Expeditors Reviews

13 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 618 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam
Air export agent (huidige medewerker) –  Rotterdam16 juli 2018
Leerzame team dat elkaar goed helpt en goede scores haalt.
Pluspunten
Geen fysiek zware werk
Minpunten
Soms erg saai
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fast paced job flanked with good coworkers
Export Pricing Expert (voormalige medewerker) –  Gemeente Barendrecht17 maart 2018
Coffee at arrival, a little catching up with coworkers. Then another hectic day started. Dealing with shipments, pricing, customers, shipping lines, transports, equipment, etc.; there will always be unforeseen problems that need solving.

Calculating volume of shipments based on inventory lists vs required equipment (OT, FR, 20' & 40' DRY, etc.). Expeditors is a forwarding company, coming from a shipping line I learned about the finer details of shipments and everything involved.

Management was approachable, fair, the workplace culture is open.

Every job has challenges, for me those are more pros than cons.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijke sfeer
Sales Manager (voormalige medewerker) –  Barendrecht16 februari 2017
Goede leerschool goede basis in de ontwikkeling van de moderne eisen
Pluspunten
Prima faceliteiten
Minpunten
Te veel administratie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
door slecht management hangt er een negatieve sombere sfeer
Air export customer service agent (huidige medewerker) –  Schiphol-Rijk, Schiphol-Zuidoost20 augustus 2016
Expeditors staat al jaren bekend als doorloop huis en dat is het nog steeds. Mede door slechte leiding die met twee maten meet: voor de uitverkorene is alles mogelijk en snel geregeld, voor de vervangbare weinig tot niets. als voorbeeld, uitverkorene vraagt vakantie aan, binnen 5 minuten geregeld, voor een vervangbare kosten het 2 tot 4 weken. Het is een firma met de nodige schone schijn, claimen dat ze ontwikkeling van personeel belangrijk vinden, maar daar merk je in de praktijk weinig van. Waardering is laag. De hoge werkdruk brengt mee dat je de nodige uren draait, die bij voorkeur niet worden betaald, maar oh wee als je 5 minuten te laat komt of te vroeg weg gaat. Het is allemaal 1 richting op: expeditors neemt veel, geeft een beetje. Het heeft ook zijn weerslag op het personeel, de uitzonderingen daargelaten, het gros zou bij een andere firma niet aan de bak komen. Veel 'glitter en klater' collega's die daardoor populair zijn, maar ondertussen de kantjes eraf lopen. Management is dusdanig zwak dat ze dit niet zien, en zelfs belonen. Verder, verwacht geen complimenten, hooguit wordt je de grond in geboord. Personeel wordt echt gezien als productie middel, niet als mens.
Pluspunten
Een goede firma op zich voor starter, verder werkelijk geen enkele
Minpunten
management by e-mail, lange dagen, geen waardering
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geleerd, goed voor starters
Inside Sales (huidige medewerker) –  Barendrecht, ZH14 januari 2016
Veel meegekregen en ben ze erg dankbaar voor de tijd dat ik daar heb mogen werken.
Pluspunten
Iedereen op en top gekleed
Minpunten
Geen muziek
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werk omgeving
Import & Customer service operator (voormalige medewerker) –  Amsterdam Airport Schiphol, NH7 oktober 2015
Een goed Amerikaans bedrijf. Genoeg ruimte om je zelf te ontwikkelen. Ik heb dat alleen niet kunnen doen omdat ik in de nacht werkte. Daar was ik dan ook voor aangenomen. Helaas kwam deze functie te vervallen. Het bedrijf heeft uit opvallend veel Turkse werknemers. En veel moslims. Daar door zijn kunnen de verschillende levens stylen soms wat obstakels veroorzaken. Maar puur kwa werkzaamheden is dat geen probleem.
Pluspunten
het salaris en de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen
Minpunten
de mensen die daar werken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
logistiek
Distribution agent (voormalige medewerker) –  Schiphol19 juni 2015
amerikaans bedrijf

Distribution agent bij Expeditors : Route van
zendingen coördineren, customer service/klachtenbehandeling en rapportages opmaken.
Trefwoorden/werkzaamheden : Incoterms, BVA, track-and trace, Rapportage, conference
calls, deadlines, targets, vraagbaak. Inhouse bij klant Juniper project Mailroom opgezet:
Vracht vanaf shipper tot aan airline begeleid, documentatie geregeld en inventarisatie
bijgehouden in Blockware (SAP).
Pluspunten
inhouse gewerkt bij klant
Minpunten
stropdas pantalon verplicht
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en hect team echt een familie verband
import agent (voormalige medewerker) –  schiphol11 mei 2015
zeer leuke mensen om mee samen te werken .
staan voor je klaar waneer je ze nodig hebt
jong en dynamisch team die wel tegen een stootje kunnen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen team gevoel. eisen te veel van hun mensen.
Receptioniste, administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Barendrecht2 augustus 2014
over dit bedrijf .... een heel apart bedrijf.
Mensen komen en gaan. heel erg groot verloop!
Pluspunten
geen
Minpunten
te veel
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dagelijke werkzaamheden
Customs broker (huidige medewerker) –  Schiphol, Customs broker9 april 2014
De gehele dag bezig met het maken van de aangiften ten invoer. Voor grote en kleine bedrijven, zodat de goederen de volgende dag kunnen worden afgeleverd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive and altijd gezelige sfeer
verschillende funties gehad (voormalige medewerker) –  Amsterdam Airport Schiphol, NH2 oktober 2013
De jaren dat ik voor Expeditors had gewerkt zullen altijd als een helle goede een leerzam ervaring in mijn hart blijven.
Pluspunten
genoeg
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een groot internationaal bedrijf met genoeg mogelijk heden om door te groeien
Ocean Export Agent (huidige medewerker) –  Barendrecht28 november 2012
Over het algemeen een goed bedrijf om voor te werken.
Leuke collega`s, veel mogelijk heden als je genoeg inzet toont.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 18Rapporteren

Zie meer reviews over Expeditors

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Expeditors. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 619 reviews
5185
4177
3160
262
135

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Expeditors gesorteerd op locatie