eyes + more Reviews

14 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 26 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Junior sales employee
Sales employee (huidige medewerker) –  Assen18 oktober 2019
Een mooi bedrijf om voor te werken wat betreft collega's, concept en klanten. Anderzijds is het moeizaam vrij te krijgen, m.n op zaterdag. Er is standaard te weinig personeel voor elk filiaal waardoor er een hoge werkdruk is en geregeld een burn-out ontstaat bij collega's van verschillende vestigingen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuk bedrijf
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Verkoopster refractionist in Weert5 augustus 2019
Goeie werksfeer perfect product alles goed geregeld zijn altijd dingetjes die beter zouden kunnen . Maar ik werk er heel graag
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
targetgericht en zeer kritisch
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Bosch23 april 2019
Bedrijf wat vooral is gericht is op targets. maar targets zijn zeer hoog vastgesteld.
coaching en ondersteuning zeer minimaal.
collega's onderling gezellig en zeer meegaand en staan altijd voor je klaar.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
onrealistische targets en eisen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen respect voor werknemer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Son27 december 2018
Ik heb hier gesolliciteerd, ben op gesprek geweest heb er een dag gewerkt ( in Son ) en daarna nooit meer iets van gehoord.
Zo ga je niet met mensen om.
Pluspunten
Aardige collega's
Minpunten
Onprofessionele sollicitatie procedure
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht managment
Storemanager (voormalige medewerker) –  Leeuwarden23 oktober 2018
directie en managers hebben geen idee wat er op de werkvloer zich afspeelt.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werksfeer
sales medewerker (huidige medewerker) –  Weert30 juli 2018
Veel opleidingen, je leert goed verkopen. Leuke collega's.
Minpunten
Weinig pauze
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen personeel met enige vorm van optiek opleiding
Storemanager (voormalige medewerker) –  Leeuwarden24 juli 2016
Velen hebben daar geen enkele optiek opleiding gevolgd en dat is voor een insider in veel dingen te zien.

Het is puur gericht op verkoop en verder geen interesse in de klant.
Pluspunten
geen
Minpunten
uitsluitend kpi's behalen, dus verkoop
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Verkoopster/refractioniste (huidige medewerker) –  Weert26 april 2016
Veel opleidingen worden aangeboden.
Goede begeleiding.
Goede werksfeer.
Pluspunten
Eetvergoeding
Minpunten
Weinig pauze
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Targetgericht bedrijf waar sales voorop komen
Filiaalleider Eyes and More (voormalige medewerker) –  Venlo, LI16 januari 2015
Het is een bedrijf dat zich puur richt op verkopen en het behalen van targets. Dit zorgt ervoor dat je snel aan targets went en je het uiterste uit jezelf en je collega;s moet halen.

Hoewel het werk makkelijk is zit de uitdaging in het behalen van de targets die soms bijna niet haalbaar zijn en op andere momenten heel makkelijk zijn.
Pluspunten
targets en duidelijke doelstellingen
Minpunten
It's all about work
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenwerking met de collega's is heel gezellig en ontspannen
Storemanager (huidige medewerker) –  Purmerend, NH13 maart 2014
De meeste dagen begint de drukte na 11.00 uur s'morgens, veel afwisselende klanten komen binnen , klanten om brillen bij te stellen , klanten voor een oogmeting , en klanten om hun brillen af te halen. contact tussen mij en de klanten vind ik het leukste , een gesprek gemeende interesses tonen , en de gesprekken over wat de klant nodig heeft en waarom, samen het uitzoeken van de monturen en passend advies geven.
de onderlinge samenwerking met collega's is altijd ontspannen en gezellig er heerst een goede werksfeer onderling.
tussen het helpen van de klanten door moeten ook de glazen ingeslepen worden en de brillen gemonteerd, en uiteraard moeten er ook soms reparaties gedaan worden.
Pluspunten
koopavond dinner vergoeding
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
High fasion voor een lage prijs
Verkoper van brillen (voormalige medewerker) –  Nijmegen, GE17 september 2013
Een typische dag begon met het stofzuigen en netjes hangen van de winkel, dan ging de winkel open en help je klanten met of het uitzoeken/aanmeten van een montuur en heel soms was je gewoon een sociaal werker omdat sommige kanten hun verhaal kwijt wouden.dan tegen de eind van de dag glazen en monturen bestellen.de collega's waren super evenals de directrice als je ergens mee zat was ze er altijd om raad te geven.
Het moeilijkste aan de baan was en wat ik er ook geleerd heb is er komt veel meer kijken bij een bril dan de meeste en ook ik dacht.het leukste is toch echt het contact met de mensen!
Pluspunten
goede sfeer!
Minpunten
kan er geen noemen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
klein en gezellig filiaal
verkoop mederwerkster ( aankomend store manager) (voormalige medewerker) –  Amersfoort3 september 2013
Het is een leuk en jong bedrijf, zelf was ik werkzaam in het filiaal in Amersfoort,
Ik heb jaren bij een juwelier gewerkt en een optiek was voor mij totaal nieuw, daardoor enkele uitstapjes gehad naar andere filialen om extra opgeleid te worden.


Je begint de dag met het opstarten van de computer en het aanzetten van de apparatuur, daarna bekijk je of er nog brillen geslepen moeten worden voor een bepaalde tijd, en doe je tussendoor andere klusjes en richt je je op de verkoop!

De interne opleidingen waren in het filiaal waar ik werkte, omdat ik geen reistijd had kon ik daarna nog even werken!

Het moeilijkste aan deze baan was voor mij toch wel het afstellen van de brillen, het contact met klanten.
De verkoop,oogmetingen, roosters maken en brillen slijpen waren allemaal geen probleem

Het leukste was het contact met de klanten, en altijd heel prettig met de collega's samengewerkt.
Pluspunten
totale reiskosten vergoeding
Minpunten
veel alleen staan
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkopen brillen
verkoopster (voormalige medewerker) –  Leiden28 juli 2012
brillen verkopen, glazen slijpen en in de monturen zetten.

verkoopcursus gehad en een meet cursus.

slijpen van glazen heb ik in de werkplaats geleerd.

het leukste van de baan was het verkopen en de contacten met de klanten.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren

Zie meer reviews over eyes + more

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij eyes + more. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 26 reviews
57
45
38
21
15

Waarderingen per categorie

2,7Werk-privébalans
2,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,0Bedrijfscultuur

Reviews over eyes + more gesorteerd op locatie