
brillen verkopen, glazen slijpen en in de monturen zetten.

verkoopcursus gehad en een meet cursus.

slijpen van glazen heb ik in de werkplaats geleerd.

het leukste van de baan was het verkopen en de contacten met de klanten.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren

Zie meer reviews over eyes and more GmbH

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij eyes and more GmbH. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 18 reviews
56
43
35
21
13

Waarderingen per categorie

2,8Werk-Privé Balans
2,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over eyes and more GmbH gesorteerd op locatie